http://in5d.com/in5d-radio-corey-goode-inside-the-sphere-being-alliance/

Kuuntelin radiohaastattelun, tässä lyhyesti:

Portinvartija henget

Monilla ihmisillä on kiinnittyneitä entiteettejä tavallaan symbioosisuhteessa itseensä. Kun saa ns. "gatekeeper" eli portinvartijahengen poistettua, kykenee taas puhumaan henkisistä aroista asioistakin, koska nämä entiteetit usein estävät sellaisen ja ihminen saa yrittäessään paniikkikohtauksen, alkaa änkyttää tms. Goode pääsi omasta portinvartijahengestään eroon kristinuskollaan mutta tapoja on monia riippuen siitä mihin uskoo (Jeesuksen nimeen, arkkienkeli Mikaelin nimeen...). Jos oireet näiden henkien takia ovat riippuvuuteen verrattavia fyysisiä oireita (kuten huumeriippuvuuksissa) parantajat ja reiki-ihmiset voivat usein auttaa koska he näkevät nämä henget. Jos joku ihminen kohtelee sinua huonosti hänellä saattaa olla vampyyrin tapaan sinun energiaasi imevä entiteetti. Hyvä uutinen on, että tulevaisuudessa kun rakkausenergiat nousevat nämä henget eivät enää kykene selviytymään, ne kuihtuvat koska eivät saa energiaa rakkauden täyttämästä ihmisestä. Eli tämän uutisen ei pitäisi säikäyttää ketään vaan voimaannuttaa.

Meidät on geneettisesti ohjelmoitu palvomaan jotain korkeampaa olemusta / johtajaa, eri ryhmillä on puolustautuva asenne. Jos työskentelisimme sen sijaan rakastavassa yhteistyössä, olisimme voimakkaita mutta sitä meidän ei haluta tietävän vaan meidän halutaan pysyvän erillämme kiistellen.

Tulevat energia-aallot

Näitä energia-aaltoja on tutkittu jo 80-luvulta saakka, ne tulevat galaksin keskustasta. Mutta ainoastaan nämä aallot eivät vaikuta meihin vaan lisäksi maapallo kulkee korkeavärähteisten partikkelipilvien läpi jotka on jättikokoisia, nebulan kokoluokkaa. Myös SSP allianssi on mitannut näitä aaltoja koska ne liittyvät hyperdimensionaaliseen matematiikkaan, matkustamiseen, ja on tehty epäeettisiä testejä miten nämä tulevat vaikuttamaan ihmisiin. Jos olet yleisesti negatiivinen, tulet yhä enemmän negatiiviseksi ja itsekeskeisemmäksi. Jos taas olet rakastava ja tutkit paljon henkisiä asioita, koet yhä enemmän asteittain lisääntynyttä rakkautta. Mutta kaikilla aallot aiheuttavat sekaannusta ja perheongelmia, kuin kosminen Red Bull joka aiheuttaa omituista käytöstä. Heille jotka jo taistelevat mielisairauksien kanssa, tämä voi olla kova isku, Corey pahoittelee. Parasta mitä voi tehdä on keskittyä anteeksiantoon, etenkin antamaan anteeksi itselleen sekä muille. Ihmisen bioenergiakenttä on torsiokenttä, auringolla ja planeetoilla on omat torsiokenttänsä joten olemme kaikki yhteydessä toisiimme. (Torsiokenttä kuvaselitys Electric Sun -suomennoksessani).

Intuitiivisilla empaateilla on usein suorempi yhteys korkeampaan itseen, jota edesauttaa meditointi ja sisäinen työ. He kykenevät helpommin käsittelemään tulevia energioita ja käyttämään harkintaa. Tietoisuus ja valinta vaikuttaa myös tulevaisuuteen, valitsemalla joko negatiivisen tai positiivisen tulevaisuuden, se järjestyy sellaiseksi.

Saturnus on nykyään hyvin eristetty alue jossa on monia, muinaisiakin ET-ryhmiä, rakennusteknologiaa. Aurinko on tähtiportti, tavallaan myös replikaattori tuottaen mm. vettä, taajuusmuutokset ovat muuttaneet sen väriä oranssiksi (avaruudesta ilman atmosfääriä katsottaessa).

Miten hallitus sitten sallii Corey Gooden puhua näistä asioista? On laitettu liikkeelle harhakampanjoita, tappouhkauksia, hänen kotiinsa on murtauduttu ja "Tall Blonds" keltahiuksisten ET-ryhmä tunkeutui heidän kotiinsa aiheuttaen 4-vuotiaalle lapselle verenvuotoa nenästä ja traumaattisen kokemuksen. Blue Aviansit auttavat häntä, mutta toisaalta eivät paranna esim. sairauksiaan koska ne ovat osa hänen karmista kohtaloaan, hän ei ole "guru" vaan hyvin tavallinen, erittäin introvertti ihminen, parempi kirjoittamaan kuin puhumaan. Haastattelijat kertoivat kumpikin olevansa myös introvertteja ja mainitsivat Dolores Cannonin kertoneen että nopein ja paras keino voittaa karma on anteeksianto. He mainitsivat myös Sherry Wild -nimisen kontaktihenkilön joka oli yhteydessä Grey-ryhmään.

