Suomensin lähteestä EldoRa ja Siman, video syksyltä 2022: https://youtu.be/lHYC4xvNtIQ

 

Lyhyesti: Elohim lähetti Lyyralaiset matkaan ja he läpikävivät biljoonien vuosien aikana kaikki syklit eri universumeissa, eli olivat hyvin korkeakehityksellisiä olomuotoja. Alkuhmisen ylisielujoukko vaelsi ympäriinsä tutkien avaruutta ja tapasi nämä hohtavat olennot Lyyran tähtijärjestelmässä, haluten olla heidän kaltaisiaan. Lyyralaiset, arcturuslaiset, siriuslaiset, andromedalaiset, kaikki kehittyneet olennot tulivat auttamaan ihmiskuntaa läpikäymään saman kokemuksen. Sirius B:llä perustettiin neuvostoja, perustettiin rotu (ihmiskunnan koe) joka hallitsisi sekä pimeyden että valon oppitunnit. Sillä muilla planeetoilla vallitsi vain kaksi koulukuntaa, joko palvella itseä (reptiliaanit, ym) tai palvella muita (plejadit, ym), eivätkä he kyenneet yhdistämään niiden välillä vallinnutta aukkoa muuttaakseen sen neutraaliksi, joka on ylösnousun perusvaatimus. Ihmisrodulle tuli kaikkien 22 galaktisen rodun DNA:ta. 

Valaat ja delfiinit ovat hyvin kehittyneitä älyllisiä olentoja, kehittyneimpiä tällä planeetalla, ne lähetettiin tänne pitelemään kristustietoisuutta eli alkuperäistä Sirius B:n tietoisuutta. Kristustietoisuus on ajatuskoulu taivaan luomiseksi maan päälle. Mutta ei voi elää ainoastaan valossa ja rakkaudessa, joten Lemurialle päätettiin tuoda pimeyden oppitunti Marsin reptiliaanien muodossa. 

Atlantis rakennettiin Saturnuksen neuvoston ohjeiden mukaan, sillä ihmisille päätettiin antaa galaktista teknologiaa. Siellä oli 12 eri kaupunkia jotka olivat tavallaan megakokoisia tietokoneita, kaupunkeja johti 12 eri perhettä. Valaat ja delfiinit ylläpitivät korkeaa teknologiaa joka liittyi veteen. Kristustietoisuus -neuvoston kultaiset pitkät olennot elivät Atlantiksella muiden mukana, koska olivat luoneet tämän korkean yhteisön jossa jokainen asui palatsissa. Toisaalta siellä eli myös reptiliaaneja jotka lopulta tuhosivat kaiken jälleen, Atlantis vajosi ja alkoi 2000 vuoden pimeys. Sitä karkuun pääsi Nooa arkkeineen.

Maapallolla on portaaleja ja madonreikiä, joista pääsee toisille tasoille ja galaksin eri alueille. Madonreiät ovat hyvin arvokkaita galaktisille sivilisaatioille koska niiden kautta onnistuu "hyppymatkailu". Kun kristustietoisuus -neuvosto huomaa että on oppituntien tyhjiö, he sallivat pimeiden voimien saapua. Fyysisesti näyttää että ne ovat ottamassa planeettamme haltuunsa ilman lupaamme, mutta henkisellä tasolla ihmiskunnan tulee tehdä kollektiivinen päätös salliakseen reptiliaanisen tietoisuuden opettaa meille tiettyjä opetuksia. Meillä on sielusopimus että opimme pimeydeltä ja se on osa suunnitelmaamme alusta saakka. Plejadilaiset joutuivat keskeyttää ylösnousunsa, kun eivät hallinneet pimeyden oppitunteja. Se on myös yksi syy miksi plejadilaiset opettavat ihmisiä juuri nyt, sillä ihmiskunta on plejadilaisten jälkeläisiä.

Olemme ensimmäinen rotu tässä galaksissa jotka ovat hallinneet valoa ja pimeyttä, sodan, kidutuksen, hyväksikäytön vuosisatojen kautta. Kun meistä tulee ylösnousseita mestareita kultaisessa ajassa, olemme ihminen 7.0. Kaikkein loistavin asia mitä tässä universumissa koskaan on nähty. Uudella maapallolla ei ole tarvetta teknologioille kuten aikaisemmin Atlantiksella, emme tarvitse pyramideja, sillä olemme itse kaikkein voimakkaimpia kristalleja mitä universum on koskaan nähnyt, valokehossamme on kaikki tarvittava teknologia. Meitä harjoitetaan jo tähän.

Oli ylösnousseita mestareita, marttyyreja jotka inkarnoituivat vuorotellen pitämään valoa yllä pimeän ajan, Jeesus, Buddha, ym. Nyt me ihmiset tulemme olemaan ylösnousevia mestareita jotka nousemme tästä suuresta maapallon kokeesta. Olemme nyt sen loppuvaiheessa, juuri saavuttamassa maalilinjan tuhansien ja miljoonien vuosien jälkeen. Me olemme kaikki niin tärkeitä että koko galaksi kannustaa meitä, tasapainotimme kaiken valon ja pimeyden ja teimme sen myös täysin voitokkaasti.

Henkisyys ei ole kirjojen lukemista, se on olla elävä avain. Olkaa eläviä esimerkkejä, harjoittakaa sitä mistä puhutte. Tasapainottakaa tunteenne, poistakaa liekanne. Täytyy olla hyvin puhdas tietoisuus, hallinnoida chakrojaan, aktivoida galaktiset chakrat, poistaa implantit ja muut sidokset, pitää yllä hyvin korkeaa tietoisuutta ihmismuodossa.

