9eaa7103132e2fd7790a610711aa9083-normal.

Blessingway-Visual-normal.jpg

Suo minun kulkea kauneuden polkua

koko päivän kulkea

halki vuodenaikojen ikuisen kierron

ja iloita jälleen lintujen paluusta

lintujen riemukkaasta paluusta

kulkea siitepölyn peittämää kasteista polkua

heinäsirkat jalkojeni juuressa

kulkea keskellä kauneutta

kauneus edessäni

kauneus takanani

kauneus yläpuolellani

Suo minun vanhana vaeltaa kauneuden polkua

kevein askelin

kulkea kauneuden polkua yhä vielä elinvoimaisena

kunnes kaikki päättyy kauneudessa

kunnes kaikki päättyy kauneudessa.

(Navajo rukous)

~~~

 

http://hidastaelamaa.fi/2014/03/uusi-mina-mita-uusi-mina-tekisi/

Kodin energioiden puhdistaminen:

http://thehealthylivinglounge.com/2010/07/26/a-simple-guide-to-cleansing-the-energy-in-your-home/

Keskiviikko 2.4 klo 21.45 Yle Teema... taas jokin tuleva ohjelma jota en ehdi nähdä, toivottavasti tulee Yle Areenaan...

http://teema.yle.fi/ohjelmat/juttuarkisto/niittymarien-taivaalliset-vaimot-12

 

"Sielu / Korkein Itse

Sitä mitä monet kutsuisivat "sieluksi", te kutsutte "korkeammaksi itseksi". Niinpä käytämme näitä termejä synonyymeinä, koska sitä opetamme. Mutta esoteerisessa uskossa korkeammalla itsellä on persoonallisuus. Se on osa Jumalaa, millä on teidän kasvonne. Se on verhon toisella puolella samaan aikaan, kun se on sisällänne - ja se on sisäinen profeetta!

Korkeampi itse ei ole yläpuolellanne, mutta se värähtelee korkeammalla kuin ruumiillinen itsenne. Esoteerisen uskon koko tarkoitus ja tavoite on, että ihminen ottaa korkeampaa itseä kädestä ja löytää lisää tuosta mallista.

Eikö olisi mukava joka aamu herätessänne ottaa Jumalaa kädestä ja kulkea tuon päivän läpi syvällisen tasapainon ja viisauden kera? Tämä on new age -uskomus. Se on esoteerinen uskomus - päästä kosketukseen Jumalan kanssa, joka on teissä.

Kosketukseen pääseminen korkeamman itsenne kanssa luo tasapainon sisällenne ja auttaa teitä myös toisten kanssa. Korkeampi itse on avain. On hyväntahtoinen järjestelmä, mikä rakastaa teitä ja näkee teidät niin, kuin te näette omat lapsenne.

Enkelit

Rakkaat ystävät, tätä planeettaa varten on hyväntahtoinen apujärjestelmä. Se on niin monimutkainen, että siitä on erittäin vaikea puhua kanssanne, koska teille on se ennakkoasenne, mitä luulette sen olevan. Missä enkelit ovat? Mitä ne tekevät? Miten usein? Keitä ne ovat, mistä ne tulevat?

Fyysiset vierailut. Enkelit tulevat, kun niitä tarvitaan, ja ne tulevat keskuslähteestä. Normaalisti näin on eri ajankohdissa sekä ihmiskunnalla yleisesti ja yksilöillä. Joka kerta niiden tuleminen on vaikuttavaa. Kukaan niistä ei ole ruumiillinen. Taas kerran, ihmiset ovat päättäneet, että kun enkeliolento käy heidän luonaan, sille on laitettava iho ja siivet ja annettava nimi, jotta vierailusta tulee uskottava tai selitettävä. Ihmiset värittävät niiden asun valkoiseksi (mikä merkitsee puhtautta), piirtävät kuvia niistä, laittavat sädekehän niiden ympärille ja kertovat niistä henkisessä historiassa. Mutta ne eivät näytä siltä. Ne ovat moniulotteisia olentoja, eivät ruumiillisia.

Luultavasti Mooses kuvasi enkelin ulkonäköä selkeimmin palavana pensaana. Tuli mikä ei pala loppuun, tai pyörivä ja sateenkaaren väreissä kimaltava pallo on hyvä kuvaus enkelienergiasta. Palava pensas oli tosiaan enkeli. Enkelienergioissa on dramaattista se, että ne ilmestyvät luoksenne energiapallona, silloin kun ette odota. Joskus ne tulevat seinän läpi! Ne ovat sateenkaaren väreissä kimaltavia, jotkut näyttävät tulelta ja niillä on taipumus pelästyttää ihminen! Jokainen raportti joka pyhissä kirjoituksissa kuvaa enkelin vierailua, kertoo enkelin välittömästi kommunikoineen: "Älä pelkää!"

Tässä on osa, mitä ette odottaneet. Ne ovat kollektiivi. Ei ole mitään yksittäistä enkeliä. Saatatte nähdä sen yksittäisenä enkelinä, aivan kuten näette oman kehonne yksittäisenä, mutta te ette tiedosta enkelivoimakeittoa. Enkelit puhuvat monilla äänillä, mutta ne puhuvat päässänne, eivät ilmassa äänivärähtelyinä. Enkelit eivät puhu normaalisti väkijoukoille. Ne puhuvat henkilökohtaisesti jollekin ihmiselle, mutta kyse on monien yhteisäänestä, mikä hahmotetaan ja "kuullaan" yhtenä. Löydätte enkeleitä läpi koko historian. Ne ovat luomisenergian edustajia. Niillä ei ole sukupuolta, koska ne ovat energiaa. Ne eivät ole miespuolisia tai naispuolisia ja ne ovat kaikki yhtä voimakkaita. Ne ovat kauniita ja moniulotteisia viestintuojia, jotka antavat apua ihmiskunnalle. Ainoa asia mikä erottaa ne toisistaan, on niiden palvelutyyppi tai erityisosaamisalue. Mutta ne ovat aina osa meitä, silloinkin kun ne näyttävät olevan erossa ja puhuvan teille.

Energiakenttänne (=luontainen, ei sielu, ei korkeampi itse, vaan SINÄ)

