Tobiaksen Enkelten matka –koulu

Aika: 04.-06.11.2016
Paikka: Turku, Suomi

Näiden 2½ seminaaripäivän aikana Tobias kertoo laajan tarinan luomisesta ja enkelialkuperästämme. Tobias ei puhu ”syntiinlankeemuksesta” vaan siitä, miten tulimme maan päälle ja tehtävämme oli auttaa ratkaisemaan vaikea pulmatilanne, joka koski koko luomakuntaa.

Täällä hidastetussa ja tiheässä todellisuudessa koimme uudelleen ne haasteet, jotka meillä oli ollut jo aineettomissa ulottuvuuksissa. Näin keksimme ratkaisun, joka tuo vapauden koko luomakunnalle.

Ehkä vielä tärkeämpää on se, että voimme kirjoittaa uusiksi ne tarinat, jotka ovat määritelleet ja luoneet kokemuksemme maan päällä. Voimme tehdä sen palaamalla enkelialkuperäämme ja ymmärtämällä sen sekä ne joskus traumaattiset kokemukset, joita meillä oli matkan varrella. Se vapauttaa meidän luomaan ihanan ja iloisen elämän tässä elinajassa, sillä kuten Tobias sanoo, ”tulevaisuus on eheytynyt menneisyys”.  
Kurssikokemus käsittää 11 videoistuntoa Tobiaksen kanssa Geoffrey Hoppen kanavoimana sekä ryhmäkeskusteluja ja ohjaajan johtamaa hengitystä.
Kieli:  Videot englanniksi, tekstitys ja keskustelut suomeksi.
Aika: 04. - 06.11.2016
Majoitus ja ruokailu:
Ei sisälly hintaan.
Hinta:
495 USD

Lähde

http://www.dreamwalker-rita.fi/

-----

 

Luin erään kanavoinnin ja löysin henkilön nettisivut, tämä kanavoija on jo ehtinyt pidemmälle opastuksessaan, kuten ruokavalioon josta minä vielä odottelen innolla opetuksia. Kannattaa katsoa videot.

"In the beginning, my writing was slow, and nothing was happening.  To my amazement, after some time I saw letters, words and sentences.  In time, I was automatically writing with different beings from a different place.  If I had a question, I was given suggestions.  It was almost like they were always guiding me to be good.  I also started to have vivid dreams about relatives which all came true.  That was the beginning of my journey in the metaphysical world."

http://www.marinajacobi.com/#!about-me/c46c

-----

26.7  "Varoitukset eivät pysäyttäneet tätä globalistien ohjelmaa ja heidät on nyt palautettu Lähteeseen. Se on tehty. Tämä on tuomiopäivä kuten on ennustettu."
http://www.sophialove.org/my-blog/as-we-shift-prophecy-fulfilled

-----

 

Cobra lyhennetty pikainen suomennokseni:   "Eräs läpimurto tehtiin ei-fyysisillä tasoilla joka viittaa siihen että verho katoaa pian. Taiwanissa verhon aukon energeettisyyden osoittimena kirkas vaaleanpunainen taivas (kuva linkissä). Tietty ympyrä sulkeutui ja siirrymme seuraavalle tasolle Läpimurron prosessissa.

Jos positiivisen armeijan osan vallankaappaus olisi onnistunut (USAn negatiivinen armeija esti sen), Erdogan olisi pakolainen (mikäli häntä olisi yhteenkään maahan päästetty), miljoonien Irakin ja Syyrialaisten kärsimykset olisivat loppuneet Turkin terrorismin osalta, Daeshin osalta, Erdoganin vuoksi aiheutunut pakolaisvirta olisi päättynyt, Daeshin ja Al-Nusran johtajat olisi pidätetty Turkissa... mutta tämä ei ole Amerikan mieleistä toimintaa alueella.

Vaikka vallankaappaus ei onnistunut, se on nostanut geopoliittista toimintaa täysin uudelle tasolle joka johtaa kohti Keski-Idän rauhallisten osioiden tunnistusta. Tämä johtaa ratkaisuun kaikista aseellisista yhteenotoista maailmanlaajuisesti, kohti planetaarista rauhaa."

http://2012portal.blogspot.fi/2016/07/taiwan-ascension-conference-report.html

"Our group was strong and focused and our physical and non-physical support team was more effective than ever and a certain breakthrough happened on the non-physical planes which indicates that the Veil will disintegrate „soon“.

