Tässä artikkelissa Basharin (Darryl Anka) lisäksi Lorna Byrnen elämäntarina, hän kertoo mm. että olemme unohtaneet miten nähdä. "Katsotte huoneessa ympärillenne mutta ette näe mitä siellä oikeasti on". Lisäksi artikkelin lopussa arkeologisia löytöjä sekä Suomen meteoritörmäyksistä syntyneistä kraatterijärvistä joihin lukeutuu erikoinen Suvasvesi.

Bashar: Vanhat käsitteemme telepatiasta ja kanavoinnista uudistetaan, ajatustensa kuunteleminen on kanavointia, kuolemanrajakokemus, Ykseys, akaasiset aikakirjat, miksi unohdamme maailmaan tultuamme ketä olimme henkimaailmassa eli "kotonamme", puutos -mentaliteetti (voimme olla vauraita puutoksesta, minulla on paljon puutosta), alitajunta päästää fyysiseen mieleen vain ne haasteet joita olemme valmiita käsittelemään, mitä eri vaurauden muotoja on olemassa (mielikuvitus, synkronismi, vaihdantakyky, kommunikointikyky, raha), mikä on ylisielu, Jeesuksesta ja muista mestareista.

Bashar ennustaa että suuri ET-kontakti tapahtuu vuoden 2026-2027 vaihteen tienoilla.

***

Suomensin lähteestä Next Level Soul Podcast joka haastattelee Darryl Anka:a joka kanavoi Bashar:ia: https://youtu.be/5lOHuqDbpoc

Basharin kotisivut: https://www.bashar.org/

Tein myös suomenkielisen videon: https://youtu.be/SE1LFlw0RcM

Esittely Darryl Anka: "Jos et toimi intohimosi mukaan, korkeampi mielesi ei lähetä sinulle enää mahdollisuuksia tehdä niin, ennenkuin toimit kuten sinulle aiemmin kerrottiin. Siinä ei olisi mitään järkeä (että lähettäisi kokoajan lisää). Mutta jos teet niin yhä uudelleen, korkeampi mieli toteaa: okei, olet vastaanottavainen, seuraat ohjeistustani, joten lähetän sinulle enemmän mahdollisuuksia joihin kuuluu innostuneisuutta ja intohimoa joilla toimit koska näen että olet halukas tekemään niin. Ja sitten olet valmis hyväksymään opastuksen joka johtaa sinua elämän läpi nautittavalla tavalla."

Haastattelija: Ensimmäinen kysymys: mitkä ovat suurimmat väärinkäsitykset joita meillä on metafyysisistä käsitteistä?

(Metafysiikka: filosofia joka tutkii olevaisen olemusta ja perussyitä.)

Darryl: Yksi mistä Bashar puhuu paljon sessioissa on että paljon ihmisiä käyttää vanhanaikaisia käsitteitä jotka itseasiassa vievät ihmisiä harhaan siitä, miten tietyt metafyysiset asiat toimii. Hän tuo paljon käsitteitä 2000 -luvulle. Meillä ei ole ollut paljon selkeyttä miten metafyysinen kokemus yleensä toimii, monet ihmiset korvaavat mekanismit jotka aiheuttavat ne, kokemuksena, joka ei ole sama asia. Analogia: sanomme yhä auringonlasku, vaikka tiedämme ettei aurinko laske, vaan maapallo pyörii. Se pyöriminen on mekanismi. Joten paljon metafyysisistä käsitteistä yhä sisältää vanhentuneita käsitteitä, eikä kukaan selitä että maapallon pyöriminen aiheuttaa sen kokemuksen. Eikä kokemuksen kuvailu ole sama kuin mekanismin kuvailu joka aiheuttaa sen. Se on suurin väärinkäsitys johon törmään koko ajan.

H: Mitä ovat klassiset metafyysiset termit jotka ovat täysin vanhentuneita?

TELEPATIA, KANAVOINTI

D: Hyvä esimerkki on telepatia. Vanha määritelmämme on: "luen mielesi". Bashar selittää asian värähtelytaajuuksien  harmonisointina, eli jos olet samalla aaltopituudella jonkun kanssa, sinulla on samat ajatukset samaan aikaan. Koska ne ajatukset sopivat siihen taajuuteen. Eli et lue heidän ajatuksiaan, luet omat ajatuksesi mutta samanaikaisesti synkronisesti sinulla on samat ajatukset. Eli tiedät mitä he ajattelevat, mutta kirjaimellisesti et lue heidän mieltään. Kun tiedetään totuus tästä mekanismista, se sopii moniin metafyysisiin asioihin jotka liittyvät värähtelyn harmoniaan, resonanssiin, yms. Ymmärrämme että ilmeinen kokemus on: "luen mielesi" mutta sitä ei tapahdu.

H: Taajuuksista. Kun tiedät kiven tai jonkin muun raskaan taajuuden, voit yhdistyä siihen eri tasolla, nostaa sen ylös äänellä tai muulla tavoin. Mitä Bashar sanoo siitä kaikesta?

D: Hänelle kaikki on resonanssia, energian värähtelyä, taajuutta jolla toimit ja joka sallii sinun havaita tiettyjä asioita. Ja saavuttaa tiettyjä asioita.Hänen näkökulmastaan se on vain fysiikkaa. Et voi havaita sellaista minkä värähtelytaajuutta et ole. Jopa Einstein sanoi: Et voi ratkaista ongelmaa samalta tasolta millä ongelma syntyi, sinun täytyy mennä toiselle tasolle, missä ratkaisu on. Bashar selittää tämän kaiken taajuutesi nostamisena, värähtelysi, energiasi. Tasolle joka on suhteessa tietoon jota etsit.

Kanavointi on samaa. Kun siirryn kanavointi -tilaan, aivoni siirtyvät toiselle taajuudelle, niinsanotulle gamma-taajuudelle 40-100 Hz.

Delta: syvä uni, Theta: kevyt uni ja meditaatio, Alfa: rauhallinen tila, Beta: tekeminen, Gamma: luovat ahaa-hetket.

https://www.flow-akatemia.fi/blogi/aivot-ja-flow-2-3-paras-suoritus-syntyy-rauhallisuudesta

Ja siinä tilassa meille esitellään kaikkien kyky päästä siihen kun teet sitä mistä pidät, olet keskittyneisyyden tilassa, toimit sillä gamma-taajuudella useammin, jopa syvässä meditaatiossa. Joten kun toimit sillä taajuudella, voit syntetisoida tietoa eri tavalla, voit tehdä erilaisia assosiaatioita, näet asiat eri perspektiivistä. Perspektiivistä joka on oleellinen sille taajuudelle. Joten et voi tietää tietoa, ellet ole sen taajuudella. Mutta myös toisinpäin: jos olet sillä tasolla, vain sen tasoinen tieto tulee sinulle, eikä mikään joka on toisella taajuudella, ole sinulle enää näkyvää. Joten kaikki on resonanssia ja jos kaikki on yhtä asiaa, ainoa syy miksi asiat vaikuttavat erilaiselta, on erilaisten taajuuksien vuoksi, sen asian eri näkökulmien vuoksi. Se tekee asioista erilaisia. Samoin kuin sähkömagneettinen energia on yksi asia, mutta näet sen punaisena valona, taajuutena. Näet sen sinisenä valona, toisenlaisena taajuutena. Vaikka se on samaa asiaa, mutta ainoa eroavaisuus on sen energian taajuus. 

H: Eli jos ajatellaan värin käsitettä, auringon laskussa väri muuttuu koska valon taajuuksiin vaikuttaa horisontti ja ilmakehä.

D: Olen jopa kuullut että joillakin naisilla, en ole kuullut tätä tapahtuvan miehillä, on ylimääräisiä tappisoluja ja sauvasoluja silmissään ja he näkevät enemmän värejä kuin normaali henkilö. Sinulla täytyy siis olla luonnonlahja kyetä nähdä eri taajuuksia. Emme normaalisti näe ultraviolettia valoa mutta olemme kehittäneet laitteita joiden avulla näemme sen. Tai ihmisillä joilta on poistettu silmistä linssit, voivat yhtäkkiä nähdä ultraviolettia valoa koska linssi ei suodata sitä enää pois. Samoin ultravioletti valo ei pääse lasin läpi, se ei pääse silmäsi linssin läpi. Kun linssi poistetaan nähtäisiin sinertävän hopeaa valoa joka puolella eli ultraviolettia.