 

"Jeesus kertoi meille eilen kristustietoisuuden historian ja miksi on niin tärkeää juuri nyt ymmärtää se. Sillä kun tiedät sen, sinulla on varmuus ylösnousun prosessistasi ja missä olemme evoluutiossamme. Kerromme myös kristustietoisuuden ja Sirius B:n yhteyden. 

Miljoonia vuosia sitten kun universum oli olemassa, ihmiskunnan tietoisuutta voisi kuvailla orbina jolla ei ole fyysistä muotoa. Kaikki ihmisyys oli sielumuodossaan, henkimuodossaan eivätkä olleet vielä yksilöllistyneet, kulkien univiersumin halki kuin Jumalan soppana/keittona. Kaikki olivat oikeastaan ihmiskunnan ylisieluja. Tämä ihmisyystietoisuus josta puhun, ei ole ihmismuodossa vielä, aika oli universumin alkuaikaa jolloin ihminen ei vielä ollut inkarnoutunut fyysiseen muotoon. Tämä keitos siis matkasi läpi universumin pelkkänä neutraalina kaiken tarkkailijana, ei tunteita eikä kaksinaisuutta vielä. Se näki tähtiä, aurinkoja, kuita, planeettoja. Tämä Jumalan keitos kykeni ilmentämään eläimiä, puun, vettä, auringon, mutta se ei ollut koskaan kokenut fyysisyyttä. Matkan aikana he tapasivat Lyyralaiset, ihmetellen mitä olivat nämä pitkät hohtavat olennot.

Kun Jeesus antoi meille tämän tarinan latauksena/viestinä, hän itse vertasi heitä hohtaviin olentoihin joka tunnetaan myös kultaisena rotuna. Joten kun Jumalan keitos kohtasi nämä hohtavat olennot, he yllättyivät miten sellainen olemus voi olla olemassa. Periaatteessa he näkivät Adam Kadmon:in täydellistyneen muodon, kohdatessaan nämä olennot Lyyran tähtijärjestelmässä ensikerran. He tahtoivat olla myös sellainen olomuoto. Tässä siis ihmisen henkimuoto puhui Lyyralaisten fyysiselle muodolle joka kykeni säilyttämään kaikkien 12 tason tietoisuuden, kykenivät fyysisesti inkarnoitumaan Lyyran planeetalle, kokivat tunteita, elää kehittyneissä yhteisöissään, kulkemaan sekä henkimuodossa että fyysisessä muodossa. Heillä oli merkabansa ja näin matkasivat ympäri universumia. Lyyralaiset olivat ylösnousseita olentoja jotka olivat läpikäyneet kaikki syklit eri universumeissa biljoonien vuosien aikana ja näin saavuttaneet suuren olomuotonsa. Lyyralaiset lähetti Elohim, eli tämän universumimme perustajat, että he alkaisivat ohjata toisia henkimuotoja jotka olivat halukkaita läpikäymään samanlaisen kokeen. Nämä korkeat mestarit siis siirtyvät universumissa opettamaan alueelle joka saavuttaa inkarnaatiosyklissään sielun kehittymisen apinan tasolta ylemmäs kohti mestaruutta, eli siirtymään "ei mistään" jumalatietoisuuden tasolle.

Lyyralaiset totesivat ihmiskuntakeitokselle: "on tapa miten voitte tulla kaltaisiksemme, voitte ruumiillistaa jumalatietoisuuden, kokea kaikki 12 tasoa, voitte yksilöllistyä ylisieluryhmästä. Mutta siinä on joitakin ehtoja. Ensinnäkin teidän täytyy inkarnoitua 3D planeetalle, läpikäydä kaikki askelmat luolamiehestä tulentekijäksi, oppia mikä on hyvä ja mikä paha. Kun inkarnoidutte, katkeaa side Jumalatietoisuuteen, eikä enää voi muuttaa mieltään. Jos olet sisällä, täytyy läpikäydä oppijaksot eikä lähteä kesken pois. Tämä saattaa kestää jopa 2 biljoonaa vuotta, tai 10 biljoonaa vuotta, tai 5 000 vuotta."

Ihmiskunta sanoi kyllä tahdomme kokea tämän, joten Lyyralaiset, arcturuslaiset, siriuslaiset, andromedalaiset, kaikki kehittyneet olennot jotka olivat saavuttaneet omassa syklissään korkean tilan, tulivat auttamaan ihmiskuntaa läpikäymään saman kokemuksen. Kaikki alkoi siis Sirius B:llä jossa alettiin perustamaan neuvostoja. Ja ensimmäistä kertaa perustettiin rotu joka hallitsisi kaikkia pimeyden ja valon polariteetteja. Muut planeetat (Sirius, Plejadit, ym) eivät olleet selvittäneet pimeyttä. Rodut olivat valoa ja rakkautta niin että polariteetit jakautuivat joko erittäin korkeaan valoon tai erittäin pimeään kuten Reptiliaanit, Harmaat. Oli kaksi koulukuntaa: palvella itseä tai palvella muita, eivätkä he kyenneet yhdistämään niiden välillä vallinnutta aukkoa muuttaakseen sen neutraaliksi, joka on ylösnousun perusvaatimus. Jouduttiin siis luoda rotu joka kykeni yhdistämään tämän raon. Ihmiset luotiin kaikkien galaksin 22:n vallitsevan rodun DNA:lla varustettuna, meillä on siis plejadilaisten, andromedalaisten, jne. DNA:ta.

