Niinpä niin... maailmaa kun katselee niin juuri ennustetunlaisesti etenee.

(2.5.2018) "On kaikki vain ponnistelua pienten lasten eteen."

(6.6.2017) "Paljonkin erilaisia paljastuksia on tulossa haltuunne, sillä kaikki esitellään juuri siten kuin vain todellisuus vallitsee."

Jahkailtuani omien kokemusten julkaisemisen kanssa, jotka haluaisin julkaista vähän yksityisemmin vain tietylle joukolle joka jo ymmärtää tätä henkistä maailmaa eikä käsitä väärin, tai jopa ei osaa käsitellä lainkaan outoja kokemuksia ja menee päästään sekaisin... sain viimein viestissä vihjeen että voin kyllä julkaista kaikki myöhemmin yhdessä, ja ideoita pulppusikin yhtenä päivänä että kirjoitan sen kokemustenkirjan siten että kokemukset ja viestit etenevät siinä "kansantajuisesti" käännettynä ja tiivistettyinä että millaisia opastavia viestejä on tullut missäkin järjestyksessä. 

Uusista viesteistä julkaisen pätkän joka sopii kaikkien toteutettavaksi. Muistakaa myös harjoitella sitä että jonakin päivänä kiinnittää huomionsa kokoajan siihen ettei tuomitse ketään eikä mitään. Aika mielenkiintoista, olen itsekin harjoittelun asteella. Huomaa miten on ohjelmoitu toimimaan tietyllä kärsimättömällä tavalla, kaiken pitäisi olla niin sujuvaa. Kiusaaminenkin on ohjelmointia, on muka olemassa jokin tietty normi jollainen kaikkien ihmisten pitäisi olla... Kuka ohjelmoi?

 

Mutta viestipätkä tulevaisuudesta:

28.3 "Kohtaa asia miten toivot, mutta aseta rajaksesi että suot tulevaisuudelta vain toivomiasi asioita. Kerro toiveesi matkallasi ääneen lausuen niin osaamme ne toteuttaa. Ansaitse palkintosi kulkien matkallasi määrätynlaisesti."

Näin unikuvan jossa oli yhdessä kuvassa ja sanoissa paljon monitasoista sanomaa taas joka piti purkaa, siinä oli nyt huomion kiinnittämiseksi lause joka ei tavallaan ollut oikein, mutta siinä oli viesti.

Huhtikuussa minulla olisi ilmeisesti "25-vuotissynttärit", aikuisuuden kynnykselle. Georgishista siis vähän edetään, sittenpä olen viisaampi mitä tapahtuu. Onneksi onkin vähän vapaata pian ja olen tavallaan vanhaa maailmaa juuri katkaissut ja uuden edessä. Ei vain uskaltaisi hypätä vielä.

Mutta oli mielenkiintoista havaita kun hetkisen haaveilin sen perintöpaikan ostamisesta tänä keväänä (josta olen haaveillut jo 10 vuotta) ja nähdessäni TV:stä vaikkapa remonttiohjelmaa, tai nähdessäni jonkin muun kivan jutun, mielessä heti alkoi suunnitelma itsellään "tuommoista sinne tulee." Nyt kun luovuin siitä haaveesta epäiltyäni että se tulee liian kalliiksi, nämä "ehdotelmatkin" ovat hävinneet. Eli mieli alkaa itsellään järjestellä asioita jos tilanne olisi otollinen, on vain omasta rohkeudesta kiinni loppu, toteuttaako.

 

Mutta sain siitä "25 vee synttäri" viestistä toisenkin vihjeen aamulla 5.4 viestinä, myös tarkemmat ohjeet miten toimia, mutta tässä pieni pätkä: "Jotakin todellakin näyttävää tapahtuu kohtapuoliin sinun suhteesi, varovaisesti tulet sallimaan kaiken tapahtuneen, kunnes korjaat niitä ajatuksiasi uudemmalle kyvyllesi jolloin osallistut jälleen uuden maan rakentamiseen. Toivotamme todellakin uuden maailman saapuneeksi. Katkaise kaikki vanha pois maailmastasi, jolloin osaat varautua tähän uuteen. Kerran se katkeaa kokonaan, joten uskalla vain ajatella uutta jatkuvasti. Kertaamme myöhemmin lisää, kunnes osaat ajatella itse."

 

*

Michael Love uusin viesti tulossa: "Planeettaan osuu juuri nyt vahvaa 40 Hz plasma-aaltoja, aurinkotuulia. Taivaalla näkyviä merkkejä 3D matrixin hajoamisesta ja plejadilaisten alusten havaintoja ympäri maailmaa."

 

*

 

https://www.ttl.fi/tyopiste/erityisherkkyys-ei-ole-heikkoutta/?fbclid=IwAR0m1Tdktl_E9XCPIhAR9bZdts1X5nwQQdHvPM2cMLUh52VbCSnfuv4ZxbY

 

*

 

https://www.pscp.tv/w/1ZkKzkbkZeRGv

David Wilcock vastauksia kysymyksiin: Ennustuksista, ylösnousemuksesta, monitasoisesta auringonpurkauksesta kohdasta 32:25 >>>  "Jokainen käy läpi samanlaisen kokemuksen. Ei ole väliä mitä uskontokuntaa kannatat, sitä ei ole enää olemassa, tuttua maailmaa ei ole enää olemassa. Kulkeudut rinnakkaistodellisuuteen samaan tietoisuuteen joka tuli Jeesukseen ja tapaat jumalallisen älykkyyden muodon. Jeesus oli galaktisen luovan mielen ruumiillistuma. Olemme kiitoradalla, astumassa koneeseen. Meidän tulisi kiinnittää huomiota Jeesuksen sanomaan."

 

*

 

"Harvardin astronomi Loeb:illa oli teoria että Oumuamua olisi ET -rakennelma. Häntä pilkattiin monelta taholta, mutta kritiikistä huolimatta hän on kieltäytynyt perääntymästä epäoikeudenmukaisen arvostelun vuoksi. Hänen arvostamansa tutkijat ovat kannattaneet hänen ajatustaan (vaikkakaan ovat olleet varovaisia saattamasta omaa nimeään julkiseksi), mutta negatiivisen palautteen hän on saanut sellaisilta kateellisilta tai ennakkoluuloisilta tieteilijöiltä joita ei kunnioita. Hänen oma uransa on kestänyt vuosikymmeniä, joten hänen työnsä ei ole jokin puolitotuudellinen scifi-fantasia. Osa hänen 700;sta kirjoittamastaan tutkimuksesta käsitteli mahdollista ET elämää. Oumuamuan tapauksessa hän käytti päättelyssään olemassaolevia tietoja; objekti ei käyttäytynyt kuin sen olisi tullut käyttäytyä jos se olisi ollut tyypillinen komeetta tai asteroidi. Jos se olisi ollut komeetta, sillä olisi ollut pölystä tai kaasusta muodostunut häntä, myöskin sen erikoinen muoto on epätodennäköinen millekään asteroidille tai komeetalle."

 

https://www.bostonglobe.com/metro/2019/04/03/real-science-science-fiction-harvard-astronomer-stands-his-theory/QuWB4VTpYg8LkDvSUaxcPO/story.html?fbclid=IwAR2qNng7QyR1xza9yss1jIt9PV1jEdwNYU6kIWkFkX-szy5KJzcaKiSnN1c

 

onstellar_f52873337982b3423bae79aa89ef4fonstellar_83866701e22fcc8a13f02adfbd4189