Suomensin lähteestä:

https://dailyoccupation.com/2017/06/16/increase-human-energy-according-nikola-tesla/

 

"Ihmiselämä on energiaa. Sen päätarkoitus on säästää energiaa. Jos tunnet jostakin hyvää tunnetta, se on suora reaktio psykologisille energian tarpeillesi. Elämämme toimii väsymättä työskennelläkseen energiataloudellisimmalla tavalla.

 

Elämä etsii voimakkaasti energiaa jokaisella tavalla. Siksi tiedostamatta yritämme saada sitä tavoilla jotka ovat helpoimpia. Rakastamme ruokia jotka ovat kaloripitoisia koska enemmän kaloreita tarkoittaa enemmän energiaa. Kun joku haastaa uskomuksemme, kieltäydymme ymmärtämästä heidän väitteitään koska uskomustemme muuttaminen vaatii valtavan määrän energiaa.

 

Siksi tunnemme itsemme masentuneeksi jos aurinko ei paista, koska energialähde ei ole paikalla. Energian etsiminen ohjaa kaikkea tekemistämme.

 

Jos jokin tämänhetkinen asia aiheuttaa energian haaskausta, se vaatii enemmän kestävää energiaa tulevaisuudessa. Tämän ymmärtäminen vaatii suurta ymmärrystä. Vain jos olemme tietoisia tosiasiasta ja jatkuvasti yritämme hillitä itseämme turhista aktiviteeteista, voimme onnistua.

 

Meidän täytyy ymmärtää energian lähde ja oppia miten saada enemmän energiaa. Tietoisuutemme tason nostaminen ja älykkyyden lisääminen on avain energia lähteiden kasvattamiseen.

 

Miten Nikola Tesla ehdotti että lisäisimme energiaamme ja kehittyisimme paremmaksi ihmislajiksi?

 

Lisäämällä energiatasoasi nostat tietoisuuttasi korkeammalle tasolle. Eli mitä pidempään kasvatamme tätä yritystä valjastaa energiaa, sitä voimakkaamman tietoisuuden saavutamme ja saamme enemmän tietoa universumista. Tämän tuloksena meistä tulee menestyksekkäitä lisäämään enemmän tietoa olemukseemme.

 

Mistä saamme tätä energiaa?

 

Jokapäiväisessä elämässämme koemme energian olemassaolon monilla tavoin. Näemme sitä merenpinna tason nousuna ja laskuna, sateena, lumena, ympäristön meluna, keittiön herkullisena tuoksuna, kukkien monipuolisina väreinä. Jokainen liike tapahtuu koska energiaa on ympärillämme.

 

Tämä energia säteilee yhdestä lähteestä - auringosta.

Aurinko on jokaisen saamamme energiahiukkasen lähde. Se tarjoaa kaiken energian jota tarvitsemme täällä. 

 

Ihmisenergian lisääminen.

 

Jos tarkkailemme Nikola Teslan elämää, voimme löytää vastauksia miten kasvattaa ihmisenergiamme tasoa. Hänen vegaaninen elämäntapansa, mieltymys vapaaseen energiaan ja inhonsa tietämättömyyteen ja tyhmyyteen, osoittaa tapoja saavuttaa suuremman energiatason.

 

On kolme tapaa lisätä ihmisenergiaa. Ensimmäinen on lisätä ihmisen "massaa". Vauhti voidaan käsittää energian ilmenemiseksi.

 

Joten otetaan esimerkiksi juna jonka täytyy kantaa enemmän kuormaa. Jos lisäämme siihen yhden vaunun, kolme asiaa tapahtuu. Jos vaunun vauhti on sama kuin junan, junan vauhti saattaa hieman kiihtyä. Jos vaunu on hitaampi, sen vauhti alenee. Mutta jos vaunulla on suuri nopeus, junan vauhti kiihtyy huomattavasti.

