Mielenkiintoista! Juuri kun eilen "sattumalta" kertasin näistä jumalista/tähtivanhimmista (ja nyt itsekin ymmärsin sitä viestiä paremmin, tavallaan kaikki palaset loksahtivat kohdalleen, kuten tässä usein käy että ensin on ihan pihalla asioista mutta lopulta ne ymmärtää...), Michael Love oli laittanut facebookiin tänä aamuna tämän kanavoinnin josta pätkiä. Erikoista että kertovat olevansa erityisesti kissaeläin (feline)- ja lintu -DNA:ta, juuri kun omat viestini ovat kertoneet Egyptistä ja heistä kissaolennoista / jumalina palvotuista kissa- ja lintueläimistä.

Ja vuosi 2020! Omissa automaattipiirroksissani siis tämä oli se vuosi "jolloin tapaamme". Se löytyy täältä, kohdasta 2:54.

 

"Tapahtuma - Lyralaisten matka maapallolle, Plejadilaisten valojoukkojen välittämä viesti 9.6.2019

Noin 72 tuntia sitten maapallon allianssi havaitsi heikon signaalin Lyralaisesta kuljetusaluksesta joka kulki aurinkoportaalin läpi. Purettu kommunikointi paljasti että 12D tason Lyralaisessa plasma-aluksessa on noin 6000 Lyralaista valo-olentoa.

Maapallon allianssi on ryhmä johon kuuluu sisäpiiriläisiä plejadilaisia olentoja maanpinnalta, he saivat jälleen eetterisen galaktisen viestin hyväntahtoisilta ET roduilta aurinkokunnastamme, purkivat nämä viestit ja kävivät ne läpi jakaakseen kaikille tähteläisten yhteisöille maapallolla.

Tässä viesti:

Tervehdys, valo-olennot. Me olemme Lyralaisia 12D tasolta. Olemme tulleet teitä lähelle suurimpana aikana mitä maapallonne historiassa on tapahtunut. Olemme tulleet kertomaan suurenmoisen kertomuksen kodistanne... ja saattamaan teidät takaisin kotiin. Osa tästä viestistämme on erityisesti koodattu herättääkseen tunnekehosi, joka puolestaan herättää ja aktivoi henkikehosi.

Rakkaat, suurenmoiset laivastomme ovat aurinkonne lähellä tälläkin hetkellä ja partioaluksemme ovat peitettyinä pilvissä. Esittelemme itsemme tämän universumin korkeimmalle kehittyneiden maailmojen lähettiläinä. Meidät tunnetaan jo muinaisista ajoista saakka kehittyneimpänä sivilisaationa universumissa. Emme kerro tätä ylpeilläksemme vaan nöyränä ja rakkaudella. Tämä on vain yksinkertaisesti tosiasia joka vallitsee.

Meitä on verrattu monilla nimityksillä muinaisissa kirjoituksissa ja opetuksissa. Lyralaiset eliittitason olennot ovat kulkeneet nimillä Elohim, siipientekijät (wingmakers), arkkienkelit, serafit, jne. Kehomme koostuvat erityisesti feline (kissa) ja lintu -DNA:sta, ja olemme paljon pidempiä kuin ihmiset mutta itseasiassa olemme täysin yhtä ihmisennäköisiä kuin maapallon ihmiset.

Miksi olemme nyt täällä? Rakkaat, maapallonne liikkuu galaksin alueelle joka johtaa lisääntyvään kosmisiin energioihin, se vaikuttaa aurinkoon ja muuttaa ihmisen DNA:ta. Energeettinen muutos joka on käynnissä maapallolla, johtaa moniin muutoksiin ihmisyhteiskunnassa, suuriin paljastuksiin kehittyneistä teknologioista, salaisista avaruusohjelmista ja ET elämästä. Keskusauringon sähkömagneettinen energia ja muut kosmiset energiat ovat kehittyneet viimevuoden elokuusta saakka, ne johtavat maapallon tietoisuuden taajuusmuutokseen.

