"Sielu haluaa sinun etsivän "muististaan" aineistoa nähdäksesi, kuinka voit luoda todella aidon kokemuksen itsestäsi nykyhetkessä. Kun yrität miettiä, mikä on sinulle "parasta", tuhlaat aikaasi. Kuuntele sieluasi, joka viisaudessaan tietää, että se mitä koet tällä hetkellä, on Jumala lähettänyt sinulle ennen kuin sinulla on ollut siitä minkäänlaista tietoista käsitystä. Se on matkalla luoksesi jo silloin kun ryhdyt etsimään sitä - minä vastaan jo ennen kuin kysyt. Jokainen nykyhetki on suuremmoinen lahja Jumalalta.

Muista tämä, sielu luo, mieli reagoi.

Sielu etsii intuitiivisesti täydellisiä olosuhteita väärien ajatusten parantamiseen ja antaa sinulle oikean kokemuksen siitä kuka todella olet. Sielun pyrkimyksenä on tuntea itsensä kokemuksellisesti - ja tuntea siten minut. Sielu ymmärtää että sinä ja minä olemme yhtä, vaikka mieli kieltää ja ruumis toimii kiellon perusteella. Siksi suurten päätösten edellä vapaudu mielestäsi ja tutkiskele sen sijaan sieluasi. Sielu ymmärtää sen mitä mieli ei käsitä."

http://www.keskustelujajumalankanssa.net/vanhattekstit.html

http://spiritlibrary.com/neale-donald-walsch

http://www.humanitysteamfinland.net/

"Neale Donald Walsch is a modern day spiritual messenger whose words continue to touch the world in profound ways.

He had seen the bottom of life, living in the weather, gathering beer and soda cans in the park to collect the return deposit-but now he seemed to be on a roll again. Yet, once more Neale felt an emptiness in his life. In 1992, following a period of deep despair, Neale awoke in the middle of a February night and wrote an anguished letter to God. "What does it take," he angrily scratched across a yellow legal pad, "to make life work?"

Now well chronicled and widely talked about, it was this questioning letter that received a Divine answer. Neale says that he heard a voice, soft and kind, warm and loving, that gave him an answer to this and other questions. Awestruck and inspired, he quickly scribbled these responses onto the tablet. More questions came, and, as fast as they occurred to him, answers were given in the same soft voice, which now seemed placed inside his head. Before he knew it, Neale found himself engaged in a two-way on-paper dialogue."

Hänen uusin kirjoituksensa 19.2.2016 http://spiritlibrary.com/neale-donald-walsch/what-is-the-source-of-your-happiness