https://youtu.be/2x5pV9_NAdc

"Quantum Theory Proves our souls migrate to other universes, and it¨s written down 3600 years ago", eli kvanttiteoria todistaa että sielumme siirtyvät toisiin universumeihin, tästä on kirjoitettu jo 3600 vuotta sitten.

Videolta suomensin:

"Sielut toisista universumeista, eri lähteistä, alkavat kokeellisesti syntyä meidän maapallollemme, tuoden mukanaan uusia energioita ja kokemuksia, parantaen henkistä elämäämme ja saavutuksiamme täällä. (Rishit paljastavat)

Valoaikaan siirtyminen, eli yön päättyminen ja päivän sarastaminen, olemme lähestymässä tätä muutosaikaa. Mikään muu vuosiluku ei ole saanut ihmisten kiinnostusta maailmanlaajuisesti, kuten vuosi 2022, ja sen käännöskohtapäivä 21.9. Suurin osa ihmisistä on tietämätön tästä azteekkien kalenterin päivästä, mutta henkiset piirit ovat innokkaasti odottaneet tätä päivää jolloin vanha maailma antaa tilaa uudelle. Monet uskovat että vuosi 2022 on kultaisen ajan vuosi, kalenterin päättyminen tähän vuoteen on yksi syy. Kyseessä ei ole apokalypsi.  

Mayojen kalenterin samankaltaisuudet azteekkien vastaavaan.

Pimeyden aikakauden alkaessa 5000 vuotta sitten mayat nousivat suoraan korkeammille tasoille. Mayojen eräs pitkän ajan kalenteri kertoo valoaikakauteen siirtymisestä 21.3.2022 alkaen. Koska maapallo on siirtynyt valoaikakausiin monia kertoja, tämä päivämäärä ei kuitenkaan ennusta että valoaika nimenomaisesti alkaa juuri tuolloin.

Alunperin alamaailmojen, alisten käsite annettiin ihmisille koska tieto kadotettiin pimeinä aikoina ihmisten välinpitämättömyyden vuoksi. Mayojen kalenteri kertoo valtavasta tietoisuuden muutoksesta jota odotetaan tapahtuvaksi tiettynä päivänä, se luo vastaavuuden tämän siirtymisen ja galaktisen linjauksen suhteen 21.3.2022. Tämä linjaus tuo monia uusia energioita ja muutoksia jotka johtavat merkittävään tietoisuuden muutokseen. 

Aurinko ja kuusi muuta tähteä pyörivät Alcyonen ympärillä, joka on keskusaurinko. Alcyone pyörii suuremman keskusauringon, Siriuksen ympärillä. Linnunradalla on biljoonia tähtiä ja planeettoja jotka pyörivät massiivisen mustan aukon ja tämän aukon ytimen ympärillä, jota kutsutaan galaktiseksi keskukseksi. Liikkuessaan nämä muodostavat lukuisia eri linjauksia.

21.3.2022 on odotettavissa kaksi linjausta linnunradallamme: Aurinkomme ja koko aurinkokunta siirtyvät suoraan linjaan galaktisen päiväntasaajan kanssa. Galaktinen keskus, suurempi keskusaurinko ja keskusaurinko muodostavat kolmion avaruudessa yhtäaikaisesti. Maapallollemme tulee tästä henkisiä energioita ja koska siihen liittyy galaktinen keskus, se on huomattavasti voimakkaampi. Tämä alcyonen, siriuksen ja galaktisen keskuksen linjaus pysyy 20 vuotta, kaikki negatiivisuus poistuu maapallolta tehokkaasti.

Saapuminen fotonivyöhykkeelle 2022-2023. Kun aurinkomme pyörii keskusauringon ympäri, se kulkee avaruuden eri energiakenttien läpi joista yksi on fotonivyö (photon belt). Tämä on henkinen kenttä erityisen korkeavärähteistä taajuutta joka tuo lisävoimaa maapallolle. 1987 Saturnus saapui tälle vyöhykkeelle ja maapallomme ylsi näiden energiakenttien ulkotasoille 21.3.2009.  Fotonikentän vaikutus maapallolla nousee asteittain kun ohitamme jokaisen näistä tasoista. Maapallo siirtyy fotonikentän ytimeen vuoden 2022 loppupuolella, eli lähes samaan aikaan galaktisen linjauksen kanssa. 

 

Auringollamme on kaksonen, toinen tähti, jota kutsutaan toiseksi auringoksi sekä nimellä Nemesis tai planeetta 9. Se sijaitsee korkeammalla tasolla eikä ole ole näkyvä silmillemme, vain henkisesti kehittyneet kykenevät "näkemään" sen. Kun kehitymme, tämä toinen aurinko tulee avoimeksi kaikille ja jokainen voi vastaanottaa sen hienovaraisia energioita jotka alkavat voimistua valoajan aamunkoitossa. Yhdessä fotonivyön ja galaktisen linjauksen kanssa nämä energiat auttavat henkisessä evoluutiossamme. 

Auringonpurkaukset esiintyvät aina tiettyjen ajanjaksojen rytmissä voimakkaimmillaan, tiedemiehet ennustavat niin suuria auringonpurkauksia 2022-2023 että ne kykenevät tuhoamaan sähköverkkoja ja kommunikointiyhteyksiä. Näiden uudelleenkorjaamiseen kuluu vuosia, ja tämä saattaa johtaa modernin elämämme pysähtyneisyyteen. 