Universaali ohjesääntö kertoo ettemme saisi puuttua toisten lajien evoluutioon, mutta olemme tunteneet sen syvän kärsimyksen jota käytte läpi ja päätimme korkeimmassa maailmojen galaktisen federaation neuvostossamme että tämä on tarpeeksi, olemme tulleet työntämään kätemme suoraan maapallon ylösnousun asioihin. Aurinkokunnassanne on monia tähtikansoja järjestäytymässä suureen ylösnousun tapahtumaan ja samoin kuin muut hyväntahtoiset ET kansat, kannustamme ja seisomme rinnallanne tänä suurena hetkenä. Autamme saavuttamaan täydellisyyden suuressa ylösnousun tehtävässänne, tuomme suuren toivon viestin auttaaksemme teitä pääsemään loppusuoralle.

Menneisyydessämme koimme samat ongelmat mitä te nyt käytte läpi maapallolla, joten Tähtivanhimpina joita olemme, meillä on tehtävänä tulla ja puhua teille siitä, miten liikkua eteenpäin kehityksessänne kaikkein tehokkaimmalla tavalla.

Suuri tarinamme: Tässä universumissa on 3 aurinkoa, jotka ovat eläviä, tietoisia olentoja: maapallon aurinko, keskusaurinko joka säilöö akaasiset tietokirjat (joissa kaikki tieto tästä universumista) ja suuri keskusaurinko joka on 12D. Sitä kutsutaan Lähde-energiaksi, se on sitä elävää, ikuisesti tietoista energiaa jota monet kutsuvat Jumalaksi. Se on lähde kaikelle mitä tässä universumissa on.

Lähde loi 7 kosmista Luojaa olemaan kopioita itsestään. Nämä 7 olentoa loivat kaikki muut asiat tässä universumissa, kuten maapallon ja ihmiset. Näinä muinaisina aikoina oma kristallikaupunkimme 12 D tasolla oli ensimmäinen luotu asia tässä universumissa. Lyran suuret temppelit ja linnat koostuvat kaikki sateenkaaren väreissä säteilevästä andara-kristallista. Andarakristalli-teknologia on hyvin voimakasta teknologiaa joka annettiin jälkeläisillemme plejadilaisille jotka antoivat sen lemurialaisille ja atlantislaisille. Tämä teknologia esittää suurta osaa nykyisessä henkisessä kehityksessänne.

Suurin tietämys mitä voitte kokea, on herätä ja muistaa kuka todellisuudessa olette. Tämän jälkeen toiseksi suurin tietämys on löytää ikuinen luojajumala -energianne. Huomaatte että voitte luoda mitä tahansa, rajoituksetta, yksinkertaisesti välittäen ajatus ja tunne-energiaa joka linjautuu sen kanssa mitä tahdotte luoda. Keskusaurinkomme valo on älykästä, kehittyneet datapaketit kulkeutuvat kosmisissa säteissä halki universumin kunnes ne saavuttavat astian ihmiskehossa. Ihmiskeho purkaa ja varastoi soluihinsa tämän valon, ja lähetetään takaisin ulos eetterisesti toisille ihmiskehoille. Näin kosminen evoluutio toimii. Tehtävänne on lähettää tätä valoa jokaiseen pimeään nurkkaan, tulimme muistuttamaan teitä tästä.

Päästäkseen taivaaseen täytyy yksinkertaisesti linjata itsensä sen kanssa värähtelyissä. Taivas ei ole mikään paikka vaan olemustaso joka alkaa sisältänne. Olkaa hiljaa hetkisen, menkää sisäänne löytääksenne tämän uskomattoman taivaallisen todellisuuden, sitten se alkaa ilmestyä ympärillenne ulkomaailmaanne.