 

Käännetään tämän tosielämän tilanteeseen. Jos perheen lapsella on saman tason älykkyys kuin vanhemmillaan, luoden 'saman nopeuden massan', perheen energia lisääntyy kun jäsenien määrä lisääntyy. Jos taas lapset ovat vähemmän älykkäitä tai enemmän älykkäitä, perheen energia vähenee tai lisääntyy hieman. Mutta jos lapsi on merkittävästi älykkäämpi eli 'korkeamman nopeuden massa', silloin perheen seuraava sukupolvi omaa huomattavan paljon enemmän ihmisenergiaa.

 

Hillitty liikunta, ei lihasmassan kerääminen

 

Nikola Tesla kertoo että jos joku lisää enemmän lihasta kehoonsa, se on sama kuin lisäisi 'pienemmän nopeuden massaa'. Hän ei pidä sitä hyvänä ideana että lisätään yleistä energiatasoa. Mutta jos säilytetään tasapaino mielen ja kehon välillä ja ylläpidetään sitä hillityllä liikunnalla, se johtaa kohti korkeampaa energiatasoa

 

Kasvisruoka on auringon energiaa, liha alentaa tilaamme kohti eläinrotua.

 

Ruoka on ehdottomasti yksi tekijä joka lisää kehon massaa. Ruoka on pelkästään muunnetun auringonvalon muoto.

 

Tiedämme että kasvit valmistavat ruokaansa hiilen, veden ja hapen avulla eli fotosynteesissä. Tämä ei voisi tapahtua ilman auringonvaloa. Tuloksena se tuottaa CHO:ta (hiili, vety, happi) tai rasvamolekyylejä joita me kulutamme ruokana ja vuorostaan poltamme vapauttaaksemme energiaa.

Varsinainen energia on siksi peräisin vapaista auringon valohiukkasista jotka ovat kemiallisten sidosten välissä. Nämä varastoidut fotonit tuottavat lämpöä kalorien muodossa. Eli kulutamme siis auringonvaloa.

 

Vihannekset, hedelmät tai liha, mitä kulutammekaan, sisältää CHO molekyylejä jotka kasvit ovat luoneet. Kasvien imemä energia, eli auringonvalo siirtyi kehoomme.

 

Näin selittyy miksi vihreiden vihannesten, hedelmien ym käyttö on parempi energian suhteen, joka on yhtäkuin lisätä 'korkean nopeuden massaa' jota on saatu suoraan kasveilta. Kun taas lihan kuluttaminen on sama kuin ottaisi CHO:ta joka on jo käytetty eläimen puolelta, ja jolla on luonnostaan alempi energiataso.

 

Tesla kertoo avoimesti että hänen mielestään vihannesten käyttäminen on viisaampaa ja nimittää veganismia 'erinomaiseen poistumiseen' luomastamme barbaarisesta tavasta.

 

On todistettu asia että kuluttamalla vain kasviruokaa voimme suoriutua paremmin ja tehokkaammin. Ympäri maailmaa voimme nähdä monia yhteisöjä jotka ovat vegaanidieetillä ja silti säilyttävät huippukunnon ja fyysisen voiman. Jotkut kasvisruoat kuten kaurapuuro, on sekä halvempaa kuin liha, mutta myös erinomaisempi kun ajatellaan mekaanista ja mentaalista suoritusta.

 

Tesla osoitti rajoituksia joita esiintyy meillä kun käytämme 'käytettyä ruokaa' kuten liha. Se estää meitä kehittymästä älykkäämmäksi roduksi ja vie poispäin, kohti eläinrotua.

 

Hänen mielestään dramaattinen muutos ruokatavoissamme on tarpeen että eläimelliset vaistommeja halumme pidettäisiin aisoissa, jotka estävät meitä saavuttamasta korkeamman energiatason elämää. Hän toivoo radikaalia uudistamista ruokamme suhteen.

 

Tesla erittelee muutamia toimintoja kuten uhkapeli, kiire tehdä bisnestä ja hetkellinen jännitys, sellaisiksi jotka johtavat massan alenemiseen.