You can find a video on YouTube showing the attack on the helicopters of the Turkish air force and them dropping like flies ..more than 24 helicopters loaded with officers and soldiers were shot down in the blink of an eye...
Had it not been for America... Erdogan today would have been a refugee in one of the countries, that is if he was accepted for asylum by any country. If successful, the coup would have ended the suffering of millions of Syrians and Iraqis with terrorism and arms that come from Turkey... just ended the terror of Daesh in the region ... stopped the migration of peoples affected by the policy of Erdogan and those who drown in the sea trying to escape it ... would have found the leaders of Daesh and al-Nusra themselves detained in Turkey ...all this would have happened if the coup succeeded yesterday ...but this is not in the best interest of America and the interest of its policies in the region .“

-----

 

lion.jpg

Leijonaportti on planetaarinen uusi vuosi (alkaa 26.7, päättyy 12.8), tämä on aika jota juhlittiin muinaisessa Egyptissä sekä Mayojen parissa hetkenä jolloin planeetta alkaa uuden kierroksen samassa linjassa suuren keskus auringon ja jumalallisen kosmisen sydämen kanssa. Leijonan tähtiportti avautuu, joka sallii voimakkaiden valokoodien saapumisen tulevalle vuodelle. Ne nostavat meidät toiselle evoluution tasolle jos sen sallimme siten ettemme elä ahdistuksessa ja pelossa; jos näissä alemmissa värähtelyissä pysymme, jatkamme vain yksinkertaisesti tällä samalla nykyisellä tasollamme. Ulkoisessa maailmassa tapahtuu monia ristiriitaisuuksia jotka saattavat vaatia meitä pysymään niiden energioissa, mutta meidän täytyy keskittää energiamme sisäiseen prosessiin, henkilökohtaisen uuden kierroksen vihkimiseen joka ilmaisee korkeampaa tasoa sielustasi. Päätä itse kuka olet, mitä tahdot luoda elämääsi ja keskity siihen äläkä mihinkään sellaiseen joka ei ole linjassa sen kanssa mitä tahdot luoda.

http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-lions-gate-2016-and-the-master-cycle-that-commences-the-opening-of-the-seventh-dimension-on-earth/

 

lion2.jpg djurdevick.wordpress.com

-----

Tämä blogi on minun palani, en tiedä minne se kuuluu pelipöydällä mutta tässä se on ja tämä on totuuteni...

http://www.luxonia.com/viestit/35-steve-rother/5829-2562016-palapelinpalasi-pelipoeydaellae

"Teillä on erityinen osa ja ymmärrys, jokin ainutlaatuinen totuus, jonka olette tuoneet Kotoa.  Jos kaikki eivät kuitenkaan ole alkaneet laittaa omaa palaansa peliin, ette ehkä tiedä, minne omanne menee. Se voi olla hyvin turhauttavaa, koska tiedätte tulleenne tänne mukananne jotain uskomattoman tärkeää jaettavaa. Mutta ihmiset eivät näytä tukevan sitä, vaikka olette oppineet puhumaan ihmiskieltä. Maaplaneetalla on tiheää energiaa, jonka ovat aiheuttaneet kaikki uskomattomat pelkoaallot. Kaikki tuntevat puristuvansa eivätkä ikään kuin voi puhua totuuttaan. Usein he eivät edes pääse kosketukseen sen kanssa tai he eivät ole aivan varmoja, onko se oikeasti totuus. Se on sääli, koska monet teistä ovat elämien ajan opettaneet tätä totuutta toisille kyetäkseen tuomaan sen takaisin tässä kriittisessä risteyksessä. Niinpä pyydämme teitä tarkkailemaan sanojanne, kun ne tulevat ulos suustanne. Yrittäkää puhua tavalla, mikä ei kosketa ainoastaan intohimoanne, vaan antaa tilaa myös toisten totuuksille, sillä sitä te kaipaatte. Ongelma olisi vain siinä, että te ette laittaisi ollenkaan omaa palaanne, koska silloin muut ihmiset eivät voi alkaa toimia ympärillänne. Silloin kun vain sokeasti laitatte palanne keskelle ja sanotte: "En tiedä, kuuluuko se siihen, mutta tässä se on ja se on totuuteni", niin toiset alkavat rakentaa teidän totuutenne ympärille."