Joka 7. vuosi toistuva smitah eli levon vuosi alkoi viime syksynä ja päättyy syyskuun 15.pv Rosh haShanaan eli uuteen vuoteen (jonka jälkeen on Jom haTeruah eli pasuunansoiton päivä...). Joka 50. vuosi on taas Jubilee-juhlavuosi. Kahtena edellisenä Jubilee-vuonna oli Israelissa merkittäviä edistyksiä. Jubilee-vuosi alkaa jälleen nyt 2015-2016.

Shemitah = PÄÄSTÄÄ MENEMÄÄN, antaa langeta, antaa sortua, antaa tuhon tulla, raunioitukoon, vapauttaa.

"Shemita-vuoden, sapattivuoden, tarkoitus oli, että ihmisen omatekoinen suuruus sortuisi ja Elohimin Suuruus tulisi esiin. Shemita ei koske vain Israelia tai juutalaista kansaa. Itse asiassa Shemita-vuosi on se aika, jonka JHVH on valinnut puuttuakseen yhteiskunnan, kuningaskuntien ja valtakuntien, asioihin, muistuttaakseen niitä, että HÄN ON SE JOKA HÄN ON. Hän on Maailmankaikkeuden Luoja ja Ylin Hallitsija."

http://www.kad-esh.org/shemitan-voima/

****

Jeff Berwick

"Kaikki tuntuu keskittyvän syyskuulle (jolloin shemitah on päättymässä). Jotain on meneillään. Mitä se on, voi vain arvailla."

Mitä tapahtumia tulossa syyskuussa USA:ssa:

- Yhdistyneet kansakunnat eli UN pitää 70. kokouksensa (New York) jossa mm. paavi puhuu

- 25-26. päivä mm. paavi Franciscus saapuu puhumaan kokoukseen jonka tarkoituksena on laajentaa maailmanhallintoa (New world order)

- Paavi Franciscus on lähes koko syyskuun USA:ssa puhumassa eri kokouksissa

- Jade Helm harjoitus käynnissä

- New Yorkin keskuspankki siirtää toimintansa Chicagoon "luonnonmullistuksen" pelossa

- Federal Open Market Committeen (FOMC) seuraava kokous 16-17.pv

- NORAD (North American Aerospace Defence Command) siirtyy takaisin edelliseen vuoristobunkkeriinsa Colorado Springsiin

- Martin Armstrong ennusti 20 vuotta sitten tietokoneohjelmallaan että jonkinlainen talouden, jopa kansakuntien resetointi/romahdus tapahtuu 1.10.2015

Suomennettu täältä: https://www.youtube.com/watch?v=rkELgi6EkNo#t=1347