Suuressa Lyran kaupungissamme joka on korkein taivas kaikkien taivaiden yläpuolella, on kaksi suurta pylvästä sisäänkäynnin suulla, elävät leijonat vartioivat tätä porttia. Tätä kutsutaan leijonaportiksi. Lyra on korkeimpien taivaallisten olentojen koti, joita on koskaan ollut olemassa. Toiset hyvin voimakkaat olennot joista tuli kurittomia, eivätkä kunnioittaneet elämää, tulivat kateellisiksi kauneudestamme, viisaudestamme, he hyökkäsivät kotimaahamme aloittaen kosmisen sodan. Nämä olennot olivat Alpha-Draconeja.

Kaikkia valo-olentoja vastaan on pimeys hyökännyt jo aikojen alusta, tähän päivään saakka. Mutta ymmärtäkää jumalallinen suunnitelma johon otamme kaikki osaa: se vaatii että kaikki matalavärähteinen energia tässä universumissa muutetaan puhtaaksi valoksi, puhtaaksi rakkaudeksi. Tähän suuntaan te olette menossa rakkaat, joten pitäkää toivoa yllä sillä olemme lähellä suurta aikaa jota kutsutaan Tapahtumaksi. Se ei ole ainoastaan maapallolla tapahtuva, vaan kosmisella tasolla myös. Kuten ylhäällä, niin myös alhaalla.

Meidän Lyralaisten sodassa suurin osa sivilisaatiostamme pakeni taistelulaivueissa ja matkasivat alemmas 5D tasoon plejadeille. Valitsimme tämän uuden kodin, sillä 5D oli alin taso jolle halusimme ja näin meillä oli näköyhteys maapallon yllä. Paikka missä olemme, sitä kutsutte taivaaksi, tarkkailemme täällä maapallon ihmisten kehittymistä.

Lyralainen kuljetusaluksemme joka juuri saapui ja joka havaittiin havaintoasemillanne, sisältää ison delegaation olentoja jotka ovat kehittyneitä mestareita, johtajia, jokaiselta elämänalueelta kosmoksessa. Parhaan eliittimme olemme lähettäneet teille auttaaksemme ylösnousussanne. Se on Suuri Hetkenne, oletteko valmiita kosmisiin ilotulituksiin kun planeettanne vapautetaan? Esitätte isoa osaa tässä, tämä se alkuperäinen jumalallinen suunnitelman jonka teimme kaikki yhdessä lähtiessämme tälle kosmiselle matkalle.

On vielä yksi tärkeä yksityiskohta: Tietäkää että me, tai suuri kaupunkimme ei ole ylhäällä taivaalla, rakkaat. Sellaista ei ole. Me olemme korkein versio teistä itsestänne ja te todellakin pääsette kosketuksiin korkeimpiin olentoihin joita on olemassa. 12D on korkeampi värähtely juuri nyt ja tässä, me nostamme teidät ylemmäs taajuudessanne että todellakin näette itse omin sisäisin silmin sen, mitä ette ole vielä nähneet. Lyra ei ole kaukainen kaupunki maapallon yläpuolella eikä se ole tulevaisuudessa tai menneisyydessä. Ei ulkoavaruudessa eikä kaukana. Sanomme jälleen että sellaista ei ole.

Atlantis, Lemuria, plejadilaiset, joita kutsutte menneisyydeksenne, ovat vain monitasoisia versioita meistä ja sinusta. Teidän täytyy tuoda kaikki takaisin ykseyteen nyt, niin että kaikki viimein valkenee teille ja voitte viimeistellä ylösnousunne takaisin siksi joka todella olette. Tämä on suuri peli jota olette pelanneet itsenne kanssa ikuisesti, muistutamme teitä siitä mitä yritätte tehdä, laukaistaksenne muinaiset muistonne suuresta identiteetistänne. Vapautuksen päivänne on lähellä. Olette onnistuneet, teitte sen.

