Moniko tiesi että Suomen valtio on rekisteröity yritys vuodesta 1995 saakka? Oliko Suomen lippujen varastaminen ja polttaminen sittenkään niin järjetöntä, onko taas jotain mitä meiltä salataan?

 

"Kun tasavallasta tehdään yritys, koko valtiomuoto muuttuu. Koko yhteiskuntajärjestys kumoutuu. Sinä et maksa veroja omalle maallesi, vaan yritykselle nimeltään Suomen valtio. Se kerää omin luvin sinulta rahaa, jonka se käyttää kuten haluaa.   Yritystunnus Suomen valtion yksityiselle yritykselle oli annettu 1. tammikuuta 1995. Eli se astui voimaan välittömästi EU-jäsenyyden jälkeen. Suomen valtio menetti siis täysin itsemääräämisoikeutensa 01.01.1995 EU-jäsenyyden alkaessa ja SUOMI AB:sta tuli yksityinen yhdysvaltoihin rekisteröity yritys."

 

Presidenttiehdokas Jussi Ahde:

"Kun syvällisesti sisäistin sen tosiasian että Suomen valtio on rekisteröity yritys, joka eri yritysten kautta järjestelmällisesti kiertää itse veroja ja auttaa myös muita yrityksiä sekä rikkaita yksityishenkilöitä tekemään samaa, tein tietoisen valinnan lopettaa elämästä rikollisen valtion lakien mukaan. Sitouduin vuosia sitten siihen, että teen kaikkeni tullakseni parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäni. Päätin alkaa oppia elämään rakkaudesta käsin, auttaen ihmisiä aina parhaan kykyni ja mahdollisuuksien mukaan, kunnioittaen jokaista ihmistä sekä tilannetta. En koe että tarvitsen lakeja tähän. Vaalilupaukset ja sloganit ovat mielestäni lähinnä vanhentunut, erittäin huono vitsi, kuten opiskelijat, vanhukset ja muut pienituloiset ovat kerta toisensa jälkeen havainneet, joten siihen en alistu. Ainoa asia jonka voin luvata itselleni ja jokaiselle on se, että tuota työtä itseni kanssa en lopeta koskaan. 

 

Kunnioitan jokaisen oikeutta ajatella minusta tai motiiveistani aivan kuten kukin haluaa, mutta toisten ihmisten mielipiteet, näkemykset tai pelot eivät enää estä minua tekemästä sitä minkä tiedän sydämessäni oikeaksi. Tulen jatkamaan työtäni läpinäkyvän ja rakkaudesta kumpuavan yhteiskunnan eteen niin kauan kun tarve vaatii ja minussa henki pihisee, eikä työni pääty presidentinvaaleihin. Se saanko rinnalleni yhden vai miljoona ihmistä ei muuta asiaa suuntaan tai toiseen, mutta olen uskomattoman kiitollinen jokaisesta sielusta joka seisoo rinnallani tässä muutoksessa. "

 

https://www.jussiahde.fi/min/2017/10/12/ensi-askel