Suomensin, näitä on neljä osaa, tässä osat 1-2 .

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

 

Muistiinpanot kirjoitettu Sieluperhe -workshopissa Budapestissa 16 & 17.3.2019.

Tämän työpajan aikana saadaan työkaluja ja ymmärrystä "breakaway"-sivilisaation, uuden yhteiskuntajärjestelmän perustamiseksi maapallolle. On joitakin pioneereja jotka menevät loppuun saakka toimissa, he opastavat toisia. Tammikuun 21.päivän meditaatio oli menestys ja merkitsi uuden kosmisen syklin alkamista. Olemme nyt luomassa uutta todellisuuttamme galaktiivisesta näkökulmasta, emme enää odota että Cabal (illuminati) poistetaan vaan ilmennämme oman kultaisen aikamme NYT. Kuten kaikissa Cobran työpajoissa, päämääränä on valon voitto.

Ja että valo olisi voitokas, meidän täytyy oppia pois kaikesta mitä olemme oppineet.

 

Ohjelmoinnit

Ilmennämme oman todellisuutemme uskomusjärjestelmällämme ja myös heidän uskomuksillaan jotka kontrolloivat meitä. Jotkut näistä uskomusjärjestelmistä ovat miljoonia vuosia vanhoja, jotkut tuhansia vuosia vanhoja ja jotkut uusia. Tämä on nk. Matrix-todellisuus. Nämä uskomusjärjestelmät ja ohjelmat täytyy purkaa.

Ohjelmoinnissa on lukuisia tasoja. Meitä ihmisiä on ohjelmoitu monitasoisesti ensimmäisestä inkarnaatiostamme lähtien tällä planeetalla. Olemme antautuneet implantointiin uudelleensyntymisen prosessin aikana. Se on ainoa tapa tulla tänne, mutta vääristää todellisuuden kuvaa. Implantit ovat osa ensimmäisen tason ohjelmointia.

Implantti on energiakide jossa vahva sähkömagneettinen energia sisällytetään energiakenttääsi. Niitä asetettiin monia elämiä sitten, maapallon karanteenin aikoina. Se erotti meidät todellisesta Lähteestämme, korkeammasta itsestämme, valosta sisällämme. Se loi tavallaan jakautuneen persoonallisuuden; todellinen itsesi ja teennäinen itsesi. Kaikilla on jonkinasteinen skitsofrenia. Kaikki väärät uskomusjärjestelmät perustettiin tämän pääasiallisen erotuksen varaan ja sisällytettiin näihin implantteihin. Voitaisiin sanoa että se on implanttisi jota kutsut omaksi "itseksesi".

Jokaisen tällä planeetalla olevan tärkein tehtävä on parantaa tämä erotus, erottaen itse itsemme "väärästä itsestämme" ja yhdistymällä omaan todelliseen korkeampaan, sisäiseen itseemme. Kun yhdistyt tähän sisäiseen itseesi, purat Matrix-ohjelmoinnin.

 

Toinen ohjelmoinnin taso liittyy mies- ja naispolariteettien eroon. Tämä ilmenee monilla tavoin ja luo nykyisen ihmisyhteisömme. Lähes kaikki mitä olet kuullut, lukenut ja nähnyt, on valhetta eikä totta. Elät teennäisessä ympäristössä jonka Archonit, meidän kontrolloijamme ovat luoneet. He ovat langenneita enkeleitä.

Kehomme, mielemme ja tunteemme vangitsevat meidät ja meidän täytyy vapauttaa itsemme. Luomme nyt vankilapakoa, kehittyneen vankilan uudelleenmuotoilua. Tämä vankila on ollut toiminnassa viimeiset 25 000 vuotta. Kontrolloijamme loivat kehittyneitä ohjelmia kontrolloidakseen massoja ja pitääkseen meidät orjuutettuina. Kun käytät näitä työpajan työkaluja vapautuaksesi Matrixista, se ei ole aluksi helppoa vaan todella haastavaa. Kuitenkin lopussa se on erittäin palkitsevaa, sillä kukaan ei enää voi orjuuttaa sinua koska olet tullut omaksi itseksesi, todelliseksi itseksesi.

Se on tämän työpajan tarkoitus, saada sinut ymmärtämään että olet Jumalallinen, onnistuva ja vapaa olento joka auttaa luomaan uuden yhteiskunnan. Se maailmankuva joka sinulla on, on erittäin rajoittunut. Kaiken mitä näet, luet ja koet, on vain pieni murto-osa todellisesta todellisuudesta. Kun katsotte taivaalle yöllä ja ajattelette näkevänne universumin, kaikki mitä itseasiassa näette, on pieni osa omasta galaksistanne. Ja universumissa on 100 biljoonaa galaksia. Meidän täytyy laajentaa näkökulmaamme suuresti.

 

Kysymyksiä ja vastauksia:

Miten tiedämme että nämä jotka kontrolloivat meitä, ovat langenneita enkeleitä? - Kun olet yhteydessä korkeampaan itseesi, tiedät.

Mitä Archonit ovat? - He olivat kerran enkelimäisiä olentoja jotka valitsivat kokea primääri-anomalian mutta kadottivat yhteyden Lähteeseen.

Emmekö tarvitse pimeyttä, tietääksemme että on valo? - Kaksinaisuustietoisuus on tämän maallisen todellisuuden sisäinen rakennelma. Valo on olemassa koska se on absoluuttinen, ehdoton.

Miten tehokasta on vapaa tahto jos emme ole yhteydessä korkeampaan itseemme? - Voit käyttää vapaata tahtoasi sen mukaan miten olet yhteydessä korkeampaan itseesi. Yhteydettömyyden määrä määrittelee, missä et voi käyttää vapaata tahtoasi mutta sinulla on aina vapaa valinta ja voit käyttää sitä laajentaaksesi vapaata tahtoasi. Alue jossa voit käyttää ilmentämistäsi on niin kutsuttu "saavutettavuuden ympyrä". Käytä omaa vapaata tahtoasi ja voit laajentaa saavutettavuuden ympyrääsi. Tälle ei ole rajoja.

Kun puhut valosta, tarkoitatko samalla rakkautta? -Valo ja rakkaus ovat sen Lähteen kaksi aspektia joka on luonut tämän universumin (aspektit).

 

Uudet energiat

Tammikuun 21. päivän meditaatio oli onnistunein meditaatio koskaan; loimme manifestaation. Se muutti tämän planeetan suuntaa ja johtaa vapautukseemme. Myös siksi tämän työpajan Uuden Todellisuuden luominen on edes mahdollista. Energia jota tulee nyt, tulee universumin keskiöstä: kosmisesta keskusauringosta. Se on vastaus huutoomme päättää kaikki kärsimys tällä planeetalla.

