Michael Love 25.5. Hyvin lyhyt suomennoslyhennelmä:
 
"Dna -päivitykset ovat tulossa 72 tunnin aikana. Voimakasta kosmista ja solaarista partikkelia maanpinnalle 25.5-26.5. Muistakaa että kosminen valodata tunkeutuu DNA:aasi vain kun olet syvässä delta ja rem -unitasolla. Tämän jälkeen DNA on uudelleenkoodattu, kerroksellinen kehojärjestelmä uudelleen buutattu, ja palautuu takaisin online -tasolle täysin aktivoituna. Me plejadilaiset sanomme: Syleile valoa ja hengitä sitä syvään sisään."
 
 
EARTH ALLIANCE DELTA FORCES THAT KEEP AN EYE ON THINGS ON A SOLAR-SYSTEM LEVEL, SAY
"EARTH'S SUN IS SIMPLY REACTING IN A POWERFUL WAY TO THE HIGH-VIBRATIONAL LIGHT WAVES COMING FROM THE GALACTIC CORE AND THERE HAS BEEN A RECENT DETECTION OF HEIGHTENED SOLAR FLASH ACTIVITY!"
GREAT ONE,
THE DNA OF ALL LIFE IN THIS COSMOS IS BEING COMPLETELY RECODED TO A HIGHER ORDER BY THIS HIGH-FREQUENCY DIVINE LIGHT!
THE EARTH ALLIANCE HAS NOW ISSUED THE FOLLOWING SPACE WEATHER ALERT TO THE LEADERS OF LIGHT, AROUND PLANET EARTH:
STRONG COSMIC AND SOLAR PARTICLE SURFACE IMPACT IMMINENT FOR 05252021-05262021.
A WARNING FOR THE FOLLOWING LIST OF STRONG TO SEVERE ASCENSION SYMPTOMS IS INCLUDED IN THIS ALERT FOR THE NEXT 72 HOURS:
* STRONG HEADACHES BORDERING ON MIGRAINES.
* HEART PALPITATIONS
* BLOOD PRESSURE ELEVATION
* QUICK DEHYDRATION
* STRONG PHYSICAL BODY PAINS
* SHARP ELECTRICAL TINGLING IN LOWER CHAKRAS
* HEIGHTENED ANXIETY
* STRONG BODY DETOX
* NAUSEA
* RESTLESSNESS
 
DNA UPGRADES ARE IMMINENT OVER THE NEXT 72 HOURS AND REMEMBER, COSMIC LIGHT DATA ONLY PENETRATES INTO YOUR DNA WHEN YOU ENTER A DEEP DELTA/REM SLEEP STATE! AFTER THIS, THE DNA IS RECODED AND THE LAYERED BODY SYSTEM IS REBOOTED AND COMES BACK ONLINE, FULLY ACTIVATED!
WE THE PLEIADIANS SAY, "EMBRACE THE LIGHT AND BREATHE IT DEEPLY IN!"
 
*
 
Mordvalaisten Mastorava -kansalliseepos, suomeksi Maaäiti. "Ersäläisten ja moksalaisten muinaisajan myyttien, eeppisten laulujen ja kertomusten mukaan kirjoitti A. M. Saronov."
Esipuheesta: "Millainen on ihminen, sellainen on hänen onnensakin. Kansan suhteen voi sanoa näin: millainen on sen sielu - sellainen on sen elämä, millainen on sen elämä - sellaisia ovat sen laulut, sadut. Siksi jos haluaa tuntea kansan, täytyy ensin tutustua sen folkloreen. Siitä näkyy kansan ajatustapa, tunteet, aikakausikin."
 
Ekassa runossa jumalanlintu puhuu vanhoille miehille ihmisten sanoilla, esittää heille arvoituksia (kuten Sfinksin sanottiin esittäneen myös), nuori tyttö osaa vastata. Sitten vanhin vaari aloittaa kertomuksen Maaemon syntymisestä ja kasvamisesta. Hän kertoo suuresta LuojaJumalasta ja pirusta joka yrittää sotkea kaikkea. LuojaJumala kutsuu lisää Jumalia apuun, lapsensa, UkkosJumalan ja YläJumalan. He suunnittelevat LuojaJumalan kodissa millaisen ihmisen täytyisi tehdä, millaiset tavat hänelle. Juovat, syövät suunnittellessaan siellä isän kodissa. Lopulta Luojajumala teki ihmisen savesta Volgan rannalla. Piru tulee heti paikalle.
 