VESIPLANEETTA SIRIUS, VALAAT, DELFIINIT JA KRISTUSTIETOISUUS

Sirius B on sininen vesiplaneetta jossa on eetterisiä olentoja, 6-9D tason leijonia, valaita, delfiinejä. Arcturuslaiset ovat niin kehittyneitä, että kyetäkseen kehollistumaan planeetalle säilyttäen kaiken tietoisuutensa, heidän tulee tulla valtavan valaan kehossa. Vain valas kykenee sisällyttämään osan arcturuslaisesta ylisielusta. Valaat ja delfiinit ovat hyvin kehittyneitä älyllisiä olentoja, kehittyneimpiä tällä planeetalla, jotka lähetettiin tänne pitelemään kristustietoisuutta eli alkuperäistä Sirius B:n tietoisuutta. Ne välittävät sitä veden kautta ihmisiin, luoden alkuperäisen Sirius B verkon planeettamme ympärille että meillä olisi helpompaa ylösnousta. Sirius B:llä on kaikenlaisia eetterisiä 6-9 tason olentoja kuten lohikäärmeitä, yksisarvisia, yms.

IHMISELLÄ ON 11 "KAKSOSTA" OSANA KORKEAMPAA ITSEÄÄN

Neuvostoissa siis alettiin suunnitella ihmiskuntakeitoksen palasiin jakamista, yksi pala koostuu yhdestä ylisielusta. Ihmistietoisuudessa on avatar, ylisielu, korkeampi itse ja nämä jaettiin yksilöllisiin osiin. Yksi ylisielu jaettiin 12 osaan eli se on korkeampi itse. On siis monia ylisieluja ja jokaisella ylisielulla on 12 korkeampaa itseä ja jokaisella korkeammalla itsellä on 12 ihmis-inkarnaatiota.

Ylösnousseiden mestareiden neuvostossa luotiin Saturnuksen neuvosto Saturnuksen planeetalla. Kaikkia mestareita johti Jeesus, arcturuslaiset, lyyralaiset. He loivat kristustietoisuus -neuvoston ja alkoivat antaa ihmiskunnalle koodeja ylösnousua varten. Ihmiskunta tuotiin yksilöllistettyinä ylisieluina maahan, ensimmäisenä tasona. Nämä yliselut siis yksilöllistettiin sitten 12 korkeampaan itseen ja jokainen niistä yksilöllistettiin 12 sieluksi. Sinun korkeammalla itselläsi on siis 12 inkarnaatiota sinut mukaanlukien ja jokainen sielu voi olla eri aikakausilla missä tahansa ajassa. Sinulla on siis 11 kaksosta osana korkeampaa itseäsi. Yksi inkarnaatioistasi saattaa olla Egyptissä juuri nyt, yksi saattaa olla Atlantiksella juuri nyt sillä avaruudessa ei ole ajan käsitettä. Aika on 3D käsite, universumissa kaikki vain on nyt.

Kristustietoisuuden luominen tehtiin siis Sirius B:llä ihmiskunnan kokeen hallinnoimiseksi, sitä kutsuttiin ensin ylösnousseitten mestareiden ja muiden enkelimäisten valo-olentojen neuvostoksi, jotka kutsuttiin kaikista multiversumeista. Tässä harmonisessa universumissa on 12 universumia joista olemme yhdessä. Jokaisella universumilla on omat lakinsa. On mestareita kuten Sanat Kumara, jotka ovat hyvin muinaisia olentoja ajan alusta, on Melkisedek, Metatron, arkkienkeli Mikael. Kaikki nämä olennot luotiin ensimmäisessä valossa, ensimmäisessä luomisen aallossa ennen kaikkien universumeiden luomista. Monilla mestareilla oli syklejä eri universumeissa ja saavuttivat näin mestaruuden ihmismuodoissa tuhansissa inkarnaatioissa, tuoden tietoa takaisin ja löytäen tikapuunsa taivaaseen. Nämä mestarit jotka hallitsivat koko universumeiden ylösnoususyklit, liittyivät kristustietoisuus -neuvostoon joka pääosin keskittyi Sirius B:lle. Kristustietoisuusneuvosto ohjaa koko ihmiskuntaa tällä galaksin alueella, eli kristustietoisuutta on myös kouluina plejadeilla, siriuksella, ym.

KRISTUSTIETOISUUS ON AJATUSKOULU TAIVAAN LUOMISEKSI MAAN PÄÄLLE

Kristustietoisuus on siis ajatuskoulu, mysteerikoulu joka opettaa avaimet joilla pääset ihmisestä superihmiseksi eli jumalaitseksesi. Meille opetetaan miten siirtyä apinan tietoisuudesta jumalatietoisuuteen, oppien miten luot taivaasi maan päälle. Kun alat luoda taivastasi jopa tässä tilanteessamme, värähtelet taivas maan päällä -tietoisuutta. Sillä jumalatietoisuudessa on ainoastaan vain taivas maan päällä. Missä tahansa aika-paikka todellisuudessa oletkaan, kun alat luoda taivastasi maan päälle, jopa nykytilanteessa, värähtelet taivas maan päällä -tietoisuutta, sillä jumalatietoisuudelle on vain taivas maan päällä -vaihtoehto.