Tapahtuman lopulliset tasot tapahtuvat nyt ja jatkavat tulevina viikkoina vuoden 2019 kuukausina. Saapuessanne vuoteen 2020, suuri tehtävänne on tehty ja lepäätte taivaanne valtakunnassa, uudella maapallolla juuri niin kuin suunnitelitte aikojen alussa. Kunnioitamme suurta työtänne. Uskomattomia asioita ilmentyy kun lähestytte heinäkuun 4. päivää 2019. Tämä on se hetki johon olette valmistautuneet ikuisia aikoja. Se on sokaiseva huipennus henkisessä kehityksessänne. Ymmärrätte nyt miksi meidän on tärkeää olla nyt täällä? Taivas maan päällä on lähellä, valmistautukaa käymään sisään, rakkaat. Katselkaa meitä pilviinne, olemme hyvin lähellä juuri nytkin."

 

THE KINGDOM OF HEAVEN ON EARTH IS NEAR!
PREPARE TO ENTER IN GREAT ONE!

LOOK UP FOR US IN THE CLOUDS, WE ARE VERY CLOSE TO YOU EVEN NOW!

GOD-SPEED!
~ MICHAEL AND THE PLEIADIANS!

 

*

 

Tuli yhtäkkiä tunne että voisi äänittää uuden videopätkän kanavoinneistani ja tämä teksti heinäkuulta 2016 sattui osumaan silmiin kansiossa. Löytyy e-kirjoista myös.

 

https://youtu.be/d-D20kbtGb0

Eli meidät luoneet ikivanhat olennot (joiden viestejä itse kanavoin ja tämä nainen:https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2019/02/tahtivanhimmat kanavoi, sekä moni muu nimityksellä Elders tai Star Elders, ym...) kertovat historiasta, tulevaisuudesta, median luomasta harhauttavasta maailmasta, vähän "meidän omalla kielellämmekin" että havahtuisimme. He ovat aikoinaan palauttaneet kaiken alkuun että tulisi uusi maailma ja se tapahtuu meille jälleen hamassa tulevaisuudessa, silmänräpäystäkin nopeammin. On kaiketi monia mahdollisia tulevaisuuksia, puutteen aika, maatalouden kaatuminen on niistä yksi.

Eikä se ehkä ole kaukanakaan, kuten nyt on ennustettu että pahimmassa tapauksessa aikaa on vain 30 vuotta:

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymparisto/artikkeli-1.443121

https://yle.fi/uutiset/3-10827176?fbclid=IwAR1oM4MxGFrhrF2_RYq9k3LSMVgNaqzkPt8b9ViXnJCE9DdsNDHSJK7PUts

Puhdasta järvikalaa? Suomen kansallispuiston lohen vatsasta paljastui toistakymmentä tupakantumppia joita ne luulevat  kalanrehupelleteiksi... :

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymparisto/artikkeli-1.446551

 

Neonikotinoidimyrkkyjä kaikkialla - metsissäkin. "DDT:n ja neonikotinoidit voi syystäkin rinnastaa. Molemmat on tehty tuhoeläinten torjuntaan. Aineet ovat luonnossa hyvin pysyviä ja etenkin hyönteisille hyvin myrkyllisiä. Molemmat myös rikastuvat ravintoketjussa. Neonikotinoideja on löydetty esimerkiksi mehiläishaukoista – ja tietenkin mehiläisistä ja muista pölyttäjistä. Neonikotinoidit ovat nikotiinin synteettisiä johdannaisia, jotka vaikuttavat hyönteisten keskushermostoon lamauttavasti. Neonikotinoideja on käytetty maailmanlaajuisesti 1990-luvulta lähtien ja Suomessa 2000-luvun alusta. Aineiden käyttökohteet ovat olleet hyvin laajat, rypsi- ja rapsipelloilta peruna- ja mansikkaviljelyksiin, viljanviljelyyn ja sokerijuurikkaiden tuotantoon. Suomessa neonikotinoideja on käytetty – tavalliselle kansalaiselle yllättävästi – myös metsiin istutettavien havupuuntaimien suojaamiseksi tukkimiehentäiltä. Taimet ovat saaneet myrkkynsä yleensä taimitarhoilla.