Se kestää liian pitkään. Cobra on myös tietoinen että se kestää liian pitkään: "Olen yleensä hyvin kärsivällinen mutta jopa minä en ole niin kärsivällinen." Kaikesta huolimatta jatkamme, meidän on tehtävä tämä eikä antaa periksi.

Tämä uusi energia joka tulee, muuttaa planeettaamme ja kaikkea mitä täällä on. Tämän galaksin keskusaurinko on planeettamme rakkauden ja valon lähde. Plejadilaiset pyysivät Cobralta että hän toisi yhden osan tätä energiaa maapallolle; tachyonit. Ne ovat ensimmäisiä partikkeleita jotka luotiin universumin synnyssä ja ovat suorimmassa yhteydessä Lähteeseen.

Tachyonit ovat atomitason rakkaus-partikkeleita jotka matkaavat nopeammin kuin valo. Ne eivät ole magneettisten voimien tai gravitaation alaisia. Ne toimivat ainoastaan vahvan ydinvoiman avulla. Tachyonit muuttavat fyysisen materian toimintaa ja fyysisen materian ominaisuuksia perustasolla, kvanttirakennelmaa. Eli ne muuttavat peruuttamattomasti atominukleidin kvanttiominaisuuksia jotka muodostavat sen materian. Tachyonit luovat yhteyden fyysisen materian ja Lähteen välille; ne yhdistävät kaikki solut Lähteeseen. Tachyon-kammiot kristalleineen luotiin että tämä rakkauspartikkeli saataisiin elämääsi.

 

Plejadilaiset myös auttoivat luomaan toisia työkaluja ja kristalleja omaa muodonmuutostamme varten:

 • Cintamani: on peräisin Siriuksen tähtijärjestelmästä ja annettiin ihmisille kun he olivat valmiita ylösnousuun. Sillä on korkein värähtely kaikista tunnetuista kivistä. Se herättää sinut tehtävääsi, vahvistaa sisäistä ohjaustasi ja yhteyttäsi korkeampaan itseesi, selvittää implantteja ja vanhentuneita uskomusjärjestelmiä. Se on kivi joka kerää sieluperheesi yhteen ja luo meidän uuden todellisuutemme.
 • Moldaviitti: on peräisin Plejadeilta ja sisältää puhdasta plejadilaista pyhää rakkautta. Se yhdistää meidät kuudenteen tiheyteen ja siitä eteenpäin.
 • Morganiitti: avaa sydämemme korkeampaan, ehdottomaan kosmiseen rakkauteen
 • Gosheniitti: nopeuttaa ylöskohoamisen prosessiamme ja sallii yhteytemme ylösnousseitten olentojen kanssa
 • Akvamariini: yhdistää tietoisuutemme viidenteen tiheyteen ja siitä eteenpäin
 • Rubiini: maadoittumiseen
 • Tachyon Goddess collection: kokoelma joka on suunniteltu tuomaan pyhää jumalatar -tietoisuutta ihmiskunnalle

Kaikki kristallit ja jalokivet on tachyonisoitu.

 

Sieluperheet

Sieluperhe -järjestelmä on tapa miten yhteisöt ympäri valaistunutta universumia ovat järjestäytyneet ja se on avainasemassa luodaksemme harmonisen yhteiskunnan. Sieluperheet ovat saman alkuperän, saman sielurakenteen olentoryhmiä jotka ovat yhteydessä sielutasolla.

Vuosisatoja sitten Vastarinnan (positiivinen) jäsenet saivat ohjeet sieluperheiden värähtelystä. Tarkoitus oli harmonisoida heidän suhteitaan. He eivät vastustelleet ja kesti 4-5 vuotta muuttaa heidän yhteiskuntansa. Ohjeistusta noudattamalla ja sisäistä ja yhteistä työtä tekemällä he onnistuivat luomaan yhteiskunnan jossa ei ole kiistoja. Nämä samat ohjeet annetaan nyt maapallon ihmisille. He käyvät läpi samanlaisen uudelleenjärjestäytymisen prosessin. 

Vuosia sitten Cobra sai pyynnön vihkiä prosessi käyttöön, mutta hän sanoi "unohdetaan se". Kuitenkin nyt hän tuntee että on aika aloittaa tämä prosessi. Nykyinen maapallon väestö on hyvin erillään ja täysin Matrixin ohjauksessa. Perusymmärrys "yhteydestä" on ollut hyvin vääristeltyä. Elokuva Matrix osoittaa melko tarkkaan mitä maapallolla tapahtuu; jokainen yksilö suojelee planeetan Matrixia kuten agentit elokuvassa. Jokainen on Matrixin agentti. Jokainen.

 

Ihmiset ovat sisäistäneet orjuutensa sillä Matrix on rakennettu siten että on riskaabelia paeta siitä; joudut vaikeuksiin.

Yksilöllä on kaksi vaihtoehtoa periaatteessa:

1) Pysy Matrixissa: Synnyt. Neljän vanhana menet lastentarhaan, seitsemän ikäisenä kouluun, 12 ikäisenä yläasteelle, lukioon, jne. Sitten hommaat työn, menet naimisiin 27-vuotiaana ja saat lapsia. Lopulta jäät eläkkeelle ja kuolet 72-vuotiaana. Sinulla on lomia ja vähän vapaa-aikaa lauantaisin kun lapset ovat nukkumassa. Koko prosessi on täysin suunniteltu siten että tiedät mitä sinun tulee tehdä ja sanoa ja miten käyttäytyä. Suurin osa valitsee tämän vaihtoehdon koska tavallaan se on turvallinen ja miellyttävä. Mukava, mutta ei oikeastaan terveellinen. Sinusta tulee onneton, masentunut ja sairas, tunnet sisäistä tyhjyyttä ja kysyt itseltäsi: "Mitä teen täällä?"


2) Läpimurto: Murrat ohjelmoinnin. Se on vaikeaa, mutta ajan mittaan hyvin palkitsevaa. Kuitenkin Matrix reagoi; se yrittää kaikkensa pitääkseen sinut alhaalla. Sinua kontrolloi aviopuolisosi, lapsesi, paras ystäväsi, jopa lemmikkisi... ne on ohjelmoitu kontrolloimaan sinua. Kuitenkin joka kerta kun teet jotain muuta ohjelmoinnin ulkopuolista asiaa, murtaudut hieman vapaammaksi. Ensin kaikki on tuskallista mutta kun pääset läpi, laajennat saavutettavuuden ympyrääsi yhä enemmän. Tämä luo vaihtoehtoja ja yhteys todelliseen sisäiseen itseesi laajenee.


