Mike Quinsey

http://gfbymikequinsey.blogspot.fi/

Aika ei ole ainoa joka nopeutuu, jotkut tapahtumat joita olet odotellut melkoisen pitkään ovat nyt tulossa esille. On enemmän valo-olentoja lähempänä maata, jotkut ottavat osaa tapahtumiin ja jotkut vain sivuosassa. On monia eri ryhmiä jotka tahtoisivat todistaa sinun heräämistäsi (ylösnousua), ja jotkut ovat aktiivisesti siinä mukana. Kuitenkin on oma valintasi millätavoin tulevaisuutesi paljastuu mutta huolimatta siitä minkä polun otat, se vie sinut ylösnousemukseen.

Sinun roolisi on tuoda valo maahan, siinä olette jo onnistuneet mutta se vaatii täyden keskittymisen tähtäimeesi kaiken aikaa. Niiden muutosten vuoksi jotka ovat välttämättömiä tuodaksemme Uusi Aika esille, jokainen valotyöntekijä on tarpeen sillä pimeät voimat tulevat epätoivoisiksi kun näkevät mahdollisuutensa yhteen maailmanhallintoon lipsuvan heidän käsistään. Sen seurauksena he eivät enää ole varovaisia yrittäessään estää valoa onnistumasta työssään. Kuitenkin, me olemme tietoisia heidän tekemisistään emmekä päästä asioita karkaamaan hallinnasta.

Ei vaadi paljoakaan että ymmärtää miksi suuret muutokset ovat välttämättömiä päästäksemme uuteen aikaan. Valojoukot ovat jo valmiina auttamaan teitä tuomaan tarvittavat muutokset esiin. Kaikenlainen epämukavuus pidetään minimissä ja loikkaatte uuteen aikaan meidän avullamme.

Ensimmäinen tärkeä asia on omavaraisuus siten että vähintäänkin teillä on kaikki perustarpeet täytettynä. Selvästikin ihmisten tarpeet Lähi-idässä ovat nyt tärkeitä ja heitä avustetaan pian tarpeensa mukaan. Kun ihmiset ovat asettuneet aloilleen heidän on helpompi toivottaa tervetulleeksi ja hyväksyä toisia. Yhteen kerääntymisen energia luo vahvan siteen teidän kaikkien välille, ja ilman pimeiden voimien sekaantumista, joka on poistettu,  se tulee olemaan kestävää.

Tulevaisuudessa sinut ohjataan tähtiperheesi luo kun jatkat evoluutiotasi. Se on jatkuvaa, ja kun kehityt sinulla on enemmän vaihtoehtoja itsellesi mihin suuntaan menet. Monille tämä matka on mahdollisuus löytää todellinen kotisi, koska jokainen sielu maapallolla on tullut tänne muualta.

Voit ihmetellä miksi se saa osakseen niin paljon huomiota. Se on siksi että ylösnousemus on ainutkertainen, sitä ei ole koskaan tehty sieluille jotka ovat yhä fyysisessä kehossaan. Luonnollisestikin, ylösnousun aikana kehosi solut muuttuvat sopeutuakseen korkeampaan värähtelyyn. Se tulee siis olemaan jännittävää aikaa niille jotka osallistuvat siihen sekä monille sivilisaatioille jotka ovat myös olleet kiinnostuneita prosessistanne.

Kierros joka juuri päättyy on vienyt teidät läpi monien kokemuksien ja antanut enimmäkseen hyvin vaikeita oppitunteja elämästä, samaan aikaan olette voineet kehittyä paljon nopeammin. Jokainen elämä joka sinulla on ollut on valittu antamaan sinulle mahdollisuuden kehittyä, toisinaan et ehkä ole nähnyt niiden arvoa. Kuitenkin, oppaasi tietävät aina elämänsuunnitelmasi ja tekevät kaikkensa vakuuttakseen sinut seuraamaan sitä. Pitäkää mielessä että valitsette sen, ja normaalisti olette samaa mieltä oppaidenne kanssa jotka todella tietävät mikä on teille parasta.

Kuten olette huomanneet elämä ei ole ainoastaan oppitunteja ja rentoudutte monien mielenkiintojenne kohteiden avulla. Nekin saattavat myös koetella teitä miten hyvin kohtelette vastapuolianne kun kilpailutilanne on välttämätön. Voitte nyt ymmärtää miksi elämä on niin suuri koettelemus ja miksi niiden läpikäyminen tuo teidät korkeampien värähtelyiden polulle. 