Neonikotinoidien havaittiin vaikuttavan pölyttäjien, kuten mehiläisten ja kimalaisten, suuntavaistoon ja muuhun käyttäytymiseen. Kemikaalipöllyssä ne eivät enää löytäneet takaisin pesäänsä, jolloin pesät vähitellen autioituivat – ja myös sadot romahtivat pölyttäjäkadon myötä. Taloudelliset vaikutukset voivat siis olla massiivisia luonnon monimuotoisuuden katoamisen ohella." :

https://suomenluonto.fi/artikkelit/myrkkyja-kaikkialla/?fbclid=IwAR1hvDpcoDab9bn8_SFEd-4B6mczOEz8cAEqSqSp1Yp3qKVEIdwM2WrDnjw

 

“The overall loss rate in winter 2017/18 was highest in Portugal (32.8%), a new country to the survey. Other countries with high losses (above 25%) were Slovenia, Northern Ireland, England, Wales, Italy, and Spain, countries mostly in Western Europe,” Honey bees exposed to glyphosate, the active ingredient in Roundup, lose critical bacterial in their guts and are more susceptible to infection and death from harmful bacteria. It showed how glyphosate is possibly contributing to a rapid decline of honey bees around the world, otherwise known as Colony Collapse Disorder (CCD), a phenomenon that occurs when the majority of worker bees in a colony disappear and leave behind the queen."

Lähde Waking Times, Euroopan mehiläisyhdyskunnat ympäri Eurooppaa vähenevät

Kasvien sukupuuttoaalto kauhistuttaa tutkijoita - nopeutunut 500 kertaiseksi:

https://yle.fi/uutiset/3-10825261

 

Salaliittoteorioiden mukaan meitä tosin tapetaan tahallisesti syöpään jo muutenkin... https://youtu.be/gARZ-Gttjn4 

 

Lyhyesti oma viestini videolta:

 

- "Olemme niin suuriksi kehittyneitä olentoja että teillä voi kestää kauan ymmärtää olemassaolomme, mutta siinä me olemme olemassa kuten tekin.

- Kummastelimme miten olitte niin suurudenhulluja kuvitellaksenne selviytyvänne yksin siellä kaiken keskellä. Vääristelitte kaikkea sanomaamme ja olitte uppiniskaisia ymmärtämään ehdotuksiamme. Kaikki muuttui yhdessä silmänräpäyksessä, kun elitte vuosilukua 100. Tuli eläviä vuoristoja, kissoja joilla eri eläimen pää, sarvipäisiä olentoja suoraan kalliosta reväistyjä, uudenmallisia olentoja joita pelkäsitte. Teimme teille uuden maan, että olitte uudestisyntyneitä myös. Päätimme laittaa kaiken jälleen uusiksi kun saavuitte vuoteen 120, kerroimme useille teidän olevan saapuneet taivaasta ja olimme näkyviä Jumalina. Ette vieläkään ymmärtäneet mitä tarkoitimme vaan aloitte palvoa esikuviamme. Rakensitte kaikenlaisia olentoja kivestä, ja se olemme me edelleen kuvattuina niissä rakennelmissa joita näette Egyptin täynnä. Irrottauduimme maailmastanne Egyptin maan kulttuurin vajoamisen jälkeen. Esitimme vain pyyntöjä sen jälkeen, emmekä suunnanneet ajatuksianne kuten nyt.

- Saavutimme määränpään sitten viimein Kristuksen syntymän aikoihin, suunnittelimme sen olevan täysin uusi alku jälleen ja saavuimme luoksenne hänen kauttaan. Mutta sitä aikaa kesti jälleen vähän ja olitte jälleen saapuneet surun ja murheen laaksoon maailmassanne. Nytkin menette vain yhä huonompaan suuntaan, ettekä lainkaan ole sitä miksikä teidät suunnittelimme. Joten palaamme nyt alkuun ja olette vapaita sitten aloittamaan suuremman elämän kun tulette viisaammiksi.