Siis: joko kuuntelemme pelkojamme ja vetäydymme, tai voitamme pelkomme ja etenemme. Avainasemassa on muuttuminen! Joukossamme tulee olemaan pieni ryhmä pioneereja jotka murtautuvat vapaaksi ja lähtevät tälle muutoksen tielle. He luovat tilan "Bubbles of Heaven" ("taivaskupla")

Entry Protocols -blogiartikkelissa selvisi Vastustukselle että kukaan maapallolla ei ollut valmis tähän:
http://2012portal.blogspot.com/2018/05/entry-protocols.html 

 

ET olentojen tapaaminen

Joitakin sisäänpääsyn vaiheita käytetään valmistellakseen sinua kulttuurilliseen shokkiin joka seuraa, kun todellisuudessa tapaat ET-rodun jäsenen. Esimerkiksi plejadilaiset ovat erilainen rotu. Yhdenkin heistä tapaaminen on shokki, ja ihmiset saattavat kauhistua. Entry protocols -artikkelin julkaisun jälkeinen tilanne teki sen selväksi. Jopa he jotka ajattelivat olevansa valmiita, eivät olleet:

http://2012portal.blogspot.com/2018/05/entry-protocols-update.html

Blogin lukeminen on helppoa ja saatat haaveilla UFOaluksen laskeutumisesta pihaasi. Mutta kun alus on todella laskeutumassa takapihallesi, onkin täysin toinen juttu. Saati keskustelu ET rodun jäsenen ja heidän yhteisöjensä kanssa.

Täällä työpajassa on 350 ihmistä. Vain pieni osa kulkee koko prosessin läpi.  Toiset seuraavat askel-askeleelta -lähestymisellä. Tapahtuman hetkellä he ovat niitä joiden täytyy kohdata lopulta totuus minkä he ovat kieltäneet. Heidän täytyy katsoa todellisuuden illuusion läpi, miten media on manipuloinut meitä, rahajärjestelmät, kaikki. Se on haastavaa, mutta vasta se helpoin osa.

Toinen taso on ymmärtää toisenlaisen tietoisuuden olemassaolo, ET -elämä ja että näkee sen elämän, siten hyväksyen sen todellisena, ei vain fiktiivisenä kirjana tai elokuvana. Tämä murentaa uskomusjärjestelmiämme. 

Kolmas taso on sitten oppia miten paljon pimeyttä oli planeetalla ja mitä on piiloteltu (kuten lasten hyväksikäyttö), mitä on tapahtunut, ja sen aiheuttama kärsimyksen määrä.

Seuraava taso Tapahtuman jälkeen on että ihmisten täytyy kohdata seksuaalienergiansa. Matrixin perusta on manipuloida seksuaalienergiaa, ja se on kovin paikka ihmisille.

Jokaisen täytyy käydä nämä tasot läpi. Tämä prosessi on jo käynnissä, huipentuu Tapahtuman aikoina ja jatkuu Tapahtuman jälkeen. Avainasemassa rauhoittamaan tätä prosessia, on alkaa kokoontua sieluperheinä.

 

Muutosvaihe

Cintamani-kivi projektissa joka esiteltiin joitakin vuosia sitten, asetettiin kiviä strategisesti tärkeisiin paikkoihin. Tämä on tasapainottanut energiaa siinä määrin että nyt sieluperheitä voidaan muodostaa.

Perheiden kokoontuminen on tärkeää tässä vaiheessa, koska se tasapainottaa planeetan energiaa niin että Tapahtuma voi tapahtua mahdollisimman sujuvasti. Meidän täytyy luoda niin paljon sieluperhe -läsnäoloa maapallolla kuin mahdollista.

 

Etenemisen askelmat ovat:

 1. Ole yhteydessä sisäiseen/korkeampaan itseesi
 2. Ole yhteydessä toisten korkeampaan itseen käyttäen korkeamman itsen yhteyden periaatteita

 

Vuosina 2012-2019 olimme ensimmäisellä muutoksen tasolla. Tämä on ollut planeetan intensiivisen puhdistamisen raskas prosessi, joka puhdisti paljon pimeyttä mutta monille se oli liikaa, johtaen moniin hyökkäyksiin ja kiistoihin valotyöntekijöiden kesken. Konflikti toisen valotyöntekijän kanssa on mahdollista ainoastaan jos et ole yhteydessä sisäiseen itseesi etkä ymmärrä sieluperheen käsitettä. Sieluperheet ovat tällaisten ongelmien ulkopuolella, heillä ei ole kiistoja.

 

Sieluveljet ja siskot

Jokainen on sinun sieluveljesi ja sielusiskosi. Se on yhteyden perusperiaate. Sinun täytyy kohdella toisia kuin he olisivat yksi, ja kohdata heidät sielu-sielutasolla, ei ihmisperspektiivistä joka on yhteydessä toiseen ihmiseen (sekä kaikkine persoonallisuuden rakenteineen sen yhteydessä). Olemme paljon enemmän kuin ihmisiä. Sielu-sielu -yhteys on perusyhteys jokapuolella universumia.

Tällä planeetalla olemme yhteydessä toisiimme Matrixin ohjelmoinnin kautta. Ihmismieli on järjestelty siten että sitä leimaa mukautumisen havainto. Se on hyvin tehotonta. Kun käytät mieltäsi yhteiskunnan ohjelmointiin mukautumiseksi, eli Matrixiin, ja analysoit ajatuskäsitteillä, et käytä korkeampaa itseäsi. Siinä tapauksessa et ymmärrä, olet hukassa etkä näe jonkun ihmisen todellitsta itseä ja sielua.

Suurin osa, sanotaanko 80 % kaikesta tiedosta mitä kuulet jostakusta toisesta ihmisestä, ei ole totuus. Jos perustat havaintosi tälle väärälle tiedolle, se johtaa harhakäsityksiin, tuomitsemiseen ja kiistoihin. Mutta jos käytät mieltäsi työkaluna ilmaistaksesi sieluasi, havaitset henkilön sellaisena kuin hän on. Mene itseesi etsimään tietoa. Korkein itse -tasolla havaitset toisen ihmisen, mielen käsityksen ohi. Kehittyneimmät henkilöt, pieni osa tällä planeetalla, ovat nyt tekemässä tällaisen kvanttiloikan.

Ennen kuin tämä planeetta asutettiin, yhteisöt olivat primitiivisiä mutta (alitajuisesti) yhdistettyinä sielutasolla. Se ei ollut kehittynyttä, mutta koko yhteisö oli yksi olemus. Lapset kasvatti koko heimo = sieluperheen käsitys arkkityyppi-tasolla.

Archonit esittelivät biologisen järjestelmän kontrolloidakseen meitä, eli veri-perheen rakenteen kontrolloidakseen meidän DNA:tamme. Tämä on itsessään suljettu järjestelmä. Universumin lakien mukaisesti entropia kasvaa aina suljetussa järjestelmässä, tarkoittaen että ongelmat lisääntyvät. Biologinen järjestelmä on siten johtanut lisääntyneisiin psykologisiin ongelmiin jotka ovat välittyneet veren kautta perherakenteisiin.

