GEENIT

"Suomalaiset tutkijat löysivät nykyihmisen uuden salaisen aseen jota neanderthalinihmisellä ei ollut: 267 ainutlaatuista geeniä.

Professori Terho Lehtimäki ja professori emerita Liisa Keltikangas-Järvinen toteuttivat projektin useiden kollegoidensa kanssa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Espanjassa. Tutkimus yhdistää molekyyligenetiikan, psykologian, neurotieteen, antropologian ja tietojenkäsittelyn uusimmat menetelmät ja esimerkiksi tekoälyä. Nyt tunnistetut 267 geeniä löydettiin suuremmasta 972 geenin ryhmästä, jotka sama tutkimusryhmä oli tunnistanut jo aiemmin. Nämä 267 geeniä vastaavat Lehtimäen mukaan lähes kaikista periytyvistä temperamentin ja luonteenpiirteiden vaihteluista. Tämä taas säätelee esimerkiksi sitä, miten ihminen sopeutuu erilaisiin uhkiin, kuten vaikka koronavirukseen tai ilmastonmuutokseen."

https://yle.fi/uutiset/3-11894011

 

*

UFOT

https://tekniikanmaailma.fi/pentagon-vahvistaa-tiedustelupalvelusta-vuotaneen-videon-pyramidiufosta-kuvasi-laivaston-tyontekija/

https://eksopolitiikka.fi/todellista-eksopolitiikkaa/kuinka-saada-yhteys-avaruusolentoihin/

 

https://keskustelu.suomi24.fi/t/5717718/pietarsaaren-hankkija-1966

"UFO kyläilee Kållbyssa.

Oli marraskuun loppu 1966, kello oli varttia vaille yksitoista illalla, oli tähtikirkas taivas ja muutama pakkasaste.
Hankkijan rehutehtaalla oli yövuoro alkanut ja Leif Torp oli vienyt muutaman kuorman sekoittimeen. Hän ajaa ulos pihalle noutaakseen uuden kuorman. Silloin hän on näkevinään että jotain merkillistä liikkuu avaruudessa ylikulkusillan suunnassa. Hän ottaa vielä kuorman mutta pysähtyy laiturille, astuu ulos ja sammuttaa trukin. Nyt hän näkee paremmin ja mitä hän näkee aiheuttaa sen että hän huutaa tovereilleen jotka tulevat juosten ulos.
Aika korkealla tulee iso punainen pallonmuotoinen esine purjehtien Flynan ylitse. Kuten sanottua oli tähtikirkasta ja kun esine lähestyi voitiin nähdä kuinka se peitti tähtitaivaan sitä mukaan kuin se purjehti eteenpäin.
Kun esine oli saapunut suunnilleen siihen kohtaan missä Vadbäcken leikkaa maantien, esine pysähtyi ja rupesi keinuen laskeutua alaspäin. Voitiin nähdä että se oli Erittäin iso, monen arvion mukaan se oli läpimitaltaan 40- 45 metriä. Sitä kuvailtiin jojoksi jonka keskeltä tuli ulos valoa tai tulilieskoja. Sen väri muuttui punaisesta harmaaseen, oranssiin ja violettiin ja se valaisi ympäristöään.
See pysyi paikallaan kauan noin 800- 1000 metrin korkeudessa. Kaikilla kahdeksalla silminnäkijällä oli epämiellyttävä tunne. Ilma ikäänkuin värähteli kuin se olisi ollut sähköisesti latautunut ja oli sellainen tunne että milloin tahansa tapahtuisi purkaus.
Armas Svensson joka oli mukana palovartijana, mietti suomeksi että ' tämä on maailman loppu ' .
Ufo pysyi paikallaan keinuen 12- 15 minuuttia ja miehet keskustelivat keskenään että pitäisikö ottaa yhteyttä Jakobstads Tidningeniin. Sitä ei kuitenkaan tehty, pelättiin ettei kukaan usko jos ufo katoaisi ennenkuin joku ehtisi tulla paikan päälle.
Sitten ufo rupesi värähtelemään ikäänkuin olisi käynnistetty suuria dieselmoottoreita. Lastauslaiturilla olevat miehet tunsivat värähtelyn ilma-aaltoina. Eräs silminnäkijä oli sitä mieltä että se ikäänkuin tarkisti oikean suunnan pohjoiseen ja etelään suunatuilla salamoilla. Se asettui sivulleen ja voitiin hyvin nähdä lautasen muotoiset ääriviivat. Se lähti ensin pohjoiseen mutta kaarsi tyylikkäästi lounaaseen
Kiihdytys oli raju ja 10- 15 sekunnissa se katosi näkyvistämme, kertoo Torp joka myös toteaa ettei kukaan voi tajuta että ufo kehitti sellaisen voiman minkä se teki kun se katosi. Ja tämä tapahtui kaiken lisäksi äänettömästi.
Kaikki jotka olivat paikalla olivat kyllä hyvin kiihtyneitä ja tapaus löi heihin leimansa. Monet kertoivat suoraan että he olivat peloissaan.
Ufosta keskusteltiin kauan Hankkijan työntekijöiden keskuudessa mutta selitystä ei keksitty tapaukselle. Joku yritti laskea leikkiä havaitsijoiden kustannuksella mutta se ei onnistunut ollenkaan.
Jostain syystä kokemus oli niin voimakas havaitsijoille että he kieltäytyivät keskustelemasta tapauksesta. Erik Sundholm kertoo että hän havaitsi vastustusta kun yritti kysyä asiaa joltakin vähän myöhemmin.
Vasta nyt 20 vuotta myöhemmin ovat havaitsijat halukkaita keskustelemaan tapauksesta. Tahdon tässä sanoa että ainakin minä uskon että se minkä he näkivät on täytynyt olla jotakin uskomatonta, mutta samalla konkreettista. Jos jokin voi tukkia suun kahdeksalta täysi-ikäiseltä mieheltä niin sen täytyy olla ufo.
Ruokasalin kahvikeitin uhohdettiin täysin ufohavainnon aikana, se kiehui kuivaksi ja poltti reiän seinään. Almanakkaan johon työntekijät yleensä kirjoittivat päivän tapahtumista kirjoitettiin että se johtui ufosta. Yövuorossa olivat paitsi Leif Torp myös Runar ja Arne Nylund, Gustav Flink, Sten Fröberg ja Stig Skog.
Myöhemmin Jakobstads Tidning kertoi tapauksesta ja raportteja tuli Kruunupyystä, Lappforsista ja Bennäsistä.
Kållby 25.4.1987
Börje Forsman ”

