Jo Nostradamus katsoi kristallipalloon:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Krystallomantia

http://nostradamus.fi/

 

Alois Simon Maass, pastori (1758-1846):

"Kun maailma kietoutuu metallilankaan ja rautaan, tulee olemaan pieniä ihmisiä. Kun pystytään matkustamaan maailman ympäri ilman hevosta, tulee maailman loppu."

"Kun lapset pukeutuvat, kuin apinat, lutherilaiset vetäytyvät Tiroliin. Kun ylellisyys tulee niin suureksi, ettei vaatteiden perusteella kyetä enä erottamaan miestä naisesta, ja kun maatyöläiset pukeutuvat kuin tarjoilijattaret pubeissa, niin varokaa. Viimeiset ajat ovat käsillä."

Lähde: cuttingedgefinland

Matthias Stromberger (1800-luku):

"Katolinen usko katoaa miltei kokonaan ja uskonnollisuutta tullaan huonosti kunnioittamaan. He eivät tule ansaitsemaan minkäänlaista arvostusta elämäntapojensa johdosta. Ihmisten joukossa ei tule olemaan kovin montaa hyvää kristittyä. Jumalan käskyjä ei kunnioiteta sen paremmin aristokraattien kuin työläistenkään joukossa. Suurinta epäoikeudenmukaisuutta ei pidetä syntinä. Kun usko katoaa, katoaa myös rakkaus. Oikeutta ei arvosteta ja köyhälle ei anneta oikeuksia, vaan pidetään koiraakin alhaisempana. Tämän jälkeen nousee vallattomuus eikä järjestystä enää ole oleva ihmisten keskuudessa."

"Te, minun lapseni, ette tule kokemaan suurinta pahaa. Te, minun lapsenlapseni ette myöskään, mutta kolmas polvi kylläkin." [43] --- Termi "kolmas polvi" ajoittaa "suurimman pahan" 1900-luvun loppuun tai 2000-luvun alkuun.

Keitä olivat druidit?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Druidi

Tätä seuraavaa ajattelin kokeilla koska se heijastuksen näkeminen oli aika mielenkiintoista. Mulla olis tosi tummaksi värjättyä kaakelipeiliä tallessa. Katotaanpa sitten mitä näkyy.

il_570xN_96857809-normal.jpg

Musta peili:

Sijoita musta peili eteesi, aloita hiljentyminen silmät avoinna katsellen rentoutuneesti peiliin.
Jos kykenet meditoimaan, tämän pitäisi olla helppoa.
Aivojesi osa joka käsittelee näkemistä, aktivoidaan, joten näet jotain kuten näkisit silmilläsi normaalistikin.
Televisiokuvan tapaista kuvaa et tule näkemään, vaan ympäristösi häviää ja korvataan näyllä.Tämä kuva kehittyy hitaasti mutta voi muodostua nopeastikin ja se näyttää todelliselta. 
Nostradamus käytti tunteja katsomiseen ennenkuin näki mitään. 

Kasvoheijastus tekniikassa katselet oman kuvasi heijastusta mustassa peilissä. Kasvosi eivät häviä vaan muuntautuvat joksikin muuksi. Muutaman viikon harjoittelun jälkeen tämä tapahtuu yleensä minuuteissa. 

http://www.youtube.com/watch?v=rlmau5Ogs5o

Lopuksi voi hetkisen taas miettiä mitä tuli syötyä ja juotua.... :)

Madame Blavatsky (teosofia):  Viinin ja väkijuomien katsotaan pitävän sisällään ja säilyttävän kaikkien niiden valmistuksessa avustaneiden huonon magnetismin; jokaisen eläimen lihan katsotaan pitävän itsessään sen luonteenomaiset psyykkiset vaikutukset.