Meidän aurinkokunnassamme Saturnus oli planeetta joka edusti aurinkokuntamme evoluutiota. Ihmiset kuvittelevat että aurinkokunnassamme vain Maassa on elämää, mutta Merkuriuksessa on elämänmuotoja koska ne ovat korkeakehityksellisempiä, Venuksessa on Hathorit (ja Valiant Thor), Jupiterissa on korkeita elämänmuotoja. Saturnus valittiin hallitsemaan tämän aurinkokuntamme kaikkien elämänmuotojen henkistä kehitystä, se on kuin kristustietoisuuden keskittymä.

Lemuriaa alettiin kehittämään ja aluksi sen tietoisuus oli kuin 14-vuotiaan tytön, eli puhdassydäminen, rakkautta ja valoa eikä kapinointia. Ei voi elää vain valossa ja rakkaudessa. Siksi Siman ja minä opetamme myös kapinointia, yrittäkää ymmärtää miksi, tiedämme kyllä mitä teemme emmekä elä enää egotietoisuudessa. Rakastamme teitä ehdoitta ja teemme tätä vain palvellaksemme ihmiskuntaa, emme minkään muun syyn vuoksi. Maapallon henkiset johtajat tällähetkellä ovat rakkautta ja valoa ja saattavat ärsyyntyä meistä koska tuomme myös kapinallisuutta koska se on ensiarvoisen tärkeää, tavallaan uusi opetustapa myös.

LEMURIA, REPTILIAANIT

Lemurialla elettiin saaristolaiselämää tuhansia vuosia, eikä siellä oltu kunnianhimoisia, mutta ei voi elää ainoastaan 14-vuotiaan tytön tietoisuudessa koska tulee nujerretuksi, sen ikäinen ei osaa puolustautua. He eivät kyenneet yhdistämään kaikkia 12:sta avainta joita tarvittiin 12 säikeisen DNA:n avaamiseen, eivät hallinneet voimaa. Joten Saturnuksen kristustietoisuuneuvosto kokoontui ja päätti tuoda Lemurialle pimeän puolen opetuksen. He yhdistivät lemurialaisia negatiivisiiin Marsin reptiliaaneihin, kuten eläintarhassa päästettäisiin lammasaitaukseen tiikeri. Kuvitelkaa shokki joka seurasi lemurialaisten joukossa kun vallanhimoiset reptiliaanit sekoittivat heidän saaristolaiselämänsä. Reptiliaanit olivat 4D tason olentoja jotka hallitsivat ainoastaan itsensä palvelemisen. Ihmiskunta siis tarvitsi kokeen, oppitunnin ja lemurialaisista tuli värähtelyiltään yhteensopiva reptiliaanien kanssa.

Neuvosto siis oli tietoinen miten reptiliaanit alkoivat pikkuhiljaa soluttautua Lemurialle ja pimeät oppitunnit alkoivat, ihmiskunnan oli mahdollista myös epäonnistua kokeessa. Kaikki saattaa mennä vikaan, sillä tämä on vapaan tahdon universum. He ilmaisivat että tarvittiin uusi tapa elää, uusi yhteisö joka yhdistää maskuliinin ja feminiinin. Tuotiin maskuliininen looginen korkeampi teknologia, kristalliteknologia ja yhdistettiin se feminiiniseen ihmiskunnan tietoisuuteen.

ATLANTIS JA GALAKTINEN TEKNOLOGIA

200 000 vuotta sitten alettiin rakentaa Atlantista keskelle Atlantin merta, jolla oli viisi suurta aikakautta jotka nousivat ja vajosivat. Luotiin ihmisversio 2.0. (Olemme nyt vuonna 2022 Atlantiksen kuudennessa aikakaudessa, kuudennessa auringossa, siirtyen kultaiseen aikaan.) Eli perus lemurialaiseen lisättiin kehittynyttä ihmisgenetiikkaa 2.0 versiona, heille annettiin lisää viisautta eri roduilta ympäri galaksia, andromedalta, plejadeilta, siriuslaisilta, arcturuslaisilta. Eli lisättiin DNA:ta. Atlantis jaettiin 12:sta eri kaupunkiin. Myös 13. kaupunki oli avoinna mutta sitä ei asutettu koska ei tiedetty minkä vuoksi se oli annettu. Saturnuksen neuvosto antoi heille mallin miten rakentaa kaupungit ja he vain seurasivat ohjeita. Jokaista kaupunkia johti heimon johtaja, eli heillä oli 12 alkuperäisrodun verilinjaa/perhettä joilla oli kehittynyttä genetiikkaa, eli täydellistetty Adam Kadmon -suunnitelma. Kaikilla perheillä oli oma tarkoituperänsä. Ihmisille annettiin tavallaan muistilappu jossa kerrottiin että korkeakehityksellisiä elämänmuotoja saapuu auttamaan sitten kun olette valmiita evoluutiossanne, he opettavat, mutta teidän tulee ensin käydä läpi kokeet.

Tämä on galaktista historiaa ja vain hyvin nopea kooste kaikesta, josta saisi jokaisesta osa-alueesta kirjan aikaan. 

