http://www.lansi-uusimaa.fi/artikkeli/278209-%E2%80%9Dsuomalaiset-eivat-ole-niin-onnettomia-kuin-luulevat-olevansa%E2%80%9D

150297_359774307499194_655003096_n-norma

Viimeinkin KÄSITIN mistä tässä elämässä on kyse, eihän sitä olekkaan tarvinnut kuin muutama kymmenen vuotta rautalangasta vääntää. Mulla on ihan väärä asenne elämää kohtaan. Kuuntelin hetken meditaatiota mutta hiljensin sen ja halusin ajatella itse. Rakastin itseäni jokaisella hengityksellä, rakastin sydäntäni joka mahdollistaa elämiseni, rakastin vioistani huolimatta, jne. Se rakkauden tunne on ollut pitkään poissa koska olen ollut turhautunut enkä jaksanut pahemmin meditoida, mutta eilen se palasi ja säilyi pitkään. Sitä täytyy siis myös harjoitella joka päivä, ei se muuten pysy, se vajoaa taas kamalan egon alle. Siitä egon kuolemasta puhutaan valaistumisena.

 

"Ego on verho ihmisen ja Jumalan välissä". -Rumi

Echart Tolle:

http://www.natha.fi/fi/jooga/artikkeleita/item/echart-tollen-haastattelu-2

http://www.natha.fi/fi/jooga/artikkeleita/item/echart-tollen-haastattelu-1

 

Lopuksi vielä jos joku ei ole kokeillut, itseopastus/henkiopas meditaation yleisin kaava. Sitä voi itse muunnella ja se voi kestää puolituntia tai vain hetkisen jos haluaa pikaisen vastauksen korkeimmalta itseltään. Joskus riittää vain yksinkertainen mielen hiljentäminen ja mietiskely, mieleen tulvii asioita ja ratkaisuja. Sen korkeimman minän sanotaan olevan aina läsnä jos vain kuuntelee, jotkut sanovat niitä henkioppaiksi, jotkut enkeleiksi, jumalaksi, mutta yhtäkaikki:

- hengitä sisään rakkautta, uloshengityksellä pelkoja ja turhautumista pois itsestäsi

- aseta ego istumaan vasemmalle olkapäällesi, se on vain tarkkailija

- voit maadoittaa itsesi äiti maahan josta virtaa sinuun energiaa (voit kuvitella puron solisevan ja auringon lämmittämän nurmikon tai kallion jolla istut)

- kuvittele kirkas valonsäde joka heijastuu sinuun ýläpuolelta, se luo ympärillesi turvallisen tilan (voit työntää auraasi itse ulospäin joka puolella ympärilläsi tehden sille tilaa)

- enkelit tulevat suojaksesi kun astut sisään pitkästä käytävästä ja sitten isosta ovesta kauniiseen huoneeseen

- ajattele mielessäsi asia johon haluat apua, neuvoja ja ohjausta

- keskity vetämällä syvään henkeä muutaman kerran

- paina mieleesi ensimmäiset ajatukset jotka tulevat mieleesi kysyttyäsi varsinaisen kysymyksesi, älä sensuroi mitään

- poistut ovesta ja käytävää pitkin takaisin