9.7.   Kysyn itse vähän kysymyksiä. Mikä tarkoitus meillä ihmisillä sitten on ollut täällä maanpäällä kun olette niinkin kauan meitä odottaneet eikä meistä mitään ole tullut?  Siinä esitämme teille maanpäällistä osaanne lihallista että olette vain niin sitkeitä olentoja että menitte väärään suuntaan ettekä luovuttaneet siitä tuumaakaan. Esitämme että olimme kyllä mielestämme viisaampia mutta emme antaneet teille viisautta tarpeeksi aikoinamme. Siksi siirrymme nyt toiseen kehoon joka valaisee teidän ajatuksianne paremmin emmekä saavu millekään uudelle planeetalle vaan jatkatte tässä vanhalla pallollanne kuten sanotte vitsikkäästi. Siinä ei ole minkäänlaista etua teille että teette väärin mutta mieluiten teette väärin kuin oikein eikä siinä ole teillä mitään järkeä tavallaan.

 

Etsimme aina heitä joita kiinnostaisi olla viisas ja henkevä emmekä heistä luovu helpolla sillä useinkaan emme heitä edes löydä. Kaipaamme jalansijaa sanoillemme kuunnellen teidän ajatuksianne ja olemme aina askeleen edellä viisautemme turvin. Siinä kaipaamme vain sellaista jalansijaa jolle astuisimme teidän maapallollanne että täyttäisimme ne saappaanne sillävälin kun te olette toisaalla ajatuksissanne. Uskomme teidän kyllä tulevan järkiinne pikkuhiljaa mutta olette niin varautuneita ja pelokkaita että kaikki on teille kammotusta ja hirvitystä elämä. Uskomme olevamme hyödylisiä siinä suhteessa että viimeinkin saatte hengähtää ja olla vapaita siitä entisestä ajattelutavastanne.

 

Ostamme aikaa teille lisää tulla viisaammiksi ennen suurta pamausta tavallaan sillä siinä pamahtaa teillä pian aika railakkaasti ja olette tulleet uudelle vyöhykkeelle saapuneet suuren auringon alle eikä teillä ole siellä paljonkaan elinmahdollisuuksia. Uskomme teidän kuuntelevan meitä useammin nyt kun kuulette jotain tapahtuvaksi mutta se ei tosiaankaan ole teille vahingollista vaan sellaista joka teitä nostaa sijaltanne ylöspäin.

 

Pamaus, aurinko?  Niin saavutte avaruudessa alueelle joka on lähempänä aurinkoa ja se saattaa olla joillekin vahingollista mutta olemme siitä tietoisia ja nostamme teidät ylös ne teistä jotka osaavat sen tehdä. Siksi saavutamme teitä niin innokkaaasti että teitä olisi enemmän tulossa saapuvaksi sillä suunnistaisimme teidän kanssanne sitten uudelle maapallolle joka saapuu teitä noutamaan kaiken hässäkän jälkeen. Uskomme sen olevan päätepiste kaikelle suurelle hädällenne ja olemme varautuneet erittäin väärin ymmärrettyyn tapahtumaan mutta siinä emme teitä valaise enempää vaan olette vapaita ajattelemaan kaikki oman kykynne mukaan.

 

Mistä tiedotusvälineemme sitten saisivat sellaista tietoa ennakolta? He kyllä havaitsevat sen ison auringon saapuvan joka sattuu kaikkia silmiin ja tulette viisaammiksi jo katsellessanne sitä aurinkoanne uutta, mutta olemme varmoja että sekään määrä viisautta ei teitä nosta ylöspäin tarpeeksi. Uskomme ainoastaan suuren pamauksen olevan valmistelua teidän uudelle elämällenne sillä kuulemme sellaista mietintöä sieltä suunnastanne että mikään ei muutu eikä mitään tapahdu kenellekään. Esitämme sellaisen pyynnön että katselkaa historiaanne onko siellä asioita muuttunut ja ovatko ne ihmiset joutuneet aloittamaan alusta? Siinä esitämme painokkaan kysymyksen jota teidän tulee vakavasti miettiä sillä olette nyt saapumassa elämänne loppuun siellä siten kuin sen ymmärrätte. Uskomme teidän olevan nyt viisaampia ymmärtämään sillä esitämme vain sellaisia asioita joita teidän on hyvä tietää emmekä valaise mitään enempää.

 

Uskomme sen olevan ratkaisu hyvä tähän tilanteeseen kun jokainen teistä on vain yksin mietteidensä kanssa ja olette valmiita osallistumaan hyvään mutta kuullessanne jotain pahaa tapahtuvan olette arvostelevia olentoja siitä että teillä muka olisi jokin etuoikeus olla siellä maapallollanne turvassa vaikka ette näe miten teitä pommitetaan jatkuvasti taivaan kappaleilla ja osumia tulee niin laivaston tukikohtiin kuin vaarallisempiinkin alueisiin ettekä ole lainkaan tietoisia niistä. Siinä esitämme joitakin osumia joista teille ei ole kerrottu emmekä kuuntele heitä jotka kertovat sen olevan vain sattumaa, sillä saatoimme nähdä eräänkin laivaston sammuvan vasta kun heidän oli pakko tulla apuun toiselta puolelta maailmaa.