Ratkaistaksemme tämän meidän täytyy alata pitämään yhteyttä verisukulaisten rakennelman yli. Koska monet suhteet perustuvat Matrixiin, se on ensimmäinen askel läpimurrossa. Meidän täytyy laajentua yli biologisen perheen käsitteen, sieluperheen käsitteeseen ja olla yhteydessä sielutasolla. Tämä tarkoittaa että olet yhteydessä heihin jotka tunnistat sielutasolla ja joiden kanssa valo loistaa. Tämä tulee olemaan uusi todellisuus ja perusta jokaisen uudelle yhteiskunnalle Tapahtuman jälkeen. Se ei tarkoita että biologiset perheet lakkaavat olemasta. Jotkut muuttuvat, toiset laajentuvat, jne. mutta kaikki tulee inspiroitumaan sieluperheen yhteyden tasolla. Se tarjoaa erilaisen käsityskyvyn todellisuudesta, se muuttaa suhteita.

Tapahtuman jälkeen tulee olemaan monia muutoksia. Etenkin Matrix -rakenteiset perheet ja suhteet muuttuvat suuresti. Tapahtuu suodattamista; kaikki mikä on totta, rakkautta ja valoa, lisääntyy. Kaikki mikä on valhetta, pelkoa ja pimeyttä, kutistuu ja katoaa. Näin pääasiallinen ohjaava valo on se että kaikki mikä on rakkautta ja valoa, pysyy ja kaikki mikä on pelkoa ja pimeyttä, hajoaa. Lopussa kaikki illuusiot purkautuvat.Kysymyksiä ja vastauksia

Mihin tarvitsemme "Vastustusta" (positiivinen)? Eikö olemassaolo, "olla", ole tarpeeksi?
Vastustus on tarpeen pimeyttä vastaan sillä planeetta Maa on yhä suurelta osin ankkuroituna kaksinaisuuteen. Ilman Vastustus-liikettä olisimme kaikki olleet keskitysleireillä jo pitkään.

Sanoit että "kehittyneimmät ihmiset" ottavat kvanttiloikan. Keitä he ovat?
Kaikki. Me olemme tekemässä tätä läpimurtoa kaikki.

Miten kommunikoin traumatisoituneiden ihmisten kanssa?
Samaistu heihin sielu-sielu -tasolla. Se parantaa.

Miten monien sieluperheiden jäseniä on tässä huoneessa?
Monia yhteydessä olevia sieluperheitä, se on verkosto, universaali kosminen valon verkosto.

Onko yhteyttä maapallon sisäisen sivilisaation kanssa?
Kaikki tieto maapallon vapauttamisen operaatioista on salaista, tämä tieto ei hyödytä ihmiskuntaa sillä ihmiset mieluiten vain istuvat eivätkä toimi. Ihmisiä ohjeistetaan nyt luomaan sieluperheitä ja järjestäytymään sieluperheinä.


Sielukumppanit

Jokainen tapaa sieluperheensä jäseniä - sielunsiskoja ja sieluveljiä - elämässään; he ovat niitä joiden matka on samantapainen kuin omasi. Seuraava taso kontaktista ovat sielukumppanit; olentoja joita tapaat esimerkiksi henkisissä ryhmissänne ja sieluperheessäsi. Sielukumppaneilla on vahva yhteys, he ovat syvästi yhdistettyinä sielutasolla.Tavallisesti he ovat inkarnoituneina vastakkaisina polariteetteina. Heidän vahva magneettinen yhteytensä on peräisin kuudennen tiheyden lähteestä ja on hyvin voimakas.

Kun sielukumppanit tapaavat ensikerran, on tavallisesti kaksi reaktiota. Tapa miten reagoit, riippuu miten valmis olet tällaiselle yhteydelle.

Reaktio 1: tietoisuus ja vahva yhteys
Nämä tulevat yhdessä ja vahva vetovoima ja energia laukaisee suuren puhdistautumisen prosessin. Sielukumppani laukaisee ohjelmointisi ja kaikki tulee pintaan. Yhteys luo vahvimman energian ja parantumisen prosessin mikä on mahdollista maapallolla ja jos kumpikin työskentelee itsensä kanssa ja muuntavat sisäisiä varjojaan, he vaikuttavat ja auttavat muuttamaan planetaarista tilannetta.

Archonit tekevät mitä tahansa estääkseen sielukumppaneita tapaamasta. He sieppaavat sähköposteja, jumiuttavat autoja, luovat onnettomuuksia, saattavat jopa mennä niin pitkälle että tappavat toisen sielukumppanin.

Olemme yhä sotakentällä, mutta 21.1.19 jälkeen on ollut turvallista sielukumppaneiden olla yhdessä ja luoda uutta todellisuutta. Sielukumppanuus aloittaa syvän muutoksen sielutasolla.


Reaktio 2: pelko, takaa-ajo & pako -dynamiikka

He tapaavat ja tuntevat vahvan vetovoiman ja yhteyden mutta se tuntuu epämiellyttävätlä koska se laukaisee paljon asioita. Matrixin kontrollointijärjestelmä astuu kuvaan; pakenija ja takaa-ajaja.

Neuvoja pakenijalle: lopeta pakeneminen. Mene itsesi sisään ja katsele pelkojasi, käytä violettia liekkiä muuntamaan sitä. Vapauta triggeri ja ota selvää mitä tapahtuu. Se on oppitunti. Mene tapaamaan sielukumppaniasi ja puhu siitä. Tämä voi olla pelottavaa mutta se on ok.

Neuvoja takaa-ajajalle: lopeta jahtaaminen. Katso sisääsi mitä siellä on ja muuta sitä. Ala ilmentää sielukumppaniasi sielutason näkökulmasta.


188 Ley-linja

Tämä ley-linja tunnetaan myös Jumalattaren ley-linjana. Se on planeetalla jumalatarenergian sisääntulon kohta. Valojoukot vapauttavat linjaa sen negatiivisista tapahtumista. Tämän ley-linjan paikat ovat yhteydessä tärkeisiin planeetan pyörrekohtiin kuten: Syyrian Damaskos, Versailles, Stonehenge, Boston, New York (WTC-tornit) ja Teotihuacan. Archonit luovat jatkuvasti sotia tällä leylinjalla. 

Syyriassa on tärkeä ja vahva energiapyörre. Tämä pyörre omaa Merenneito-jumalattaren energiaa, hän on peräisin Syrian tähtijärjestelmästä. Tämä on pyhän armon eleganttia energiaa, joka on ollut tukahdutettuna 7000 vuotta kaikkien luotujen Keski-Idän konfliktien vuoksi.

 

Maapallon energiaverkosto


Ley-linjat ovat tärkeä osa maapallon energiaverkostoa. Tämä verkosto ympäröi sinua ja on kanssasi koko ajan. Jokainen elävä olento tällä planeetalla on yhteydessä tähän energiaverkostoon kautta elämänsä. Kaikki mitä tapahtuu suhteissa, liittyy tähän energiaverkkoon. Se on täällä hallitsemassa ja hoitamassa elämänvoimaasi (kundalini), se on kaiken elämän lähde ja valokehosi energiakentän lähde. Energiaverkko on peräisin galaktisesta keskusauringosta joka on galaksimme rakkauden ja valon lähde.