H: Olen kiinnostunut taajuuksista koska opiskelen joogafilosofiaa, ylösnousseita mestareita. Joogafilosofiat puhuvat taajuutesi nostamisesta kohtaan missä saat yhteyden tietoon, kuten sanoit. Siksi joogit jotka ovat meditoineet 30 vuotta, saavat yhteyden tietoon toisella tasolla kuin me. Joten kysymykseni sinulle on: miten nostamme taajuuttamme, värähtelyämme?

KORKEAMPI MIELI KOMMUNIKOI FYYSISELLE MIELELLE INNOSTUNEISUUTENA

D: Basharilla on hyvin erikoinen tapa kertoa meille miten tehdä se. Ja se kaikki liittyy toimimiseen intohimojemme kanssa, lempiasioidemme kanssa. Ihmiset kuulevat näitä fraaseja paljon "seuraa intohimoasi", "tee mikä tuottaa sinulle iloa", "elä unelmaasi". Bashar on ainoa lähde joka selittää miksi se on tärkeää ja hän selittää sen uudelleen fyysisesti, mekaanisesti. Meillä on fyysinen mieli, mutta meillä on myös ei-fyysinen korkeampi mieli. Suurin osa olemuksestamme ei ole fyysinen. Keho on vain pieni osa siitä ketä olemme, isompia olemuksia. Mutta korkeampi mieli kommunikoi fyysiselle mielelle ja se tekee sen tavalla joka liittyy energioihin ja taajuuksiin. Se käännetään fyysiseen mieleemme, kehoomme, tuntemuksena jota me kutsumme intohimoksi, innostuneisuudeksi, luovuudeksi, rakkaudeksi, vetovoimaksi.

TOIMIMINEN ON VÄLTTÄMÄTÖNTÄ

Joten kun ymmärrät että toimiminen intohimojesi mukaan on itseasiassa vastaus toimimisesta korkeamman mielesi mukaan, joka kertoo sinulle: TÄMÄ on sitä kuka sinä olet, tämä on seuraava askel polullasi. TOIMIMINEN on välttämätöntä koska toiminta, teot on fyysisen todellisuuden kieltä. Ei sanat, ei ajatukset. Fyysiset teot. Joten kun toimit innostuneisuutesi ohjailemana, vastaat korkeammalle mielellesi: "Kuulin sinut, uskon sinua, luotan ohjaukseesi joten toimin asiassa jonka olet lähettänyt minulle mahdollisuutena, synkronisesti. Joka sisältää suurinta innostuneisuutta tässä hetkessä, enemmän kuin mikään muu vaihtoehto." Korkeampi mielesi kertoo: tässä on seuraava askeleesi. Jos otat sen, alat vuoropuhelun korkeamman mielen kanssa, luomisen edestakaisin.

Jos et toimi innostuneisuutesi mukaan, korkeampi mielesi ei lähetä sinulle enempää mahdollisuuksia tehdä niin, kunnes toimit sen mukaan mitä aiemmin lähetettiin. Siinä ei olisi mitään järkeä (että lähettäisi kokoajan lisää).

ENEMMÄN MAHDOLLISUUKSIA HYVÄKSYMÄLLÄ OPASTUKSEN

Mutta jos teet niin yhä uudelleen, korkeampi mieli toteaa: okei, olet vastaanottavainen, seuraat ohjeistustani, joten lähetän sinulle enemmän mahdollisuuksia joihin kuuluu innostuneisuutta ja intohimoa joilla toimit koska näen että olet halukas tekemään niin. Ja sitten olet valmis hyväksymään opastuksen joka johtaa sinua elämän läpi nautittavalla tavalla.

Tämä on siis mekanismi sen taustalla, resonanssia, taajuutta, energiaa, kommunikaatiota. Mutta meidän tulee ymmärtää että korkeampi mieli puhuu energiakäsittein ja fyysisen mielen on pakko puhua tekoina. 

H: Eli jos haluamme jättää työmme, vaikka mitään muita työmahdollisuuksia ei näy edessä? 

D: Tai joku asia pakottaa sinut lopettamaan. Toiminta intohimosi mukaisesti nostaa taajuuttasi luontaisesti, koska olet rehellinen itsellesi, olet lähempänä ydintaajuuttasi, sitä kuka sinä todella olet. 

YDINTAAJUUS JA VANHOJEN USKOMUSJÄRJESTELMIEN POISTAMINEN

Ydintaajuudesta: meillä kaikilla on sama ydin. Se mikä vaikeuttaa sitä ydintä, ovat suodattimet jotka asetamme rasitukseksemme negatiivisilla ja pelkopohjaisilla uskomusjärjestelmillämme. Tulee poistaa se kaikki roska tieltämme että todellinen ydinolemuksemme värähtely pääsee läpi piilottelemattomana. 

H: Meillä on siis kaikilla mahdollisuus yltää korkeammille tasoille, kaikki riippuu vain siitä roskan tasosta jota olemme keränneet ympärillemme joka tulee poistaa. 

D: Kyllä, tai teemat joiden tarkoitus on pitää meidät tietyllä tasolla koska silläkin voi olla tarkoituksensa. "Pysyn vain tässä, se on oppituntini jota opiskelen tässä elämässä." Meillä kaikilla on siis sama potentiaali, mutta sitä värittää se mitä olemme päättäneet kokea fyysisinä olemuksina, hyväksyen uskomusjärjestelmät jotka liittyvät siihen teemaamme. Suurimmalla osalla on kyky laajeta suuressa määrin. 

H: Meillä voi olla lyhyt elämä, pitkä elämä, päämäärä saattaa olla alkoholisti ja voittaa se, tai olla laulaja ja käsitellä julkisuutta, tai olla vain äiti. Päämäärämme saattaa olla pieni ja yksinkertainen sielumme evoluutiolle. Minulla on ollut paljon kuolemanrajakokemuksia kokeneita tässä ohjelmassani. Mitä Bashar sanoo kuolemanrajakokemuksista, miksi ihmiset käyvät sellaisen läpi?

KUOLEMANRAJAKOKEMUKSET

D: Ne ovat hetkiä jotka he ovat valinneet silmiä avaaviksi kokemuksikseen, että heräisivät elämäntarkoitukselleen. Koska kun he palaavat, he ovat täysin muuttuneita, heillä on palvelemisen päämäärä, näkevät asiat hyvin eritavalla, ymmärtävät fyysisen todellisuuden olevan tietoisuutemme projektio, ovat avuliaampia ja ystävällisempiä toisille, myötätuntoisia heille jotka eivät ole kuten he itse, koska ymmärtävät olevansa toisenlaisella matkalla. Kuolemanrajakokemus on kuin reset-nappi, uudelleenkäynnistys ja monet ovat valinneet kokea sen. Se myös tarjoaa enemmän tietoa meille elämämme seuraavasta tasosta, sillä kuolema ei ole loppu, se on muutos luonnolliseen olemustasoomme. Fyysinen taso on luonnoton taso, väliaikainen kokemus. Monet kuolemanrajakokijat liittävät sen "kotiin" palaamiseksi pieneksi hetkeksi ja siksi se on välähdys siitä mikä odottaa meitä kaikkia kun heräämme tästä itse langetetusta fyysisestä valtakaudesta, niin sanotusti.

H: Olemme siis tietenkin sieluja, siitä ei ole epäilystäkään. Olemme jumalan kuvia, lähde-energiaa, joka kokee kaiken kauttamme, puiden kautta, hyönteisten kautta, planeettojen, aurinkokuntien kautta. Miksi sen on tarpeen tehdä niin?

JUMALALLISUUS JA ERILLISYYDEN ILLUUSIO

D: Ei ole mitään mikä ei olisi sitä jumalallisuutta. Kyse ei ole tarpeesta, se on hyvin ihmismäinen käsite. Koemme alkuja ja loppuja, haluja ja intohimoja. Se on vain sen luonne, se mikä se on. Se yrittää selittää jotain joka on sisäistä, luontaista, on olemassaolon luonne kokea itsensä. Kaikki on Yksi asia, mutta eri näkökulmista. Ainoa tapa saada eri näkökulmia, tuntea itsensä kaikilla mahdollisilla tavoilla, on tavallaan luoda erillisyyden illuusio, "joku toinen kuin minä"- illuusio. Koska et voi kokea itsetietoisuutta ellei ole "toista" kuin "minä", mitä vastaan mitata, erottaa itsesi siitä toisesta. Yhtenäisen Yhden polariteetti joka on kuitenki osa Yhtenäisyyttä, tuntee itsensä erillään olevaksi Yhdestä. Siitä Bashar puhuu "Kaikkena joka on", "All that is". Osa joka tuntee itsensä Kaikkena. Se laittaa koko pallon pyörimään, vain se kyky nähdä Itsen heijastus, tietää Itsensä, itsetietoisuus automaattisesti laittaa käsitteen alkuun itsensä kokemuksesta kaikin mahdollisin tavoin. Sillä korkeimmalla tasolla koska se on Kaikki, se kokee itsensä Kaikkena jota se on. Se on vain tietoisuuden itsetietoisuuden luonnollinen tulos, tietoisuuden luonnollinen laatu. 

