Cobra 9.5.2018  "Sisäänkäynnin askelmat"
 
"Kulissien takana Valon joukot ovat valmistautumassa eniten hereillä olevien maanpinnan henkilöiden fyysiseen kontaktiin positiivisten maanalaisten (IT) ja ekstraterrestiaalien (ET) kanssa. Nämä valmistelut ovat osa valtavaa projektia jossa olen mukana.
 
Täydellisessä linjassa uuden (beta) aikalinjan kanssa, tietyt eniten hereillä olevat ihmiskunnan jäsenet saavat tai eivät saa valita jättävätkö maanpinnan ja tulevat hyväksytyksi maanalaiseen positiiviseen Vastarinta/Puolustuksen liikkeeseen tai toisiin positiivisiin Agarthan osastoihin. 
Teresa Yanaros:in profetia uni oli suora tulos tästä heräämisen osasta ja vaatii yksityiskohtaista analysointia. (linkissä linkki juttuun)
Uni tapahtui hypnagogisessa tilassa, siinä hienoisessa tilassa joka on valve- ja unitilan välissä, ollen portaali fyysisen ja korkeampien tasojen välillä. Uni toimi signaalina maanpinnan ihmisille että he alkaisivat valmistautumaan Agarthan verkoston kontaktiin ja se paljastaa suuren osan sisäänkäynnin protokollasta.
 
Jos luet tätä, saatat olla kutsuttu saapumaan Vastarinnan/Puolustuksen tai muun positiivisen Agarthan osaston sisään ennen Tapahtumaa.
Voin antaa tarkan kuvauksen ja ohjeen miten sisälle pääsee. En voi antaa tarkkoja ohjeita muiden Agarthan osastojen puolesta, vaikkakin ne ovat lähes täysin samat suurimmaksi osaksi.
 
Jos sinut on valittu tapahtumaa edeltävään sisäänpääsyyn Vastustukseen, tapahtuu seuraavaa:
 
1. Sinuun ottaa fyysisesti yhteyttä agentti, lähellä paikkaa jossa asut. Hän (mies tai nainen) käyttää tavallisia vaatteita ja säteilee hyvin positiivista energiaa. Hän esittelee itsensä sinulle ja kysyy tahdotko saapua Vastustukseen/Puolustukseen. Sinulle tehdään selväksi että saavuttuasi, ET voi olla missään fyysisessä kontaktissa maanpinnan asukkaiden kanssa.
 
2. Sinulle annetaan 5-15 minuuttia aikaa kerätä henkilökohtaiset tavarat jotka tahdot ottaa mukaan. Sinua pyydetään ottamaan esineitä joilla on tunnearvoa (sormukset, kuvat rakkaimmista, jne) koska kaiken muun (vaatteet, ruoka, kulta, käteinen, henkilöasiakirjat) voi helposti valmistaa replikaattoreilla. Sinulle annetaan pieni laukku ja kaikki tavarasi tulee mahtua tähän laukkuun. Koko ja painorajoitukset ovat hyvin samantyyppiset kuin astronauteilla avaruuslennolla. (linkki)
 
3. Agentti saattaa sinut sisäänkäynnille. Tämä on yleensä jonkin sinua lähellä sijaitsevan kaupallisen rakennuksen kellarin tai pohjakerroksen ovi. Siellä sinut ohjataan laskeutumaan portaita jotka johtavat 30 metriä alaspäin, Vastustuksen ylimmälle tasolle. (Kuva portaista)
 
4. Kun saavut Vastustuksen tasolle, lähestyt korkeateknologista ovea joka johtaa rakennelmaan joka näyttää lähinnä suihkukopilta. (kuva) Tässä kohtaa agentti kysyy viimeisen kerran oletko halukas saapumaan Vastustukseen/Puolustukseen. Jos kieltäydyt, sinut tuodaan takaisin maanpinnalle eikä oteta koskaan enää yhteyttä ennen Tapahtumaa. Jos olet halukas, agentti jättää sinut yksin ja kävelet ovesta. Sinua pyydetään riisumaan kaikki vaatteesi ja jättämään laukkusi tarjottimelle. Sitten sinua pyydetään astumaan sisään "suihkukoppiin", jossa sinut desinfioidaan kaikesta nanoteknologiasta ja suurimmasta osasta viruksia ja bakteereja.
 