Mutta on monenlaista AI (tekoäly) -teknologiaa kaappaamassa, käyttämässä ja kontrolloimassa elämänvoimaamme. Esimerkiksi vuonna 1991 Gulfin sodan aikana, paljon negatiivista energiaa kerättiin valtavan tunnetrauman kautta ja lähetettiin näiden ley-linjojen läpi. 

Kun 21.1 kosminen valovoima saapui maapallon energiaverkostoon, jokainen on sen vaikutuksen alainen. Tämä kosmisen energian virta kasvaa voimakkaammaksi ja voimakkaammaksi. Se mikä on valhetta, putoaa pois, se mikä totta, säilyy.

Meidän täytyy päästää irti käsitteistä ja uskomuksista joita on kerääntynyt monien inkarnaatioiden aikana, tuhansia vuosia. Monet uskomusjärjestelmät ovat uskonnollista laatua.

Osa mieltämme on osa Matrixia. Kun näet pelkoa, muunna se positiiviseksi seuraavina vuosina. Sillä pelon aiheuttamat matalat värähtelyt syöttävät itsensä energiakenttään. Matrix syötti Merenneitojumalattaren ley-linjaa pelolla ja negatiivisella energialla tuhansia vuosia.

Erityisesti uskonnollista ohjelmointia on käytetty luomaan pelkoa ja aggressiota joka johtaa sotiin. Sodan luovat voimakkaita negatiivisia, alempia värähtelyitä.

 

Miten luodaan pelkoa ja aggressiota:

 1. Tukahdutetaan naisenergiaa
 2. Tämä turhauttaa miehiä/miesenergiaa
 3. Miehille lupaillaan hyvää sotimaan lähdöstä 
 4. Sotia luodaan ja ja aloitetaan
 5. Miehiä palkitaan sodan jälkeen


Transformaatio 

Kun sielukumppanit onnistuvat pääsemään Matrix ohjelmoinnin ohi, he luovat pyhän energiaresonanssikentän, taivaan maan päälle kaikilla tasoilla. Heidän yhteytensä luo vahvan pyörrekohdan planeetalla joka alkaa muuntaa energiaverkostoa, joka on taas yksi jumalatarsalaisuuksista. Jumalatarsalaisuudet ovat avainasemassa muuntaaksemme kaksinaisuutta.


Kaksoissielut

Kaksoissieluilla on vieläkin syvempi yhteys. Heistä on kuitenkin paljon väärinkäsityksiä. Sielukumppanit eivät ole kaksoissieluja.

On monia sielukumppaneita, mutta sinulla on vain yksi kaksoissielu. Me aloitamme kaikki yhtenä olentona ja kun laskeudumme maapallolle kuudennesta tiheydestä viidenteen, jakaudumme kahdeksi, kaksoissieluksi. Jakautuminen ilmenee kahteen kehoon vastakkaisina polariteetteina nais- ja miesinkarnaationa.

Suurin osa syvistä yhteyksistä maapallolla on sielukumppanuutta. On erittäin harvinaista tavata toisensa kaksoissieluina tällä planeetalla. Kaksoissieluyhteys on liian voimakas. Monet eivät selviäisi siitä. Se tarkoittaisi itsesi tapaamista ja näkemistä kerralla: toivosi, pelkosi, elämäsi...

Archonit ovat tietoisia tämän yhteyden voimasta ja vahvuudesta ja yrittävät estää sitä. Sen sijaan he tarjoavat kaksoissielufantasiaa, Matrix ohjelmaa joka saa sinut uskomaan että tietty henkilö on sinun kaksoissielusi. Hollywood elokuvat kannattavat tätä skenaariota. Tätä aktivoidaan suurimmaksi osaksi naispuolisille. Jotkut miespuolisen osat aktivoivat ohjelman. Sitten nainen projisoi kaiken kaipauksensa siihen mieheen ja on ohjelmoitu menemään naimisiin, jonka jälkeen ongelmat sitten alkavatkin.Kaksoissielun yhdistymismeditaatio

Tämä meditaatio linjaa sinun energiakenttäsi sisäisen tarkoituksesi kanssa. Olet yhteydessä korkeampiin tasoihin ja vedät sitä energiaa itseäsi kohti, sallien tarkkailla, tuntea ja kuunnella sielutasolta. Tämä laittaa kaikki suhteesi oikeaan perspektiiviin ja linjaa ne. Alat samaistua ja yhdistyä itseesi ja toisiin tasapainoisella tavalla.Tee tätä meditaatiota säännöllisesti esimerkiksi kerran viikossa, tukemaan ylösnousun prosessiasi. Muutaman kuukauden jälkeen yhteys omaan kaksoissieluusi on kristallisoitunut ja kykenet tunnistamaan tämän energian välittömästi. Alkuaikoina saatat kohdata Matrixin ohjelmointia mutta ne katoavat ja yhteys todelliseen kaksoissieluusi kristallisoituu.


https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/twin-soul-reconnection-meditation.html
 
Tee tätä säännöllisesti ja se auttaa luomaa sieluperhe mandalan.Q & A

Millaiseksi kuvittelisin kaksoissieluni?
Olette yhteydessä sielutasolla, sydänchakran tai kolmannen silmän kautta. Harjoittele kerran viikossa, sillä kestää muutaman kuukauden puhdistaa vääristymät.

Mikä on ero näiden meditaatioiden välillä joita teemme täällä, verrattuna buddhisiin meditaatioihin?
Buddhistiset meditaatiot on tarkoitettu muuntamaan primääri-anomaliaa. Meidän meditaatiomme on kohdistettu ankkuroimaan rakkautta ja valoa planeetalle konduktoimalla pyhää feminiinienergiaa jota tulee Lähteestä meidän kauttamme planeetalle.

Kysyttiin kysymys koskien Untersberg:ia (Salzburgissa). Cobra vastasi että se on yhteydessä Graaliin ja on portti erityisiin energioihin. Se on paikka missä salaiset avaruusohjelmat saivat alkunsa vuonna 1919. Sillä on erityistarkoitus Tapahtuman jälkeen. 

Toinen kysymys koski Maya kalenteria ja miten tarkka se on. Cobra kertoi että noin vuonna 600 eKr Maya-sivilisaatio katosi Agarthan verkostoon ja heidän kalenterinsa annettiin heille alunperin plejadilaisten puolesta. Jotkut Mayat ovat yhä Agarthassa, jotkut ovat Plejadien tähtijärjestelmässä.

