Juuri ilmestyneestä kirjasta "Hän oli siinä", juttuja edesmenneistä:

 

https://www.iltalehti.fi/mieli/a/50ac7cf9-3b7a-425b-97a4-3ed4867db2a9

Useimmiten suomalaiset tunnistavat kuolleen tutukseen. Toisinaan kasvoja tai kehoa ympäröi valo tai utumainen sumu. Kertomusten mukaan kuolleet ovat elävää ihmistä ohuempia, läpikuultavia. 
 

[Kuolinpäivän iltana] istuin kotona olohuoneessa miettien asioi­ta. Yhtäkkiä kuulin kolme kumeaa koputusta kotitalomme etei­sestä. Aivan kuin puuseinään olisi koputettu, talomme on tiilestä.

Kävin ulko­-ovella katsomassa, josko siellä olisi joku, mutta ei.

Istuin uudestaan sohvalle. Seuraavaksi kolme koputusta makuu­ huoneesta, menin katsomaan ikkunasta putsaako naapuri autoa lumesta, ei. Seuraavaksi koputettiin tietokonehuoneessa ja sitten keittiössä. En enää etsinyt syytä tähän. Myöhemmin lämmitin saunan ja istuin sinne levollisena. Sammutin valot ja nautin tulen loisteesta ja saunan lämmöstä. Yhtäkkiä kuulin kolme ku­meaa koputusta kiukaan takana olevasta tiiliseinästä, toisella puolen on takka. Tajusin, että sieltä ei voi kukaan koputella noin vain. Sitten tajusin asian: Isä oli tullut hyvästelemään. Pelästyneenä juoksin saunasta ulos, sytytin valot joka paikkaan ja soitin veljelleni. Rauhoituttuani kerroin isälle, että hyvästit olivat tul­leet perille ja kiitin häntä isänä olemisesta. Lisäksi sanoin, että käyppä kattomas mua välillä. Saunoin loppuun valot päällä, mutta mieli rauhallisena.

Kadulla kävellessäni huomasin tutun antiikkikaupan oven aukenevan ja ulos astui vanha tuttavani ja tervehti minua lyhyesti (terve!). Etäisyyttä meidän välillämme oli n. 1,5 metriä, olin itse­kin menossa tähän antiikkiliikkeeseen. Olisin ehkä ennättänyt tarttua sulkeutuvan oven ripaan, mutta jäin hämmästyneenä seuraamaan tuttavani kävelyä muutaman metrin päässä ole­vaan kadunkulmaan, josta hän ylitti kadun suojatietä pitkin niin, että saatoin tarkata hänen tunnusomaista sivuprofiiliaan huolellisesti.

Hämmästykseeni oli kunnon syy: tämä tuttavani oli kuollut saman vuoden heinäkuussa (kuolinilmoitus oli lehdestä leikattuna esillä pitkään). Tämä tuttavani näytti kohtaamises­samme selvästi nuoremmalta ja parempikuntoiselta kuin edellises­sä kohtaamisessamme, joka tapahtui edellisen vuoden itsenäisyyspäivänä.”

Tämä on yksi kertomuksista, joita psykoterapeutti ja pappi Markku Siltala sai väitöstutkimustaan varten.

Suomalaisen kokemus kuolleen läsnäolosta käy yksiin kansainvälisten tutkimusten kanssa.

Usein kuollut läheinen ilmestyy uneen tai tulee vierelle yhteisessä kodissa. Kahdessa kolmasosasta tapauksessa fyysiset aistit ovat mukana kokemuksessa.

Näköaistimusten ominaispiirteistä merkittävin on kuolleen esiintyminen terveenä ja usein nuorena.

– Hän on usein sairauksista parantunut. Vainaja on nähty usein muutama tunti tai päivä kuoleman jälkeen.

Kuuloaistimukset taas voivat olla puhetta, hengitystä tai askeleita.

On myös tapauksia, joissa usea ihminen oli kokenut äänet samaan aikaan. Useissa tapauksissa myös eläin on kuullut äänet.

Jonkin ajan kuluttua [edellisestä kokemuksesta] heräsin yöllä, kun ulko­-oveen koputettiin, koira haukkui ja menin katsomaan, mikä oli hätänä. Ovella seisoi pieni mies, sini­valkoraidallinen pipo päässään ja hävisi sanomatta mitään.

Suurin osa läsnäolokokemuksista on tapahtunut 41-50-vuotiaille. Siihen ajankohtaan voi sijoittua esimerkiksi yllättävä puolison menetys tai oman vanhemman kuolema. Kuolevia ovat kohdanneet kuitenkin kaikenikäiset. Lähes viidennes on ollut tapahtuma-aikaan alle 20-vuotiaita.

– Kokijoiden taustatietoihin nähden läsnäolo­kokemus voi osua kenen tahansa kohdalle.

Ainoa kokijoita yhdistävä asia on lähes aina ollut suru.

Siltalan tutkimuksen mukaan kokemukset kuolleen läsnäolosta eivät kuitenkaan ole pelkästään suruun liittyvä ilmiö, vaikka niitä esiintyy­ eniten juuri suruaikana.

– Useissa tutkimuksissa on havaittu, että kokemuksia voi esiintyä pitkänkin ajan päästä siinä koetun kuolemasta.