H: Koemme ja kehitymme sieluina, jumalan lähde-energian ilmentyminä, kohoamme ja kohoamme, kasvamme tasoilla kuten Jeesus ja Buddha. Tietyllä tasolla pääsemme korkeimmalle tasolle vuoren huipulle ja palaamme takaisin jumalaan?

D: Ei, sille ei ole loppua. Ajatellaan sitä näin: saavutat omasta mielestäsi korkeimman tason. On olemassa lukematon määrä "korkeimpia tasoja". Se ei koskaan pääty, koska se ei koskaan alkanut. Voit aina löytää uuden näkökulman, luoda uuden kokemuksen. Eli myös tällä planeetalla on lukemattomia uusia näkökulmia, näin luominen kasvaa. Olemassaolon rakenne on yksinkertainen, se ei koskaan muutu. Suhteesi siihen rakenteeseen, kokemuksesi siitä, muuttuu. Niin luominen kasvaa. 

H: Mikä on Basharin näkökulma akaasisiin aikakirjoihin joka on vanha käsite.

KAIKKI ON TÄSSÄ JA NYT, MYÖS TIETO

D: Se on todellakin vanhanaikainen käsite. Kaikki on tässä ja nyt. Ajan ja paikan illuusio on todellakin illuusio. Jotkut kvanttifyysikot alkavat ymmärtää sen, kvanttilomittumisen yms. Koska kaikki on tässä ja nyt, siihen kuuluu myös tieto. Akaasisten aikakirjojen käsitys on, jos olet oikeassa taajuudessa, sinulla on pääsy tietoon missä tahansa oletkin koska kaikki on tässä ja nyt. Se on vanhanaikainen ilmaisu tiedon juurruttamisen holografisesta luonteesta nyt-hetkessä. Jos olet oikeassa taajuudessa, saat sen tiedon joka siihen liittyy. Akaasinen tiedosto ei ole mikään salainen holvi, mutta sen voi esittää siten kunhan ymmärtää että se on pääsy tietoon joka on saatavilla kaikille tässä ja nyt. Koska aika ja paikka ovat illuusiota.

H: Voitko avata jumalan eri arkkityyppejä?

D: On eri luomisentasoja, heijasteita. Yksi taso niistä on suuremmalla kollektiivisen tietoisuuden tasolla, monille eri yksilöille jotka kokevat eri kulttuureja, uskontoja, uskomuksia. On suurempia kollektiivisia esitysmuotoja, symboleja näistä kulttuureista ja uskomuksista joita kutsumme arkkityypeiksi. On "Äiti" arkkityyppi, on "Isä", koska on monia yksilöllisiä äitejä ja isiä. On "Lapsi" arkkityyppi. Se on osa kollektiivista tietoisuuttamme, kuin alaryhmiä, miniryhmiä jotka edustavat tiettyä energiaa ja kaikki yhdessä muodostavat kokonaisen kollektiivisen energian maallisesta kokemuksestamme. Kun ajattelemme "jumalia", "jumalattaria", ne ovat arkkityyppejä jotka muodostavat kollektiivisen energiamme eri näkökulmia. Kaikki on tietoista ja kaikki on tehty tietoisuudesta. Joten arkkityypit voivat itseasiassa olla autonomisia. Voimme kokea niitä kuten ne olisivat eri olentoja, sillä siten kollektiivinen tietoisuutemme on rikottu tasoiksi että voimme kommunikoida kollektiivisen tietoisuutemme eri näkökulmien kanssa. Arkkityypit ovat siis suuremman luokan heijastuksia asioista jotka auttavat meitä näkemään laajemman kuvan kollektiivin osista joita olemme kaikki suostuneet kokemaan, kun koemme ihmiselämän maapallolla.

H: Miten Jeesus tai Buddha tulivat mestareiksi, nousivat yli inkarnaation tarpeen?

D: Monet näistä olemuksista valitsivat tulla tänne, eivätkä unohtaneet ketä ovat luonnolliselta olemukseltaan. Olemme langettaneet unohduksen yllemme, itsellemme että voisimme tutkia uusia asioita. Et voi löytää uutta ellet unohda kuka olit. Se on kuin löytää itsensä uudelleen eri näkökulmasta, näin laajennamme tietoisuuttamme. Nämä mestarit päättivät toimia Oppaina täällä, elävinä esimerkkeinä siitä mitä voimme kaikki olla. Tarkoitan että Jeesuskin sanoi "Olette kaikki jumalia, teette näitä asioita ja enemmänkin kuin minä olen tehnyt". Hän tiesi mitä teki, kuten myös Buddha ja Krishna ja kaikki muut. He olivat täällä heijastaakseen meille todellisia kykyjämme, eivät olleet täällä että heitä seurattaisiin vaan antoivat meille polun jota seurata ymmärrykseemme että he olivat vain heijastuksia siitä mitä voimme olla. Kun Jeesus sanoi "olen tie", hän ei tarkoittanut että tulee uskoa minuun kristittynä vaan hän tarkoitti "tämä on tie miten elää, olla kuten minä, jos ymmärrät mitä kerron sinulle". Eli taas monia väärinkäsityksiä, kulttuurista sen ajan ymmärryksen puutosta.

H: Hän sanoo siis "Minä olen esimerkki, ole tällainen". Bashar sanoo myös että kaikki on tehty rakkaudesta?

RAKKAUS ON LÄHTEEN TAAJUUS

D: Kyllä, tietoisuuden rakkautta ja eritoten että ehdoton rakkaus on olemisen taajuus itsessään, Lähteen taajuus. Kun pääsemme siihen, sitä koemme. Ja siinä palaamme kuolemanrajakokemuksiin joissa ensimmäinen asia mitä he kokevat ylittäessään rajan tuonpuoleiseen on ylitsevuotava tunne ehdottomasta rakkaudesta ja kannustuksesta. He sukeltavat takaisin, takaisin ylös luonnolliseen olemassaolon taajuuteemme, Lähteen itsensä taajuuteen.

H: Jos kaikki on tehty rakkaudesta, Lähde taajuudesta, miten voi olla murhaajia ja rikollisia?

D: Unohdat tullessasi kuka olet, voit juuttua kaikenlaisiin pelkopohjaisiin negatiivisiin uskomuksiin. Jokaisella teollasi on seurauksia. Jos teet valintoja pelkopohjaisesta, negatiivisesta näkemyksestä, ne voivat olla seurauksia joita tapahtuu fyysisessä mielessäsi ilman että tiedät että sinulla olisi muita mahdollisuuksia. Jos jäät jumiin negatiivisiin uskomus sykleihin et voit tietenkään havaita sellaista minkä taajuudella et ole. Sellaisella joka on hyvin syvällä pelkopohjaisessa uskomusjärjestelmässä, ei ole kapasiteattia muuttua eikä havaita että olisi jokin muukin tapa tehdä asioita kuin heidän tapansa.

IRRALLISUUS, PANIIKKITILA, VOIMAANTUMINEN ITSESSÄÄN

Jokainen tavoittelee yhteyttä, rakkautta. Mutta jos et ymmärrä oikeaa työkalupakkia, olemisen tasoa joka sitä edustaisi, jos olet pelkopohjaisessa tilassa, ulospäin kurottautuminen voi tapahtua puutoksen vuoksi, pelosta, tai "minun täytyy hallita asioita koska vain se saa minut tuntemaan että hallitsen asioitani, olen kontrollissa". Eli jos joku on luonut itsessään Lähteestä irtikytkeytymisen kokemuksen, he ovat kirjaimellisesti paniikkitilassa, yrittävät kontrolloida todellisuuttaan. Joka valitettavasti tarkoittaa että yrittävät taivuttaa toisia tahtoonsa, koska ovat unohtaneet yhteyden joka heillä on itse-voimaantumiseensa.

