"Ole itsellesi armollinen, muuta ajatuksiasi. Älä vello riittämättömyydessä, vello siinä kaikessa mitä on annettu. Kun huomaat itsesi negatiivisessa ajattelutavassa, muuta sen puitteita. Kumoa sydänsuru jota vatvot. Etsi parempaa ajateltavaa. Hajota negatiivisuuden ylivalta, et tarvitse sitä. Älä ajattele että olet vain rehellinen pitäessäsi siitä kiinni, olet epärehellinen pitäessäsi sellaista joka ei tee sinulle, muille, eikä maailmalle hyvää. Olet maailman hyväntekijä, haluatko todella pommittaa sitä sellaisella joka estää sitä olemasta paratiisi.

Et ole maan päällä velloaksesi tuskassa, etkä itsessäsi. Sinulla on isompia kaloja paistettavana.

Mene eteenpäin elämässä, älä ole riippuvainen toisista ihmisistä tunne-elämäsi ylläpitäjinä. Toiset voivat olla negatiivisia niin halutessaan. Se on heidän asiansa, ei sinun. Älä yritä muuttaa toisia. Anna tyytymättömyytesi mennä, sinulla on tarpeeksi huolehtimista itsessäsi. Jos haluat parantaa negatiivisuuden toisessa, paranna omasi. Mitä haluat toisen olevan tai tekevän, tee ja ole itse.

Haluaisit kaikkien olevan hyväntuulisia, siis ole heille hyväntuulinen. Älä ota nokkiisi, loukkaat itseäsi. Haluaisit kaikkien olevan hyviä tyyppejä, ole hyvä tyyppi ensin. Ylennä toisia ja sinua ylennetään.

Negatiivisuuden loppu on käsillä. Ole ensimmäinen joka sen tiedostaa ja elä sen mukaisesti. Hän joka reagoi negatiivisuuteen negatiivisuudella on vanhanaikainen. Uudista itsesi. Et käytä vaatteita edellisiltä aikakausilta, miksi käyttää vanhoja ajatuksia? Miksi pitää vanhat tavat vastata, kun ne pidättelevät sinua rakkauden vapaudelta jota niin toivot? Kun joku esittää negatiivisuutta, se on selvä merkki sínulle olla menemättä mukaan.
 
Kun leivot kakun, teet sellaisen mistä pidät. Et leivo kakkua josta et pidä. Silti täytät mielesi, kauniin mielesi ajatuksilla jotka pitävät sinut satimessa. Päinvastoin kuin luulet, et ole juuttunut tilanteiden uhriksi. Olet juuttunut vanhoihin ajatuksiisi. Sama ralli jatkuu läpi mielesi. Etsi uusi vire, uudet ajatukset.

Elämä on tarkoitettu uudistuvaksi. Ja sinä olet se joka pelastaa itsesi menneisyydeltä. Läpsäise itseäsi selkään ja lähde liikkeelle kohti unelmiesi maailmaa. Sina olet se joka asettaa elämäsi näyttämön, valitset värit ja sommittelun. Olet Luoja, oman elämäsi luoja.
 
Kun olet pahalla tuulella, muuta tuultasi. Ole ensimmäinen joka muuttuu. Voit ylentää toisia ja maailmaa tai vetää toisia alemmas, jopa kukistaa. Miksi tekisit niin? Se ei taatusti aseta sinua parempaan valoon.
 
Voit hyvinkin joutua kertomaan itsellesi päinvastaista jota olet aiemmin kertonut. Jos tunnet itsesi surulliseksi, olet se jonka täytyy tehdä jotain sille. Et voi odottaa ritaria valkoisella hevosella tulevan ja nostavan sinua ylös suojaan itseltäsi. sinun täytyy olla oma ritarisi ja kantaa itsesi pois, parempaan ajattelutapaan."