Atlantis oli kuin sulatusuuni, kuin kehittyneempi New York. Oli kristallisatelliitteja taivaalla leijumassa, tuottaen energiaa kaupungeille, käytettiin myös pyramideja energiankeräämiseen. Päätettiin antaa Atlantikselle teknologiaa ettei palattaisi samaan pelkkää valoa ja rakkautta -tilaan kuin lemurialla. Siellä oli temppeleitä, ja osa meistä oli niiden vaalijoita, minä esimerkiksi olin siellä menneessä elämässäni Äänivärähtelyn temppelissä. Atlantiksella oli galaktisella teknologialla rakennettuja sisäkkäisiä vesi- ja maakehiä että voitiin luoda taivas maan päälle, kaupungit olivat tavallaan megakokoisia tietokoneita. Sidottiin energiaa suuresta keskusauringosta ja luotiin valopilareita jotka kulkivat suoraan maan sisään.

Vesi varastoi tietoa kuten kristalli, sekä johtaa sähköä. Valaat ja delfiinit ylläpitivät tätä korkeaa teknologiaa ja vesi korkeaa tietoisuutta, jatkuvasti kiertäen kaikissa planeetan olennoissa. Ajatelkaa miten negatiiviset reptiliaanit ovat tulleet ja tehneet kaiken päinvastoin, viime vuosina on otettu pois itseään ylläpitävä järjestelmä ja luotu keinotekoinen matrix -hallintajärjestelmä että olisimme heistä riippuvaisia. Siksi he haluavat dominoida vettä, myydä sitä muovipulloissa, osoittaakseen että sinun tulee maksaa tästä Jumalan lahjasta joka olisi oikeasti vapaa kaikille. He haluavat meidän saastuttavan vetemme ja eristää meidät vedestä, koska vesi auttaa meitä yhteydenpidossa kaikkiin korkeampiin tasoihin. 

Nämä kristustietoisuus -neuvoston kultaiset pitkät olennot tulivat maapallolle Atlantiksella koska he olivat luoneet yhteisön joka perustui teknologiaan: oli loisteliaita ravintoloita, temppeleitä, jokainen ihminen asui kuin kuninkaallinen omassa palatsissaan. Mutta Atlantiskaan ei ollut pelkkää valoa, vaan oli polariteetti, voitaisi yleistää että samaan aikaan maapallolla käveli ylösnousseita mestareita ja reptiliaaneja. Atlantiksella oli siis loistava sivilisaatio ja maapallo oli galaktinen käytävä.

MAAPALLON PORTAALIT JA HYPPYMATKAILU

Koska olemme universumin reunamilla, toiset rodut toisista galakseista haluavat tulla meidän galaksiimme. Olemme kuin tulppa, kun he saapuvat lomalle 50 vuodeksi ennen siirtymistään toiselle planeetalle. Toisin sanoen, kuten meillä on moottoriteitä ja sitten on pienempiä teitä, kaikki haluavat ajaa sillä pienemmällä koska on vähemmän liikennettä. Maapallo oli vertauskuvallisesti tämä pienempi tie galaksissa. Jos joku avaruusaluksessa halusi kulkea paikasta paikkaan, maapallo oli vain pienen mutkan takana, ikäänkuin latauspaikka lomailuun. Maapallo on myös merkittävä, sillä täällä on paljon portaaleja ja tarkasti varjeltuja madonreikiä, joista pääsee toisille tasoille ja galaksin eri alueille. Madonreiät ovat hyvin arvokkaita galaktisille sivilisaatioille koska niiden kautta onnistuu hyppymatkailu, eli kun siirryt madonreikään ja vartija havaitsee että olet oikealla värähtelytaajuudella ja puhtaalla aikomuksella, voit hypätä satojatuhansia valovuosia silmänräpäyksessä.

Maapallo oli tarkasti varjeltu koe, sillä niin moni halusi hallita sen rikkauksia  ja portaaleja. Siksi käytiin myös niin paljon sotia, Irakin sodan syy esimerkiksi oli monitasoisen portaalin hallinta joka siellä sijaitsee. 

ATLANTIKSEN TUHO

Atlantis oli siis kukoistuksensa huipulla. Reptiliaanit jotka olivat tuhonneet sivilisaationsa Marsissa, asuivat tuhoutuneen planeettansa sisäosissa tuhansia vuosia ja halusivat nyt löytää uusia planeettoja. He näkivät aukon Atlantiksella, näkivät sen 13. kaupungin ja laskeutuivat sinne aluksellaan vallaten kaiken nopeasti väkivalloin. 

Atlantislainen 13. kaupunki oli siis rakennettu Saturnuksen neuvoston puolesta, negatiivisten reptiliaanien annettiin laskeutua sinne, niiden annettiin opettaa Atlantislaisille pimeyden oppitunteja. Kuka salli? Huomaatte että kaikkea mitä tapahtuu, hallinnoidaan korkeamman neuvoston puolelta, ihmiskunnan auttamiseksi ylösnousuun. Se on jo itsessään läpimurto ja voitte suunnata katseenne päämäärään. Tämä on siis peli ja tavallaan ei ole, sillä tuska on todellista.

Kun kristustietoisuus -neuvosto huomaa että on oppituntien tyhjiö, he sallivat pimeiden voimien saapua. Fyysisesti näyttää että ne ovat ottamassa planeettamme haltuunsa ilman lupaamme, mutta henkisellä tasolla ihmiskunnan tulee tehdä kollektiivinen päätös salliakseen reptiliaanisen tietoisuuden opettaa meille tiettyjä opetuksia. Joten kaikki tämä johtaa sielusopimuksiin, meillä on sielusopimus että opimme pimeydeltä ja se on osa suunnitelmaamme alusta saakka. Monilla teillä on saattanut olla elämässänne narsistisia ihmisiä, sinulla oli sielusopimus tämän narsistin kanssa oppiaksesi suojelemaan energiaasi, pitää kiinni rajoistasi ja käyttää voimaasi. Ilman pimeyden apua meillä ei olisi kaikkia avaimia.

