Cobra 9.5.2018  "Sisäänkäynnin askelmat"
 
"Kulissien takana Valon joukot ovat valmistautumassa eniten hereillä olevien maanpinnan henkilöiden fyysiseen kontaktiin positiivisten maanalaisten (IT) ja ekstraterrestiaalien (ET) kanssa. Nämä valmistelut ovat osa valtavaa projektia jossa olen mukana.
 
Täydellisessä linjassa uuden (beta) aikalinjan kanssa, tietyt eniten hereillä olevat ihmiskunnan jäsenet saavat tai eivät saa valita jättävätkö maanpinnan ja tulevat hyväksytyksi maanalaiseen positiiviseen Vastustuksen liikkeeseen tai toisiin positiivisiin Agarthan osastoihin. 
Teresa Yanaros:in profetia uni oli suora tulos tästä heräämisen osasta ja vaatii yksityiskohtaista analysointia. (linkissä linkki juttuun)
Uni tapahtui hypnagogisessa tilassa, siinä hienoisessa tilassa joka on valve- ja unitilan välissä, ollen portaali fyysisen ja korkeampien tasojen välillä.
Uni toimi signaalina maanpinnan ihmisille että he alkaisivat valmistautumaan Agarthan verkoston kontaktiin ja se paljastaa suuren osan sisäänkäynnin protokollasta.
 
Jos luet tätä, saatat olla kutsuttu saapumaan Vastarinnan tai muun positiivisen Agarthan osaston sisään ennen Tapahtumaa.
Voin antaa tarkan kuvauksen ja ohjeen miten Vastustuksen sisälle pääsee. En voi antaa tarkkoja ohjeita muiden Agarthan osastojen puolesta, vaikkakin ne ovat lähes täysin samat suurimmaksi osaksi.
 
Jos sinut on valittu tapahtumaa edeltävään sisäänpääsyyn Vastustukseen, tapahtuu seuraavaa:
 
1. Sinuun ottaa fyysisesti yhteyttä Vastarinnan agentti, lähellä paikkaa jossa asut. Hän (mies tai nainen) käyttää tavallisia vaatteita ja säteilee hyvin positiivista energiaa. Hän esittelee itsensä sinulle ja kysyy tahdotko saapua Vastustukseen. Sinulle tehdään selväksi että saavuttuasi Vastustukseen, ET voi olla missään fyysisessä kontaktissa maanpinnan asukkaiden kanssa.
 
2. Sinulle annetaan 5-15 minuuttia aikaa kerätä henkilökohtaiset tavarat jotka tahdot ottaa mukaan. Sinua pyydetään ottamaan esineitä joilla on tunnearvoa (sormukset, kuvat rakkaimmista, jne) koska kaiken muun (vaatteet, ruoka, kulta, käteinen, henkilöasiakirjat) voi helposti valmistaa replikaattoreilla. Sinulle annetaan pieni laukku ja kaikki tavarasi tulee mahtua tähän laukkuun. Koko ja painorajoitukset ovat hyvin samantyyppiset kuin astronauteilla avaruuslennolla. (linkki)
 
3. Vastustuksen agentti saattaa sinut sisäänkäynnille. Tämä on yleensä jonkin sinua lähellä sijaitsevan kaupallisen rakennuksen kellarin tai pohjakerroksen ovi. Siellä sinut ohjataan laskeutumaan portaita jotka johtavat 30 metriä alaspäin, Vastustuksen ylimmälle tasolle. (Kuva portaista)
 
4. Kun saavut Vastustuksen tasolle, lähestyt korkeateknologista ovea joka johtaa rakennelmaan joka näyttää lähinnä suihkukopilta. (kuva) Tässä kohtaa agentti kysyy viimeisen kerran oletko halukas saapumaan Vastustukseen. Jos kieltäydyt, sinut tuodaan takaisin maanpinnalle eikä oteta koskaan enää yhteyttä ennen Tapahtumaa. Jos olet halukas, agentti jättää sinut yksin ja kävelet ovesta. Sinua pyydetään riisumaan kaikki vaatteesi ja jättämään laukkusi tarjottimelle. Sitten sinua pyydetään astumaan sisään "suihkukoppiin", jossa sinut desinfioidaan kaikesta nanoteknologiasta ja suurimmasta osasta viruksia ja bakteereja.
 
5. Poistut toiselta puolelta Vastustukseen, virkistäytyneenä ja desinfioituna. Tässä kohtaa tunnet olosi jo paljon paremmaksi, sisäistä iloa, täyttä energiaa. Uusi vaateparsi odottaa tarjottimella alkuperäisten, desinfioitujen vaatteidesi kanssa, henkilökohtaiset tavarasi odottavat laukussa, desinfioituina ja ilman naniitteja.
 
6. Saavut seuraavaan huoneeseen jossa lääkäri suorittaa terveystarkastuksen. Tämä kestää noin 30 minuuttia on täysin pinnallinen ja tuskaton. Jos sinulla on vakavia sairauksia, se tavallisesti korjataan ylimääräisellä 10-20 minuutin ajalla erityisessä kvanttikorjaus kammiossa, tuskattomassa operaatiossa. Kun nämä lääketieteelliset tehtävät on suoritettu, saat erityisen juoman joka laukaisee puhdistusprosessin.
 
