A simple fisherman was living peacefully in his village with his family, fishing for his family’s needs and for the rest of his time he was relaxing, napping, playing instruments and enjoying the company of his family and friends. Until a businessman came to the village, and suggested that man should send more of his time out at sea. He could fish so much more, sell the rest of the fish and earn more money. Eventually he could branch out, build a bigger business, buy bigger boats and eventually start his own canned food distribution network. The fisherman could then move out of the village into the city and live close to the headquarters of his new business.

“And then what?” asks the fisherman.
“Then you could live like a king in your own house, you could sell the shares of your company and become very rich!”

“And then what?” asks the fisherman again.
“You could retire, and spend all of your time relaxing, napping, playing instruments and enjoying the company of your family and friends.”

“Isn’t that what I am doing right now?”

Se sunnuntain kasvit ymmärtävät ajatuksesi -juttu ei sitten ollut aprillia. Siitä on ollut joskus aiemminkin juttua miten kasvit tuntevat kipua ja mm. miten hampaat vaihtavat signaaleja aivojen kanssa: 

http://www.mnn.com/health/fitness-well-being/stories/what-does-tooth-loss-have-to-do-with-memory

Muutenkin kivaa lukemista samaisilla sivuilla: http://www.mnn.com/earth-matters

Minnehän päivät taas karkaavat. Jotakin ajatustyötä olen tehnyt...

- Juttelin käsimerkein taas, käsi nousi heilutukseen pari kertaa, siis tervehdys. Kysyin onko mummo täällä, missä? Käsi nousi ylös ja sormi osoitti lampun viereen kattoon. Miksi en koskaan näe mitään? En tahdo uskoa todeksi ellen näe. Täytyisi viikonloppuna kokeilla taas sitä automaattikirjoitusta vaikka.

Mutta kun vertaa aikaa entiseen ja nykyiseen niin miettikääs sitä miten lähelle sodan uhka on tullut! Nyt on Nato tuomassa kalustoaan lähemmäksi Venäjää. En ole sen tarkemmin seurannut mutta siis suuri ero, nyt selvästi järjestäydytään ja valmistaudutaan. Hmmm, luonnonmullistukset, uskontoa ei kunnioiteta, "maalaiset pukeutuvat kuin baaritarjoilijat", viimeiset ajat? Täytyisiko nostaa rahat pankista, sillä sinne ne jäävät sodan tullen, eipä toimi muovikortit vaan käteinen on kovaa valuuttaa jolla ostaa säilykepurkkeja jemmaan. On aika vaarallista tuudittautua hyvään uskoonkaan, tämä näennäinen turvallisuus ei kuitenkaan ole ollenkaan arkipäivää maailmassa...

Täällä olikin hevosen vuodesta enemmän, alussa hiukan jaada jaadaa useimmille mutta lopussa enemmän tiivistettyä astrologista asiaa: http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2014/01/hevosen-vuosi-alkaen-31-1

Näissä vain on aina niin hyviä ajatuksia että ei voi olla laittamatta: " Yksikään hippu itsearvostani ei ole riippuvainen sinun hyväksynnästäsi minua kohtaan". Kunnioita aina itseäsi.

1969120_383671691776122_2083181505_n-nor10151133_383208068489151_1844526905_n-no