5. Poistut toiselta puolelta Vastustukseen/Puolustukseen, virkistäytyneenä ja desinfioituna. Tässä kohtaa tunnet olosi jo paljon paremmaksi, sisäistä iloa, täyttä energiaa. Uusi vaateparsi odottaa tarjottimella alkuperäisten, desinfioitujen vaatteidesi kanssa, henkilökohtaiset tavarasi odottavat laukussa, desinfioituina ja ilman naniitteja.
 
6. Saavut seuraavaan huoneeseen jossa lääkäri suorittaa terveystarkastuksen. Tämä kestää noin 30 minuuttia ja on täysin pinnallinen ja tuskaton. Jos sinulla on vakavia sairauksia, se tavallisesti korjataan ylimääräisellä 10-20 minuutin ajalla erityisessä kvanttikorjaus kammiossa, tuskattomassa operaatiossa. Kun nämä lääketieteelliset tehtävät on suoritettu, saat erityisen juoman joka laukaisee puhdistusprosessin.
 
7. Sinulle annetaan oma huone lepäämiseen ja nukkumiseen puhdistusprosessin läpikäymiseen, joka saattaa olla melko intensiivinen ja hieman epämiellyttävä. Prosessi kestää yleensä 1-3 päivää ja auttaa sinua vapauttamaan fyysisiä, energeettisiä ja tunne epäpuhtauksia joita olet kerännyt elämäsi aikana. Saatat tuntea pieniä sivuvaikutuksia kuten päänsärkyä, väsymystä, pientä pahoinvointia, oksentamista, vahvaa tunnevapautumista, ruokahaluttomuutta ja lisääntynyttä unentarvetta.
 
8. Kun puhdistautumisprosessi on ohi, voit liikkua vapaasti Vastustuksen/Puolustuksen alueella: (Youtube videot)
Sinut integroidaan hitaasti yhteisöön ja löydät paikkasi sieluryhmästä. (linkit sieluryhmistä)
 
9. Kun sinut on hyväksytty Vastustukseen/Puolustukseen, et voi lähteä maanpinnalle, ottaa yhteyttä maanpinnan asukkaisiin etkä edes käyttää maanpinnan internetiä tai puhelinverkkoa. Paitsi erittäin harvoissa tapauksissa jotka liittyvät suoraan tehtävääsi. Voit ottaa suoran yhteyden maanpinnan ihmsiin vasta Tapahtuman jälkeen."
 
 

***

 

Huhtikuun mysteeripamaukset USA:ssa ja Englannissa. Kukaan ei tiedä mistä on kyse. Linkissä lehtijutut näistä kaikista.

"Bellingham 23.4.2018. Sosiaalisessa mediassa tulvi paljon teorioita maanantai illalla ja tiistai aamulla ison pamahduksen mahdollisesta syystä. Pamaus kuului Eversonista Bellinghamiin ja länteen Blaine:en noin kello seitsemältä illalla. Tietojen mukaan pamahdus vavisutti taloja, mutta vaurioista ei ollut tietoa."

"Michigan Township 22.4. Bedford Township:in asukkaat ovat kuulleet kovan pamauksen joka kuulosti ja tuntui kuin räjähdykseltä sunnuntai illalla kello 21.30."

"Kova pamaus säikäyttää asukkaita Wirral:issa ja Liverpoolissa 15.4. Kymmenet ihmiset kertoivat sosiaalisessa mediassa shokistaan kun kuulivat kovan pamauksen halki Merseysiden tänä aamuna. Tämä valtava pamaus kuultiin Bootle:ssa ja Wirral:issa. New Brightonin asukkaat kertoivat talojensa tärisseen."

"Texasin asukkaat järkyttyneitä kovasta pamauksesta 6.4. Jotkut Rogers:in asukkaat sanoivat kotiensa sekä yhtälailla mielensä järkkyneen torstai illalla kello 20.30."

