https://www.youtube.com/watch?v=kC6hgIu_HCc

 

Kannattaa katsoa Helge Salon haastattelu, aivan mahtavaa tietoa! Rajatieto TV.

Metsän väestä, maan sisällä olevista galaktisten luomista kammioista, saunomisen historiasta ym. Helge aloitti kanavoinnin automaattikirjoituksella, oltuaan ensin sairaana ja aloitettuaan meditoinnin. Hänen kätensä alkoi liikkumaan itsellään jolloin hän otti paperin ja aloitti kirjoittamisen. Ensimmäinen lause oli: Meillä kaikilla on aikamme täälläkin. Hän on kirjoittanut jo monta kirjaa.

"Kannattaa luottaa omaan vaistoonsa ja sydämen ääneen, maailman hullutukset saavat ihmisen tuntemaan itsensä pieneksi mutta jumaluus sydämessä vapauttaa kahleista, löytämään itsensä. Elämä kantaa." (Videon loppusanat).

 

Suomenkieliset sivut:

http://www.earthchambers.com/main.htm

"Aina silloin, kun ihmiskunta on muutoksen kynnyksellä, ja uusi henkinen herääminen tekee tuloaan, aktivoidaan Maanpiirissä seitsemän kammiota ja niissä olevat symbolit vauhdittamaan alkanutta muutosta ja heräämistä. Aikaväli, jolloin symbolit tarkoituksen mukaisesti aktivoidaan käyttöön, on oletettavasti noin 25 900 vuotta, joka on ajanjakso, jonka aikana ihmiskunta kokee henkisen heräämisen ja nukahtamisen.

Saavuttaessa yhden 25 000 vuotta kestäneen jakson loppuun, ja seuraavan jakson alkaessa, ovat kammiot symboleineen aktivoituneina tietyn ajanjakson, jonka jälkeen ne tarkoituksen mukaisesti taas sammutetaan odottamaan seuraavaa aktivoimista.

Tämä jaksottainen tapahtuma on todennäköisesti ollut olemassa niin kauan kuin ihmisolennot ovat olleet Maassa, ja jatkuu niin kauan kuin ihmisrotu täällä elää. Voi kuitenkin olla, että viime aikoina tapahtunut edellinen aktivointi jää lopulta viimeiseksi ihmisrodulle tällaisena kuin me nyt sen tunnemme."

 

Rakkaudenairuitten viesti ihmiskunnalle on; ”Koko maailma voi nyt toimia yhdessä ilman rajoja. Ihmiskunta on nyt osa kaikkeudellista veljeyttä. Sielutasolla se on aina ollut, mutta nyt se voidaan tuoda tähän aikaan ja tietoisuuteen. Ihmisten ei tarvitse tehdä muuta kuin se, mitä sydän sanoo. Kuunnelkaa ja katselkaa avoimin mielin, niin ympäristöänne kuin sisintänne. Me autamme nostamaan planeetan henkisyyttä. Kaipaamme vuorovaikutusta ja toivomme yhteistyötä. Mitään vaaraa ei ole.”

”Teitä Kaikkia Rakastetaan Mittaamattoman Paljon.”

 

© 2006 - 7 Earth Chambers