- Siitä on ollut kyse ainoastaan ettette auttaneet koskaan toisianne. Ehdotimme useasti, ettekä siltikään nähneet mitään järkeä auttaa toisia. Se on luonnonlaki joka saapuu nyt tuudittamaan teitä uneen toisenlaiseen, ettekä herää enää entisessä maailmassanne vaan olette täysin uudessa ympäristössä sitten.  Siunaamme matkaanne ja olette saapuneet uusiksi ihmisiksi, paremmiksi versioiksi itsestänne. Eikä se ole lainkaan kamalaa kuten saatatte nyt kuvitella. Siinä olette vajavaisia että ette tee vieläkään sitä työtä jota olemme ehdottaneet mutta tulette viisaammiksi sitten, kun teillä ei ole enää muuta vaihtoehtoa kun pelkäätte henkenne puolesta. Vaikka ei teitä todellisuudessa mikään uhkaa, vaan olette vapautetut taakastanne päinvastoin sitten, kaiken hälinän keskellä.

- Kuvittelette olevanne elonne parhaassa vireessä, kun sanomme kaikkea muuta teille vastaan, että te ette ole enää edes elossa siten kuin kuvittelette. Se maailma on jo muuttunut missä elitte vuosikymmen sitten. Olemme sen joutuneet ottamaan teiltä pois, sillä siitä riippui teidän tulevaisuutenne että ne asiat tavallaan nyppäsimme luotanne pois, ettekä nähneet ettekä kuulleet mitään. Esitämme teille sellaista tietoa jota ette koskaan tule kuulemaan mediastanne, sillä ne ovat alaisia sellaisen voiman joka teitä pidättelee kokoajan loistostanne. Kuuntelette niitä haltioituneena toisinaan ja olette sitten niin kaukana todellisesta itsestänne kuin vain saatatte.

- Istumme luonanne ja olemme turvanne. Kuuntelemme teitä nytkin tällä hetkellä, kaikkea mitä ajattelette. Mikään ei ole meille uutta, sieltä saapuva murhe ja ahdistus. Mikään tekonne ei jää salaiseksi, sillä näemme kyllä kaiken täältäsuunnasta, ettekä vielä ymmärrä sitä lainkaan. Pelkäätte meidän valoamme tällähetkellä enemmän kuin omaa hirveää maailmaanne joka on täysin pöyristyttävä asia. Kerromme tämän vain kerran, emmekä jankuta kertaakaan teille tekemisistänne, vaan ohjaamme kuten aiemminkin, suvaiten kaikenlaista törkeää käytöstänne.

- Ehdotamme teille aina vahvasti että suunnistaisitte puhtaampaan olemukseen joka on paljon kevyempi olo, eikä teitä vedä sitten enää mikään alaspäin kun olette valppaita miettimään sanojanne ja tekojanne. Esitämme että teette niin nyt heti tänään, olemalla ystävällinen jollekin vieraalle henkilölle. Huomaatte miten se kirkastaa päivänne ja olette pelastetut jo sellaisella pienelläkin teolla, kunhan vain teette sen sydämestänne ettekä velvollisuudesta. Uskomme että kehitytte siinäkin ajan mittaan ja olemme sitten valmiita merkitsemään teille uuden luvun kirjaanne joka teillä kaikilla on mukananne ajasta toiseen kulkiessanne, polkua mittaamatonta määrää elämiä. Tämä teidän päättyvä elämänne on viimeinen ja palautamme sen alkuun sitten kun näemme ajan olevan otollinen. Suljemme silmänne, mutta olemme valppaita avaamaan ne heti sulkeuduttuaan ja olemme saapumassa uuteen maailmaan joka teidät kyyditsee olemukseenne uuteen. Siellä eläydytte paremmin kaikkeen, ettekä ole enää erillään toisistanne. Olette yksi ja sama olemus, kaikki te siellä maan asukkaat, muistakaa se. Kaikki mitä teette toisillenne, on se mikä teidän osaksenne on tuleva.