Ihmiset eivät tee asioita joita murhaajat tekevät, jos he ovat yhteydessä Lähteeseen, itse-voimaantumiseen, koska ei yksinkertaisesti olisi syytä tehdä niin. Tiedät että saat kaiken mitä tarvitset elämässä, jos olet yhteydessä itseesi. Mutta he tuntevat tyhjyyttä, olevansa kadoksissa ja sellaiset ihmiset saavat raivokohtauksia ylenkatseesta, mistä tahansa syystä. He ajattelevat "heillä on jotain mitä minulla ei ole ja minä haluan sen kontrollin, sen tunteen". Mutta se on kuin addiktio, jos et ole yhteydessä itseesi, et voi täyttää sitä tyhjyyttä millään. Addiktio on sitä, yrität täyttää tyhjää kuoppaa tai turruttaa tunteet että sinulla on tyhjä kuoppa itsessäsi. Näin sinun ei tarvitse kiinnittää siihen huomiota. Valitettavasti se voi laajeta järkyttäviin tekoihin. 

H: Ihan sama miten paljon rahaa, valtaa, mainetta, se ei täytä kuoppaa. Tiedämme tämän molemmat työskenneltyämme Hollywoodissa. Eivät täytä oscarien voittaminen, isot kartanot, veneet.

D: Ei, koska se ei ole todellista valtaa. Vain yhteys antaa sinulle itse-voimaantumisen, tieto että olemme kaikki yhteydessä toisiimme. Mutta sekään ei ole kaikille. Bashar puhuu joidenkin uskomusten paradoksista, kun joku sanoo hänelle "minulta puuttuu itsevarmuutta". Bashar vastaa "No olet hyvin itsevarma siitä asiasta." Ei niinkään että sinulta puuttuisi itseluottamusta, vaan asetat itseluottamuksesi johonkin joka ei palvele sinua. Ei sinulta puutu luottamusta, luotat aina jonkin asian olevan totta. Et ole irtikytkeytynyt, menetät yhteytesi pelataksesi irrottautumisen peliä. Hän sanoo että tulee nähdä paradoksi näissä väittämissä, tietääkseen ettei ole mahdollista olla epävarma, uskonpuutteessa, irtikytkeytynyt. Käytät vain itsevarmuuttasi ja uskoasi ja yhteyttäsi pitääksesi yllä kokemuksellista illuusiota puutoksesta.

VAURAUS PUUTOKSESSA, SUURI VALMISTUMIS LUOKKA PIMEYDESTÄ POIS

Sinulta ei puutu edes vaurautta, sinulla voi olla vaurautta puutoksen kokemuksessa. Olet yltäkylläinen siinä.

Teemme siis valintoja siinä mihin asetamme ymmärryksemme yhteydestä, itsevarmuudesta, luottamuksesta, vauraudesta ja kaikesta. Olemme kaikki todella voimakkaita olemuksia mutta olemme unohtaneet sen ja se mahdollistaa valintojen tekemisen jotka eivät välttämättä ole linjassa sen kanssa ketä todellisuudessa olemme. Mutta se on osa maallista kokemusta, ollut tuhansia vuosia ja nyt olemme pääsemässä siitä pois, joka on kuin suurin valmistumisluokka.

Olemme päättäneet että olemme tarpeeksi voimakkaita tullaksemme tänne hyvin tiheään, pimeään todellisuuteen löytääksemme itsemme sen kaiken pimeyden ja rajoittuneisuuden keskeltä. Siksi Bashar sanoo usein ihmiskunnalle: "Rajoittuneisuuden Mestarit". Käytämme rajoittuneisuutta niin monilla luovilla tavoilla, päättelemme myös miten kukistaa se. Ja se on se valmistujais lukujärjestys, joka todella lisää ja laajentaa sielumme kasvua: mennä niin pimeään, löytää valon.

Bashar kutsuu sitä kuminauha -analogiaksi: "Jos vedät kuminauhan taakse, mitä kauemmas sitä vedät, niin vapauttaessasi sen se lentää niin paljon edemmäs ja nopeammin toiselle puolelle. Eli mitä kauemmas menit pimeyteen, kun viimein päästit irti, vapaudut valoon sitä nopeammin ja kauemmas. Jopa pimeydessä pieni kynttilä loistaa kirkkaimmin. Täytyy olla pimeys ympärillä että näkisi sen pienen valon. Kun näet sen, se voi laajentua ja täyttää maailmasi. Mutta täytyy mennä pimeyteen löytääkseen sen."

H: Pidin niin paradoksista että voi olla vauras puutoksessa. 

D: Niin, se on vain kokemus jonka valitsemme, perustuen uskomusjärjestelmäämme. Paljon uskomusjärjestelmistämme ovat alitajunnassa, miten meidät kasvatettiin, mitä uskomme. Kun aikuistumme, alamme kapinoimaan asioita vastaan, tajuamme ettemme usko samoihin asioihin kuin vanhempani, kouluni, minun täytyy selvittää mihin itse uskon. Se on prosessi "Kuka olen".

H: Niin, jos olet tarpeeksi utelias. Monet vain pysyvät vanhalla tiellä.

EI VOI PAKOTTAA TIETOA TOISILLE, VAIN JAKAA SITÄ

D: Ihmiset huolehtivat "Minun täytyy auttaa tätä ihmistä, hänen täytyy muuttua ja kasvaa". Voit kyllä auttaa jakaen heille vaihtoehtoja, "tässä olisi ehkä parempi polku". Mitä he valitsevat tehdä sillä tiedolla, ei ole sinun asiasti yhtään. Et tiedä mikä heidän polkunsa on, ehkä he ovat päättäneet "minun täytyy käydä läpi tämä pimeä vaihe". Mutta olemme ikuisia olentoja, mikä kiire, opimme sen jossakin kohtaa joka oikea meille. Elämänkertauksessasi voit oppia että tein päätöksiä jotka eivät ehkä olleet parhaita mahdollisia ja nyt opin sen. Joten jokainen voi auttaa jakamalla tietoa, mutta toisten ei ole välttämätöntä ottaa sitä vastaan. Jos he otttavat, hyvä, jos eivät, sinulla tulee olla myötätuntoa ymmärtää, "no he ovat erilaisella polulla tällähetkellä ja tein parhaani esitellen heille toisia mahdollisuuksia, heidän tulee itse päättää enkä voi sanoa mitä heidän tulee tehdä". 

H: Vuosisatoja olemme taistelleet uskonsotia "sinun täytyy uskoa siihen tai tähän uskontoon". Se ei yleensä toimi. Laitamme veitsen kurkulle, "usko kristukseen tai tapan sinut", se on juuri kuin Jeesus opetti, eikö?

D: Tässä taas se paradoksi. Jokainen joka luulee että heidän tulee pakottaa uskomuksia jollekulle toiselle... he eivät usko omien uskomuksiensa voimaan itse. Jos heillä on todellista valtaa, ihmiset tuntevat vetoa heihin ja toteavat "tämä tuntuu hienolta". Mutta jos joudut pakottaa näkemyksiäsi jollekin, et usko itse näkemykseesi, yrität vakuuttaa itsesi.

H: Nämä joogit kuten Maharishi (transsendenttinen meditaatio), Yogananda, ihmiset tuntivat vetoa heidän opetuksiinsa. He kyllä jossakin määrin saarnasivat, mutta he vain laittoivat tiedon ulos eivätkä pakottaneet seuraamaan sitä.

D: Sanotaan että joillakin on magneettinen persoonallisuus, he ovat vain eläviä esimerkkejä jostakin ja se on hyvin houkuttelevaa. Ihmiset tuntevat vetoa sellaiseen joka on varma itsestään ja asiastaan mutta antavat toisten tehdä omat päätöksensä uskovatko he asiaan. Ihmiset löytävät heidät jos heidän tulee löytää.

H: Ihmiset jotka tapasivat Maharishin - jopa Ram Dass sanoi omasta joogistaan siten - sanoivat että hänen ympärillään oleminen oli huumaava kokemus.

KANAVOIJAN SÄHKÖMAGNEETTISTA KENTTÄÄ KÄYTETÄÄN TAAJUUDEN VÄLITTÄMISEEN

D:Ihmiset ovat sanoneet samaa myös Basharista sessioissa. Mestarit välittävät taajuutta, samoin kuin Bashar käyttää minun sähkömagneettista kenttääni välittääkseen taajuutta joka on lähempänä hänen taajuuttaan. Kun ihmiset sopivat tai edes yrittävät sopia siihen taajuuteen, ovat avoimia sille, he siirtyvät toiselle tasolle joka on lähellä Basharin tasoa.

