"Ne yksilöt jotka etsivät totuutta sosiaalisesti hyväksyttyjen asioiden ohi, nimeävät itsensä korkeampaan tietoisuustilaan. Hitaalla ja varovaisella etenemisellä saaden tietoa ja sulattaen sen itseensä, alamme valmistaa temppeliämme ylösnousemukseen.

Ikoniset kuvat ovat monitasoisia vahvan symbolismin ilmentymiä. Suuri Mestari Thoth joka inkarnoitui myös Jeesukseksi sanoi kivipaasien ja muiden töiden mukaan: "näitä asioita teette ja monia muitakin", joka tarkoittaa että kykenemme kaikki sellaisiin asioihin mutta vain jos etsimme polkua ja kuljemme sitä kummallakin jalalla. Suvereenisyyden siemen on jokaisessa meissä mutta mitä elämässä valitsemme, määrittää kastellaanko sitä tietoisuudella vai katoaako se pölyksi. On viestintuojia kuten uskonnollisia hahmoja, mestareita mutta samaa viestiä on toistettu halki pitkän ja mutkikkaan historiamme.

Ehkä nyt on aika muutokseen, ihmiset ovat lopultakin valmiita astumaan suvereenisuuden sisäkkäisiin ympyröihin joissa suuret vanhat mestarit jo elävät."

Linkissä lisää taidetta mm. "miljoonien vuosien arkki" , ikuisuuden laiva. Sinisiä lintuolentoja muinaisessa Egyptissä.

 "Huomatkaa ylhäällä oleva tähtien muodostama linja, se on egyptiläinen hieroglyfi joka tarkoittaa taivasta. Joten kuva kertoo taivaallisen olennon matkaavan laivallaan, ikuisella arkilla, valtaistuimellaan sinisen pallonsa sisällä. Se oikeastaan näyttää madonreiältä jonka läpi hän kulkee iloisena. Tämä on ihmisen ylösnousemuksen haaste, haluamme päästä sille istuimelle."

Nimet%C3%B6n.jpg

http://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-blue-avians-spheres-in-ancient-art.html

Alempi kuva:

David Wilcock: Siinä on siipiä ja sininen pallo, ympärillä kaikenlaista hohtavaa kuten portaalin kerroksia tai jotain?

William Henry: Tämä tarkoittaa toista tulemista, Kristus palaa takaisin. Hän ylösnousi pilvessä ja hän palaa samalla tavoin tässä pilvessä. Se on sininen. Tämä on renessanssin ajan Fra Angelicon maalaus. Jeesus istuu ylösnousemuksen valtaistuimellaan ympärillään valon portti jota ympäröivät enkelimäiset olennot. Siniset linnut. 

7_Jesus_in_blue_orb_and_Horus.jpg

Alempi kuva:

William Henry:  "Koptit ovat Egyptin kristittyjä uskoen että heillä on alkuperäinen kristinuskon tarina joka poikkeaa tämän päivän näkemyksestä. Mutta keskeistä on: Jeesus istuu sinisen pallon sisällä valtaistuimellaan kirjaa pidellen. Tämä on ylösnousemuksen kuvaus. Huomatkaa sisäkkäiset renkaat. Symbolistina kun itse näen sisäkkäisiä kehiä ajattelen ääntä tai värähtelyä, portaalia, pyörrettä, porttia, madonreikää. Joten tulkitessamme kuvaa voisimme sanoa "Tämä on Jeesus valtaistuimellaan värähtelevässä käytävässä, loistaen valoa ja rakkautta. Hän matkaa kosmoksen halki. Ovatko kehät torsiokenttä?

Corey: Voisi myös ajatella että hän on korkeavärähteinen olento, ne saattaisivat olla myös värähtelyjä jotka ovat hänen ympärillään.

William: Valtaistuin on liitonarkki, hänen jalkansa on jalkatuella ja Jumalan rahi on liitonarkki. On maapallo ja liitonarkki, ehkä jonkinlainen laite joka hidastaa häntä niin paljon että havaitsemme hänet näkökyvyllämme. Koska muutoin hän on liian nopea silmillemme ja täysin näkökykymme ulottumattomissa.

Corey: Vanhassa testamentissa sitä kuvailtiin lähinnä kuten laitetta.

William: Ehdottomasti, se on jonkinlainen laite."

9_Egyptian_Coptics_depiction_of_Jesus.jp

"Arkin päällä oli ikään kuin pöytä tai istuin puhtaasta, kiiltävästä kullasta, ja sen laidassa yltympäri oli kultainen reunus, niin kuin kruunu. Tätä kutsuttiin armoistuimeksi, ja se oli kantena eli peitteenä liitonarkin päällä."

http://www.kolumbus.fi/gematria/ep11_kaikkeinpyhin.htm

Koptilaisuus

Kuka on William Henry?  http://www.williamhenry.net/

Lisää Williamin ottamia kuvia ja tekstiä:  http://www.williamhenry.net/2016/06/the-blue-avians-and-blue-sphere-beings-do-you-know-what-love-can-do/

http://sitsshow.blogspot.fi/2016/06/Cosmic-Disclosure-Season-5-Episode-4-Symbiotic-Relationships-of-Ascension-Summary-and-Analysis-Corey-Goode-and-David-Wilcock.html

"Horus höyhenpeitteisellä ylösnousemustuolillaan (kuva). Hän pitelee ankhia ja valtikkaa jotka avaavat Siunattujen Tason portit. Meidän päämäärämme ihmisinä on saavuttaa tämä ylösnousemustuoli ja kulkea ikuisuuden madonreikien läpi. Tämä tarkoittaa että meistä tulee valo olentoja kuten Horus ja muut Lintuheimosta, pääsemme luvattuun Siunattujen tasoon. Tässä se siis on, Sininen Lintu tähtiolennot, Blue Avians, muinaisessa Egyptissä. Uskomatonta? Kyllä. Mutta on muutakin. Kun katsomme tarkemmin Horuksen olkaa, huomaamme sinisten lintujen 'logon', siivekkään käärmeen (serpent).

Nämä siniset 'linnut-ihmiset-enkelit', ovat sen portin vartijoita joka yhdistää maapallon taivaallisiin todellisuuksiin. Sitä esitetään ovaalin muotoisella portilla Kristuksen valtaistuimen ympärillä, Kristus on jälleensyntynyt Horus. Seraphim tuli maapallolle opettaakseen ihmisiä ylösnousemukseen, enkeleiksi tai sinisiksi linnuiksi muutoksemme saloissa. Jos tuli suudelluksi seraphimin puolelta, se tarkoitti nimeämistä heidän puoleltaan, jumalallisen itsemme ylösnousemuksen saloihin.

Olen kerännyt kuvia ylösnousseesta Kristuksesta sinisessä pallossa. Sen tarkoitus on selvä. Sininen pallo on tarkoitettu käsitettäväksi portiksi, käytäväksi. Mietin onko tämä samaa mitä Corey Goode tarkoitti blue sphere olennoilla. Raamattu kutsuu sinistä palloa pilveksi mutta se on selvästi tarkoitettu ymmärrettävän Merkabaksi, kulkuvälineeksi tai valtaistuimeksi. Sillä on madonreiän piirteitä, tähtienvälisen tai tasojenvälisen kulkuväline."