http://www.luxonia.com/viestit/111-vidya-frazier/6841-632018-mikae-on-qtapahtumaq

 

***

 

Vaikka aina sanotaan että tietystä päivämääristä ei voida puhua lukuisten muuttujien vuoksi, on kuitenkin ennustettu Tapahtuman muutaman kuukauden sisällä tapahtuvaksi ja joku ennustaa auringosta tulevan energiaroihun jopa tälle viikkoa...

 

"He keskustelevat energioista joissa oleilemme nyt, sekä energiamuutoksista joita läpikäymme. Nämä kaikki liittyy auringosta saapuvaan energiaan.

'Ms M' kertoo että olemme parhaillaan auringonroihussa jonka tunnemme 11.3, kolme seuraavaa päivää "alas" ja sitten alamme tuntea päätapahtuman 15.3 ja suurimman aallon 18.3."

 

Video: https://kauilapele.wordpress.com/2018/03/09/tolec-andromeda-council-video-3-8-18-deep-disclosure-down-the-rabbit-hole-segment-2/

 

***

 

https://www.sophialove.org/my-blog

 

Sophia Loven kanavointi 6.3:  "Halusin puhua tavoista joilla voitte valmistautua tapahtumaan joka lähestyy teitä. Tämä tapahtuma heittää lähimmäisenne silmukkaan, se on shokeeraavaa, elämää mullistavaa ja odottamattoman helppoa - kaikkea samalla kertaa. Nämä lähimmäiset, ystävät ja muut jotka ovat valmistautumattomia, tulevat olemaan suuresti tietosi tarpeessa. Et silti voi auttaa heitä läpikäymään sitä, voit vain auttaa heitä ymmärtämään kaiken jälkeenpäin. Tulee olemaan paljon hämminkiä.

Tätä prosessia helpotetaan varovaisesti. Huolimatta siitä mitä kohtaat nyt, tee se vähimmällä agression ja polariteetin määrällä. Tämä ei tarkoita että täytyisi lopettaa muutosten ja tarpeiden pyytäminen joita haluat. Se tarkoittaa kaiken näkemistä erillisenä, toiset ihmiset tai ohjelmat, olemisen tavat tai ajatustavat, instituutiot. Kaikella tavoin ne eivät ole erillisiä.

 

Tapahtuma hioutuu ydin olemukseesi - joka on rakkaus. Se aktivoi sydämesi tavalla jonka se on unohtanut. Se on välitön muistaminen.
Jotkut teistä, jopa tähtisiemenet, koette katumusta tässä muistamisessa. Surua ja hämmentyneisyyttä. Nämä asiat eivät merkitse jotain tietoisuudentasoa, vaan yksinkertaisesti tapahtuman voimaa - jokaisen sydämen kosketusta. Tarvitsette jokainen aikaa ja lämpimiä halauksia. Siksi minä ja niin monet tarjoavat energeettistä tukea. Samalla tavoin kuin tunnet minun rauhoittavan tuttavallisuuteni tänään Sophia, tunnet samoin tapahtuman aikaan."

 

***

 

Suomensin alla olevasta linkistä:

"Tapahtuma on kosminen, täysin näkyvä, planetaaritason jumalallisen valon ja rakkauden 'räjähdys' maapallolla. Nämä voimakkaat aallot tulevat suoraan jumalalähteestä halki suuren keskusauringon. Kulkevat galaksimme läpi saapuakseen yhtenä hetkenä kaikille maailmassa. Maaäiti Gaia ja asukkaansa kykenevät näkemään ja tuntemaan Tapahtuman, yksikään ei jää siitä ullkopuoliseksi.

Kaikki inkarnoituneet sielut tuntevat voimakkaan, kiistämättömän tunnelaajentumisen: ehdoton rakkaus, jumallinen kiitollisuus, täydellinen hyväksyntä siitä mitä olet, tunne kotona olemisesta. Tänä aikana jotkut teistä tulevat kokemaan ylösnousseen mestarin ilmestymisen, jonkinlaisen uskontokunnan perustajan tai muun johon itselläsi on läheinen henkinen yhteys.

Esimerkiksi jos olet kristitty, saatat nähdä näyn Jeesuksesta ja puhua hänelle henkilökohtaisesti. Tunnistat välittömästi kuka tämä henkilö on, voimakkaasta valon ja rakkauden värähtelystä ja omasta ikuisesta yhteydestäsi näihin korkealle tasolle kehittyneisiin valo-olentoihin.

Jos olet kokenut meditoidessasi jonkin tällaisista aistimuksista pienemmässä määrin, tunnet kaikkia näitä tuntemuksia jälleen mutta ne ovat tuhat kertaa voimakkaampia tulevan Tapahtuman aikana."

 

Linkissä tarkemmin neljästä eri sieluryhmästä, miten siihen kuuluvat reagoivat Tapahtumaan.

 

https://lovehaswon.org/sananda-the-event-is-coming/

 

***

 

https://www.is.fi/terveys/art-2000005596232.html