 
*
 
Suomensin faceboookista Awake AF:n kuvan:
"Oletteko miettineet miksi tämä kuulostaa monille tutulta: Olemme se ainoa hullu perheessämme, ystäväryhmässämme tai heimossamme. Miksi niitä todella heränneitä henkilöitä ei ympäröi meitä enemmän?
Se on Jumalan täydellinen suunnitelma. Loista valoasi.
Eikö ole uskomatonta miten vaikeaa on löytää toisia heränneitä alueeltasi? He näyttävät olevan siroteltuina ympäri maailmaa. Kun mietit tätä syvemmin, ymmärrät että meidät on strategisesti sijoitettu ympäri planeettaa. Olemme valonjohtimia, säteitä jotka herättävät alueet ympärillämme, lopulta nämä alueet leviävät ja tapaamme kaikki Yhtenä."
 
*
 
Kannattaa katsoa kokonaan RTV:n Juhan juttusilla Tero Lahdes: https://youtu.be/xD0DcUauqJw
 
Mielenkiintoinen Hannah Rohkea kvanttimatka taas: https://youtu.be/-Irz9XhrYls
Joku oli kommentteihin linkannut tämän Gaian videon ja tarinan mukaan tosiaan olisi tullut ensin 10 jumalaa, sitten tulvavesi huuhtoi maapalloa jonka jälkeen tuli uudelleen oliko 12 jumalaa. Enempää en ehtinyt katsoa, täytyy jatkaa joskus: https://youtu.be/N3rqM-w2rMY
 
*
 
Synkronismia, kun olin julkaissut tämän artikkelini, sattumalta Sophian kanavoima One kertoi myös opiskelusta: 
 
"The initial definition of educate means “to draw out”. This is diametrically opposite to mandatory schooling in its current form – which operates entirely “to put in”. What does it mean: “to draw out”?
The definition assumes there is something there to begin with, ( something within the student ). And that, my dear human, is a great place to start. Humans are born with an innate knowing. Curiosity is aroused with sensation. Your senses are the doorway to wisdom. There is a necessary entrance point, and this is different for everyone."
 
 
*
 
Kun mikään ei riitä. Kun aina on kyse kilpailemisesta ja tehokkuudesta...
 
"Aikaisemmin lukio oli enemmän yleissivistävä opinahjo. Nyt omasta tulevaisuudesta pitäisi olla selvillä aikaisemmin ja tehdä oikeita valintoja. Lukioon on tullut kilpailuasetelma ja tehokkuusajattelu. Suurin osa selviytyy ylioppilaskirjoituksista keskinkertaisin arvosanoin. Tavallisuuden sietäminen ei ole helppoa, kun huomion keräävät menestyjät. Mielenterveyden asiantuntijat peräänkuuluttavat armollisuutta ja enemmän tavallisia esikuvia.
 
- Kun ei koskaan saavuta sitä mitä tavoittelee, niin sitä myös väsyy jahtaamaan.
- En ole mikään stressaajatyyppi, mutta nyt olen huomannut itsestäni niitä piirteitä. Kun ei onnistu samoin kuin muut ympärillä olevat ja vaatii itseltään paljon, se lisää uupumusta.
 
Nuoria kannustetaan helposti sanomalla, että tee parhaasi, se riittää. Sehän tarkoittaa sitä, että kun teet parhaasi, riität ja vähempi ei sitten riitäkään. Ei ihminen voi jatkuvasti tehdä parastaan, meidän pitää riittää myös silloinkin, kun me emme tee parastamme.

