Mahtavasti selitetty ja todisteltu meediokyky, historiaa ja tutkimuksia! Osat 1 ja 2. Pekka Kaarakainen. 

https://www.youtube.com/watch?v=TzcZ1122_4Y

https://www.youtube.com/watch?v=8KA60keJZK8

 

Katsokaa myös ufotarinoita Pudasjärveltä, kertojana pitkän ajan ufoilmiöiden tutkija. Mielenkiintoista noissa fyysisissä kontakteissa että olennolla on ollut tv ruudun tapainen laite josta eräskin oli saanut katsella elämäänsä, tulevaisuutta ja miten tulee kuolemaan. Siten tämä henkilö oli myös kuollut.

https://www.youtube.com/watch?v=Xo77GtTwq8A

 

*

 

http://2012portal.blogspot.com/

Artikkeli sielukumppaneiden ja kaksoisliekkien pyhästä yhteydestä, en nyt suomenna joten lukekaa linkistä.

Tulossa uusi artikkeli perjantain jälkeen. Jotakin oikeudenmukaisuutta aletaan jakaa, "poliisi" alkaa toimia? "On kaikki vain taistelua pienten lasten eteen"? Vai mikähän mahtaa olla aihe...

"Viesti tietylle ryhmälle: Perjantaina 13.7 on galaktinen temppeliherrain oikeuspäivä." (the day of Galactic Templar justice)

 

*
 

https://divinecosmos.com/davids-blog/21127-new-briefings-alliance-seizing-trillions-stolen-by-deep-state-preparing-to-give-it-back/

David Wilcoc pitkä raportti, joitakin kohtia:

 

"Ainakin neljä riippumatonta lähdettä on paljastanut että allianssi paikallistaa ja jäädyttää laillisesti triljoonia ja triljoonia joita manipuloiva salainen ryhmä on varastanut. Raha vapautetaan takaisin viralliseen talouteen "vauraus varoina" ja se tekisi välittömästi suuria kohennuksia yleiseen elämämme tasoon.

On selvää että suuri määrä maailmaa muuttavaa tietoa tulee ilmi jossakin kohtaa, ehkä ennen heinäkuun loppua. Tähän liittyy luultavimmin dramaattisia ja yleisölle näkyviä tapahtumia, kuten massapidätyksiä joista olemme olleet tietoisia jo vuodesta 2009. Tämä kaikki ei ole vain sisäpiirin huhua, vaan on kirjaimellisesti 40 000 nostettua syytettä valmiina. On vaikea edes kuvitella millaisia nimiä tulee olemaan näiden muassa, ja mitä asioita julkitulossa paljastuu.

Kun tämä tapahtuma on totta, meidän tulee auttaa kaikkia ymmärtämään mitä tapahtuu ja tämän etenemisen positiivinen vaikutus. 

Keskuspankkien keskuspankki (BIS) joutuu palauttamaan varastetun kullan jota ovat käyttäneet rahoittaakseen niin kutsuttuja G7 ja G20 kansallisuusryhmiä (kertovat aasialaisten ja länsimaisten salaisten yhteisöjen jäsenet). Tämä tulee ilmi länsimaiselle yleisölle NATO -tapaamisen yhteydessä ja jälkeen (joka on 11-12.7). Suurimmat muutokset Euroopan hallinnossa sitten toisen maailmansodan, laitetaan käytäntöön. Pentagon lähteemme kertovat että varoituksena manipuloivalle salaiselle ryhmälle, NSA poisti 685 viattomien ihmisten puhelutietoja mutta säilytti loput asevoimien oikeudenkäyntiä ja toisia tarkoituksia varten."

*

Sisäpiiriläinen "Q":  "Epätoivoiset tekevät tyhmiä asioita. Meillä on lähde (viitataan Julian Assangeen). Paniikki on oikein. Heinäkuu 2018 - kuukausi jolloin maailma sai selville TOTUUDEN. Ei enää salaliittoja."

 

*

 

Mielenkiintoista että itsellänikin oli viittaus että kesällä tapahtuu: 

22.4  Aloita päivän lauseesi joka kuuluu tänään kuultaville : Olkaa suosiollisia hänelle laupiaalle samarialaiselle joka suosiostaan menneisyyden poiketen saapuu tänä kesänä. Vaikkakin ilmoille saattaisitte kaivata fanfaareja, on hän kuitenkin verrattain tavallinen jäsen, alkeellinen suorastaan. Kerätkää ensin maisemia vaihtuvia ja julkaiskaa sitten vasta oleellisia jakeitanne. Kerratkaa ettei hän toinen osallistu siis vielä maisemiinne vaan jatkatte kulkemistanne yksin joukkueena yhä.

Kuka laupias samarialainen saapuu ja miten juuri kesällä? Ehkä lisäisimme halkovista päätelmistänne koostuvan uudenlaisen tasanteen ylhäisellle polullenne että hän koostuu juurikin kuvaamistanne päätöksistä ja maiseman vaihdoista. Ehkä koostuu hän hieman muustakin. --- (en ymmärtänyt tätä vertauskuvaa ja viesti loppui...)

 

*

 

"FBI dokumentti mainitsee että Nikola Tesla oli peräisin Venukselta, hänet tuotiin maapallolle vauvana 1856 ja jätettiin herra ja rouva Teslan hoiviin entiseen Jugoslaviaan, nykyiseen Kroatiaan. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, eikä harhautus uutista, vaan tosiasia joka mainitaan erittäin salaisessa FBI dokumentissa jonka voi lukea ilmaiseksi." (linkissä)

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/07/bizarre-nikola-tesla-was-brought-to-earth-from-venus-says-declassified-fbi-file