***

http://www.theeventchronicle.com/the-event/event-plan-maintain-safety-well-populace-financial-reset-mass-arrests/#

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/telepathy-and-channeling-do-you-know-the-difference-part-1-2/

https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000005667347.html

*

Cobra: (4.5.2018) Verkoston käynnistäminen. "Pleiadilaiset ovat ottaneet yhteyttä että tämä lyhyt viesti tulisi toimittaa maanpinnan ihmisille. Pleiadilainen laivasto hyödyntää nyt AN muunnosta aloittaakseen tiettyjen avainasemassa olevien maanpinnan henkilöiden henkisen ja energeettisen aktivoimisen täyteen linjaansa heidän sielunsa vapaaseen tahtoon. Tämän aktivoinnin tarkoitus on toistaiseksi salainen.

Tämä saattaa sisältää näkyjä, selkounia, kundalinin heräämistä ja omien uskomusten nopeaa muuttumista. Jos koet tällaista aktivointia, pysy rauhallisena, älä toimi impulsiivisesti etenkään läheisimmissä ihmissuhteissasi."

 

Cobra: "Chimera ryhmän puhdistaminen jatkuu ja jäljelläolevat plasmatoplet -pommit ovat yhä pääasiallinen este joka täytyy poistaa ennen Tapahtuman laukaisemista. Mjolnir iskee planeetan pintaan tavalla jota en voi tässä kuvailla. Ainoa mitä voin paljastaa, on että AN muunnos on lisätty viimeaikoina toimien lisä aallokkeena Mjolnir -teknologialle joka auttaa murtamaan panttivankitilanteen planeetan pinnalla.

Beta -aikalinjan aktivoimisen jälkeen 27.1.2018, kaikki tieto maanpinnan operaatioista on salaista, eikä juuri mitään luotettavaa tietoa löydy internetissä näistä, koska valojoukot eivät tahdo pettää uutta planetaarisen vapauttamisen mega strategiaansa.

Tapahtuman suunnitelmat jotkut osat ovat muuttuneet ja jotkut pysyneet samana. Varmaa on että saat tarvittaessa tiedon roolistasi Tapahtuman operaatioissa sen lähestyessä.

Sosiaalidynamiikka artikkelini (ihmissuhteisiin liittyvät) ovat hämmentäneet joitakin ihmisiä. Nämä artikkelit ovat kuitenkin täysin linjassa suunnitelman kanssa ja niitä tulee lisää."

***

Teresa Yanaros sai unessa kutsun tutustumaan maan sisäosiin.

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/my-inner-earth-activation-cobra-called-it/

***

Lyhennelmä Kryon:in kanavoinnista.

"Joskus elämä näyttää mysteeriltä, ja se pysyy sellaisena, elleivät ihmiset tunnista ympärillään energioita joita ei ole opetettu ja jotka selittävät paljon. On suurempi lähde, joka on kirjaimellisesti edessänne. Tämä suuri lähde koputtaa nenäänne. Tietysti tämä on vertauskuva. Nyt olisi hyvä aika nähdä, mitä ympärillänne on, jotta olisi enemmän ymmärrystä.

"Todellisuussipulin kuoriminen"

Osa siitä mitä kuoritte pois ja tutkitte, on, mitä teille on kerrottu syntymästä saakka monista asioista. Merkittävä kerros jonka kuoritte, on, mitä teille opetettiin Jumalasta. Toinen kerros on, mitä olette oppineet suhteestanne elämän osiin ympärillänne – muihin ihmisiin, yhteiskuntaan jossa olette, ja siihen toimintamalliin jota ajattelette elämänä. Sen sijaan että sattumanvaraiset olosuhteet heittelevät teitä, olette itse asiassa sen kontrollissa.