 

Kun ihmiset sekaantuvat addiktoiviin asioihin kuten tupakkaan, teehen, kahviin, viiniin, viskiin jotka toimivat välittöminä stimulantteina, he lyhentävät elämäänsä. Tesla varoittaa kaikkia käyttämään näitä kohtuudella. Hän ei kuitenkaan kannata ankarien keinojen käyttämistä tapojen hillitsemiseen, joita olemme kehittäneet sukupolvien ajan. Hän asettaa kohtuuden täyden kieltäymyksen edelle.

 

Päätelmänä voidaan sanoa että tulisi käyttää ruokia jotka saavat energiansa suoraan auringosta. Meidän ei tulisi sortua turhaan kehon kasvattamiseen joka käyttää enemmän energiaa. Pysytellään erossa tavoista jotka tuhlaavat energiaa ja tavoista jotka ovat addiktoivia, eikä pysytellä sellaisessa joka vain tyydyttää egoamme.

Näitä ohjeita seuraten voisimme lisätä yhden suuren nopeuden vaunun ihmisjunaamme ja siirtyä eteenpäin nopeammin.

 

Negatiiviset voimat.

 

Toinen askel ihmisenergian lisäämisessä on lopettaa toiminnat jotka viivästyttävät ihmisen massaa.

 

Tesla tiedemiehenä kertoo sen kauniilla tavalla. Hän kuvailee viivästyttävien tekijöiden omaavan osaksi negatiivisia vaikutuksia, jotka estävät eteenpäin suuntautuvaa liikettä. Osatekijät kuten tyhmyys, välinpitämättömyys, imbesilliys, luovat negatiivisia voimia jotka estävät henkilön eteenpäin siirtymisen. Selvän näkökannan puuttuminen, itsetuhoiset tavat, hulluus, uskonnollinen fanatismi, ym luo negatiivisia voimia jotka estävät kehittymisesi.

Koska nämä kaksi tekijätyyppiä (konfliktinen, negatiivinen) ovat varsin erilaisia luonteeltaan, täytyy omaksua erilainen lähestymistapa niiden kukistamiseen.

 

Negatiivisilla voimilla on etu suhteessa konfliktisiin voimiin.

Negatiivisilla voimilla on usein hyvälaatuisia elementtejä jotka saatetaan ohjata vääriin suuntiin, mutta ne voidaan aina valjastaa työskentelemään eduksemme. Suuntaa vailla oleville, konfliktisille voimille se ei ole mahdollista ja tulee olemaan aina väistämättömiä menetyksiä. Tähtäin tulisi siis olla negatiivisten voimien ohjaamisessa oikealle radalle ja vähentää konfliktisia voimia ympärillämme.

 

Eli konfliktisilla voimilla ei ole sellaisia ominaisuuksia mitä negatiivisilla voimilla on. Konfliktiset voimat ovat vailla suuntaa ja tietämättömiä, kun taas negatiivisilla on joitakin piirteitä jotka voidaan ohjata oikeaan suuntaan että päästään eteenpäin elämässä. Siten konfliktiset voimat aiheuttavat energian menetystä mutta negatiivisia voimia voidaan käyttää älykkäästi lisätäkseen ihmisenergiaa huomattavasti.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on löytää oikea suunta ja päämäärä.

 

Teslan mielestä tietämättömyys on voimakkain konfliktoiva voima joka viivästyttää ihmiselämää. Buddha sanoi myös: "Tietämättömyys on suurin paha maailmassa." Tietämättömyys luo konfliktisia voimia jotka moninkertaistuvat eri kansallisuuksien ja kielten johdosta. Ainoa keino pysättää tämä voima, olisi puhua tietoa ja yhdistää ihmisen laajat osat. Tesla sanoo sen olevan paras keino mitä voi tehdä, pyrkiessään kohti suurempaa energiaa.