*

Tunne Kukka, Kalevalaisesta kansasta: https://youtu.be/fP1qD_ZrA6w

*

EGYPTI

https://www.gigalresearch.com/index.php

https://www.ancient-origins.net/artifacts-ancient-technology/common-tools-or-ancient-advanced-technology-how-did-egyptians-bore-021269?fbclid=IwAR1buzlH0u-tGX9fMMgEDcLr8R__K8H93nkWcI-v9eQ_-LAG-9i8O4c-6m8

Naomi Ozaniekin kirja vuodelta 1994, Muinaisen Egyptin viisaus. Pythagoras opiskeli Egyptissä pitkään. Pappi Plutarkhos kirjan sivulla 130: "Ei ole mitään Pythagoraan filosofialle tyypillisempää kuin symbolien käyttö, esimerkiksi sellaisten joita mysteerimenoissa käytetään. Se on oma kielensä. Sanoma on hyvin selkeä ja näkyvä niille, jotka ovat tottuneet tähän kieleen; se on hämärä ja käsittämätön vain sitä tuntemattomille. Näiden symbolien näennäinen merkitys ei ole sama kuin niiden todellinen merkitys, vaan niistä on etsittävä sitä, minkä ne näyttävät salaavan."

*

EMOTIONAALINEN LAIMINLYÖNTI

"Raimo Salokankaan mukaan yleisväestössä emotionaalista laiminlyöntiä oli kokenut yli puolet, kun taas esimerkiksi seksuaalista hyväksikäyttöä oli kokenut 5–6 prosenttia. Salokangas pitää tätä yllättävänä siihen nähden kuinka paljon huomiota seksuaalinen hyväksikäyttö trauman lähteenä on tutkimuksessa ja julkisuudessa saanut."

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkimus-lasten-emotionaalinen-laiminlyonti-on-luultua-yleisempaa-vaikuttaa-siihen-miten-ihminen-aikuisena-kokee-muiden-suhtautuvan-itseen/7996584#gs.yqxj5e

 

"Elämälläni ei ole tarkoitusta. Joskus tunnen että olen ulkopuolella, katsellen toisia jotka todella elävät. Miksi taistelen niin paljon itsekurin kanssa? Mikä minussa on vialla?"

https://drjonicewebb.com/about-emotional-neglect/?fbclid=IwAR1nl8rwcIlN42Qa8nsOmyXGfKnuJPwc_kTZBl54lG70X7644iegbiYQK_4