*

 

Osa kaksi:

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html


Kaksoissielujen, sielukumppaneiden ja sieluperheen yhdistetty hologrammi on koko universumin valokudos joka yhdistää kaikki sivilisaatiot kaikissa galakseissa yhdeksi. Jokainen planeetta on osa tätä kosmista valoverkkoa. Osa pyhää suunnitelmaa maapallon varalle on ilmentää tämä sieluperhe -mandala planeetan valosaarekkeina (Islands of Light).

Eniten hereillä olevat ihmiset alkavat nyt yhdistyä tähän kosmiseen valoverkkoon aktvoimalla valokehonsa, joka on yksi tärkeimmistä tehtävistä juuri nyt. Kosminen central-rotu ohjaa tätä prosessia.

 

Valokeho

Valokehon aktivointi olisi kaksipäiväisen työpajan aihe itsellään, mutta Cobra kertoo nopean selityksen tästä prosessista.

Kun sielusi tulee kehoosi ja aktivoi energiakenttäsi integroiden kaikki kehosi kokonaan, valokehosi aktivoidaan. Tämä aloittaa ylösnousun ja kykenet muuttamaan paikkaa ja aikaa. Valokehostasi tulee avaruusaluksesi.

Tätä ennen meidän tulee ankkuroida yhä enemmän valoa, kyllästämään kehomme tätä tapahtumaa varten. Kaikki tämä lisääntyvä valon määrä kehossasi luo toroidi -energiapyörteen ympärillesi ja kauttasi. Se toroidinen pyörre luo valokentän joka on ytheydessä maapallon energiaverkkoon ja Lähteeseen. Se on Kundalinisi, elämänvoimasi.

Kun poistat ja deaktivoit Matrix ohjelmia, kundalinisi käynnistyy. Tämä elämänvoimaenergia nousee ylös selkärankaasi ja alkaa aktivoida valokehoasi. Sinusta tulee tällöin aukko Matrixiin, evoluution katalyytti. Havaitset yhteytesi ihmisiin toisella tavoin ja olet yhteydessä heihin sieluperspektiivistä. Näet korkeammasta tarkoituksesta käsin ja saat korkeamman näkökulman kaikkeen vuorovaikutukseen joka sinulla on. Tämä on osa suunnitelmaa, maapallon vapauttamista. Kun astut tälle polulle, saat sisäistä ohjausta mitä tehdä ja minne mennä. Tämä lisääntyy ajan mittaan ja aktivoi valokehoasi yhä enemmän ja enemmän.


Perusasia tämän prosessin aikana on olla oma itsesi. Mutta Matrix ohjelmoi sinua käyttämään naamiota ja piilottamaan itsesi, tunteesi, kaikki. Poista tämä maski! Poista se energiakentästäsi, teoistasi, ajatuksistasi ja tunteistasi. Naamiot luovat kiistoja, koska pidättelet totuuttasi ja piilotat todellisen itsesi. Älä pidättele totuuttasi. Ole oma itsesi JOKAISELLA olemuksesi tavalla. Tämä on se pääasia millätavoin sieluperheen toimivat. Puhu totuuttasi heille jotka ovat tähän valmiita. Ole aina REHELLINEN.  Jos jossakin tilanteessa et kykene olemaan täysin rehellinen, sano "En voi sanoa mitään tällähetkellä." Älä käytä valheita ilmentämään mitä tahdot, koska valheet vetävät puoleensa lisää valheita. Havaitset erilaisia reaktioita Matrixilta. Uusiin suhteisiin kulkeudutaan ilman naamioita. Tämä on se ainoa tapa linjautua korkeamman tarkoituksesi kanssa.

Kun löydät itsesi ja tulet itseksesi, opit että olet erilainen kuin luulit olevasi. Olla oma itsesi on sinun ykkösprioriteettisi.

 • Todellisuutesi ja ympäristösi sopeutuvat sinuun ja tarkoitukseesi
 • Ihmiset jotka eivät ole positiivisia ja kaikki mikä ei ole linjassa korkeamman tarkoituksesi kanssa, putoavat pois ympäriltäsi
 • Houkutat puoleesi ihmisiä joilla on sama värähtely
 • Alat ilmentää todelliseksi enemmän mitä tahdot. Tämä on henkilökohtainen ilmentämisen prosessisi.


Tammikuun 21. päivän meditaatiosta saakka pimeät voimat eivät enää täysin kykene vaikuttamaan ja blokkaamaan meidän ilmentämisen prosessiamme. On paljon helpompaa siis ilmentää nyt se, mitä tahdomme.


Ohjelmointia on monta tasoa. Ensimmäinen taso on ero sisäisessä itsessämme että eroaisimme Lähteestä.Tämä tehdään kahden implantin kautta jotka ovat pääsi päällä.

Toinen taso erottaa mies- ja naisenergiat. Tämä tehtiin Atlantiksen aikoina sähkömagneettisten energiakenttien kautta, eetterisinä kristalli-implantteina ja erilaisten psukologisten todellisuuksien luomisena miehille ja naisille. Toistensa ymmärtäminen on vaikeaa. Tämä implantti on sijoitettuna kolme sormenmittaa navan yläpuólelle ja se blokkaa seksuaalienergian virtauksen toisen (sakraali) ja neljännen (sydän) chakran välillä.

Naisilla on ohjelma A ja miehillä ohjelma B:

 • A: Sydän on hyvä, seksi on paha. Naisten sallitaan tuntea kaikkia tunteita kaiken aikaa. Heille ei ole sallittua tuntea omaa seksuaalienergiaansa. Heidän seksuaalienergiansa on tukahdutettu tuhansia vuosi. Oli, ja osittain on yhä, erittäin vaarallista naiselle ilmasta seksuaalienergiaansa. Jos he tekevät niin, heidät raiskataan, tapetaan, tms.
 • B: Sydän on paha, seksi hyvä. Miesten ei sallita tuntea tunteita tai itkeä. Oli hyvin vaarallista heidän ilmaista näitä tunteita, jos he tekevät niin, he ovat ongelmissa. Kuitenkin heille sallitaan harjoittaa niin paljon seksiä kuin haluavat.

Tämä on lopulta luonut kaksi täysin erilaista lajia joilla on täysin erilliset todellisuudet. Tämä alkoi muuttua 60-luvulla. Ensimmäinen taso feminismiliikettä oli positiviinen, se salli naisille tietyn määrän taloudellista vapautta. Ainoastaan naiset jotka ovat vapauttaneet itsensä tällätavoin, voivat vapauttaa seksuaalienergiansa. Tämä siksi että nykyinen järjestelmä (keskuspankki, tukkukaupat, hallitukset, jne.) toimii vain naisenergian tukahduttamisen kautta, luoden epätasapainon miehen seksuaalienergiaan ja häiriten normaalia feminiinistä ja maskuliinista energian sekoittumista toroidiseksi energiakentäksi. Miehet joko menevät sotaan tai bisneksiin. Tämä on luonut negatiivisen syklin pankkijärjestelmään. Naisten seksuaalinen vapautuminen lopettaa nämä järjestelmät. Kun naispuolinen seksuaalienergia vapautetaan, talousjärjestelmän vapautuminen seuraa pian sen jälkeen.