Nämä kaikki yhdessä laukaisevat valtaisan fyysisen muutoksen, saattaa olla tektonisten laattojen liikkumista, maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia ja muita katastrofeja. Magneettiset navat saattavat kääntyä. Korkeammat voimat valvovat näitä tapahtumia, vanhaan pimeään aikaan ja käytökseen juuttuneet tavat romahtavat. Tunteiden ja ajatusten tasolla koetaan nousu, intuitio ja telepatia alkavat jälleen toimia, uuden ajan arvojen mukaan eläminen tulee helpoksi.

2022 ei tule olemaan viimeinen elinvuotemme, se ei myöskään ole vuosi jolloin valoaika alkaa, vaan se on oleellinen vuosi kollektiiviselle kehityksellemme, massiivisten muutosten aikaa. Se kuvaa pimeyden ajanjakson päättymistä. Korkemmat voimat jotka valvovat henkisen kehityksemme tilaa kaiken aikaa, ovat todenneet että ihmiskunta ei ole saavuttanut tarpeeksi edistymistä muutokseen. Tästä syystä aikarajaa on pidennetty muutamalla vuodella, ainakin vuoteen 2024.

 

*

Tiede.fi -keskusteluosion kommentti: 

Fotonivyö on spiraalin muotoinen moniulotteisesta valosta muodostunut kosminen ilmiö, jonka aurinkokuntamme kohtaa n. 24-26 tuhannen vuoden välein. Näihin kohtaamisiin on aina liittynyt suuria muutoksia koko planeetan tietoisuudessa. Niin nytkin. Tällä kertaa tätä kohtaamista on pehmennetty, koska Maapallon tietoisuus ei olisi riittänyt saamaan yhtään ihmistä fotonivyön tuomien muutosten läpi korkeampaan tietoisuuteen. Vuonna 1998 tämän vyön energiasta päästettiin aurinkokuntaan vain osa, ja tätä osaa ihmiskunta on voinut käyttää nostaakseen tietoisuuttaan ja siirtyäkseen tietoisuuden seuraavalle tasolle.
Seuraava vaihe ,jonka ajankohdasta ei ole tietoa vielä, on hyvin lyhyt, vain muutaman tunnin mittainen. Sen aikana sellaiset Maapallolle inkarnoituneet sielut, jotka ovat tulleet tänne auttaakseen nimenomaan tietoisuuden kohottamisessa, koulutetaan valmiiksi tehtäviänsä varten.
Tämä koulutus tapahtuu toisenlaisessa aikakehyksessä ja kaukana aurinkokunnastamme. Välittömästi tämän vaiheen jälkeen koulutetut palaavat muun tähtiväen kanssa valmistelemaan loppuakin ihmiskunnasta seuraavaa vaihetta varten.
Valisteluvaiheen aikana valmistetaan myös ne elämisen perusedellytykset, joita tarvitaan seuraavan vaiheen läpiviemiseksi. Koulutuksen ja tiedottamisen lisäksi avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua avaruuden muihin asukkaisiin. Varsinainen siirtyminen fotonivyöhön kestää ehkä n. 1-2 vuorokautta, jonka keskellä n. 2-3 tuntia on täydellistä pimeyttä ja kylmyyttä. Tämän vaiheen aikana tapahtuu Maapallon kaiken elollisen muuntuminen kaikkein syvimmillä eli DNA:n ja henkikehojen tasoilla. Koko planeetta palaa alkuperäiseen, nykyistä korkeampaan tietoisuuteensa.

Ote: Planetaariset muutokset ja niihin valmistautuminen - P Hartoma

*

egyptiplaneetta.jpg

*

https://seura.fi/ilmiot/reportaasit/samanismi-ei-sulje-pois-tiedetta-tai-muita-uskomuksia-samalla-kertaa-on-voitu-pyytaa-apua-haltioilta-ja-rukoilla-jeesusta/?fbclid=IwAR31IUlnZRmXk9wZywn4CBxZE3dNEmPR_h16k9RehHw6Rti1p63LDZEVeTs

"Kuolleiden maailman, alisen, uskottiin sijaitsevan veden alla. Kristinuskossa on ajatus taivaasta, helvetistä ja maanpäällisestä elämästä. Šamanismin keskeiset käsitteet ovat puolestaan alinen, ylinen ja keskinen.

”Alista kuvaan usein sielun sisäisellä auringolla. Se on yleensä se taso, jossa šamaanimatkalla ensimmäisenä käydään hakemassa voimaa. Alisessa ovat myös esi-isämme, edelliset elämämme ja karmamme”, Helena Karhu kuvaa alisen merkitystä itselleen.

Keskinen on arkirealismin taso, jossa suurin osa šamaaninkin elämästä kulkee. ”Tälle tasolle integroimme ne opit, joita muilta tasoilta saamme. Muiden tasojen tavoittelusta huolimatta keskinen on se taso, jossa meidän on kyettävä elämään.”

Ylisen Karhu puolestaan kokee kuin johdattavaksi Pohjantähdeksi. ”Ylinen on se, mitä kohti olemme menossa. Ylisestä saamme inspiraatiota, tehtävän ja tarkoituksen.”

*

 

Dokumenttisarja Spirituaaliset: 

https://seura.fi/tv/poiminnat/spirituaaliset-dokumenttisarja-kasittelee-uushenkisia-enkelihoitajasta-youtube-noitaan/

*

 

Tyttö oli ehkä hyvä laulaja ja hänelle haluttiin ääni mukaan tuonpuoleiseen?

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008148220.html

*

 

Näemme ihmissilmin vain 0.0035 prosenttia näkyvän valon spektristä.

How much of the visible light spectrum can we see? About 0.0035 percent.
The entire rainbow of radiation observable to the human eye only makes up a tiny portion of the electromagnetic spectrum – about 0.0035 percent. This range of wavelengths is known as visible light.