http://www.luxonia.com/viestit/21-lee-carrol-kryon/6710-1282017-addiktoiva-vanha-energia

 

Pohjois-Korean johtajasta esimerkki vanhasta ja uudesta energiasta. Lisäksi Trumpista, jne.

 

"Jos hän olisi nähnyt tulevan valon, jopa egoistisessa ajattelutavassaan, jos hän olisi ymmärtänyt mitään muuta planeetan ajankohtaisista energioista, kuin oman pimeytensä ja kumouksellisuutensa, kaikki olisi erilailla tänä päivänä. Ajatelkaa sitä hetki. Mitä te olisitte tehneet? Tässä on vaihtoehto: kontrolloiden täysin omaa maataan hän olisi voinut olla sellainen, jonka tämä planeetta olisi laittanut jalustalle koko hänen elämänsä ajaksi – koko hänen elämänsä ajaksi!

 

Ensimmäiseksi hän yhdistäisi pohjois- ja eteläkorealaiset ja yhdistäisi perheet kaikkien noiden selkkausvuosien jälkeen. Hänet olisi tunnettu näiden kahden Korean hyväntahtoisena isänä – koko elämän ajan. Sitten hän luopuisi kaikista sota-ajatuksista. Hän ymmärtäisi, että se on toimimatonta ja epäloogista ja aiheuttaisi kauhua hänen kansalleen. Sen sijaan hän olisi "suuri maailmanrauhan johtaja" "uuden" maansa ja lännen välillä. Hän menisi Yhdistyneisiin kansakuntiin New Yorkissa ja kaikkialla ympärillä olisi hurrausta ja suosionosoituksia seisaaltaan! Planeetta rakastaisi häntä. Hän olisi kaikkien lehtien kannessa. Jokainen näkisi hänet maailman sankarina, planeetan palvomana ja ihailemana jonkin sellaisen tekemisestä, mitä kenelläkään ei ole koskaan ollut rohkeutta tehdä. Hänet olisi nähty ikäistään viisaampana, ja se olisi ollut päätös, joka toisi hänet valoon, auttaen hänen kansaansa vaurauteen ja onnellisuuteen – mitä juuri hän halusi – saaden kaikki kunnianosoitukset, jotka hän mitenkään voisi saada koko elämänsä aikana, ja mennen historiaan Maan muuttamisesta. Hän olisi saavuttanut elämänsä perimmäisen tavoitteen.


Mitä hän siis teki? Oletteko lukeneet lehtiä viime aikoina? Onko pimeys niin addiktoivaa, ettei hän voinut nähdä sitä? Kyllä. Hän ei koskaan nähnyt sitä. Välittömästi hän tappoi sukulaisen, joka olisi voinut haastaa hänet. Hän oli "oma herransa", ankkuroitunut pimeyteen ja hän missasi tilaisuutensa täysin.

 

Kaikki mitä hän oli koskaan halunnut nuorena miehenä, isänsä hyvin kouluttamana, kaikki mitä hän oli koskaan halunnut, oli hänen ulottuvillaan tuona vuonna, ja hänen tekemänsä päätökset veivät hänet rypemään sellaiseen, mikä ennen toimi. Kuitenkin hän on nyt hylkiö, joka nostaa kätensä vanhan energian puolesta, aiheuttaa ongelmia planeetalle ja luulee, että tätä hänen on tarkoitus tehdä – eikä hän kestä pitkään. Haluan kertoa teille, että näin addiktoivaa vanha energia on. Kultalaatikko oli suoraan hänen edessään, ja hän missasi sen."

-----

 

Ääretön -lehti

https://drive.google.com/file/d/1kijFPUgOddVOOaNVs3oRE0aJbCUfFx4z/view