Ihmiskunta kävi läpi siis "päivityksen" tuona aikana, normaalia älykästä evoluutiota:

"Suomalaiset tutkijat löysivät nykyihmisen uuden salaisen aseen jota neanderthalinihmisellä ei ollut: 267 ainutlaatuista geeniä.

Professori Terho Lehtimäki ja professori emerita Liisa Keltikangas-Järvinen toteuttivat projektin useiden kollegoidensa kanssa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Espanjassa. Tutkimus yhdistää molekyyligenetiikan, psykologian, neurotieteen, antropologian ja tietojenkäsittelyn uusimmat menetelmät ja esimerkiksi tekoälyä. Nyt tunnistetut 267 geeniä löydettiin suuremmasta 972 geenin ryhmästä, jotka sama tutkimusryhmä oli tunnistanut jo aiemmin. Nämä 267 geeniä vastaavat Lehtimäen mukaan lähes kaikista periytyvistä temperamentin ja luonteenpiirteiden vaihteluista. Tämä taas säätelee esimerkiksi sitä, miten ihminen sopeutuu erilaisiin uhkiin, kuten vaikka koronavirukseen tai ilmastonmuutokseen."

https://yle.fi/uutiset/3-11894011

 

*

 

Jostain syystä tuntuu että nämä tökerön hämärien videoiden lentolaitteet ovat useimmiten ihmisten tekeleitä. Meiltä on salattu teknologia jonka avulla arkiset matkammekin sujuisivat jouhevasti yläilmoissa. Pyöräilin yksi päivä töihin ja tajusin että auto on suurimpia ihmisen mokia keksintöjen saralla. Ihan ikivanha dieselsaurus jota yhä tekohengitetään ja ihmiset luulevat uusien autojen olevan huipputeknologiaa. Ilmassa olisi oltu jo kauan sitten, jos oltaisiin toimittu rehdisti eikä niin että rikkaimmat salaseurat pitävät kaiken hallussaan.

Viesteissä on ollut ettemme tule näkemään oikeita avaruuskansojen aluksia vapaasti lentämässä taivaallamme, ne eivät ole 3D muodossa, vaan "seuraavassa taivaassa", meille näkymättömiä. Käsitämme "taivaan" tuonpuoleiseksi missä ollaan hieman eri muodossa, energeettisiä, mutta se on kuitenkin ihan olemassaoleva paikka jossa kuljemme unitilassa. Taivaitakin on useita. Olemme niin jämähtäneet tähän 3 D:hen että oletamme kaiken olevan silmillä havaittavissa.

 

Suomen Ufotutkijat keskittyvät juurikin vain näihin todistettaviin ufoilmiöihin, siellä saa kylmää vettä niskaansa jos väittää kommunikoivansa avaruusolentojen kanssa viestein. Olen kokeillut ja kokenut alkuaikoina, kun yritin asiaa selvittää mitä oikein on tapahtumassa. Eli jos kanavoimalla saa yhteyden, ufotutkijoista ei ole asiaa selittämään. Olet heidän silmissään feikkaaja. Näin eri tavoin ja näkemyksin lähestymme kuitenkin samaa salaisuuden aukeamista, kumpikaan tapa ei ole väärin.

 

https://tekniikanmaailma.fi/pentagon-vahvistaa-tiedustelupalvelusta-vuotaneen-videon-pyramidiufosta-kuvasi-laivaston-tyontekija/

 

Pontti.fi Tieliikennekuolemat

https://pointti.fi/lypsylehmille-loydettava-jatkaja/

 

*

 

https://eksopolitiikka.fi/todellista-eksopolitiikkaa/kuinka-saada-yhteys-avaruusolentoihin/

 

*

 

Olen alkanut seuraamaan TunneKukan videoita, paljon mielenkiintoista mm. Kalevalaisesta kansasta: https://youtu.be/fP1qD_ZrA6w

 

Ja naisten yhteistyöstä... Yhteisregressiomatka Egyptiin ensi lauantaina klo 11:

"Idea tämän hoidon aiheesta lähti siitä, kun eräs asiakas mainitsi siitä, että miten meiltä Suomessa puuttuu naisten välinen automaattinen sisaryhteys, joka jossain muissa maissa on aivan itsestään selvyys. Sen sijaan meillä vallitsee kateus, kyräily ja selkäänpuukottamisen kulttuuri. Nainen on naiselle varsinainen käärme. Kun tiedetään, että moni nyt Suomeen inkarnoitunut sielu on tehnyt matkaa tänne Atlantiksen luhistumisen jälkeen Egyptin kautta, kävimme kurkistamassa, että mitä naisille Egyptissä tapahtui. Miehet ovat valtapyrkimyksissään halunneet alistaa naiset ja tämä on tehty tutulla hajota ja hallitse -menetelmällä. Naisten intuitio ja luovuus tukittiin eri keinoin ja heidät käännytettiin toisiaan vastaan ja saatiin jopa kilpailemaan miehistä.

Lauantaina 17.4. klo 11 alkaen teemme yhteisregression Egyptiin ja lähdemme purkamaan siellä syntyneitä tunnelukkoja ja vapauttamaan silloin tukahdutettua feminiinivoimaa. Näkijänä on Heidi Kukka ja johdattelijana Hannah Rohkea. Mukana regressiomatkalla osallistut mukaan meditatiivisesti näkien ja kokien asioita hiljaa omassa mielessäsi, osin mahdollisesti samoja, osin omien alitajuisten muistojesi mukaisesti. Session kesto on n. 2,5-3h ja hinta 15€.

Sessioon tarvitset Zoom-sovelluksen ja sinne käyttäjäprofiilin. Voit olla yhteydessä millä tahansa laitteella (kännykkä, tabletti, läppäri, pöytäkone). Kuulokkeet on hyvä olla, mutta eivät aivan välttämättömät. Tarvitset session ajaksi omaa, häiriötöntä aikaa sekä mahdollisuuden levätä mukavassa asennossa, jossa voit rentoutua."

https://holvi.com/shop/ctQs4J/product/7bae3a2291efa2608b8ec6f20d1922f2/

https://zoom.us/

 

*

 

Egyptitutkimusta

https://www.gigalresearch.com/index.php

https://www.ancient-origins.net/artifacts-ancient-technology/common-tools-or-ancient-advanced-technology-how-did-egyptians-bore-021269?fbclid=IwAR1buzlH0u-tGX9fMMgEDcLr8R__K8H93nkWcI-v9eQ_-LAG-9i8O4c-6m8

 

*

 

"Raimo Salokankaan mukaan yleisväestössä emotionaalista laiminlyöntiä oli kokenut yli puolet, kun taas esimerkiksi seksuaalista hyväksikäyttöä oli kokenut 5–6 prosenttia. Salokangas pitää tätä yllättävänä siihen nähden kuinka paljon huomiota seksuaalinen hyväksikäyttö trauman lähteenä on tutkimuksessa ja julkisuudessa saanut."

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkimus-lasten-emotionaalinen-laiminlyonti-on-luultua-yleisempaa-vaikuttaa-siihen-miten-ihminen-aikuisena-kokee-muiden-suhtautuvan-itseen/7996584#gs.yqxj5e

 

"Elämälläni ei ole tarkoitusta. Joskus tunnen että olen ulkopuolella, katsellen toisia jotka todella elävät. Miksi taistelen niin paljon itsekurin kanssa? Mikä minussa on vialla?"

https://drjonicewebb.com/about-emotional-neglect/?fbclid=IwAR1nl8rwcIlN42Qa8nsOmyXGfKnuJPwc_kTZBl54lG70X7644iegbiYQK_4