Ihmisen perustarve on tulla nähdyksi. Mielenterveyden asiantuntijat huomauttavat, että nuorten itsetunnon ja identiteetin rakentamisen vuoksi olisi tärkeää, että jokainen saisi jossain itselleen tärkeässä asiassa onnistumisen kokemuksia ja tulisi hyväksytyksi sellaisena kuin on.

– On iso ongelma, että ihminen tulee nähdyksi suoritusten, saavutusten ja menestyksen kautta. Uupumuksen taustalla olevat vaatimukset eivät välttämättä kumpua ihmisestä sisältä, vaan olemme oppineet millaisena me kelpaamme, sanoo psykoterapeutti Emilia Kujala."

 
 
*
 
"Itämerensuomalaisessa mytologiassa on piirteitä, joista voidaan tulkita maailman syntyneen naisesta. Alkuäiti synnyttää Väinämöisen tai Väinämöisen isän, mistä alkaa maailman syntyyn johtava tapahtumasarja. Synnyttäjä on Pohjanmaan ja Itä-Suomen perinteissä ilman kaarella istuva impi tai Pohjan neito, Laatokan Karjalassa vuorostaan ortodoksisesta pyhimysperinteestä tuleva neitseellinen Iro-neito tai Maaria.
Itämerensuomalaisissa myyteissä naiset turvaavat olemassa olevan. He hallitsevat elämää ja kuolemaa sekä ylläpitävät maailman keskusta. Loitsuilla käännyttiin erityisen usein Maarian puoleen, joka oli hengellinen äiti, parantaja, auttaja ja äitiyden suojelija.
Kansanrunojen kuvaamissa sukulaisuussuhteissa korostuu äitien asema itsenäisinä päättäjinä. Tyttären avioitumisessa sananvalta on ollut äidillä ja veljillä. Väinämöinenkin pyytää tyttären kättä Pohjolan emännältä, ei isännältä. Vienan Karjalassa säilyi 1900-luvulle asti sukujärjestelmä, jossa isä ei vastannut tyttärestä. Äiti on myös runojen miespuolisten sankareiden neuvonantaja, jonka puoleen käännytään hädän hetkellä."
(Lähde Taivaannaula)

 

*

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Joutsenet_kulttuurissa

 

*

 

Tämä oli hyvä!

SYÖTÄVÄT LUONNONKASVIT - SUOMALAINEN KULTTUURI
 
"Suomessa kansanperinteessä tiedetään varmuudella käytetyn noin 450 kasvia ravintona. Tämä tarkoittaa myös rohdoskäyttöä.
Yrttejä on viljelty pihapiirissä ja muinaistulokaskasvien perusteella onkin tehty monia arkeologisia löytöjä. Rautakautisista naistenhaudoista löytyy hyvin usein yrttisirppejä, joka kertoo omaa viestiään siitä miten tärkeää yrttien tuntemus on ollut. Yrteillä on värjätty vaatteita, puhdistettu haavoja, puhdistaudittu sisäisesti ja ulkoisesti, koristeltu hiuksia ja kaunistauduttu, poltettu niitä keuhkojen toiminnan parantamiseen, käytetty soihtuina, rituaalitarpeina ja koristeina sekä suojelevansa symboleina. Luontoa on pidetty älykkäänä järjestelmänä, jota ohjaavat luonnonlait ihmisen tuli tuntea.
 
Suomalainen luonnontaju, jota nykyään kutsutaan syväekologiaksi, oli korkeampaa sivistystä kuin pelkkä ihmisten välinen tasa-arvo. Suomalainen tasa-arvo koski elävää ja elotonta luontoa kokonaisuutena. Länsi-Eurooppalainen kolonisaatiokulttuuri väittää tätä ivallisesti alkeelliseksi uskonnoksi, vaikka kyseessä oli yhteisöä koossa pitävä-, ja ihmiset luontoon yhdistävä älykäs filosofinen maailmankuva.
Esivanhempien kunnioitusta sanotaan uskontotieteessä ”vainajien palvonnaksi”, ja ”pakanuudeksi”, eli maalaisjunttiudeksi.
 