Vain harvat ihmiset ovat tietoisia että maaelämän jälkeen sinä itse katselet sitä uudelleen ja korkeammilla tasoilla vain totuus voi olla olemassa joten ette voi puhua mitään muuta kuin totta. Älkää olko huolissanne siitä koska kukaan ei pyri rankaisemaan teitä hetkistä kun olette harhautuneet totuudesta. Kaikki kokemukset ovat jotain mistä voitte oppia ja toivottavasti ei ole tarvetta läpikäydä tiettyjä kokemuksia uudelleen.

Huomaatte että jokainen yritys saavuttaaksenne menestystä henkisessä elämässänne on ollut enemmän kuin sen arvoinen, olette lähes varmasti edistyneet ja se on kaikkien päätehtävä. Olkaa varmoja että asiat helpottuvat  nyt kun etenette 3D ohi, löydätte enemmän mahdollisuuksia ilmaista itseänne ja seurata mielenkiinnon kohteitanne.

Teilä on paljon opittavaa koska elämä on hieman erilaista kuin se mihin olette tottuneet ja tarjoaa mahdollisuuksia matkata maapallon ulkopuolella. Kokemuksenne ovat hyväksi ja olette valmistautuneet käsittelemään uusia haasteita joita kohtaatte. Kun nostatte värähtelyänne huomaatte että nautitte enemmän elämästä vapaana sairauksista. Vanheneminen ei enää ole ongelma, elinajanodotteenne kasvaa. Asiat ovat niin paljon erilaisia kuin nykyään, mutta paljon miellyttävämpiä koska teidän ei tarvitse kamppailla ongelmien kanssa jotka liittyvät kehonne vanhenemiseen.

Alemman värähtelytason sielut eivät kykene seuraamaan teitä korkeammille tasoille mutta voitte laskea omaa värähtelyänne jos on tarpeen vierailla heidän luonaan. Se tarkoittaa että vaikka tahtoisittekin tietyn sielun liittyvän mukaanne se ei ole mahdollista elleivät he ole samassa värähtelytasossa.

Alatte ymmärtää että nykyinen elämänne maassa on vain kalpea heijastus siitä mitä on edessä. Illuminati pidättelee teitä, olisitte jo olleet paljon kehittyneempiä kuin nyt olette. Vaikkakin edistymisiä on tapahtunut, todellisuudessa olette vähintään 50 vuotta kehityksestä jäljessä. Ei kestä kuitenkaan kauaa kun kirimme hukatun ajan takaisin ja teidät singotaan uuteen aikaan lähes välittömästi. Joten jokainen koettelemus jota nyt koette tulee olemaan lyhytaikainen.

Pitäkää itsenne kurssissa ja nopean muutoksen jälkeen nauttikaa uudesta elämäntavasta. Se on sellaista minkä tiesitte tulevan teille kun suorititte aikanne alemmissa värähtelyissä. monilla tavoin se ei ole niin uutta joillekin kuin voisitte kuvitella koska monet teistä ovat korkeammista värähtelytasoista, tulitte vain kokemaan alempia tasoja.

Elämä on löytää taso joka antaa teille mahdollisuuden kehittyä sellaiseen suuntaan jonka valitsette. Jos olette kuitenkin ilmaisseet kiinnostusta tiettyyn kokemukseen, niin kauan kuin se lisää kasvuanne sitä ei kielletä teiltä. Ei myöskään määrää jonka otatte, jos vain pystytte käsittelemään sitä.

Tämä viesti tulee korkeamman itseni kautta. Hyvästelen teidät rakkaudella ja siunauksilla, kirkastakoon valo päivänne ja polkunne täyttymykseen.

In Love and Light.

Mike Quinsey.

A Message from my Higher Self. Channelled by Mike Quinsey. April 1, 2016.

________________

P.S. Kaikenlaista kummallista! Jättiläiset on heränneet, ilmeisesti koska keskusauringosta tulee korkeampia energioita tms. Ne ovat nukkuneet ihmiskunnan pimeän ajan ja nyt herättyään ovat eliitin/illuminatin sotaväen vankeina maan alaisissa kammioissa joihin asettuivat horrostamaan. Ovat kaiketi pääosin hyväntahtoisia, omaavat paljon tietoa ihmiskunnan historiasta, teknologiasta. http://exopolitics.org/awakened-stasis-giants-secretly-located-imprisoned-by-global-elite/