Bashar sanoo että paljon keskusteluista ihmisten ja hänen välillä ei edes koske sanoja vaan värähtelyjä joita välittyy ja se menee syvemmälle henkilöön tiedostamattomalla tasolla kuin sanat. Hänen keskustelunsa on myös usein sanottu olevan holografisia, ihmiset voivat kuunnella niitä kerran äänitteellä, sitten vuosi myöhemmin he kuuntelevat uudelleen "ai, en tiennyt että hän sanoi noin, se kuulostaa hyvältä nyt vaikka en sitä aikanaan ymmärtänyt". Eli ihmiset kuulevat eri asioita, riippuen missä kohtaa ovat elämässään. Siihen kuuluu eri tasoja ja asiat tulevat esiin kun he ovat valmiita kuulemaan ne. Jokainen ylösnoussut mestari saa sen aikaan, kun olet valmis kuulemaan, kuulet sen. 

H: Luin erään joogin omaelämänkerran ensimmäisen kerran, enkä ymmärtänyt sitä. Toisen kerran siinä kaikki vain iski tajuntaaani "boom!", "boom!". Varmasti jos nyt lukisin sen, yhä enemmän asioita ymmärtäisin. Vähän kuin katsot Kubric -elokuvan 20-vuotiaana, sitten 50-vuotiaana, näet hyvin eri asioita. Puhuit hieman alitajunnasta, tiedostamattomasta mielestä. Voitko kertoa lisää fyysisestä mielestä, se voisi selittää miksi teemme joitakin asioita mitä teemme?

TIEDOSTAMATON MIELI, ALITAJUNTA PORTINVARTIJA, HAASTEET

D: Ajattelemme alitajunnan ja tiedostamattoman olevan fyysisen mielen alapuolella. Itseasiassa ne ovat sen yläpuolella. Koska se on henki, korkeampi mieli joka tulee alas tiedostamattomaan mieleen, joka on ensimmäinen taso. Se sisältää kaikkien uskomusjärjestelmiemme potentiaalin jota fyysinen mieli voi kokea. Sitten alitajunta toimii vähän kuin portinvartijana fyysiselle mielelle. Muutamat tiedostamattomat uskomukset tulevat alitajuntaan kun ovat valmiita eli kun fyysinen mieli on juuri ja juuri valmis käsittelemään niitä uskomuksia. Alitajunta päästää ne sisään fyysiseen tietoiseen mieleen, sitä mukaa kuin se kykenee käsittelemään niitä. Tiedostamaton on siis kuin teemojen ja haasteidesi varasto, joita olet sopinut käymään läpi tässä elämässä. Alitajunta päättää mitä päästää läpi. Fyysinen mieli on se joka kokee ne elämässäsi ilmentyvinä tilaisuuksina tai haasteina. Monet ovat haasteita joita ihmiset ovat valinneet kokea.

H: Näemme lottovoittajia, yhden yön kuuluisuuksia joilla ei ole kykyä käsitellä asiaa. Tai toisia jotka nostavat varallisuuttaan parinkymmenen vuoden aikana. 

D: Nämä asiat tulevat ihmisten elämään luonnollisesti monista eri syistä. Nopea rahan voittaminen paljastaa henkilön uskomusjärjestelmän. Tehtiin koe jossa kodittamalle annettiin satatuhatta dollaria, hän antoi sen pois nopeassa ajassa koska ei halunnut olla rahan kontrolloima. "Olen mieluiten koditon ja vapaa". Ei siis voi tietää miksi ihmiset ovat jatkuvasti jossakin tilanteessa, ennenkuin todella tutkii uskomuksia jotka saivat heidät tekemään valintoja jotka johtivat tilanteeseen. 

H: Raha ei ole aina ratkaisu. 

VAURAUDEN MUODOT

D: Ei todellakaan. Bashar puhuu usein että on monia vaurauden muotoja, raha on tällä planeetalla hyväksytty yhtenä vaihdannan välineenä. Siinä ei ole mitään pahaa, mutta valitettavasti olemme kehittäneet suhteen siihen missä se toimii toisten vaurauden muotojen kustannuksella jotka voisivat tulla meille. "Jos joku antaa sinulle lahjan, se on vaurauden muoto, jos sinulla on jotain millä käydä vaihdantakauppaa, se on varauden muoto, kommunikaatio on vaurauden muoto, mielikuvitus, synkronismi.

Niin kauan kuin jatkat toimimista intohimollasi, ei ole väliä mikä vaurauden muoto tulee takaisin. Hyvin usein se on 2-4 eri vaurauden muotoa. Tarvitset ehkä vain vähän rahaa tehdä sitä, mutta sitten joku antaa sinulle jotain, sitten ymmärrät että sinulla on jotain millä tehdä vaihtokauppaa ja synkronismi tuo sinulle uuden mahdollisuuden jota ei aiemmin ollut. Kaikki yhdessä muodostavat 100 % vaurauden joka sallii sinun jatkaa eteenpäin intohimossasi. Mutta vain yhden vaurauden muodon vaatiminen, rahan, voi sulkea oven mistä muut vaurauden muodot olisivat saattaneet tulla. "Jos en saa tätä, en voi tehdä tuota", pyyhkii välittömästi kykysi havaita mitään muita vaurauden muotoja aidoiksi."

Sinun täytyy siis laajentaa vaurauden käsitettä, että sen kaikki muodot voivat tulla sinulle ja sallia sinulle kyvyn liikkua eteenpäin.

H: Todella kiehtovaa, en ole koskaan kuullut tuota. Voimmeko kaivautua hieman syvemmälle näihin viiteen vaurauden muotoon?

D: Muotoja saattaa olla enemmänkin, Bashar on puhunut ainoastaan näistä. Mietitään kommunikaatiota, minulla on siitä kokemusta. Esimerkiksi sinulla ei ole rahaa maksaa vuokraasi. Joku voisi sanoa "tarvitsen lisää rahaa". Tarvitsetko vain lisää aikaa, kerrot vuokraisännälle että tarvitset aikaa. Kommunikaatio usein kehittää ihmisiä, he arvostavat ettet vain pakoillut, kommunikoit ja siksi vuokraisäntä saattaa antaa lisäkuukauden. Kunhan hän tietää että mietit vastuitasi ja niiden täyttämistä, hän tietää että olet rehellinen. Nyt sinulla on lisäaikaa, lisää mahdollisuuksia tulla esiin sinä aikana. Se on vaurauden muoto, laajentaa aikaa pitääksesi lupauksesi. Ne täytyy vain laittaa palvelemaan sinua. 

Kuuluisa tarina jonka aina kerron hyvästä ystävästäni, valokuvaajasta jolla oli unelma lentää ympäri maailmaa ja ottaa kuvia Stonehengestä, yms. Hänellä ei ollut rahaa lentolippuihin joten hän sai hullun idean, hän ei masentunut. "Pyydän lentoyhtiöitä lennättämään minua ilmaiseksi ja vastapalveluksena valokuvaan paikkoja ja saavat käyttää kuviani mainostarkoituksissa." Hän sai lopulta lisäksi myös hotellihuoneet ja kaiken muunkin ilmaiseksi. 

Jos joku tie on sinulta suljettu, sinulla ei ole pääsyä johonkin vaurauden muotoon. Mutta toisiin on jos olet vain tarpeeksi mielikuvitusrikas ja luova... pysy inspiroituneena tilassa jossa voit ajatella vaihtoehtoista reittiä. Se vaihtoehtoinen reitti esittelee itsensä AINA , mutta VAIN jos pysyt vastaanottavaisella tasolla. Nämä tarinat eivät ole satuja, näin todellisuus toimii kun SALLIT sen toimia. 

H: Kaunis tarina. Ego tahtoo kontrolloida kaikkea.

KONTROLLI ON SISÄÄNRAKENNETTU

D: Totta. Emme muista että olemme jo kontrollissa. Antautua elämäsi virtaamiselle, ei tarkoita että luovut kontrollista, se on antautumista kontrollille joka on jo sisäänrakennettu sinuun. Se on automaattinen. Sinun täytyy työskennellä siinä miten elämä tulee sinulle, tietäen että se tulee sinulle jollakin tavalla syystä. Sallien sinun tutkia mitä täytyy tutkia, mihin olet suostunut. kehittämään itseäsi, kasvaa.

