Jälleen kamppailtaisiin siis Valon voittamiseksi, eli että niinkutsutut Valojoukot saisivat maadoitettua maapallolle valon energiaa pimeyden voimia vastaan. Kuten olemme huomanneet maailmassa olevan pahuutta jonka voimme yksinkertaisesti haastaa vain ajattelemalla parempia asioita, joten yrittäkää puristaa edes muutama kannustava ajatus auringonpimennyksen ajankohtana. Mukaan on liittynyt nyt myös Corey Goode nettisivustojensa avulla kutsumaan ihmisiä, yksittäiset ihmiset ovat lähetelleet ystävilleen facebookissa kutsuja ja yllättyneet myönteisistä vastauksista...  facebookissa on tälle oma ryhmä: https://www.facebook.com/events/238115003492370/

 

Ohjaava meditaatio youtubessa, kylläkin vain englanniksi. Tässä vain suomennokseni ohjeista.

Mitä enemmän ihmisiä saamme mukaan, sitä voimakkaampi vaikutus tällä on. Yhteistyön voimaa kaivattaisiin.

"Plasma toplet-pommit ovat yhä plasmakentässämme ja ovat se suurin umpikuja valon ja pimeyden taistelussa. Kunhan ne saataisiin poistettua, Läpimurto pääsisi tapahtumaan. Jos saamme kerättyä 144 000 ihmistä meditoimaan, saamme aikaan maailmanlaajuisen parantavan ketjureaktion. Valojoukot keskittyvät Novaja Zemljaan jossa on Chimera-ryhmän aktiivinen asemapaikka." (Cobran sivuston linkeissä näistä enemmän tietoa.)

Osittainen auringonpimennys ja meditaation ajankohta on 11.8 lauantaina noin klo 12:15 ja päättyen yhden maissa. Meditaation suositeltava kesto 15 minuuttia.

https://www.ursa.fi/palvelut/tiedotusvalineille/tiedotteet/2018/osittainen-auringonpimennys-luo-ihanteelliset-yot-perseidien-tahdenlennoille.html

https://www.avaruus.fi/uutiset/tahtiharrastus-ja-taivaanilmiot/viikon-paasta-aurinko-pimenee-osittain-ja-koittavat-perseidien-yot.html

 

"Tämä auringonpimennys tapahtuu tasan 19 vuotta planetaarisen vapautuksen jälkeen (1999) joka oli planetaarisen ylöskohoamisen aikaikkunan 1975-2025 käännöskohta. 19 vuotta on astronominen kierros (metoninen sykli)  joka liittyy aurinkoon ja kuuhun. 

1. Käytä omaa tekniikkaasi päästäksesi rentoutuneeseen tietoisuuden tilaan.

2. Aseta aikomukseksesi käyttää tätä meditaatiota työkaluna nopeuttaaksemme yhdessä maapallon ja sen asukkaiden paranemisprosessia, toplet -pommien poistamiseksi ja Tapahtuman laukaisemiseksi.

3. Kuvittele sähkönsinisen valopilarin lähtevän galaktisesta keskusauringosta, kulkien halki Orionin tähtiportin (eli Epsilon Orionin tähden)  kautta aurinkokuntaamme ja kulkien läpi kaikkien Valo olentojen jotka ovat aurinkokunnassamme, sitten läpi oman kehosi ja maapallon keskustaan.

4. Kuvittele toinen valopilari joka nousee maapallon keskustasta kulkien läpi oman kehosi ylös taivaalle kohti kaikkia valo-olentoja aurinkokunnassamme ja galaksissamme, kulkien läpi Orionin tähtiportin ja lopulta yhdistyen galaktiseen keskukseen ja Lähteeseen.

5. Istut nyt kahdessa valopilarissa joissa valo virtaa ylös ja alas. Pidä nämä aktiivisena muutaman minuutin.

An.jpg

6. Kuvittele nyt AN valkoinen liekki (yläkuvassa) joka lähtee Lähteestä, virraten halki galaktisen keskustan ja kulkien läpi Orionin tähtiportin kohti maapalloa, puhdistaen kaikki jäljellä olevat toplet- pommit maapalloa ympäröivässä plasmakentässä. Kuvittele galaktiset valojoukot poistamassa ja purkamassa kaikki jäljelläolevat toplet-pommit kehittyneillä teknologioillaan. Jos tunnet tarvetta, voit kutsua arkkienkeli Metatronia auttamaan puhdistamisen prosessissa. Kuvittele valkoinen AN valo puhdistamassa kaikkea plasmakenttämme sisällä. 

7. Kuvittele Tapahtuman alkavan, palauttaen yhtenäisyyden, harmonian, rauhan ja vaurauden maapallolle ja sen asukkaille. Kuvittele Lähteen valon ilmestyvän vaivattomasti planeetallemme päättäen karanteenimme.


Jumalatar tahtoo rauhaa, ja rauha vallitsee."