 

Hänen ohjeensa ihmisille on säilyttää positiivinen tasapaino kykyjesi ja huonojen puoliesi välillä, luoden linkin pimeyden ja valon välille ja yhdistäen jokaisen kohti yhteistä suurempaa päämäärää.

Oppien ja poistaen ihmisten tietämättömyyttä, saaden heidät tietoisiksi universumistamme, tämä voidaan saavuttaa.

 

Chakrojemme puhdistaminen auttaa myös vähentämään viivästyttäviä voimia jotka toimivat energiaamme vastaan. Kuten kylpeminen, sekin puhdistaa sieluamme. Kun energia virtaa kehon läpi ilman hidasteita, se vähentää konfliktoivia voimia sinussa. Se alentaa energian haaskausta taistellen negatiivisia tunteita vastaan jotka estävät energiaasi.

 

Liikkeen asteittainen pysäyttäminen, pysähdys, suunnanvaihto.

 

Tesla sanoo että sotaa ei saa keskeyttää äkillisesti koska sillä on huonompi vaikutus kuin itse sodalla. Sota on negatiivinen ja haitallinen voima eikä sitä voi muuttaa positiiviseksi ilman että kuljetaan välitasojen kautta. Samoin et saa pyörivää rengasta toiseen suuntaan ilman että vähennät sen vauhtia, pysäytät sen ja laitat sen jälleen vauhtiin.

 

Joten aikeemme ei ole pysäyttää sota, vaan ohjata se kohti yhteistä maalia ihmiskunnan tilan kohentamiseksi. Esimerkiksi meidän tulee käyttää energiaamme tutkimalla galaksiamme sen sijaan että taistelemme toistemme kanssa. Tämä täytyy jälleen suorittaa asteittain eikä yhtäkkisesti.

 

Teslan mielestä sota oli negatiivinen voima enemmän kuin konfliktoiva voima, joka siis voidaan ohjata oikeaan suuntaan. Jos henkilö ei ole kykenevä taistelemaan ylevän periaatteen vuoksi, hän ei ole minkään vaivan arvoinen.

 

Teslan mukaan tulevaisuudessa sota taistellaan ja voitetaan älyn voimalla eikä pelkällä fyysisellä voimalla. Jos katselemme evoluutiomme historiaa tämä tulee varsin selväksi. Alussa voimakkaat hallitsivat maapalloa. Mutta ihmiset jotka olivat heikompia kanavoivat energiansa kehittääkseen alkukantaisia aseita. Sotia hallitaan sellaisten miesten puolesta joilla on älykkyyttä ja he hallitsevat kaikkea huoneestaan käsin sikari suussa. Joten fysikaaliset elementit jotka sisältyivät sotaan, ovat käyneet täysin merkityksettömiksi ja äly ohjaa kohtaloa.

 

Yhteenvetona voidaan sanoa että pitäisi käyttää kykyjään hallitakseen puutteitaan. Löytäen rauhan ja eliminoiden konfliktoivia voimia itsessämme ja ympärillämme, johtaisi kohti suurempaa energiatasoa.

 

Motivaation voima, tahdon keskittäminen, saavutetaan enemmän

 

Kolmas askel lisätessä ihmisenergiaa on kiihdyttää voimaa lisätäksemme ihmismassaa.

Tesla sanoo että kolmas tekijä on tärkein ja haastavin, miten siis voimme lisätä voimaa. Helpoin tapa on kuluttaa lisäenergiaa ja kuluttaa sitä hyvin suunnitellulla tavalla kohti oikeaa suuntaa.

 

Maapallo toimii järjestelmän avulla joka on luotu motiivimme voiman koneistolla. Huomaat massayhteisön liikkuvan systemaattisella tavalla eikä kaoottisella tavalla, kuten tarkka koneisto. Alentaen motiivin voimaamme jopa tietämättämme, lukitsemme itsemme järjestelmään jonka itse loimme.