Teillä on jotain, mitä olette nimittäneet "merkabaksi", eli energiakentäksenne. Löyhästi määriteltynä tämä on henkilökohtainen kvanttienergiakenttänne, mikä on melkein kahdeksan metriä leveä. Se on kenttä, minkä luo DNA-molekyylienne summa [mitkä ovat kietoutuneet yhteen biologiatasolla]. Jokaisella ihmisellä on tämä kenttä. DNA on ainutlaatuinen, joten jokainen merkaba on ainutlaatuinen. Merkaba-kenttänne ei ole sielu. Se ei ole myöskään korkeampi itse. Se on sinä! DNA-kentällänne on täysin eri tarkoitus kuin olla vuorovaikutuksessa vain ruumiillisen kehonne kanssa. Sitä se tekee. Se on vuorovaikutuksessa teidän ja tietoisuutenne kanssa.

Tämä on monimutkaista ja vaikea selittää. Merkaba sisältää paljon teistä, koska se on silta luontaiseen [kehon fiksu osa]. Se kantaa jumaluuttanne, elämänvoimanne suunnitelmaa ja akaasiaanne. Koska akaasinen tiedostonne on DNA:ssa, se on myös osa merkabaa. Siksi voitaisiin sanoa, että lähetätte aina menneisyyttänne merkaba-kenttänne kautta. Rakkaat ystävät, tämä on syy, miksi monet pystyvät lukemaan menneitä elämiänne. Perusta kaikelle mitä olette, on merkabanne pyhissä malleissa.

Perheet, kuolleet perheenjäsenet

Tämän monimutkaisuuden lisäämiseksi on hyväntahtoinen järjestelmä, mikä on kaunis, ja olemme maininneet sen aiemmin. Akaasinen perhe minkä kanssa tulette, mitä kutsutte fyysiseksi äidiksenne ja isäksenne, sisareksenne ja veljeksenne, tai se mitä kutsuisitte löyhästi perheeksenne tai rakkaiksenne täällä, on osa akaasiaanne jollain tavalla. Kvanttisesti niihin liittyy todellisuus, mitä en osaa selittää teille, koska ette tiedä, miten tämä kvanttikeitto toimii. Käytän sanoja "sielunne kanssa kietoutunut tila" ettekä kuitenkaan ymmärrä sitä.

Silloin kun menetätte jonkun rakkaan perheessänne, osa hänen energiaansa (tai hänen Jumalaosansa) menee merkabaanne ja on kanssanne elämässä. Sitten kun te kuolette, teette saman lapsillenne, veljillenne, sisarillenne, puolisollenne, aviomiehellenne tai vaimollenne. Minäpä kerron siis, mitä se merkitsee. He eivät ole koskaan poissa! Kuuletteko, mitä sanon? He eivät ole koskaan poissa. Tässä on hyväntahtoinen järjestelmä, mitä ette osanneet odottaa.

Sielut

Jokaisella osalla siinä luovassa järjestelmässä, minkä aion paljastaa teille tästä eteenpäin, on yksi piirre - hyväntahtoinen suunnitelma. Ihmisen ja hengen väliset järjestelmät on suunniteltu auttamaan ihmiskuntaa. Ne eivät ole työntämässä teitä ympäriinsä tai tuomitsemassa teitä. Ne ovat täällä opettamassa ja auttamassa, jos sallitte sen. Enkelit ilmestyvät vain auttamaan. Oletteko koskaan ajatellut sitä? Ei ole suunniteltu enkeliä, joka ilmestyy tuomitsemaan teidät. Joka kerta kun enkeli ilmestyy elämäänne, se on täällä rakastavana oppaana. Se tuntee sielunne; se tuntee, kuka olette; se tuntee korkeamman itsenne.

Kuuntele, rakas ystävä, ihmisistä ei tule enkeleitä eikä enkeleistä tule ihmisiä. Olen pahoillani, jos joku on kertonut teille niin, sillä se on vaikea oppia pois. Enkelit ovat erikoistuneita ja niin olette tekin. Ihmiset saavat henkisesti aikaan ihmisiä ja tätä "työtä" sielunne tekee ollessaan tässä galaksissa. Ihmiset haluavat kykyihin ja palkitsemiseen liittyvän etenemisasteikon. Silloin kun tulette hyväksi jossain tai opitte jonkin hyvin, 3D:ssä siirrytte seuraavalle tasolle. Niin ei ole sielujärjestelmässä, rakkaat ystävät. Ihmissielut eivät tule eläinsieluista. Ihmissielut pysyvät omassa järjestelmässään ja eläinsielut tekevät saman. Ne ovat avulias ja hyväntahtoinen ryhmä ja jotkut niistä ovat täällä rakastamassa teitä.

Tapahtuu jotain, mikä teidän pitäisi oivaltaa. Universumin järjestelmä on mieltynyt rakkauteen. Jos olette ateisti tai agnostikko, voitte sivuuttaa sen, jos haluatte, ja voitte lähteä huoneesta, sulkea oven ja sydämenne. Mutta rakastamme teitä joka tapauksessa, lähdemme kanssanne ulos ovesta joka tapauksessa ja olemme kanssanne hiljaa ja jos koskaan päätätte katsoa, olemme paikalla. Emme jätä teitä vain sen vuoksi, että te ette usko meihin.

Se on lupaus ja jos ei siltä tunnu, niin tämä johtuu siitä, että teillä on vapaa valinta mennä a:sta b:hen - ja joskus menette z:n kautta. Niin vain on ja sitä kutsutaan "evoluutio-oppimiseksi" ja se on hyväntahtoista. Se on viestimme. Voisiko se olla enää selkeämpi? Asiat eivät ole aina, miltä näyttävät, ja poistamme salaperäisyyden näistä järjestelmistä, joista olette kuulleet, jotta ymmärrätte oikean totuuden.

On rakennettu yksinkertaisia, kauniita ja hyväntahtoisia järjestelmiä teitä varten, rakas ihminen, koska te olette minun laillani toisesta paikasta. Silloin kun ette ole täällä noina lyhyinä hetkinä, kun olette kanssamme, meillä on juhlat, joita ette uskoisi! Kaikkialla ympärillämme on valoa ja laulamme nimeänne valossa.

Sitä on vaikea kuvitella, eikö vain? Juhlimme teitä kotona ja se on piilossa teiltä. Teemme sen joka kerta! Ette tiedä sitä, ennen kuin vedätte henkeä viimeisen kerran. Sitten muistatte ja sitten tulee vapautuminen. Uskokaa minua, niin se on. Se on Jumalan rakkautta. Se on järjestelmä, mikä kunnioittaa sitä, kuka olette."

(Lähde: http://www.luxonia.com/viestit/21-lee-carrol-kryon/4376-2512014-salaperaeisyyden-poistaminen-new-agesta-3 )

