"He jotka yhä tuomitsevat toisia heijastavat vain itsetuomitsemista ja tyytymättömyyttä itseensä. Kun valitset tuomita toisia, se keskeyttää heräämisen prosessin energiaspiraalin. Kun pysytellään alemman egomielen negatiivisuudessa, nähdään heräämisen epätodennäköisyys koska tuomitseminen tulee pelosta, ja pelkoa ei sallita 5D tasolla.

On tärkeää olla keskittymättä siihen mitä toiset sielut jotka yhä ovat kiinni pelon ja kaksinaisuuden illuusiossa, sanovat alemman egon mielellä heräämisestä tai kontaktista galaktisten todellisuuksien kanssa. Jokainen tällainen mieleipide on vain pelkästään heikompivärähteistä kuten suurin osa näistä sieluista on sitä mieltä että olemme paholaisia. Ei ole olemassa paholaista vaan se on uskontojen ja Cabalin kehittämää pitääkseen ihmiset nukkumassa, pelossa ja loputtomassa palvelus suhteessa, vailla mahdollisuutta kehittyä korkeampaan tietoisuuteen.

Todellisuus on että  13.000.000 miljoonaa alustamme on aseteltuna atmosfäärissänne ja kiertoradalla planeettanne ympärillä juuri nyt. Kehittyneitä olentoja jotka ovat tehneet kovasti työtä vapauttaakseen tämän planeetan korkeamman rakkauden todellisuudelle. Nämä olennot valmistelevat ihmiskunnan tapaamista maan pinnalla, jokainen sielu tunnistaa sen laajuuden jonka valoryhmä on käynyt läpi vain tuodakseen rauhan ja harmonian tälle planeetalle, että jokainen sielu voisi elää ilossa, runsaudessa ja rajoittamattomissa mahdollisuuksissa. 

Olemme pleiadilaisia, arcturuslaisia, lyralaisia, venuslaisia, kentaurislaisia, siriuslaisia, andromedalaisia, procyonalaisia ja monia muita korkeasti kehittyneitä olentoja, molempia taivaallista ja galaktista alkuperää. Olemme sijoittuneet juuri teidän yllenne valmistautuen ensimmäiseen tapaamiseen sivilisaationne kanssa jota kaikki odotamme jännityksellä ja ilolla, rakkaudessa jota meillä on niin paljon teille jaettavaksi."
Garrith Lamanov El Melchizedek

*

18.2 Tilannepäivitys, "Cobra"

Valojoukot ovat tehneet tärkeitä läpimurtoja viime aikoina ja ovat kykeneviä poistamaan kaikki plasma (strangelet) pommit hyvin pian. Plasma toplet pommit jäävät mutta Valojoukot olettavat että heidän poistamismekanisminsa toimii pian myös niihin. Tästä merkittävästä edistyksestä plasmatasolla, eetteri- ja alemman astraalitason energiat paranevat melko paljon ja joitakin keijuja ja enkeleitä palaa jo planeettamme pinnalle, kaukaisimpiin paikkoihin luonnossa, kaukana ihmisistä. Ne herkät olennot eivät pidä ihmisten yleensä huonosta energiasta vaan ottavat vastaan rakkaudellista kontaktia, teitä kutsutaan luontoon etsimään sellaista.

Pimeät voimat olivat melko suuria teoissaan viimeaikoina ja siksi vastustus (Resistance) alkoi myös toimia fyysisellä tasolla. He ovat laittaneet tietopaketteja Paljastuksesta, salaisista avaruusohjelmista ja todistusaineistoa Cabalia vastaan joihinkin suurimpiin sanomalehtitoimituksiin ympäri maailmaa, sekä valikoitujen, yksityisten henkilöiden tietokoneille ympäri maailmaa. Jos Cabal ylittää tietyn rajan, nämä paketit aktivoidaan ja ilmestyvät samaan aikaan pop-up ikkunoina lukemattomilla näytöillä. Tämä teko on myös vakuutus minkäänlaista yritystä nujertaa Paljastus prosessi. VAIN ja ainoastaan 100 % paljastus sallitaan, rajoitettu paljastus EI ole vaihtoehto.
 
Aseistettuja vastustuksen agentteja  on myös maan pinnalla tullen väliin monissa tapauksissa kun viattomia siviilejä kohtaan hyökätään, estäen väkivaltaa ja hyväksikäyttöä. Heitä on soluttautuneena suurimpien Cabal toimijoiden turvahenkilöstöön, USA:n presidenttiehdokkaiden ja avain asemassa olevian poliitikkojen turvahenkilöstöön.
Paljastuksen hienovarainen prosessi jatkuu.