Pimeään kulttuuriin valoa

Olette tänä päivänä energiassa, joka muuttaa yhteiskuntaa aivan silmienne edessä. Nytkin näette sitä uutisissanne joka päivä. Yhtäkkiä rehellisyys tietyissä tilanteissa nähdään eri tavalla. Melkein kuin verho olisi vedetty sivuun ja tilanteet, jotka eivät ole olleet rehellisiä vuosisatoihin, paljastetaan vasta nyt! Oletteko huomanneet? Valo sytytetään pimeässä paikassa, eikä kyse ole henkisistä asioista. Kyse on monista piirteistä kulttuurissanne, ja se saa aikaan energioita ja reaktioita, joita ette odottaneet.


Tämä uusi energia vaikuttaa kaikkeen. Lopulta näette jollain tasolla tapahtuvan kaikkialla sitä. Yrityksissä, pankkitoiminnassa, hallitusohjelmissa, politiikassa. Näette ihmisten reagoivan täysin eri tavalla uusiin rehellisyys- ja myötätuntoenergioihin. Se vauhti, miten nopeasti ihmiskunta alkaa luopua vanhoista ajattelumalleista, riippuu teistä. Tämä toimintatapamuutos vanhemmasta tavasta eri tapaan saattaa vaatia toistuvaa "kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin" -tilannetta. On asioita, jotka saavat teidät itkemään, ja toiset asiat näyttävät paluulta synkempiin tapoihin. Se edustaa energioiden taistelua, mutta nyt valo on voimakkaampaa kuin koskaan ennen. Ihmiskunta on menossa hyvin vanhasta pimeydestä uuteen valoon.

Pimeys voitti aina aikaisemmin

Sanotaan, että shakkipelin vertauskuvassa on pimeän energian pelaajia ja valoenergian pelaajia. Jokainen on ollut hyvin kauan valon ja pimeyden palapelissä – kaksinaisuustaistelussa. Ajatelkaa tätä oman historianne shakkipelinä. Edustatte laudan valkoisia nappuloita, yrititte aina toimia tinkimättä, rehellisesti, myötätuntoisesti ja valon kera. Se ei kuitenkaan mennyt lainkaan hyvin. Hävisitte aina. Siirryitte sinne ja tänne, mutta tässä shakkipelissä pimeillä hahmoilla oli aina etulyöntiasema. Itse asiassa säännöt tuntuvat suosivan pimeyttä. Pimeä tietoisuus vangitsi pelaajan, sitten eteni ja lopulta päätti pelin.

Matala tietoisuus ei näe, mitä sen edessä on. Se ei pysty laskemaan, mitä edessä on, koska sillä ei ole valoa. "Hölmö ei tiedä olevansa hölmö". Sillä ei ole aavistustakaan. Se luulee saaneensa selvää maailmasta, mutta näkee vain sen, mitä pimeä tietoisuus sallii sen nähdä. Se ei myöskään näe, että jos se voittaa, se on ihmiskunnan kuolema.

Vuosisatoja sotaa

Valkoiset pelaajat tiesivät aina, että valo olisi piilossa ja näyttäytyisi voiton myötä. He tiesivät aina, että sota ei toimi. Kuitenkin sota voitti, uudestaan ja uudestaan. Jos sota olisi ratkaisu, olisi ollut vain yksi sota. Sen sijaan jokainen sota kylvi seuraavan välikohtauksen siemenen, ja tuli lisää sotaa.

Valkoiset pelaajat työnsivät nappuloitaan pelilaudalla aina rakkauden, myötätunnon, lahjomattomuuden ja rehellisyyden kera. Oli shamaaneja ja viisaita ihmisiä, jotka auttoivat  "antaa rakkauden tehdä tämän, antaa myötätunnon tehdä tämän." Kuitenkaan valo ei koskaan voittanut. Valo ei voittanut vuosisatoihin. Sitten tapahtui jotain. Vanhemmassa shakkipelissä säännöt siitä, kuka voi liikkua minne ja milloin, olivat aina kallellaan pimeisiin pelaajiin päin. Ihmisluonto suosi pimeitä pelaajia, ja pelko oli työkalu, joka toimi aina.

