Tämä Cobran uusin artikkeli oli pakko suomentaa sillä törmäsin siihen tänään ja kas, satelliitin mission tunnuksena on tuttu pyhimys... saman pyhimyksen kuva minua pyydettiin etsimään vuonna 2016 valokuvistani. (Kirja osa 1:ssä tästä viestit.)

Katsokaa linkistä monet mielenkiintoiset lisätietoa valottavat linkit! Nyt on kyllä todellisen mielenkiintoista asiaa... eletäänkö me pelissä vai onko kaikki totta...

 

http://2012portal.blogspot.fi/2018/01/operation-mjolnir.html

 

"Operaatio Mjolnir on Valojoukkojen erikoisoperaatio jolla vahvistetaan galaktisen koodeksin toteutusta maapallon karanteenin sisällä. Mjolniria kutsutaan myös nimellä Thorin vasara.

(Norja: Thor, Rooma: Iuppiter, Kreikka: Zeus, Egypti: Wsir, myöhäisatlantislainen: Astar)

Mjolnir on salaista Valojoukkojen teknologiaa joka varmistaa että galaktista koodeksia kunnioitetaan maapallon karanteenin alueella. Yksi osa-alue siitä on kaikenlaisen pimeän olemuksen havaitseminen mittaamalla kvantti-anomaliaa (poikkeamaa) joita nämä olennot säteilevät negatiivisilla ajatuksillaan, tunteillaan ja teoillaan.

 

Teknologian toinen aspekti on kaikenlaisen pimeän olemuksen poistamisen teknologian varma hallinnointi ja kehitys galaktisen koodeksin mukaan. Tällainen prosessointi yleensä tapahtuu Ganymeden lajittelutiloissa.

 
Operaatio Mjolnir on ollut täydessä toiminnassa marraskuusta 2017 saakka.
 
Kuun sisäpuolella Valojoukot jotka kuuluvat galaktiseen konfederaatioon lähestyvät monenlaisia pimeyden olemuksen eri jäseniä vakaasti, antaen heille vain kaksi vaihtoehtoa: hyväksyä valo tai lähtö galaktiseen keskukseen uudelleenmuokkaukseen.
 
Pääjoukko joka on aiheuttanut hankaluuksia viimeaikoina, on nk. Illuminatin irtolaisryhmä joka on Chimera -johdettu negatiivinen osasto. Se karkasi pinnan yläpuolisen Illuminatin verkostosta ja siirtyi maan alle Archon invaasion aikana 1996. He ovat luoneet oman maanalaisten kaupunkien verkostonsa, jotka ovat yhteydessä toisiinsa huippunopeilla junilla.
 
Verkosto on:
- täysin riippumaton USA:n armeijan maanalaisesta verkostosta (rakennettu 1950 -luvulla ja joka puhdistettiin Vastustuksen (positiivinen) toimesta vuoden 2000 jälkeen
 - täysin riippumaton Chimera -ryhmän maanalaisesta verkostosta (rakennettu 26 000 vuotta sitten ja on nyt lähes täysin puhdistettu myös)
- täysin riippumaton Agarthan maanalaisesta verkostosta (rakennettu 26 000 vuotta sitten ja jota on laajennettu viime vuosikymmeninä kun Vastustus liittyi siihen.
 
Maanpinnan alapuolella Illuminatin irrottautunut ryhmä on liittynyt yhteen sekä maapallon syntyperäisten, että vuosina 1996-1999 muualta tulleiden dracojen ja reptiliaanien kanssa. Vuonna 2014 Illuminatin pakolaisryhmän kukisti Chimera. Vuodesta 1996 lähtien se kehitti omia salaisia avaruusohjelmiaan yhdessä draco laivueiden ja nk. Pimeän laivueen kanssa. Nykyään tämä ryhmittymä lukuisine näkymättömissä pysyttelevine aluksineen on voimakkain negatiivinen ryhmä joka on kuun sisäosissa, tämä on myös operaatio Mjolnirin pääkohde.
 
Nykyisellään Illuminatin irtolaisryhmä koostuu noin 200 000 Illuminatin tai Dracon jäsenestä joita hallitsee Chimera. Tämä ryhmä on vastuussa suurimmasta osasta kadonneiden lasten tapauksista vuodesta 2015 lähtien. He käyttivät lapsia orjinaan maanalaisissa tiloissa.
 
Tietoa tästä ryhmästä ei voitu vapauttaa aiemmin, koska he olisivat kostaneet vangeilleen aiheutetulla kärsimyksellä. Yksi osa operaatio Mjolnirista oli Vastustuksen suorittama suuren vankimäärän vapauttaminen tammikuun 2018 alusta lähtien ja sitten Pleiadilaiset ottivat heidät suojiinsa palautumaan ja parantumaan, tietylle planeetalle Pleiadien tähdistön lähistöllä.
 
