Kas vain mitä löysin :) Oman kirjan eka osa on valmis, sikäli kun saan sen jonnekkin julkaisumuotoon. Toistakin osaa on jo puolet valmiina...

https://plus.iltalehti.fi/usko-tai-ala-suur-suomen-juuret-ovat-egyptissa/?utm_source=http://www.iltalehti.fi&utm_medium=etusivu&utm_campaign=tiiseri

"Wettenhovi-Aspan teorian mukaan Egyptin kulttuuri on alkuperältään suomalaista. Pyramidit ovat ’pyhät raamit’, ja tarinasta vaikuttuneen Elias Lönnqvistin mukaan Egyptin alkuperäinen nimi oli ’Kemi’. "

http://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/hurja-vaite-suuri-suomalaisteos-kirjoitettu-henkien-opastuksella/132540

"Kirjailija ja ufotutkija Tapani Koivula väittää, että Mika Waltari kirjoitti kuuluisan Sinuhe egyptiläisen automaattikirjoituksella – kuolleiden egyptiläisten henkien opastamana. Myös maalauksia ja sävellyksiä on tehty näin. Muun muassa säveltäjä Erkki Ertama sai paljon lauluja automaattisesti henkitasoilta."

automaticwiritn.jpg

-----

Automaattikirjoittaja/ kanavoija Sophia:

"Alku alkoi paikasta missä ei ollut mitään. Kun se alkoi sen täytyi valita mihin suuntaan laajentua. Ylös vai alas, vasempaan vai oikeaan, valoon vai pimeyteen, sisään vai ulos, laajentua vai supistua, isoon vai pieneen. Sillä hetkellä ei ollut aikaisempaa kokemusta jäljiteltäväksi. Joten se teki minkä tunsi hyödyllisimmäksi - laajeni yhtäaikaisesti kaikkialle. Tämä on teidän holografinen, geometrinen ja monitasoinen Yksi. Se on kaikki, kaikkialla, jokainen.

Kaikki valinnat ovat yhä olemassa ja tulevat aina olemaan. On näennäisen isoja valintoja ja pieniä, näennäisen merkityksettömiä valintoja. Älkää erehtykö - jokainen valinta vaikuttaa kokonaisuuteen.

Maailmanne on uusi tänään koska te, olemalla ihmisiä - olette tuoneet sen tähän pisteeseen, nollapisteeseen missä kaikki on mahdollista. Nauttikaa matkasta jota odotatte. Valitsitte tarkasti matkan, kumppanit kulkuvälineeseenne ja ajoituksen. Se tulee olemaan niin jännittävää ja henkeäsalpaavaa kuin mitä kykenette kestämään. Te laitoitte sen alulle. Muutos on odottamassa. Se tulee nopeasti nyt ja muuttaa jokaisen tavanomaisen asian. Ette etsiytyneet ihmiselämään rentoutuaksenne elämään vailla äärilaitoja. Valitsitte äärilaitoja vastakkaisuuksien vuoksi."

http://myemail.constantcontact.com/Sophia----Talking-to-Many.html?soid=1119497410973&aid=8XXPvfyMkfU