Sinun täytyy työskennellä elämän virtauksen KANSSA , tapahtumien ajoituksen kanssa, mahdollisuuksien kanssa kun ne esittelevät itsensä. Jopa jos jokin jota vastustat, ilmentyy, tunnistat ettet olisi halunnut sellaista. Se on silti olemassa siinä syystä, vaikka vain kaikkein perustavimmasta syystä. Näin on paljon selkeämpää kun näet kontrastin. Se on positiivinen tapa käyttää mitä et toivo. Kun käytät sen syyn loppuun miksi se tuli, se poistuu. Ja valaisee enemmän selkeyttä elämääsi mitä toivot ja mitä et, siirryt eteenpäin ja toisia mahdollisuuksia saapuu. Tämä on synkronismia, joka on aika-paikan tapa näyttää että kaikki on yhteydessä, orkestroitua. 

H: Sekin että me tapasimme 13 vuotta sitten ja puhumme nyt näin. Siihen oli syynsä, ei epäilystäkään. En edes tiennyt että kanavoit, me teimme elokuvia ja sitten pyysin sinua mukaan henkiseen podcastiini. Bashar puhuu joskus ylisielusta, mikä se on?

YLISIELU

D: Tietoisuus on erotellut tavallaan itsensä (vaikka irtonaisuutta ei tietysti olekaan), on näkökulma joka on korkeammalla tasolla. Lähes arkkityyppisellä tasolla, voisit sanoa että se on potentiaalinen kokoelma sieluja, kuin mini-Lähde, mini-Jumala, jossa on olento jota kutsutaan ylisieluksi. Se voi ulottaa yksityisiä sielutietoisuuksia itsestään monille eri aikalinjoille yhtäaikaisesti, moniin eri inkarnaatioihin yksilöllisinä sieluina. Saman aikaisesti. Ja luoda fyysisiä mieliä joilla on fyysisiä kokemuksia ja kaikki se tieto kerääntyy takaisin näiden yksilöllistettyjen sielujen kautta Yhteen Lähteeseen jota kutsutaan ylisieluksi.

Voi olla ylisielujen ylisieluja, tavallaan Lähde suurena ylisieluna. Koska se ON kaikki. 

Ylisielu on toinen tapa ilmaista että on olemassa taso, missä saattaa olla Maapallon ylisielu. Bashar sanoo että kun sitä katsoo siitä perspektiivistä, on lähes 8 biljoonaa ihmistä tällä planeetalla, mutta se edustaa vain 500 000:tta ylisielua. Toisinsanoen ylisielu saattaisi yhtäkkiä heijastaa yksilöllistettyjä osiaan yksilöllisinä sieluina, jotka inkarnoituvat yksilöllisinä ihmisinä tuhansia kertoja yhdessä paikkaa yhdessä ajassa. Tai eri aikalinjoilla.

SIELURYHMÄ, SUUREMPI KOLLEKTIIVI

Joten se on sopiva tapa esittää että on eri tasoja kokoelmalle tietoisuuksia jotka ovat isompia ja isompia. Ylisielu on tapa esittää että monia yksilöllisiä sieluja voi itseasiassa kuulua sieluryhmään, sieluperheeseen suuremmassa mittakaavassa. Siksi se kollektiivi olisi ylisielu samaan tapaan kuin sanoisimme että ihmiset USA:ssa kuuluvat siihen MAAHAN. Pohjois-Amerikan ihmiset kuuluvat siihen MANTEREESEEN. Ihmiset kuuluvat MAAPALLOLLE. Siirrytään suurempaan ja suurempaan kollektiiveihin. Koska on sopimus kokea tiettyjä teemoja. Joten sielujen ryhmät kerääntyvät yhteen samantapaisessa MAASSA, tai MANTEREESSA tai MAAILMASSA mitä kutsumme ylisieluksi.

H: Ja riippuen maasta jossa asut, aikajaksostasi, opit tiettyjä oppiläksyjä siinä maassa. Ihmisillä Pohjois-Koreassa on hyvin erilainen kokemus kuin ihmisillä Meksikossa. 

D: Kyllä, mutta sama ylisielu saattaa olla inkarnoituneena Pohjois-Koreassa JA Amerikassa JA Euroopassa ja missä tahansa. Että on kaikki nämä eri kokemukset samanaikaisesti, siten se näkee, kokee kollektiivina. 

H: Mikä on Basharin määritelmä karmasta?

KARMA ON POISSA KUN TUNNISTAA EPÄTASAPAINON

D: Vanha määritelmä sanskriitiksi tarkoittaa toimintaa. Pääset kohtaan missä tajuat että ehkä olet poissa linjastasi, todellisen tarkoituksesi suhteen, energiasi. Tahto yksinkertaisesti korjata se, siirtyä takaisin linjaan, tehdä erilaisia päätöksiä jotka tuovat sinut takaisin tasapainoon. Se on tunnistaminen että olet poissa linjasta, se on karma. Ja TEOT joita päätät tehdä päästäksesi takaisin tasapainoon. Jos on tahtoa saattaa itsensä tasapainoon kun tunnistat epätasapainon: se on siinä, olet pyyhkinyt karmasi. 

Se ei todellakaan liity tuomitsemiseen tai rankaisuun negatiivisessa mielessä, eikä se todellakaan ole ankkuri joka ankkuroisi sinut menneisyyteen tai johonkin missä minun täytyisi päästä irti karmastani. Se on enemmänkin välitön asia. Vaikka sinulla olisi tuhat elämää maailman huonoimpana ihmisenä. Alat muuttaa itseäsi ja boom, se on poissa. Olet tasapainottanut, teit päätöksen tasapainottaa itsesi. Joten välttämättä sinun ei tarvitse läpikäydä kokemusta "tein sinulle niin, nyt joudun läpikäydä saman kokemuksen". Ei. Saatat valita sen, mutta ei ole pakko. Se on "Ymmärrätkö kuka olet ja oletko halukas olemaan se olento, Lähteen todellisempi heijastus, kuten olet. Ja jos alat tekemään valintoja, tekoja jotka osoittavat sinun olevan... karma on poissa. Palauduit tasapainoon, tai ainakin yritit.

H: Mielenkiintoista. Miten vapaa tahto liittyy tähän kaikkeen?

VALITSET KOHTALOSI, MUTTA MITEN ELÄT ON AINA VAPAA TAHTO

D: Se on yhdistelmä, sinulla on henkenä vapaa tahto olla valinnut tämän elämän. Mutta kun tulet tänne ja tihennät itsesi niin sanotusti fyysiseksi henkilöksi, se on silloin sen elämän ELÄMISTÄ, kokemista. Tavallaan voisi sanoa sielu, sinä, on nyt valinnut kohtalosi. Sielun vapaa valinta muuttuu fyysisen henkilön kohtaloksi. Et voi olla kukaan muu kuin sinä, sitä polkua kuljet. MITEN teet sen? Vapaa tahto. Se on kohtalosi jonka valitsit korkeammalla tasolla, joka oli myös vapaan tahdon valinta mutta fyysiselle ihmiselle se näyttää kohtalolta koska et voi olla kukaan muu kuin sinä itse.

H: Videopelivertauskuvassa sinä olet Mario, et voi olla Luigi. Miten pelaat pelin, riippuu sinusta, mutta sen roolin valitsit.

D: Kuin olisit päättänyt pelata shakkia, sääntöjen mukaan, mutta mitä strategioita käytät, miltä shakkilauta näyttää... kaikki vapaan tahdon mukaista. Mutta pelaat shakkia. 

H: Olen kuullut sinun sanovan väittämän: "Kaikki tuska on luonnollisen itsesi vastustamista". Kerro siitä?

TUSKA ON VASTUSTUSTA

D: Kaikki on energiaa, kehosi, neurologiasi käyttää ja prosessoi energiaa, sähköisiä signaaleja ja kaikkea sellaista. Katselkaa sitä elektroniikan perspektiivistä. Jos sinulla on johto joka vastustaa energiavirtausta sen läpi, se kuumenee, alkaa hajota, sulaa. Tällaista tapahtuu neurologisessa verkostossasi. Sinulla on se sisäinen ydintaajuus, mutta jos sinulla on uskomusjärjestelmiä jotka suodattavat sitä energiaa, se luo vastustusta ja sen tuloksena koemme tuskaa. Sinun täytyy tulla enemmän superjohtavaksi, saada ne suodattavat elementit pois tieltä. Sitten energia voi virrata vapaasti ja olet periaatteessa tuskavapaa. Ellet teemana ole valinnut että koet sen tuskan koska se palvelee jotain minussa, palaa kokemusteni läpi jopa nopeammin koska olen niin keskittynyt. Tai se on oppitunti jollekin toiselle.