Uuden luominen
Tämän valtavan energiamuutoksen myötä shakkipeliin tuli sääntömuutos. Sen sijaan, että mustilla nappuloilla on etulyöntiasema, nyt se on valkoisilla nappuloilla, ja pelkän valon ja pimeyden sijasta valkoisiin nappuloihin sovelletaan tietoisuutta, jota ei ole ennen ollut. Siis kuka kontrolloi shakkipeliä? Te kontrolloitte!

Nyt shakkipelin jokainen valkoinen nappula voi monistaa itsensä! Sen sijaan, että menetetään pelaajia, kun pimeys työntää pois laudalta, ne joilla on korkeampi tietoisuus, luovat lisää pelaajia ja lopulta voittavat toisen puolen. Pimeät nappulat voisivat tehdä saman, mutta koska ne eivät näe pimeässä, niillä ei ole aavistustakaan. Uudet säännöt ovat täällä, ja ne suosivat niitä, jotka tuntevat kyvyn luoda uusi itse.

Ne jotka luovat uusia pelaajia ja toimintamalleja tällä hetkellä, ovat uutisissanne! Näettekö, mitä tapahtuu, kun lahjomattomuutta alkaa näkyä eivätkä pimeät ajatukset ja teot pysty enää ryömimään näkymättä pimeässä? Sen sijaan uusi valo loistaa niihin, ja kaikki näkevät ne! Tulee aika, jolloin ajatusta toisten ihmisten tappamisesta ratkaisuna mihinkään pidetään toimimattomimpana ja barbaarisimpana asiana, minkä kukaan ihminen voisi koskaan tehdä.

Voima tuli tähdistä

Kun heräätte ja kuoritte vanhojen sääntöjen ja vanhan todellisuuden sipulia, näette sen hämmästyttävän voiman, joka teillä on sisällä. Tuo voima tuli kirjaimellisesti tähdistä.

Sairaus ei selviydy valaistuneessa kehossa

Kun oivallatte, mitä tietoisuutenne pystyy tekemään, oivallatte, että sairaus ei voi selviytyä valaistuneessa kehossa. Tietoisuus voi muuttaa kehon kemiaa. Monet planeetan alkuperäisasukkaat ovat tehneet tämän ja tekin teette. Parantaja on tietoisuusvalmentaja! Sen sijaan, että autetaan sairauden poistamisessa, opetus on, miten luodaan kehokemia, joka ei päästä sitä koskaan sisään!

Tämä ei tapahdu huomenna, on edelleen vaikeaa, eikä kukaan pidä muutoksesta. Pääasiassa tämä muutos on mielestänne hyvin vaikea, koska se on kaiken tuntemanne muokkaamista. Aina on vaikeaa, kun muutetaan toimintamallia, järjestelmää, asioiden tapaa toimia tai asioiden tapaa olla.

Miksi täytyy muuttua?

Voidaksenne mennä paikkaan, johon olette aina halunneet mennä elämien ajan – paikkaan jossa olette elämänne ja oman kulttuurinne ja sivilisaationne kontrollissa. Voitte rakastaa toisianne meren yli ja teillä on "yhdistynyt ihmiskunta". Kaikki tunnette naapurinne. Tämä on mahdollisuus – uudistuminen. Tämän olemistavan voisitte luoda ajan kuluessa vapailla valinnoilla. Tervetuloa tähän uuteen juhlaan, rakkaat ystävät. Olette matkalla ymmärtämään, mitä on seuraavaksi. Lisää on tulossa. Tulossa on asioita, joita ette odota, eivätkä ne ole välttämättä negatiivisia tai positiivisia. Ne ovat vain erilaisia, kuin odotitte.

Miten reagoitte nähdessänne jotain, mitä olette odottaneet innolla elämien ajan? Kyyristyttekö pelosta ja sanotte: "En pysty tekemään sitä! Minua pelottaa!" Vai sanotteko sen sijaan: "Olen odottanut juuri tätä epävarmuutta ja kasvua."Tämä on se vapaa valinta, josta puhumme."

http://www.luxonia.com/viestit/118-tanaaz/6913-1972017-kahdeksan-oppituntia-tuonpuoleisesta-eraeaeltae-kuolemasta-selviytyneeltae