Me annamme negatiivisille kommenteille tilaa siksi, että se on puuttuva ylösnousun linkki. Kun valotyöntekijät kohtaavat vihaa ja negatiivisuutta, he yleensä sivuuttavat sen ja menevät meditoimaan, mutta on opittava miten käsitellä niitä. Jos käännät pääsi pois, et käsittele sitä. Oppitunti 2022: leijona -olennot, kristustietoisuus -olennot, ylösnousseet mestarit kirjaimellisesti avaavat silmäluomesi ja sanovat: "tässä, katso pimeyttä, tätä olet vältellyt". Siksi käymme nyt läpi sielun pimeää yötä.

SOSIAALISEN MEDIAN ILKEÄT KOMMENTIT OPETUKSINA ESIIN

Olemme opettaneet kaksi vuotta ja meillä on oma käytäntömme sosiaaliseen mediaan. Oppaamme sanoivat että tulee aina olemaan trolleja, ihmisiä vetämässä sinua alas etenkin ensimmäisenä vuotena. Sivuuttakaa ne, estäkää ne, poistakaa ne, älkää keskittykö niihin. Tänä vuonna opetuksena on miten käsitellä pimeyttä, joten viimeaikoina meitä on opastettu jättämään joitakin ilkeitä kommentteja esille. Emme työskentele näiden ilkeiden kommentoijien kaltaisten ihmisten kanssa, vaan ihmisten kanssa jotka ovat valmiita oppimaan. Samoin sinun missiosi on työskennellä ihmisten kanssa jotka ovat valmiita. Joten välillä kun näemme oikein hyvän projektion, ilkeän kommentin, teemme siitä opetuksen, sillä siten esikuvat toimivat. Tällä hetkellä olemme näiden kommenttien saavuttamattomissa, emme jää vellomaan niihin sillä tiedämme negativiisen kommentin kertovan enemmän ihmisestä itsestään. Otamme kommenteista esimerkkejä miten voitte pysyä voimassanne. Viimeksi joku sanoi jotain kehostani, että miksi käytän uimapukua koska kehoni ei edes ole kaunis. Se ei kosketa meitä, koska näemme mistä kommentti johtuu. Monet ryhmästämme alkoivat opettaa kommentoijaa, pitää ääntä itsestään ja sitä haluamme nähdä enemmän.

Olemme täällä opettamassa ihmiskuntaa miten kasvaa ulos 14-vuotiaan tytön tietoisuudentasosta, tasapainottaaksemme maskuliini/feminiini Adam Kadmon -olemusta, seistäksenne voimassanne sillä voima on avain. Kun teimme näin, monet nousivat ylös. Opetamme omalla kustannuksellamme, näyttäen miten joku loukkaa meitä ja näytämme ettemme välitä. Oli mielenkiintoista miten ihmiset omassa sisäpiirissäni reagoivat. Näytin eräälle kommentin jonka olin saanut ja hän sanoi "älä edes välitä siitä", lohduttaen minua kuin tarvitsisin lohdutusta. Sillä naiset loukkaantuvat jos joku sanoo heille ettei heidän kehonsa näytä hyvältä. Mutta minä en loukkaannu, pidän kehostani ja tunnen olevani sensuelli olento. Sain ystäviltä pahoittelevia viestejä "olen niin pahoillani, olet kaunis sellaisena kuin olet". Pidän sitä tietenkin mukavana, mutta toisaalta tekisi mieli sanoa: "hyvä ystävä, sinun tulee katsoa itseäsi, jos haluat lohduttaa minua, mutta reagoit kuin tämä tapahtuisi sinulle. Jos joku sanoisi sinulle ettei kehosi näytä hyvältä, itkisit. Et projektoi sitä rakastavasti. Haluamme että rakastat omaa kehoasi ja jos joku sanoo jotain ilkeää kenelle tahansa, nouset ylös mestaruudessa ja sanot "ei tarvitse puhua EldoRan kehosta vain siksi etten rakasta omaa kehoani". Se olisi soturi -energiaa jonka tulisi päästä ulos.

Kaikki mitä teemme, on siis opetusta emmekä loukkaannu emmekä toimi egosta käsin, olemme täysin tietoisia ketä olemme ja haluaisimme kaikkien tietävän ketä he ovat. On siis tärkeää nähdä miten tärkeää pimeys on juuri nyt. Olemme täällä hallitaksemme valon ja pimeyden. Sillä aikaisempina ajanjaksoina plejadilaiset joutuivat keskeyttää ylösnousunsa, kun eivät hallinneet pimeyden oppitunteja. Se on myös yksi syy miksi plejadilaiset opettavat ihmisiä juuri nyt, sillä ihmiskunta on plejadilaisten jälkeläisiä ja olemme ensimmäinen rotu tässä galaksissa, ensimmäiset olennot jotka ovat hallinneet valoa ja pimeyttä sodan, kidutuksen, hyväksikäytön vuosisatojen kautta. Kun meistä tulee ylösnousseita mestareita kultaisessa ajassa, olemme ihminen 7.0. Kaikkein loistavin asia mitä tässä universumissa koskaan on nähty.