Eli jos on tietty syy pitää se, pidät sen. Mutta yleisesti on kyse uskomusjärjestelmien vapauttamisesta, jotka aiheuttavat vastustusta todelliselle itsellesi. 

>>Tästä saakka kohdasta 1:00:00 alkaen vain lyhyet suomennokset >>>

H: Mikä on syyllisyyden ja vastuullisuuden ero?

D: Syyllisyys on itsesyytöstä. "Olen paha ihminen, toivoton tapaus, arvoton". Kaikki nämä ovat sivussa siitä pointista että miksi tunnistat olevasi poissa linjasta. Täytyy ottaa vastuu positiivisesta toiminnasta, päästäksesi tasapainoon.

H: Miten muutamme pelkopohjaisia käsityksiämme toiseksi?

SISÄINEN MOTIVOIVA MEKANISMI JA USKO

D: Bashar sanoo että meissä kaikissa on sisäinen, automaattinen motivoiva mekanismi, jokainen käyttää sitä täysin samalla tavalla. Kuljet AINA suuntaan jonka USKOT hyödyttävän sinua. Kuljet aina POISPÄIN sellaisesta jonka uskot olevan hyödytöntä. Avain tässä on: MITÄ USKOT.

Jos pelkäät siirtyä eteenpäin intohimosi suuntaan, saattaa olla että olet liittänyt motivoivaan mekanismiisi "Jos liikkuisin eteenpäin, USKON että asiat muuttuisivat huonommaksi." Siten olet tehnyt eteenpäinliikkumisesta huonompaa kuin pysymisestä siinä missä olet, vaikka et pitäisi siitä mitä koet nyt. Sinun täytyy selvittää MITÄ uskon, miksi. Usein huomaat ettei pelossa ole järkeä.

Jos mietit "haluan olla suunnittelija", katselet ympärillesi ja näet ihmisiä jotka ovat suunnittelijoita, tekevät sitä mistä itse pitäisit. Jos he voivat tehdä sitä työtä, ainoa ero sinun ja heidän välillä on, että heidän uskomusjärjestelmänsä kyvyistään tehdä sitä työtä ja mitä tapahtuisi jos tekisivät... oli erilainen kuin sinulla. Koska kaikilla on potentiaali siirtyä eteenpäin sellaisessa joka on totta sinulle, ainoa estävä asia olet sinä itse. 

H: Kun jahtaat unelmaa, käytät vuosia, joskus vuosikymmeniä sen jahtaamiseen, vain törmätäksesi seinään uudelleen ja uudelleen. Silti pidät siitä, kaikki on ohjannut sinua tähän suuntaan, mutta kysyt mikä tämän tarkoitus on?

MATKA ON TÄRKEÄMPI

D: Siinä prosessi oli se juttu. Jotkut sekoittavat prosessin päämäärään, vaikka MATKA on se päämäärä. Toimi intohimosi eteen sen verran kuin kykenet, kunnes et enää saa vietyä sitä eteenpäin.

Tämä on raskasta, mutta: 0 oletusta, 0 vaatimusta siitä miltä tuloksen tulisi näyttää. Pysy positiviisena, huolimatta mitä tulee eteen, tarkistele jatkuvasti uskomusjärjestelmiäsi, päästä irti niistä jotka eivät palvele sinua. KAIKKI se on paljon rikastuttavampaa ja tärkeämpää kuin päästä tekemään sitä mitä ajattelit tekeväsi.

Tämä liittyy ihmisten negatiiviseen egoon: LUULEMME että tiedämme mikä on meille parasta, vaikka meillä ei ole mitään aavistusta.

Kun intohimomme esittäytyy, se saattaa tulla esille vain saadakseen meidät liikkeelle kohti sitä minkä TODELLA on tarve tapahtua sillä nyt liikut, teet. Seinään törmääminen saattaa olla myös positiivinen asia. Vihreän valon positiivinen synkronismi ja punaisen valon positiivinen synkronismi. Pysähdyt punaisiin valoihin ettet törmää johonkuhun toiseen. Punainen valo voi tarkoittaa ettei vielä ole aika edetä, etsi seuraava mihin kykenet etenemään. Vaikka näyttäisi ettei sillä ole mitään tekemistä asiaan, innostus kertoo että kaikki on yhteydessä. Ehkä täytyy oppia jotain toisaalla että voit palata ja tehdä sitä alkuperäistä suunnitelmaa paremmin. Nämä punainen ja vihreä valo pitävät sinut polulla, seuraa niitä. 

H: Mutta minä HALUAN kulkea punaisen valon läpi.

D: Mutta tiedät mitä tapahtuu, saatat päätyä sairaalaan. Tästä voimme siirtyä Basharin kertomiin seitsemään perustarpeeseen kukoistaaaksesi elämässä. Usein on kyse siitä mitä TARVITSET, ei siitä mitä haluat. Se mitä haluat, saattaa olla vain egojuttu. Monet rikkaat eivät ole kovin onnellisia. 

ELÄMÄN PERUSTARPEET

1. Ilma 2. Vesi. 3. Uni ja yhteys unimaailmaan joka lataa henkesi, kehosi. 4. Ruoka 5. Fyysinen suoja, ympäristö. 6. Yhteys: suhteet kosmokseen, eläimeen, ihmiseen, jokin vastavuoroisuus. 7. Itseilmaisu, luova ilmaisu, saatko ilmaista itseäsi.

Jos saat kaiken mitä tarvitset, voit elää täyttä elämää. Se mitä haluat, ei aina ole ideaalia.

H: Mitä Bashar sanoo ihmiskunnan tulevaisuudesta?

TULEVAISUUS, VUONNA 2026-2027 ET KONTAKTI

D: Hän tekee yleensä vähän ennustuksia, on monia mahdollisuuksia. Vaikka ennustus menisi pieleen, se ei tarkoita että näkijä olisi väärässä, sinulla on vapaa tahto. Bashar sanoo että kun jokin näyttää hyvin epätodennäköiseltä muuttua, sen takana on paljon energiaa että on epätodennäköistä sen muuttua.

Vuonna 1998 hän kertoi että vuoteen 2001 mennessä tulee olemaan terroristi-isku New Yorkissa (tämä ennustus on nauhoitettu). Joskus ennen vuotta 2016 hän sanoi että vuonna 2016 kaikki muuttuu. Hän viittasi sillä maailman politiikkaan ja sekin toteutui. Viimeisin ennustus... hän ei tarkalleen selitä mitkä tapahtumat ovat jotka tuovat tämän esiin... mutta hän sanoi että todennäköisimmin 90 % todennäköisyydellä joskus 2026 lopussa ja vuoden 2027 alussa todennäköisimmin on suuri kontaktitapahtuma avaruusolentojen kanssa. Sitten kaikki muuttuu, hän sanoo. Tiedätte ettette ole yksin.

H: Mikä on täydellisen elämän määritelmäsi?

D: Olla se joka olet, luottaen siihen että voit olla oma itsesi ja silti sinua tuetaan.

H: Jos kertoisit nuoremmalle itsellesi jotain, mitä?

D: Älä huoli, kaikki järjestyy.

H: Miten määrität jumalan?

D: Kaikki mitä on, kaikki on tehty siitä.

H: Mikä on elämän tarkoitus?

D: Tuntea itsesi, olla oma itsesi.

*

Straight to Heaven: A message from the Angels: https://youtu.be/EluiAGiLy0s

Lorna Byrne on irlantilainen näkijä, julkaissut monia kuuluisia enkelikirjoja. Suomensin lyhyesti videolta:

"Lapsuuden perheeni oli hyvin köyhä. Minulla oli dyslexia (lukemisen erityisvaikeus), lääkäri luokitteli minut jälkeenjääneeksi ja minua varoiteltiin jatkuvasti että saattaisin joutua hoitolaitokseen. Sillä sinne vammaisiksi luokitellut yleensä laitettiin. Kävin kuitenkin koulua, jossa opettajat eivät kiinnittäneet minuun mitään huomiota, tunsin koko nuoruuteni olevani täysin näkymätön. Itkin paljon. Olen luultavasti ollut kontaktissa sieluuni enemmän kuin ihmisosaani. Enkelit kertoivat että vatsassani on jotain vialla. En koskaan valittanut vaivojani, kunnes enkelit kehottivat lähtemään lääkärille. Koin kuolemanrajakokemuksen leikkauksessa sairaalassa. Menin suoraan taivaan kotiin, ei tuskaa, olet täydellinen siellä. Olemme osa jumalaa, sinulla on vapaa valinta tulla tietoiseksi sielustasi.