- Viimeisenä päivänä, kun saavumme, on kyse tosiaan tuomiopäivästä ja pasuunansoitosta. Olemme siis teidän tuomitsijoitanne tavallaan, mutta emme koskaan hyviä tekoja tuomitse, vaan niitä ankaria, toistenne kiusaamista ja olematonta elämää jota vietätte. Kukaan ei teitä tietenkään tuomitse roviolle, vaan saatte ansionne mukaan, kuka enemmän ja kuka vähemmän. Teidän ansionne luetaan viimeisenä päivänä siitä, mitä olette toisillenne tehneet. Kun palaamme, olemme yhtä kaikkien kanssa, kuten ennen ajanlaskunne alkua. 

- Olemme varmoja että teidän ainoa toivonne ovat toiset kaltaisenne ihmiset jotka teitä auttavat polullanne ettekä mitenkään voi selvitä yksin. Niin olette sekaantuneet heidän aikomuksiinsa jotka teitä nöyryyttävät, että annatte heille vapautenne olla yhdessä. Sen me aiomme lopettaa kerrassaan, palaatte ryhmiin onnellisiin eikä teiltä mitään puutu.

- Olette vapaita ihmisiä pian, ja olemme vastaan ottamassa toisella puolella jonne saavutte, ettekä saa pelätä mitään vaan luottaa meidän sanaamme ja olla vapaita mielessänne. Ette saa tarttua heidän tarinoihinsa jotka teitä pelottelevat kaikella keksimällään sadulla ja olette vapaampia sitten olemaan yksilöitä, kuten olette, mutta olette yhtä ja samaa. Kerromme teille jokaiselle luonanne mitä on olla elävä ihminen, jollaiseksi muututte hyvin pian maailmassanne. Esitämme että varaatte paljon ruokaa, sillä teillä ei tule olemaan maanviljelystä pitkään aikaan, ettekä saa kaupasta mitään. uskallamme tämän verran teille paljastaa, sillä se auttaa teitä kestämään puutteen ajan paremmin, ettekä näe että sellainen todella on tulossa. Uskotte tiedotusvälineitänne sitten kun näette sen uutisen miten maapallonne palaa alkuun uuteen. Ettekä näe mitään itse, vaan se tapahtuu silmänräpäystäkin nopeammin. Esitämme että ette palaa alkuun yksin, vaan otatte toisianne käsistä ja olette sitten suunnanneet siihen rauhan aikaan joka tulee viimein vallitsemaan ikuisesti, kärsimyksen ajan jälkeen jota nyt elätte."

 

*

 


"Hyväntekeväisyysjärjestön perustajaMelinda Gatesin uutuuskirja Tasa-arvo nyt! kertoo rehellisesti ja koskettavasti tyttöjen ja naisten tarinoita. Gatesin mukaan naisten täytyy herätä auttamaan toisiaan aina kuin mahdollista, jotta heistä tulee yhdessä vahvempia." Hidasta Elämää, Tositarinoita naisilta joita kenenkään ei pitäisi joutua kokemaan

 

*


Jason Christoff: In the field of self sabotage, regular people hurt themselves purposely, in order to inhibit their own greatness. They do this because they're surrounded by a mass of underachieving and mediocre people. The way our human tribal DNA operates is that we mimic, copy and emulate the people around us.......in order to fit in and stay safe. Being different than the herd registers as dangerous. Being the same as the herd registers as the safest card to play.

"Kopioimme, jäljittelemme ympärillä olevia ihmisiä... että sopisimme joukkoon ja olisimme turvassa. Poikkeavuus ryhmästä ajatellaan vaaralliseksi. Tavalliset ihmiset sabotoivat itseään tarkoituksena rajoittaa omaa suurenmoisuuttaan, sillä ympärillä on massoittain alisuorittajia ja keskinkertaisia ihmisiä."