Haluan sanoa jotain näistä kauniista henkisistä esiintyjistä, enkeliltä näyttävistä nuorista viattomista sinisilmistä puhumassa valokieltä yms. Älkää vaikuttuko niistä ulkokuorista, monilla teistä on korkeampi tietoisuus kuin heillä. Heillä on 14-vuotiaan tytön tietoisuus. Älkää menkö halpaan henkisyyden mielikuvista. On nähtävä valotyöntekijän tasapaino, sillä ei voi opettaa vain valoa. 

ÄLÄ TULE LÄHELLENI TAI PUREN = REPTILIAANI -TIETOISUUTTA

Atlantiksella siis Reptiliaanit asuttivat 13. kaupungin, soluttautuivat joukkoomme pitkien aikojen kuluessa, liittyivät hallituksiimme. Sain juuri tänä aamuna mielikuvan kuningaskobrasta, jos se olisi edessäsi se vihjaisi "älä tule lähelleni tai puren". Se on Reptiliaani -tietoisuus. Mutta myös monet ihmiset päivittäisessä elämässämme tekevät tätä. Kun joku loukkaa meitä/ihmiskuntaa, meillä on reptilian DNA:ta (selkänikamamme) joten hyökkäämme heitä vastaan, kostamme automaattisesti, "loukkasit minua, nyt minun täytyy loukata sinua". Ja kierre kiihtyy.

Mutta oppaamme kertovat että normaali vastaus loukkaukseen on sallia itsensä tuntea se, sillä se tuska laukaisee jotakin syvästi itsessäsi jota et koskaan salli itsesi nähdä. Anna itsesi tuntea kaikki negatiiviset tunteet sivuuttamatta niitä, muuten menettäisit kaiken opin ja houkutat aina samoja negatiivisia suhteita, samaa hyväksikäyttäjää, vähätteleviä perheitä, ihmisiä jotka jatkuvasti aliarvostavat sinua. Kaikki tämä tapahtuu, jos et ole vielä opiskellut pimeyden oppitunteja joita universum yrittää näyttää.

ATLANTIKSEN VAJOAMINEN, NOOAN ARKKI

Atlantiksella reptiliaanit ajoivat yhteiskunnan alas tuhkaksi, väärinkäyttivät teknologioita, arcturuslaisia 9D kristallisatelliitteja jotka antoivat energiaa maataloudelle, yhteiskunnalle, rakennuksille. Kristalleja käytettiin paljon, arcturuslaisilla oli teknologiaa joilla rakentaa pilvenpiirtäjien kokoisia kristalleja vain tunneissa. Reptiliaanit halusivat muuntaa satelliitit sodankäynnin välineiksi, mutta eivät tienneet että niissä oli turvajärjestelmä. Satelliitit ylikuormittuivat, koko energiajärjestelmä hajosi ja Atlantis vajosi noin 15 000 vuotta sitten.

Vajoamista aiemmin oli valittu puheenjohtaja ihmiskunnalle, profeetta Zarasthustra (josta zarasthustralaisuus) joka oli itseasiassa Raamatun Nooa. Hän keräsi kaikkien planeetan lajien geneettiset mallit ja loi avaruusaluksen kaltaisen sukellusveneen joka saattoi säilyä satoja vuosia veden alla. 2000 vuotta vallitsi ydintalvi, jonka jälkeen oli aloitettava luolamiehien ajasta, pyörästä, tulentekotaidosta. Ainoastaan Nooa ystävineen sekä muutamia muita selviytyneitä jäi jäljelle. 

MARTTYYRIT VALOA PITELEMÄSSÄ

Jumala oli julistanut että maapallo tulee tuhota Atlantiksen tuhon jälkeen, koska ihmiskunta oli vajonnut liikaa pahuuteen ja kaksinaisuuteen, halusivat olla itse jumalia jotka eivät tarvitsisi mitään apua. Mutta ylösnousseet mestarit puhuivat ihmiskunnan puolesta. Sanat Kumara Venuksesta astui esiin ja sanoi "minä pitelen soihtua yllä ihmiskunnalle, inkarnoidun kärsien itse, pidellen valoa pimeydessä. Sillä tarvitaan vain yksi henkilö puhdasta lähdetietoisuutta että ihmiskunta kykenee asumaan tällä planeetalla". Kun hänen opetuslapsensa kuulivat että hän aikoo uhrata itsensä, mestari Buddha tuli 144 000:n opetuslapsen kanssa, sanoen: "emme anna sinun kärsiä, inkarnoidumme sinua ennen tasoittaaksemme ihmiskunnalle tietä, pitelemme valoa yllä kunnes tulet."

Mestarit rakensivat satoja vuosia Shambalan kaupunkia Gobin autiomaahan, koska tarvittiin yhteyskaupunki Sanat Kumaran inkarnoitumiselle. Tuhat vuotta kaupunkia vielä valmisteltiin valon pitelemiseksi ja valaistuneiden mestareiden saapumiseksi. Isis saapui papittareksi Egyptiin 7 000 v sitten, mestari Buddha saapui 5 000 v sitten, sitten mestari Sananda eli Jeesus 2 000 vuotta sitten. Maria Magdalena saapui. Kreikan mytologia tuntee nämä kaikki kuten Zeus, Athena ja he ovat oikeita henkilöitä jotka tulivat pitämään valoa yllä meidän puolestamme. Tämän uhrauksen ansiosta ihmiskunta voi ylösnousta, he pitivät tallella suullista perimätietoa sukupolvelta toiselle ja tiedämme miten suuria vaikeuksia ja kärsimyksiä he kohtasivat.