Tämä on historian vääristelyä. Ja se on niin röyhkeää, ettemme edes tajua kyseenalaistaa sitä. Lääketiede käyttää pilkkanimeä ”uskomushoidot”, vaikka kaikkialla muualla maailmassa puhutaan täydentävistä hoidoista, joiden integroimista suositellaan osaksi terveydenhoitojärjestelmää.
Tämä on kuitenkin, ystävät kalliit, alkuperäistä suomalaisuutta.
 
Meidän tulisi hankkia kotiimme villiyrttikirjoja, opetella käyttämään ja valmistamaan kotitekoisia hyödykkeitä, sekä tukea luonnontuotealaa, kehittää viljely- ja tuotteistusteknologiaa ja -tekniikkaa, lisätä omavaraisuutta ja alkaa arvostaa ja kunnioittaa näitä asioita. Mielestäni Suomen talous ja omavaraisuusaste voitaisiin saada tällä nousuun. Toivottavasti ymmärrät että luonnonvarakeskus LUKE ja METLA ym tahot jo tekevät kaikkea tällaista työtä? Sitä tarvitsisi vain tuoda osaksi arkista kulttuuriamme, mikäli haluamme voimaantua siitä ketä oikeasti olemme. Mikäli tahdomme hyväksyä oman todellisen identiteettimme.
 
Mikä on saanut suomalaiset häpeämään ja hyökkäämään näin agressiivisesti omaa kulttuuriperintöä kohtaan? Eikö se aiheuta edes vähän kellojen kilkatusta korviemme välissä? Luonnontuntemus, rakkaus metsiä ja niittyjä kohtaan, kiitollisuus äitimaata kohtaan jne oli tuhansia vuosia koko pohjoisen kulttuurin perusta. Miten se voi yhtäkkiä kääntyä totaalisen päinvastaiseksi?
Yhtäkkiä olemme täysin vieraantuneet luonnosta, emmekä luota sen parantaviin voimiin ollenkaan. Hyökkäämme mielummin kaikin voimin luonnonlääkintäalaa vastaan. Hankimme mielummin kaiken ruokamme ulkomailta, jopa nekin ruoka-aineet, jotka voisi kasvattaa Suomessa.
 
Minun arvaukseni ja selitykseni tälle on ylisukupolvinen tiedostamaton trauma, pakkokäännytys, ja historian tuhoaminen. Meidät on pakotettu häpeämään sitä mitä olemme. Meillä ei ollut ”syntiä”, vaan meillä oli SYNNYT. Synnyt ovat aivan eri asia, paljon filosofisempi ja hienostuneempi syy-seuraussuhteisiin perustuva logiikka, kuin tekopyhä kristillinen ”perisynti”. Tässäkö on ydin sille, miksi me häpeämme omaa kulttuuriamme emmekä edes enää tiedä siitä mitään. Psykologiassa sitä kutsutaan kai dissosiaatioksi tai amnesiaksi?
Kansa joka ei tiedä mistä on tulossa, ei todellakaan ymmärrä nykyisyyttä eikä tiedä mihin se on menossa."
 
*

 

Ja tämä liittyy oivallisesti edelliseen. Mitä Perkele oikeasti tarkoittaa. Miksi suomalaisten pyhin ja korkein jumala sai paholaisen merkityksen? Miksi Hiisi (pyhä paikka) kääntyi negatiiviseksi sanaksi?

Tietäjä. Jakso 12: Ukonvakat

 

*

 

Dolores Cannon on sanonut: "Saatana/lucifer on ihmisen keksimä käsite jonka kirkko loi, pitääkseen ihmiset pelossa ja helpommin kontrolloitavina. "Paholainen" ei ole todellinen eikä siinä ole mitään pelättävää. Luomme kaikki oman todellisuutemme ja siihen kuuluu pelkopohjaisia kokemuksia."

https://youtu.be/PJPPaIZkQSU

Kuvasin juuri erään katulamppupylvään tuomio ja synti -mainoksen, sillä ällistyin että näitä on siis yhä:

20210422_122150.jpg

 

Liittäessäni Doloresin Youtube -videota äskeiseen, mainoksena tuli Gaian mainos Initiation with Matias De Stefano. Ehkä täytyisi liittyä jäseneksi kun siellä olisi jatkuvasti jotain mielenkiintoista. Tosin Doloresin kirjojakin odottaa kirjahyllyssä lukemista. Mutta siis valopallo -alus oli ihan uutta tietoa minulle, tosin sopisi hyvin siihen piirrokseeni jossa oli se pallo ja viittaus että tulemme näkemään niitä pallomuotoisia aluksia enemmän piakkoin. En oikein itsekään uskonut moiseen, mutta tämä antaisi viitettä taas eteenpäin siinä asiassa...