7. Sinulle annetaan oma huone lepäämiseen ja nukkumiseen puhdistusprosessin läpikäymiseen, joka saattaa olla melko intensiivinen ja hieman epämiellyttävä. Prosessi kestää yleensä 1-3 päivää ja auttaa sinua vapauttamaan fyysisiä, energeettisiä ja tunne epäpuhtauksia joita olet kerännyt elämäsi aikana. Saatat tuntea pieniä sivuvaikutuksia kuten päänsärkyä, väsymystä, pientä pahoinvointia, oksentamista, vahvaa tunnevapautumista, ruokahaluttomuutta ja lisääntynyttä unentarvetta.
 
8. Kun puhdistautumisprosessi on ohi, voit liikkua vapaasti Vastustuksen alueella: (Youtube videot)
Sinut integroidaan hitaasti Vastustuksen yhteisöön ja löydät paikkasi sieluryhmästä. (linkit sieluryhmistä)
 
9. Kun sinut on hyväksytty Vastustukseen, et voi lähteä maanpinnalle, ottaa yhteyttä maanpinnan asukkaisiin etkä edes käyttää maanpinnan internetiä tai puhelinverkkoa. Paitsi erittäin harvoissa tapauksissa jotka liittyvät suoraan tehtävääsi. Voit ottaa suoran yhteyden maanpinnan ihmsiin vasta Tapahtuman jälkeen."
 
 
***

 

Eli siis kaikki mitä olen kirjoittanut, on yhteneväistä. 

Pidin pelleilynä että minua pyydettiin valmistautumaan lähtöön vuonna 2015, sain ottaa vain joitain tärkeimmiksi katsomistani tavaroista mukaan. Valikoin mummon hääkuvan, yms. Syy oli että "meidän kaikkien täytyy lähteä pois, emme koskaan palaisi". Sain valita ketä ottaisin mukaan jos he suostuisivat lähtemään, muut tulisivat myöhemmin kuka minnekin. Kopioin tekstin myöhemmin tänne. Julkaisin sen kyllä täällä silloin, ehkä joku aikainen lukija muistaa. On monia muitakin lauseenpätkiä viesteistä jotka viittaavat tähän, kopioin niitäkin kun löydän... "Sinun täytyy tulla tänne meidän puolellemme" (pelkäsin että se tarkoitti kuolemaa...)

Lisäksi olen nähnyt unessa sellaisen "agentin" joka säteilee positiivista energiaa. Kuva sivupalkissa oikealla Sivut ja "bloggaajasta". 

Onhan tässä ihmisillä sulattelemista... Saan varmasti viestejä jotka kertovat lisää. Olen saanut kutsun heti viestieni alussa, en vain ymmärtänyt minne.  Corey Gooden tarinoista jo olikin tuttua puhdistautuminen ennen maanalaiseen maailmaan etenemistä, ei ole mitenkään vaikeaa uskoa tähän Cobran asiaan.

Mutta onhan siinä outoja puolia joita ihmisetkin miettivät kommenteissaan. Miten voisi vain kadota ja lähteä kohti täysin tuntematonta maailmaa? Yksin. Onko niin että meidät evakuoidaan? Ja miten nopeasti Tapahtuma sitten tapahtuisi? En nyt lietso mitään maailmansotajuttuja tai maailman tuhoutumista.

 

6.5 aamyöllä sain lauseen jossa kerrottiin miten joku poika vietti yhteiskunnan ulkopuolella 5 vuotta. Ei mitään muuta. Mietin sitä pitkin päivää kunnes päädyin siihen tulokseen että minulle kerrotaan unessani asioita joita en vain muista ja tämä oli siitä pätkä. Miksi sitten pitäisi tietää jostain nuorison ongelmista vai tietystä pojasta, mietin. Nythän se selvisi. Joku poika siis oli ehkä siellä "maan alla". 

 

***

 

Maanalaiset taistelut käynnissä vai maanjäristyskauden käynnistyminen vai kaivetaanko jotain?

 

Huhtikuun mysteeripamaukset USA:ssa ja Englannissa. Kukaan ei tiedä mistä on kyse. Linkissä lehtijutut näistä kaikista.

"Bellingham 23.4.2018. Sosiaalisessa mediassa tulvi paljon teorioita maanantai illalla ja tiistai aamulla ison pamahduksen mahdollisesta syystä. Pamaus kuului Eversonista Bellinghamiin ja länteen Blaine:en noin kello seitsemältä illalla. Tietojen mukaan pamahdus vavisutti taloja, mutta vaurioista ei ollut tietoa."

"Michigan Township 22.4. Bedford Township:in asukkaat ovat kuulleet kovan pamauksen joka kuulosti ja tuntui kuin räjähdykseltä sunnuntai illalla kello 21.30."

"Kova pamaus säikäyttää asukkaita Wirral:issa ja Liverpoolissa 15.4. Kymmenet ihmiset kertoivat sosiaalisessa mediassa shokistaan kun kuulivat kovan pamauksen halki Merseysiden tänä aamuna. Tämä valtava pamaus kuultiin Bootle:ssa ja Wirral:issa. New Brightonin asukkaat kertoivat talojensa tärisseen."

"Texasin asukkaat järkyttyneitä kovasta pamauksesta 6.4. Jotkut Rogers:in asukkaat sanoivat kotiensa sekä yhtälailla mielensä järkkyneen torstai illalla kello 20.30."

 

***

 

http://www.theeventchronicle.com/the-event/event-plan-maintain-safety-well-populace-financial-reset-mass-arrests/#

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/telepathy-and-channeling-do-you-know-the-difference-part-1-2/

 

https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000005667347.html

 

 

http://www.luxonia.com/viestit/118-tanaaz/6913-1972017-kahdeksan-oppituntia-tuonpuoleisesta-eraeaeltae-kuolemasta-selviytyneeltae