Tämä Illuminatin irrottautunut ryhmä oli myös vastuussa scalaari-aseiden ja valotyöntekijöihin kohdennettujen aseiden käytöstä etenkin viimeisimmän aallon hyökkäyksissä jotka alkoivat marraskuulla 2017.
 
Ryhmä on myös yhteydessä noin miljoonaan maapallon alkuperäisiin reptiliaaneihin joita elää etenkin Afrikan ja Latinalaisen Amerikan alla, mutta myös toisaalla missä ne tunnetaan vampyyreina.
 
Muut salaiset avaruusohjelmat yleensä leijuvat lähempänä maapalloa alemmalla kiertoradalla ja näiden pois raivaaminen aiheuttaa näkyviä vaikutuksia avaruussäässä.
Hawaijin ohjus oli salaisen avaruusohjelman ase joka osoitettiin Hawaijille mutta poistettiin galaktisen federaation toimesta ennenkuin se saapui ilmakehään.
 
Mysteerinen Zuma -satelliitti (USA) laukaistiin menestyksekkäästi kiertoradalle ja on mukana tämänhetkisessä avaruussodassa.
Toinenkin satelliitti, NROL-47 on myös mukana. Se kehitettiin (tai ei kehitetty) positiivisen osaston toimesta Chimeran kontrolloiman tiedustelutoimiston NRO:n sisällä. Tämän ryhmän pääasiallinen tarkoitus on säilyttää maapallon karanteeni ja alati tarkkailla galaktisen konfederaation liittymistä karanteenin alueeseen.
 
Mission merkki tälle satelliitille tarkoittaa "paha ei koskaan voita" tai toisin "pimeät voimat eivät menesty koskaan".
 
 
NROL47Patch.jpg
 
 
Merkki kuvaa Pyhimys Georgea kukistamassa lohikäärmeen joka vaati ihmisuhreja:
 
 
Nykykielelle käännettynä se tarkoittaa positiivisten ihmistenkaltaisten humanoidilajien voittoa draco -petojen yli tässä viimeisessä galaktisen sodan osassa.
 
Päätämme tämän raportin operaatio Mjolnirin videoon joka saattaa kiinnostaa monia:
 
 
Victory of the Light!
Valon voitto!
 
***
 

P.S Tänään tuli 3 uutta piirrosta, tämän taiteellisempia nähtävästi ei tipu vaikka pyysin värikuvaa :)

https://saijankirjat.jimdo.com/uudet-viestit/

 

***

(Lisätty 21.1.) - - -  "Cabalin (illuminati) lähettämältä ohjukselta estettiin pääsy Hawaijille ja kyseinen sukellusvene upotettiin." , Pentagonin lähteet kertovat. Mediat eri puolilta maailmaa raportoivat että kaikki Hawaijin asukkaat saivat seuraavan varoituksen matkapuhelimiinsa: BALLISTINEN OHJUSUHKA HAWAIJILLA, ETSI VÄLITÖN SUOJA, TÄMÄ EI OLE HARJOITUS." Myöhemmin tämä raportoitiin olevan väärä hälytys. Se ei ollut - se oli cabalin yritys saada syy vieritetyä Pohjois-Korean niskaan ja käyttää sitä laukaisimena pitkään toivomalleen kolmannelle maailmansodalle, CIA -lähteet kertovat."

Corey Goode: "Kyllä, CIA:n Pimeällä Laivueella on lentotukialus ja hävittäjiä ja tukialuksia kokonainen laivasto... tämä on ollut puheenaiheena spekulaatiossa mitä tapahtui Hawaijilla. Kaikki ovat melko vakuuttuneita että CIA:n sukellusvene laukaisi ohjukset ja salaisten avaruusohjelmien MIC (USAF/NRO/DIA) tuhosi sen. Odotamme kaikki vahvistavaa tietoa mutta nämä edellämainitut spekulaatiot ovat peräisin kenraali, ja eversti -tason henkilöiltä."

 

http://exopolitics.org/the-secret-navy-behind-the-ballistic-missile-attack-on-hawaii/

 

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005524821.html

 

Koomikko Jim Carrey sattui olla Hawaijilla samaan aikaan ja luuli kuolevansa:

http://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/hawaiis-accidental-ballistic-missile-warning-had-jim-carrey-fearing-he-only-had-minutes-to-live/news-story/e9fe7229ffa4098603bff573d20b4b76