 

https://www.gaia.com/lp/initiation-season-3?utm_source=youtube+paid&utm_medium=cpv&utm_campaign=st-initiation&utm_content=s2-45&utm_term=&ch=st&gclid=CjwKCAjwv_iEBhASEiwARoemvMVKkU7FUoEy-pn7GEJqn50_pWuFMJyZk28HpSdjygZvEh8-_XCi8RoCG6wQAvD_BwE

"Näemme Plejadilaisten aluksen ainoastaan valopallona, koska se on merkaba ja liikkuu niin nopeasti. Atlantis oli arcturuslaisten rakentama mutta alkuperäinen Atlantis ei liittynyt pyramideihin vaan siinä oli kyse sisäisestä temppelistä. He opettivat meille miten suhtautua maailmaamme. Jättiläiset olivat sen tiedon hallitsijoita jonka reptiliaanit esittelivät meille, negatiivisen ja positiivisen. Tutkimme Annunakeja ja miten tämä loi rakenteen ihmisille hallittavaksi."

 

*

 

Maahislegendaa Amerikasta. Siinä osui yhteen omien viestieni kanssa, jossa kerrottiin miten maahiset kulkivat talvella kurillaan jalanjälkiäni kun olin pieni. Että ne tekevät mielellään kepposia ja ovat ilkikurisia mutta eivät pahoja. (Se viestini löytyy e-kirja nro 1:stä). Tämä tapaus oli astetta ilkeämielisempi:

https://issuu.com/rajatieto/docs/aareton_1_2021_maalis/28

 

*

 

Voi Hyvin -lehdessä nro 4 esiteltiin Hilma af Klint, joka maalasi henkien ohjaamia teoksia, harrasti sipiritismiä ja toimi meediona. Hän kätki maalauksensa vuosiksi odottamaan aikaa, jolloin niitä osattaisiin arvostaa. Hilma oli ilmoittanut testamentissaan ettei teoksia saa tuoda näyttelyihin ennen kuin hänen kuolemastaan on kulunut 20 vuotta. Kului kuitenkin 40 vuotta, vasta 80-luvulla niitä oli näyttelyssä, sillä 70-luvulla niitä ei vielä edes huolittu mukaan. 

Teoksissa on mm sarja joka kuvaa ihmisen elämänvaiheita, maailman syntyä, osa oli tarkoitettu sijoitettavaksi esoteeriseen temppeliin jota ei koskaan rakennettu. Terälehtiä, spiraaleja, sanoja, kirjainmerkkejä, symboleja, kuvioita. 

Hilma perusti neljän muun naisen kanssa ryhmän De Fem, joka etsi syvempää yhteyttä henkimaailmaan, he harrastivat automaattipiirustusta ja -kirjoitusta, ottivat vastaan viestejä.

 

"Kuvat toteutuivat kauttani valtavalla voimalla, ilman ennakkosuunnitelmia. Minulla ei ollut aavistustakaan mitä niiden oletettiin esittävän. Työskentelin siitä huolimatta nopeasti ja varmasti, enkä muuttanut yhtään siveltimenvetoa."

"Vain ihminen joka on valmis menettämään elämänsä sen tutussa muodossa, voi saavuttaa elämän jossa on äärettömästi suurempaa kauneutta ja täydellisyyttä."

"Tässä elävässä todellisuudessa olen tajunnut, että olen atomi universumissa. Minulla on rajattomat mahdollisuudet ja aion kehittää niitä."

 

*

 

Uusin Corey Goode, Michael Sallan kera: https://youtu.be/tuwVffQ6WBo