~~~~

Omia kokemuksia.. en ole ehtinyt pahemmin syventyä henkiseen elämään tällä viikolla, olen tuntenut rakkautta vähän sitä ja tätä asiaa kohtaan tietysti keväisessä luonnossa (ja ihmisluonnossa).... mutta yhtenä iltana ehdin sentään rukoilla mummolle ennen unta. Kuinka ollakkaan yhtäkkiä tunsin nyt taas vasemmassa jalassa miten varpaat heiluivat ja se heti hymyilytti. Odotin mitä seuraavaksi, kyselin onko mitä asiaa, taisin miettiä miltä kuolema tuntuu ja tunsin miten valtava rauha laskeutui koko ruumiini ylle. Vähän pelkäsin mitä seuraavaksi joten varmaan siitä syystä se tunne oli taas niin valtavan hienovarainen, mutta selvä kuitenkin. Epäilin sainko itse alitajuntani ajatuksilla varpaat taas heilumaan ja testasin asiaa. Tarkemmin ajateltuna, en ajatellut varpaita kuitenkaan sillä hetkellä kun se tapahtui ja pelkkä syventyminen varpaisiin ei saanut niitä liikkumaan kun testasin...  voi että, niin kiva olisi ajatella mummon olevan se viestittäjä.

En käsitä mitä ihmettä on tapahtunut Malaysia Airlinesin lennolle... eihän voi julistaa konetta tippuneeksi mereen ellei hylkyä ole löytynyt. Jotenkin hätäilyn makua, mitä peitellään ja miksi? Miksi en jotenkin usko tätä puppua? Omiin selvänäkö harjoituksiini en toki luota, miten muka saisin yhteyden johonkin asiaan johon minulla ei ole mitään henk. koht. linkkiä.

Jos sinulla on tänään Earth Hour' in aikaan valot päällä klo 20.30-21.30 (eikä viinilasia) /eikä kynttilää/... olet menettänyt jonkin oivalluksen. Pienen blackoutin :)