Draco, rahatalous

Illuminati / Cabal palvoo Dracoja, heillä on ollut taisteluja jolloin osa heistä loikkasi pois "hyvien" puolelle. Maa allianssi (Sphere Beingsit ovat vartijoita) julkistaa suuren hakkeroidun tietomäärän (data dump) mutta muutos ei tule pamauksessa vaan asteittain joten mitään päivämääriä ei voida asettaa. Täytyy odottaa ensin katalysoivaa tapahtumaa joka voi olla esimerkiksi taloudellinen romahdus, vasta silloin ihmiset ovat vastaanottavampia kuin nyt eri uskomuksineen. Viha nousee. Kuten sanotaan että kaikki muuttuu ensin todella huonoksi ennekuin voi parantua. NSA:lla on kiristystiedostoja mm. pedofiileista. Täysi paljastus tulee sisältämään kaikki ihmiskuntaa vastaan tehdyt vääryydet sekä uudet teknologiat. Karmea totuus ensin käsitellään ja kuljetaan sitten eteenpäin. Parannusteknologiaa ei vapauteta ennen täydellistä paljastusta, se tuodaan maapallolle kaikille yhtä aikaa SSP allianssin sekä maan allianssin toimesta. Ei enää talousjärjestelmää, ei pyörätuolipotilaita, syöpää, jne.

Haastattelijat mainitsevat miten Illinoisista löydettiin 200 000 - 400 000 vuotta vanha kolikko, eli olemme olleet todella kauan rahajärjestelmän orjina. Goode kertoo että on monia muinaisia sivilisaatioita joista emme tiedä mitään, myös muinaisia maanalaisia erittäin kehittyneitä sivilisaatioita.

Goode toteaa että raha on erittäin matalavärähteinen hallintajärjestelmä ja ET-ryhmät eivät luonnollisestikaan käytä rahaa. Ja että jos eläisimme yksinkertaisen kultaisen säännön mukaan kunnioittaen ja palvellen läheisiämme, olisimme onnellisia. Hän ei osannut selittää mikä Law of One -kirjan "harvest" tapahtuma eli "sadonkorjuu" mahdollisesti olisi. Mutta hän kertoo että korkeamman tason olennoilla on vaikeuksia meidän kielemme kanssa, käyttävät siksi vertauskuvia ja esimerkkejä. Me 3D ihmiset puolestamme emme ymmärrä 6-8D tason olentojen mieliä koska olemme eri värähtelytaajuksilla.

Geenimanipulointi

Genomimme on halkaistu moneen kertaan, ihmisgenotyyppiä on manipuloitu satoja tuhansia vuosia, on erilaisia geeniohjelmia jotka menevät myös ristiin toistensa kanssa, erittäin monimutkaista asiaa josta on tulossa artikkeli. Rh-  veriryhmä yhdistetään illuminatiin, "royal blood", mutta sitä löytyy myös apinoilta. Joudumme rankasti muuttamaan uskomuksiamme kun uusi artikkeli tulee luettavaksi. Sitä enemmän "pelkopornoa" syötetään mitä enemmän peloissaan orjuuttajamme ovat. Voice of God teknologiaa (valejumala) saatetaan käyttää kohdennettuihin ihmisiin mutta sitä ei voida tehdä tietämättämme.

Olentoja paratiisista

On olemassa korkean tason olentoja jotka ovat ainoastaan tutkineet meriämme, viidakoita ja luonnon monimuotoisuutta, heillä on korkean tason teknologiaa ja voimme telepaattisesti olla heidän kanssaan yhteydessä, ihmisillä on heistä positiivisia kokemuksia.

Mayat erkanivat asuttamaan Pleiades-koloniaa SSP allianssin kanssa, se on tavallaan "paratiisi" jossa parannetaan vahingoittuneita sieluja jotka voivat sitten valita palaavatko maan päälle vai jäävätkö paratiisiin.

--

Corey Goode omistautuu nyt täysin tälle asialle, hän ei enää jatkanut IT-alan työssään nimensä tultua julki. Hän kertoo että työnantajilla on aina tapana googlettaa työnhakijan nimi ja jos hänen nimensä nyt googlettaa, he luultavasti toteaisivat vain  "Ai sinä olet se joka puhuu linnuille".