Nyt me ihmiset tulemme olemaan ylösnousevia mestareita jotka nousemme tästä suuresta maapallon kokeesta. Olemme sen loppuvaiheessa, juuri saavuttamassa maalilinjan tuhansien ja miljoonien vuosien jälkeen. Me olemme kaikki niin tärkeitä että koko galaksi kannustaa meitä, tasapainotimme kaiken valon ja pimeyden ja teimme sen myös täysin voitokkaasti.

Tämä on kristustietoisuuden alkuperä ja tarina miten me pääsimme nykypäivään, kaikki on muistutusta miten tärkeä elämämme on. Älä tuhlaa aikaa miettien "olen pieni, en ole mitään, teen vain kuten minulle sanotaan". Olet voimakkaampi kuin voit ikinä kuvitella, jos keskityt siihen, voit alkaa luoda kaikkea kuten ruokaa, oman talosi suunnitelman siten että keskität ajatuksesi niihin suunnitelmiin ja luot talon ajatuksillasi. Tulevaisuuden malli johon ylösnousemme on taso jolla olemme 5D ihmisiä.

VALOKEHOTEKNOLOGIA

Uudella maapallolla ei ole tarvetta teknologioille kuten aikaisemmin Atlantiksella, emme tarvitse pyramideja, sillä olemme itse kaikkein voimakkaimpia kristalleja mitä universum on koskaan nähnyt, valokehossamme on kaikki tarvittava teknologia.

Meitä harjoitetaan jo tähän, siksi Siman ja minut tuotiin yhteen. Simanilla on yhteys tähtiin ja minulla maahan, "isä taivaan äiti maan". Jeesus teki samoin kuin me: Siman lähettää käskyn taivaaseen käyttäen omaa kundalini-energiaansa projektoiden sen ylös. Siksi käytämme paljon tantraa, se auttaa meitä aktivoimaan valokehomme ja piilevät kykymme. Siman siis lähettää kundalini-energiansa ylös, sanoo käskyn mitä tarvitsemme, käsky lähetetään alas ja minä saan koodit jotka rakastelu aktivoi, ohjeet tähdistä, ja minä sulautan ne maahan luoksemme. Olen vastuussa projekteista, kuten "ok, saimme tällaisen tiedon, meidän täytyy pitää kesäpäiväntasaus -tapahtuma, tarvitsemme tätä tai tätä".

Jokainen henkilö kykenee samaan, olemme vain näyttämässä tietä. Mutta sinulla täytyy olla hyvin puhdas tietoisuus, hallinnoida chakrojasi, aktivoida galaktiset chakrasi, poistaa implanttisi ja siteesi, pitää yllä hyvin korkeaa tietoisuutta ihmismuodossa, tehdäksesi asioita joita me teemme. Tämä on sielutehtävämme, ylösnousta nopeasti ja antaa ihmiskunnalle kopiot siitä mitä me koemme. Ylösnousemme hyvin nopeasti ja kaikki mitä opetamme, olemme ruumiillistaneet, emme opeta kirjoista. Kaikki olemme nähneet näkyinä mitä Atlantikselle on tapahtunut ja se sopii myös yhteen mitä muut ovat kertoneet. Olemme tasapainottaneet tunteemme, olemme poistaneet liekamme. Henkisyys ei ole kirjojen lukemista, se on olla elävä avain maapallon kirjastolle, teistä tulee eläviä avaimia maapallon kirjastolle kun aktivoitte DNA:nne, olemalla eläviä esimerkkejä, harjoittamalla sitä mistä puhutte.

Nämä viestimme ovat monitasoisia, joten antakaa niiden uppoutua tajuntaanne hitaasti, katsokaa videotamme uudelleen, sillä se muuntaa ja aktivoi DNA:nne."

*

Sadhguru joogi: Jeesuksen täytyy nousta sisälläsi https://youtu.be/vWfmGLtu5lE

*

"So-called "ancient" texts chronicling the life of Jesus have emerged through the ages, many of them later branded as fakes or forgeries. The Gnostic Gospels, a collection of early Christian texts uncovered near the town of Nag Hammadi, North Egypt, in 1945, were among a small number of scripts proven to be authentic. The stories were not included in the New Testament, a point which many scholars argue suggests they in fact supplement the Bible, helping to "fill in the gaps" of many unexplainable events.  The texts say Issa spent six years in India, living and teaching among the Brahmans - the high priests of Hinduism.

The words found in the teachings of Issa also resembled those found in the gospels of the New Testament. They say: "Worship not the idols. Do not consider yourself first. Do not humiliate your neighbour. Help the poor. Sustain the feeble. Do evil to no one. Do not covet that which you do not possess, and which is possessed by others."

 Much controversy remains around the text, however, and as the documentary explained: "Modern scholars are still unconvinced." At the time, the philologist Max Müller expressed "incredulity" at the account, and suggested that either Notovitch was the victim of a practical joke or he had fabricated the evidence."

https://www.express.co.uk/news/weird/1376036/jesus-christ-christianity-religion-christmas-2020-church-gnostic-gospels-bible-god-spt