Avainasemassa selvitettäessä tämä negatiivinen sykli, on sisällyttää kumpikin perspektiivi, nainen ja mies. Päämääränä on naisille on tuntea oma seksuaalienergiansa ja yhdistää se sydänenergiaansa. Päämääränä miehille on tuntea sydänenergiansa ja yhdistää se seksuaalienergiaansa. Kun tämä tukkeuma seksuaalienergian virrassa on poistettu, mies ja naisenergiat yhdistyvät. Monetkaan eivät ole vielä kokeneet tätä. Se on hyvin kaunista, plejadilaiset tietävät sen hyvin. Sieluperhe yhteydet voivat toimia vain kun nämä tukkeumat on poistettu. Plejadilaiset esittelevät tätä energiaa sieluperhe yhteyksissä ensin, toiset yhdistetään sen jälkeen,

Vastauksia kysymyksiin:

- Vapautettu Kundalini voi tukkeutua uudelleen jos sallit Matrixin tekevän sen.

- Cabal on kykenemätön tekemään tarkoituksenmukaisia yhteenvetoja koska he ovat liian traumatisoituneita.

- Jos sallit seksuaalienergian ilmaisevan itseään, se muuttuu jonkin verran.

Kysymys: Mikä on suhde pedofilian ja seksuaalienergian välillä? - Pedofilia on vääristynein muoto seksuaalienergiasta, johtuen hyvin satutetusta sisäisestä lapsesta (seksuaalienergian on ilmaistava itseään jotenkin mutta koska lapsuudessa on koettu vakava trauma, sitä ei voida ilmaista terveellä tavalla.)

Kun fyysinen keho kuolee, miten vältyn joutumasta Archoneiden sielusatimeen? - Jos olet valotiellä ja pysyt yhteydessä ja linjautuneena sisäiseen/korkeampaan itseesi, ohitat sielusatimen. Sinua ei tällöin napata uudelleeninkarnoitumiseen Archon-agendan mukaisesti.

Mitä se on kun kuulen sisäisen syyttävän äänen? - Jos syyllisyys pysyy, se on ohjelmointi. Se vähenee kun tulet tietoiseksi siitä.

Mikä on korkeamman itsen ja ylisielun ero? - Ne ovat saman asian ilmaisumuotoja.

 

Mies- ja naisohjelma

Atlantiksen aikoina oli täysin erilaisia ohjelmia naisille ja miehille. Näitä näkökulmia siirrettiin sukupolvelta toiselle.

Naisnäkökulma:

- Naisen implanttiohjelma sallii naisten olla seksuaalisessa yhteydessä vain ja ainoastaan oman kaksoissielunsa kanssa, mutta ei esimerkiksi sieluveljien tai -siskojen kanssa. Tämä saa naisen etsimään täydellistä miesti, haluamaan naimisiin loppuiäkseen. Mutta he eivät ole tietoisia ohjelmasta. Massamedia hyödyntää tätä naisten ohjelmointia. Disneyn illuminatiperhe, muiden muassa, on asettanut kokonaisen valikoiman ohjelmointeja elokuvien kautta yleisölle, jo nuoresta iästä saakka. Heidän tarkoituksenaan on että naiset etsisivät kaksoissieluaan vääristyneellä tavalla. Lähestymistapana on saada mies, kontrolloida häntä ja pitää hänen häkissä. Kuitenkin vaikka mies olisikin täydellinen, hänen täytyy aina saada olla vapaa (tarkoittaen: saada mahdollisuus harrastaa seksi enemmän kuin yhden naisen kanssa). Tällätapaa Archonit onnistuivat luomaan täydellisen vakoojajärjestelmän: naiset vakoilevat miehiään mustasukkaisuuden, omistushalun ja muiden ohjelmointien kautta.

Miesnäkökulma: Miehen ohjelmoinnissa miesten ei ole sallittua tuntea tai tietää kaksoissielustaan. He saattavat tuntea kaikenlaisia yhteyksia ja kokea tarkoituksettomia suhteita, mutta eivät kaksoissielunsa kanssa. Tuloksena on täydellinen irtautuminen syvällä alitajunnassaan.

Pääasiallinen ohjelma on monogamia. Että miehet ja naiset vapauttaisivat itsensä tästä ohjelmoinnista, on tärkeää olla yhteydessä sydämeensä ja seksuaalienergiaansa. Miesten täytyy tulla tietoisiksi kaksoissielu yhteydestään ja naisten tätyy sallia itselleen enemmän yhteyksiä. Pitäkää mielessänne että on ero siinä omaako uskollisen suhteen tai eksklusiivisen suhteen. Uskollisessa suhteessa osapuolet sallivat toisilleen vapauden. He valitsevat tietoisesti etteivät luo toisia suhteita. Heidän ei tarvitse tuntea olevansa toisen omaisuutta. Noin 10 % heränneistä ihmisistä on saavuttanut tämän tason uskollisesta yhteydestä.

Eksklusiivisessa yhteydessä naiset kontrolloivat miesten elämänvoimaa biologisen erikoisuuden kautta. Tämä epäterveellinen yhteys naisten ja miesten välillä on aina tapa kontrolloida ihmisDNA:ta ja tuotiin Atlantikselle Orionin tähtijärjestelmästä 25 000 vuotta sitten. Olemme olleet tässä patriarkaalisessa järjestelmässä sen jälkeen. Kun kontrolloit yhteiskuntaa DNA tasolla, sinulla on täysi kontrolli ihmisorja -järjestelmään. Jos kontrolloit partnerisi seksuaalienergiaa, olet Matrixin ohjelmoinnin alainen. Psykologisen aidan laittaminen kumppanisi ympärille on toimimista Matrix -ohjelmoinnista käsin. Äärimmäinen esimerkki tästä on Keski-Idässä jossa naiset ovat yhä miesten omistuksessa. Jos sitoudut rakkauden kautta ja annat toisen olla vapaa, siinä on henki- tai sieluyhteys. Se on tervettä ja ok.

 

Sieluyhteys Uudet kosmiset energiat jotka tulevat nyt sisään, muuttavat tätä. Ihmiset alkavat pitää yhteyttä toisiinsa koska tahtovat tehdä niin, ei siksi että heidän täytyisi, ja he saattavat tahtoa pysyä jonkun kanssa yhdessä mutta heidän ei tarvitse pysyä heidän kanssaan ikuisesti. Ei tule enää olemaan mentaalirakenteita joilla Matrix kontrolloi; ne puretaan. Tulee olemaan enemmän ja enemmän suhteita jotka perustuvat sieluyhteyksiin.

