Light and Dark of one they be, two branches of the single tree. Either will the eyesight blind, and keep one from the truth to find. What joy is one, the other gone? What joy of silence with no song? What wisdom has the mind to know, that from the heart Love does flow? -Mace

"Voimme nujertaa pahan tekemällä hyvää, voimme nujertaa surun elämällä iloisesti, voimme nujertaa raakuuden ja vihan ilmaisten rakastavaa ystävällisyyttä, joka on meidän todellinen ja pysyvä luontomme. Me kaikki synnymme universumiin jonka loi ja jota kontrolloi kosminen mieli jolla ei ole mitään rajoituksia. Tämä ikuinen rakkauden ja valon Lähde tunnetaan monilla nimillä ja se saavutetaan monilla tavoin." lähde

*

Tachyon energia, hoitomuoto varsinkin Yhdysvalloissa ja Saksassa, nollapiste-energiaa, astraalienergiaa, auttaa parantamista astraalitasolla. (Benjamin Creme, Suuri Lähentyminen)

https://fi.wikipedia.org/wiki/Takyoni 

Tachyons are a putative class of particles which able to travel faster than the speed of light. Tachyons were first proposed by physicist Arnold Sommerfeld, and named by Gerald Feinberg. The word tachyon derives from the Greek (tachus), meaning "speedy." Tachyons have the strange properties that, when they lose energy, they gain speed. Consequently, when tachyons gain energy, they slow down. The slowest speed possible for tachyons is the speed of light.  Lähde

*
KYSYMYS: Rakas Kryon: Mitä mieltä olet Tachyon-energiasta? Onko tachyonisointiprosessilla jokin rooli tulevaisuuden tieteessä, lääketieteessä, ja meditaatiossa?
VASTAUS: Kyllä, kaikissa yllämainituissa ja muissakin. Tachyon-energiaa ei voi lokeroida ja erottaa muista moniulotteisista energioista, silti se on erikoislaatuinen. Kutsu sitä vaikka "piileskeleväksi, hyväntahtoiseksi Maailmankaikkeuden energiaksi". Se on aina läsnä ja sitä voidaan keskittää (asettaa esineisiin), mutta se "tuntuu" ystävältä, joka auttaa silloin, kun tarvitset.
Kun tunnustelet kristallin, tai kenties jonkin jalokiven energiaa, niillä kaikilla on tietty voimakas energia, joka auttaa tietyissä tarkoituksissa. Tachyon on yksi ainoista energioista tässä "energiasopassa", joka virittäytyy sinun mukaasi tasapainotuksen mahdollistamiseksi. Tachyonin ainoa tehtävä on parantaa elämääsi ja antaa muille energioille mahdollisuus tehdä tehtävänsä. Se on siis hyvin hiljaista energiaa ja se "ohjaa" itseään sinun energiaasi ja "tietää" miten auttaa sinua, olipa tilanne mikä tahansa.
Ne, jotka ovat löytäneet tapoja asettaa Tachyonia lasiin ja muihin materiaaleihin, antavat teille tilaisuuden kuljettaa tätä mukananne erikoisemmalla tavalla. Tämän myötä myös tieteelliset ja lääketieteelliset välineet tullaan lopulta ottamaan tähän mukaan, sillä kun te oivallatte, että Tachyonin tehtävänä on "valmistella näyttämöä", te alatte nähdä, miten sitä tarvitaan kaikissa asioissa.
Muistakaa, että te kaikki olette kvanttitilassa. Teidän todellisuutenne ei näe sitä niin, koska te pidätte itseänne yksilöinä. Mutta sen sijaan te olette "yhteydessä toisiinne". Tämä mahdollistaa sen, että Tachyonin kaltaiset energiat voivat olla olemassa ja että ne "tietävät", keitä te olette."

*

Harppaus tuntemattomaan, rakkauden oppitunteja. Näemme, kuulemme ja tunnemme uuden todellisuutemme nyt mutta napsahdamme takaisin vielä vallitsevaan todellisuuteen aina kun se vaatii huomiotamme. On yhä negatiivisia ihmisiä, jne. Maaliskuun ajan vapautamme fyysisyytemme tunnesiteitä äitimaan 4D:hen ja loihdimme olemassaoloamme äitimaan viidenteen tasoon jumalan ja Valosielujen kanssa yhdessä.  25.2-9.4 on äitimaan siirtymäaika 4D --> 5D:n harmoniavärähtelykenttään. Sanomme hyvästit niille muistoille ja kokemuksille jotka toivat meidät tähän. Kun väliaika täyttyy 9.4.2016 on uusi näkökenttä Jumalayhteyteen kaikille asioille ja kaikille sieluille maassa.

(Lähde 20.2.2016 http://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/2016/2/20/the-intermediary-period )

 *

19.2   "Hammas- ja leukakipuja, nivelkipuja, alaselkä ja lantio kipua, huimausta kun keho yrittää maadoittua näissä korkeissa energioissa. Osa tätä on täysikuun energiaa mutta paljon on vanhojen pelkojen, aikalinjojen, entisten elämien ja muiden asioiden puhdistamista, joita meidän täytyy ymmärtää. Joillekkin näytetään asioita unessamme tai valveunessa, tunnemme itsemme surulliseksi, hermostuneeksi ja hämmentyneeksi. Tämä kuuluu osana kaikkeen kun luomme tilaa asettua täysin korkeampaan aspektiimme maapallolla. Kutsu valoa alas ikuisesta Lähteestä, tunne sen loistavan sinuun, lävitsesi, rauhoittaen sinua. Pyydä että eetteri, fyysinen, mieli ja tunnekerrokset olisivat tasapainossa, että sellainen joka ei ole tasapainossa, poistuisi. Pyydä että tahtosi olisi jumalallisen tahdon kanssa linjassa ja että olisit syvästi yhteydessä kaikkeen joka on."  lähde
 
*
Täysikuu 22.2 tähtiporttiaktivointi.... "Linjaudun Minä Olen olemukseeni, Linjaudun suureen keskus aurinkoon, Linjaudun uuden kultaisen maapallon kristallikeskukseen, Kutsun valkoista kultaista sädettä, Olen avoin vastaanottamaan korkeavärähteisiä valo, rakkaus ja armo koodeja, Säteilen sisäisen aurinkoni valoa rakkauden aaltoina, Aktivoin valopyramidin jalkojeni alla nostaen maan ja maailman värähtelyä, Olen Jumalallinen rakkaus, valo ja armo,Olen  sitä mitä olen."
~*~*~