 

Lukekaa myös linkin artikkelin kommentit, siellä lisää tarinoita... kuten tällaisia:

"Tyttäreni kuoli 2012 vappuaattona. Viisi päivää myöhemmin eli 5.5 2012 iltapäivällä keittiöön ilmestyi harvinainen, todella suuri kiitäjä. Se lennähti eteeni keittiön pöydälle. Suuri tumma kiitäjä jolla oli vaalea "harjastukka". Katselin sitä silmät pyöreinä kunnes päähäni tuli ajatus - "anna mehua". Kaadoin pöydälle tilkan ja kiitäjä alkoi juoda. Juotuaan se kääntyi, kipitti eteeni ja tuijotti. Huudahdin tahtomattani "sinähän se olet"!"


"Mun täti kuoli joskus 90 luvun puolenvälin aikaan ja mutsi oli aivan surun murtama kunnes eräänä yönä täti ilmesty mutsille sanoilla "mulla on kaikki hyvin, älä itke enään" sen jälkeen mutsin suru loppu kuin seinään. Samantyyppisiä ilmestyksiä on tullut muillekkin sukulaisille, sisko näki miehensä hänen kuoleman jälkeen. Eikä nämä ilmestykset koske pelkästään fyysisillä silmillä näkemistä vaan näitä voi tulla myös unissa, se on itseasiassa yleisempää unessa kuin valveilla, itselle on tullut unissa vastaan paljon kuolleita tuttujani ja eräs unista oli niin vakuuttava, että uskon sen olleen mummoni, niitä unia tuli uni toisensa perään kunnes mummo istu tyytyväisenä kotonaan kiikkutuolissa, siihen loppu mun unet mummosta, uskon sen päässeen kotiin."


"Äiti kuoli hiljattain. ja kun menin nukkumaan niin yhtäkkiä ihoni meni "kananlihalle"ja kuulin 2 kertaa hiljaisen äänen joka sanoi:"Sängyn laidalla,sängyn laidalla".tunnistin kyllä "vierailijan",mutta meni hetki ennen kuin sain unen."


"Itse pidän vahvimpana todisteena haamuista sitä, kun erään vuokramökin ikivanhassa saunarakennuksessa on yli 30 toisistaan riippumatonta vuokralaista ja perhettä nähneet saman mummon häärivän, paiskovan ovea ja laittelevan verhoja kiinni ja auki. Haamu on tunnistettu siellä yli 90 vuotta sitten asuneeksi naiseksi. Kaikkiko he olisivat nähneet saman harhan vuosien mittaan? Se ei ole mahdollista."

 

*

 

No eipä tiedä mitä musta palkki Schumannin taulukossa näyttää, tässä yksi selitys. Suomensin pätkän siksi, että vain vähää aiemmin päivällä sain itse viestissä lyhyen vihjeen joka jäi pahasti kesken enkä ole kysynyt tarkennusta... "-- tänään tapahtunut teille jokaiselle, olette nousseet hieman aiemmasta --"

 

Michael Love 19.4 "Olette saattaneet huomata että kolmetuntinen aukko ilmestyi maapalloa ympäröivään energiakenttään. (Schumannin resonanssin musta palkki). Maapallon allianssin juorut ja sisäpiirin raportoinnit kertovat että plejadilaiset valojoukot uudelleenbuuttasivat ja asettivat uudelleen maapalloa ympäröivää värähtelykenttää samalla kun operaatio andara siirtyy suuremmalle vaihteelle. Valojoukot ovat sijoittuneina maapallon ympäri vahvistaakseen ja viimeistelläkseen uutta 5D kristallivaloverkkoa. Verkkoa uudelleenkoodataan ja päivitetään muinaisen Atlantiksen tekniikalla. Uusi toimintajärjestelmä lisätään maapallolle, vanhan päälle. Se on kahden tiheyden sulautuminen, uusi 5D värähtelyn timanttivalo-matrix on uuden maapallon sivilisaation perustarakenne.

Toinen tarkoitus tämäntyyppiselle energeettiselle aukolle on, että jäljellä olevat keinotekoiset aikalinjat sulautuvat kaikki yhteen todelliseen uuteen maapallon kristalliverkon aikalinjaan että ihmiskunta voi täysin ylösnousta 5D tiheyteen. Musta aukko Schumannin resonanssissa on hyppäys ajassa ja paikassa, kirjaimellisesti musta aukko, tai antimateria kenttä energiaverkossamme. Kun tällainen aukko ilmestyy, maapallon energiakenttä kirjaimellisesti siirretään hetkiseksi OFF -asentoon. Uusi maapallo todellakin sarastaa kun maapallon värähtelyä nostetaan korkeammalle ja korkeammalle. Pian kaikki ovat vapaita."

 

https://5dearthproject.com/earth-frequency-update-grid-report-4192019/?fbclid=IwAR2dSuaqKq88Jsu0z8KZd9tKqpD6kgVB_Wf9jbJkn42n5-tsXge-v71f4sw

 

*

 

https://hidastaelamaa.fi/2018/05/5-syyta-miksi-kaiken-tunteminen-syvasti-kaunista/?fbclid=IwAR23XsTHFCPAAqNu9kbcDpPp8sNi3Pstl2Wumuw1e3oM_NxXPtB1lS1vsbw