 

Kundalini ja naisen seksuaalienergian vapauttaminen

Kundalini on pääelämänvoimasi. Sitä on ohjelmoitu raskaasi ja tukahdutettu. Tällä elämänvoimalla on puhdas feminiininen ja puhdas maskuliininen puoli. Puhdas feminiinienergia on puhdasta vastaanottavaisuutta. Puhdas maskuliinienergia on puhdasta toimintaa. Puhdas toiminta vetää puoleensa vastaanottavaisuutta. Näiden energioiden vuorovaikutus luo Samadhi -kokemuksen ja kruunuchakra -aktivoinnin jotka luovat toroidikentän joka johtaa ylösnousemukseen. Sielukumppaneiden välinen yhteys on nopein yhteys luoda Samadhi kokemus.


Kun maskuliinista toiminnan energiaa vääritellään, miehet vihastuvat ja ajattelevat tietävänsä kaiken / ovat aina oikeassa. Kun naisen vastaanottavaisuusenergia tukkeutuu, naisista tulee ylikriittisiä. Kun Matrix sitten jatkaa maskuliinienergian blokkaamista, miehistä tulee jokaisen miellyttäjiä. Naisten energian blokkaaminen johtaa siihen että naiset kontrolloivat jokaista. Näin Matrix lisää polariteettia. Tämä on Archoneiden päämäärä; luoda mielisteleviä miehiä ja kontrolloivia naisia. Massamedia -ohjelmoi sitä näin ja suojelee sitä.

Matrix rakenne perustuu siten tukahduttamaan naisen seksuaalienergiaa. Päämäärämme on purkaa ja vapauttaa naisenergia. Ensimmäinen askel tässä on että naiset tuntisivat itsensä vapaiksi, tutkivat ja kokevat seksuaalienergiaansa itse yksin. Silloin heidän energiakenttänsä muuttuu, kundalini -selkärangan käärme- aktivoituu ja tämä häiritsee ja rikkoo Matrixiin aukon. Tästä hieman selitettiin Cobran blogiartikkelissa Keltaliivi-liikkeestä, ilmentymät Pariisissa johtivat aukkoon Matrixissa. (Alastomat mielenosoittaja-naiset Pariisissa)

https://2012portal.blogspot.com/2018/12/yellow-vests-and-vortex-of-paris.html


8-11.11.2018, tasan 225 vuotta Järkeilyn Jumalattaren aktivoinnin jälkeen, tietyt jumalatar-papittaret Vastarinnan liikkeestä tulivat maanpinnalle Pariisissa ja suorittivat erityisen planetaarisen kundalini-aktivoinnin ja loivat aukon Matrixiin. Tämä aktivaatio palveli laukaisten planetaarisen kundaliniheräämisen jolloin ihmiset viimein nousivat ylös pimeitä voimia vastaan. Yksi aspekti tästä planetaarisesta kundalini-aktivaatiosta oli että naiset alkavat omia takaisin seksuaalienergiaansa ja ilmaista kehojensa kauneutta. Naiset jotka juoksivat alasti Pariisissa marraskuussa olivat itseasiassa purkamassa Matrixia (tiedostamattomasti). Siitä lähtien Pariisin jumalatar-pyörre laukaisee jatkuvasti kundalini-aktivaatiota maapallon ihmisissä. Tämä on se okkultistinen menestys Keltaliivi -liikkeelle joka on ruohonjuuritason liike kaikkea sortamista vastaan. Misconceptions of Sexual Energy

The Matrix has created many different belief systems and misconceptions of Sexual Energy. Sexual energy is just an energy force which flows: energy is nothing else than emotion in flow. It might be physical, but it does not have to be. It is a misconception that sexual energy is only physical and switched on or off like a 0 or 1. When all programming is dissolved and all blockages are removed, sexual energy will flow. This will be the next level when there will be many Kundalini/Samadhi experiences. At a certain point the Pleiadians want to guide us on this next level.


The purpose of the most awakened women on the planet is to work with this sexual energy first, to liberate themselves. They will be the ones who will change the energy structure which will then liberate the planet.

The suppression of masculine energy is a consequence of the suppression of feminine energy. The current basic active Matrix programme is: good or bad girl/nice or naughty. Women have been programmed to hide their sexuality and everyone asks: what does she want? It is the highest purpose of the most awakened women to get in touch with themselves and heal. This is (part of) Cobra’s mission. It will heal this world and is key to creating the New World.


Q & A

A: Kundalini yoga influences the Light Grid positively, but it is not as effective as the liberation of female sexual energy.

A: Kundalini awakening activates the Lightbody.

A: Practicing cosmic Cobra breath (NOT directly related to the person giving this workshop) activates Kundalini in a very fast way and accelerates your individual Ascension path. See for more information: https://ipsalutantra.org/practices

A: If you attract angry and controlling men (the first layer of programming), you need to liberate yourself more as a woman.

A: Putin protects the Light on a high level. As to Trump: it depends on the mood he is in.

A: The 21st of March will open an energy portal but do not expect much of it.

A: The primary implants at the top of the head and above the navel are the hardest to clear because the programmes inside the implants are renewed regularly by The Matrix.

Q: How can we protect ourselves against 5G?
A: The Pleiadians are developing counter technology which is expected to be available within a year.


Return of the Goddess

The pure feminine principle or energy is pure receptivity. It equals unconditional love. This is the energy needed to heal humanity. It is of primary importance to bring back this energy to the planet and connect to it as much as possible. The pure feminine energy is the mirror of creation.

It is this energy that will make the Contact Dish project possible and attract the Event. It is like an energy lake: if it is still and peaceful enough, then the Event can be activated. Every being connected to this energy fills up the lake. The change and the Event are created by the energetic presence of the Divine Feminine Energy.

We are reviving the Goddess Mysteries to bring these energies back to the planet. We will start to form groups to anchor this energy. The original purpose of the Sisterhood of the Rose (SotR) groups was to preserve and anchor the Goddess Mysteries.

At the moment there are around 150 SotR groups active on the planet meeting each other weekly to anchor the Goddess energies.

[Cobra then invited members of the audience upon the stage who would be committed to start a SotR group in her/his area and organize weekly SotR meetings to anchor the Goddess energies. Next, Cobra performed a ceremony to initiate a large group of new leading members of SotR groups on the planet.]

SotR groups are the main way of anchoring the Goddess energies on the planet. Closer to the Event more and more groups will be active and go into deeper aspects of the Goddess Mysteries, yet to be revealed. Many Goddess vortex points on the planet will be activated then. The most awakened women will become Priestesses and consciously anchor the Goddess Energies to lead the surface population to freedom.


Meditation to connect to and manifest your Twin Soul, Soul Mates and Soul Family on Earth and into your life

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/meditation-to-manifest-your-twin-soul.html
END OF PART 2

Part 1: https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html