 

Joten jos halutaan lisätä ihmisenergiaa, täytyy lisätä omaa motiivivoimaansa. Kun työskentelet jatkuvasti kohti motiivin lisäämistä, koet jatkuvasti lisääntyvän henkilökohtaisen energiatason. Moviivivoima on työ jota suoritamme. Siksi lisätäksemme motiivivoimaa, meidän tulee työskennellä enemmän ja kiihdyttää voimaa, joka johtaa suureen ihmisenergiaan.

 

Onko tapaa lisätä energiaa jatkuvasti? Onko kylläisyyden asema josta eteenpäin ei enää voi suorittaa enempää työtä? Eikö se ole vaarallista ja epäterveellistä ihmisen kulkea sen pisteen ohi?

 

Tässä piilee salaisuus. Jos lisäät kaiken tahtosi oikeaan suuntaan yhdistetyn ihmisliikkeen päämääränä, yrityksesi eivät vain tule tehokkaammiksi vaan saavutat myös enemmän vähemmällä energialla. Tässä prosessissa jokaisen ihmisen yhteistä energiaa voidaan lisätä työskennellen yhdessä kohti samaa päämäärää.

 

Kun ajatellaan pyörää, että se saataisiin liikkeelle, täytyy käyttää paljon voimaa rikkomaan sen senhetkinen tila. Mutta kun se alkaa pyöriä, jos lisäät voimaa oikeaan suuntaan tarvitset yhä vähemmän voimaa.

Samalla tavoin ihmisenergiaa voidaan lisätä monikertaisesti.

 

Energia on ainoa komponentti universumissamme joka on ikuista luonnoltaan. Energiasi tulee olemaan aina mukanasi ja hiipuu jos et kanavoi sitä oikein. Sinun täytyy kohdistaa se oikeaan suuntaan saadaksesi siitä kaiken hyödyn. Näin se lisääntyy ja lopulta sinun tarvitsee käyttää yhä vähemmän yritystä ja energiaa saavuttaaksesi enemmän elämässä. Näin on henkilökohtaisessa elämässä sekä koko universumissa.

 

Tesla tarjoaa toisenkin vastauksen ihmisenergian lisäämiseen: sitä voidaan lisätä moninkertaisesti kiihdyttämällä ihmisliikettä kohti aurinkoenergian hyödyntämista yhä enemmän. Tämä voidaan saavuttaa kun ohjaamme työskentelymme luomaan kestäviä tapoja tuottaa energiaa, pitämään maapallo puhtaana, poistamaan nälänhädän, ohjaten tutkimustamme avaruusohjelmiin ja opettaen ihmisiä.

 

Eli kun keskitämme motiivivoimamme ja työskentelymme kohti yhteistä maalia ja siirrymme oikeaan suuntaan, se kiihdyttää nopeuttamme ja saavutamme kaiken vähemmällä vaivalla. Kun harjoitat tätä pitkän aikaa, tarvitset yhä vähemmän yritystä ja saat enemmän.

 

Loppupäätelmä:

 

Jos haluat lisätä energia dynamiikkaasi käyttäen vähemmän voimavaroja, sinun täytyy saada sitä oikeasta lähteestä, jos toivot säilyttäväsi energiasi, älä anna konfliktisten voimien viivästyttää eteenpäin liikkumistasi. Jos työskentelet yhdessä ihmisten kanssa saavuttaaksesi yhteisiä päämääriä, parannat energiaasi toisten energian avulla.

 

Kun lisäät energiaa, älä hukkaa sitä ja käytä sitä vain oikeaan suuntaan, näin ei tarvita niin paljoa saavuttaakseen enemmän elämässä. Tämä voidaan tehdä lisäämällä ihmismassaa, vähentämällä voimia jotka ovat viivästyttävän luonteisia ja lisäten voimaa joka kiihdyttää ihmismassaa.

 

Eli saa enemmän, hukkaa vähemmän, käytä energiaasi tehokkaasti ja opi jatkuvasti. Tämä on se salainen ohje jota Nikola Tesla opettaa meille lisätäksemme yhdistettyä ihmisenergiaa."