Isäni oli siellä parikymppisen näköisenä, juoksin hänen luokseen. Käteni tuntuivat niin ihmismäisiltä vaikka olin sielumuodossa ja kiersin käteni hänen ympärilleen, se tuntui kuin kaksi sielua koskettaisi. Jumala koskettaisi jumalaa, sitä se oli. Rakkaamme eivät ole kuolleet, he kertovat meille viestejä myös koko ajan. Miksi odotamme kuolemaamme päästäksemme taivaan kotiin ja uskoaksemme siihen, voisimme uskoa jo nyt. Emme ymmärrä rakkauttakaan. Jumala oli siellä ja sanoi että minun täytyy lähteä takaisin. "Älä piilottele minulta". 

Näen enkeleitä fyysisesti, se on luonnollinen tila. Ne voi tuntea ja kuulla. Kun joku kiusasi minua, enkelit lohduttivat, he olivat minun parhaita kavereitani ja opettajiani. Lapsena en tiennyt että ne ovat enkeleitä, ne vain olivat pinnasänkyni ympärillä. Enkelit ovat todella kauniita, heillä on hienoiset siivet ja he liikkuvat pehmeästi kuin valkoinen sumu, tai silkki. He opettivat miten nähdä. Ihmiset ovat menettäneet kyvyn nähdä, katsotte ympärillenne huoneessa mutta ette näe mitä oikeasti huoneessa oli. En katsele vain sinua, katselen kaikkea mitä välissämme on. Se liikkuu koko ajan, ilma, tuuli, tähtipöly universumista, enkeleitä, edesmenneitä, he tulevat ja menevät. Suojelusenkeli on joka sekunti luonasi.

En koskaan mennyt yliopistoon koska en osannut lukea tai kirjoittaa. Minua on opetettu toisella tavoin (enkelit). 

Kun mieheni kuoli, näin kun enkeli nosti hänet ylös, tiesin ettei hän enää herää.

Kuoleman jälkeen arkkienkeli Mikael tuli, "Minulla on sinulle viesti. Jumala sanoo että on aikasi kirjoittaa ensimmäinen kirjasi." Sanoin etten osaa kirjoittaa enkä lukea, miten tekisin sen? Minulle sanottiin vain että ole rohkea. Sitten eräänä päivänä oveni taakse tuli mies isojen pakettien kanssa. Kysyin haluaako hän tulla teelle, mutta hän sanoi että pysähtyi vain muutamaksi minuutiksi tuomaan pakettinsa. "Se on sinulle". Ja hän lähti. Olin äimistynyt nähdessäni elämäni ensimmäisen kannettavan tietokoneen ja tulostimen. Käännyin jälleen arkkienkeli Mikaelin puoleen, joka kertoi että ne ovat kirjojeni kirjoittamista varten. Sanoin etten osaa käyttää niitä, mutta hän sanoi "apu on tulossa". Naapurini opetti minut käyttämään niitä. Siten ensimmäinen kirjani Enkeleitä hiuksissani syntyi.

*

https://www.hs.fi/tiede/art-2000008587076.html (tilaajille)

Hiekasta yllättäen löytynyt kokonainen ehjä muinaiskaupunki raottaa kuuluisien faaraoiden Ekhnatonin ja Tutankhamonin arvoitusta.

*

https://vimeo.com/ondemand/scotlandhiddensacredpast

Skotlannissakin "Gizan pyramidit".

*

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/852dd9af-f184-437d-99c2-d3bb8d78d3c5

"Huhut Etelämantereen pyramideista nousi jälleen esille, kun kuva eräästä vuorenhuipusta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Alueella on havaittu useita outoja vuorenhuippuja, joista yksi muistuttaa Egyptin Gizan pyramideja.

Etelämanner on ollut viime aikoina enemmän kuin kohtuullisen spekulaation kohteena. Salaliittoteoreetikko Eric Hecker väitti aikaisemmin tänä vuonna Etelämantereen Amundsen-Scottin asemaa ”avaruusolioiden lennonjohtokeskukseksi.”

Antarktikselta on kuitenkin aiemmin tehty merkittäviä löytöjä. Vuonna 2020 Nature-tiedelehdessä julkaistussa tutkimuksessa kerrottiin, että Etelämanner oli 90 miljoonaa vuotta sitten aivan toisenlainen. Tuohon aikaan siellä oli kosteaa, vihreää ja keskilämpötila noin 12 asteen kieppeillä. Tutkimuksen mukaan eräästä Etelämantereen näytteestä löytyi esimerkiksi suuria määriä siitepölyä, itiöitä ja kaikkien aikojen ensimmäisiä jäänteitä Antarktiksen kukkakasveista."

*

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/057be306-5776-4f6b-b5d4-36717d4a116b

"Tunnistamattomia epänormaaleja ilmiöitä (UAP) tutkiva Yhdysvaltain puolustusministeriön alainen toimisto AARO (All-Domain Anomaly Resolution Office) on kerännyt yhteensä noin 800 salaperäistä havaintoa. Toimisto perustettiin viime vuonna, jotta UAP-tapauksia voitaisiin havaita, määrittää ja selvittää.  Pieni osa, noin 2–5 prosenttia tapauksista on Kirkpatrckin mukaan selittämättömiä.

Pew Research Centerin vuonna 2021 tekemän tutkimuksen mukaan 65 prosenttia amerikkalaisista uskoo, että älyllistä elämää on olemassa maapallon ulkopuolella. Sen lisäksi 51 prosenttia uskoi, että hallituksen tutkimat UAP:t ovat todennäköisesti todiste maan ulkopuolisen elämän yhteydenotosta. 

Entisen tiedusteluvirkailija David Gruschin väitettä siitä, että Yhdysvallat pitää hallussaan ufoaluksia. Grusch väittää, että ufoaluksista koskevia tietoja pimitetään kongressilta laittomasti. Gruschin väitteet vahvistettiin myös tiedusteluyhteisön sisältä. Yhdysvaltain ilmavoimien tiedustelu-upseerin Jonathan Greyn mukaan Yhdysvalloilla on hallussaan ”eksoottista materiaalia”.

*

https://yle.fi/a/74-20042593

"Suvasvesi Pohjois-Savossa on siitä erikoinen järvi, että sen pinnan alta löytyy kaksi vierekkäistä asteroidien törmäyksestä syntynyttä kraatteria. Noin seitsemän vuotta sitten selvisi, että kyseessä on kahtena eri ajankohtana tapahtuneet törmäykset. Ensimmäinen asteroidi törmäsi maahan yli 700 miljoonaa vuotta sitten. Toinen noin 80 miljoonaa vuotta sitten. Törmäysten välissä välissä on vähintään 600 miljoonaa vuotta.

Kraattereita tunnetaan maapallolla noin 200. Suvasveden kraatterit ovat niiden joukossa erikoisia kahdesta syystä. Ne ovat lähes täsmälleen saman kokoisia ja lähempänä toisiaan kuin mitkään muut eri törmäyksissä syntyneet kraatterit.

Suomen kallioperä on kahtia jakautunut. Pohjoisessa ja itäosissa maata on vanhaa arkeeista kalliota, joka on yli 2,5 miljardia vuotta vanhaa. Nuorempi osa on 'hitsautunut' siihen kiinni myöhemmin.

– Raja kulkee Suvasveden pohjoisemman kraatterin poikki, mikä on aivan ainutlaatuista, Öhman kertoo."

*

https://yle.fi/a/3-12069668

"Suuri asteroidi törmäsi Vaasan eteläpuolelle yli 500 miljoonaa vuotta sitten. Meteoriitti synnytti halkaisijaltaan noin viiden kilometrin pitkän kraatterin Mustasaaren, Vaasan ja Maalahden alueilla, joka nykyään on avointa peltomaisemaa.

Harvinaiset löydökset tehtiin uuden asuinalueen rakennus- ja räjäytystöiden yhteydessä. Alueelta paljastui kalliota, jossa oli vaaleita juonia, jotka olivat täysin uusia löytöjä. Silmiinpistävää oli, että nämä löydökset eivät olleetkaan tyypillisiä graniitin paloja. Tutkijat alkoivat siis selvittää, mistä ne ovat peräisin.

Andersén kertoo vierailleensa yli 20:ssä maapallon kraatterissa, mutta tällaisia halkeamia hän ei ole nähnyt missään muualla."