 

Siis merilaivasto vai? Siinä kerromme sattuneen hieman erilaisen laivaston haaverin. Etsimme vain teitä jotka kertoisivat mitä maailmassa todella tapahtuu ettekä jäisi hiljaisksi ihmettelijöiksi mitä maailmassanne tapahtuu. Estimme kaiken tapahtumista jo aiemmin ettekä mitään arvanneet silloinkaan olevan meneillään vaan jatkoitte vain arpapeliänne tuletteko sinne tai tänne osuessanne kulmillemme. Kuuntelemme kyllä aina kaikkea sielä tapahtuvaa hämminkiä emmekä jätä ketään pulaan jos vain kykenemme auttamaan. Olemme itsekin laivasto se meidän täytyy myöntää että ymmärrätte jotain sillä meillä on vain isompi laivasto kuin voitte kuvitella ja olemme niin valtava koneisto että meillä ei aika riittäisi luettelemaan kaikkia jäsenmaitamme ja valtioitamme jäsenistömme.

Esitämme että teette siitä piiroksen sitten joskun kun ehditte ja voimme vakuuttaa että tulette olemaan järjettömiä sen jälkeen sillä ette olisi koskaan voineet kuvitella jotain niin valtavaa laitosta kuten sanotte. Uskomme tekevämme teidät siis onnellisksi siinä että näette kyllä tulevaisuudessa niin uskomattomia asioita joista ette voineet kuvitella mitään siellä maailmassanne pienessä. Esitämme että palaatte niihin aikoihin kun rakensitte vuoristoratoja ja huvipuistojanne joissa olitte vain pieniä jäseniä kunnes teidät napattiin ulos maailmankaikkeuteen sinne ulos. Ai huvipuistomaailma ja sitten oma arkimaailmamme? Niin juuri.

 

Esitämme että teette siitä kaavion miten iso meidän laivastomme on verrattuna teidän omaan planeettanne joten olette sitten hieman viisaampia. Uskomme teidän tulevan vain onnetomiksi jos alamme nyt luettelemaan kaikkea mitä meillä on teknologiaa ja hyvinvointia, sillä teillä siellä on niin vähän edistystä tapahtunut että olette kyllä ansainneet myös enemmän vaurautta heti kun saamme asianne hoidettua sille tasolle.

 

Olemme uskomattomia olentoja kyllä mutta olemme myös ihan tavallisia olentoja toisaalta sillä esitämme vain esikuvillamme olevamme fyysisiä mutta kykenemme kyllä olemaan vaikka maassanne ihmisen muodossa kuten tiedättekin. Esitämme vain yksityiskohtia joista voisitte ilahtua ja kuuntelemme sitten aina mitä tahdotte lisää tietää.

 

Miksi meidät alunperin luotiin maapallolle? Siinä edistimme sellaista asiaa joka voisi olla vahvistavaa sinänsä että esitimme teidän tuomisellanne uutta rotua joka olisi puhdas ja valaistunut ettekä lainkaan ehdollistuneet sellaiseen matalan tason mielenharmauteen kuten jotkut osistamme ovat edelleen. Kuvittelimme teidän tulevan kaltaisiksemme emmekä varautuneet lainkaan esitykseen joka siitä seurasi, olimme varautuneet kyllä hankaluuksiin mutta siinämäärin mitä olemme nyt keränneet kokemuksia olisimme saattaneet lopettaa kaiken lyhyeen jo paljon aiemmin mutta emme sitä tehneet. Olimme niin väsyneitä siihen että taistelitte ja uudistitte itseänne vain hyvin vähän mutta olemme sen maailman aikakauden nyt jättäneet taakse ettekä te taistele koskaan enää siten kuin aiemmin. Suunnistamme rauhan aikakauteen eikä siellä ole enää mitään aihetta riitaan ollessanne kaikki tyytyväisempiä kuin koskaan aiemmin.

 

Mitenkäs heille käy jotka eivät ole kykeneväisiä nostamaan itseään tarpeeksi henkiselle tasolle? Uskomme heitä olevan hyvin vähän loppujen lopuksi sillä estämme teitä aina ajautumasta liian kauaksi luotamme ja olemme vähän suunnitelleet sellaista että siellä uudessa maailmassanne olisitte kaikki ryhminä ettekä näin erillänne sillä se ei mitään hyvää aiheuta kellekään se yksinolo. Kauheata on elämä mielestämme jos näemme henkiön elävän täydesssä yksinäisyydessä eikä hänellä ole ketään turvanaan. Olemme sellaisia aikoja paljon saavuttaneet että lähditte vain keskeyttämään ohjelmaamme jonka loimme teille yhdistäväksi sidokseksi välillenne kuten ohjelmat avaruuden ja taivaan kappaleiden tutkimisesta olisivat saattaneet teitä yhdistää, mutta olitte hyvin vähän niistä kiinnostuneita.

 

Anteeksi väsyin, jatketaan myöhemmin. Uskallamme kertoa sinulle että kuulet vielä uskomattomia asioita jos vain suvaitset pysyä hereillä ja olemme sitten paljon viisaampia sinunkin suhteesi uskotko meitä vain et. Kiinnostumme aina henkiöistä jotka eivät ole niin varautuneita kuten useimmat vaan voivat olla avarakatseisesti ulospäinsuuntautuneita.

 

Niin siitä laivastostanne vielä, siis jumalilla koti laivueessa?  Sitä emme sinulle paljasta missä kotimme on mutta esitämme että valaiset itseäsi katselemalla useitakin aikoja sitten esitetyn elokuvan Totuuden hetki jossa esitettiin paljon kaltaisiamme laivastoja.

Te olette nyt eri porukkaa kuin ne jumalat? Emme me ole mutta meillä saattaa kyllä hyvinkin olla erilaisia olentoja vistientuojien kunnes saavutamme henkiön mielenkiinnon.

Jos te olette henkiä, miksi tarvitsette laivaston? Siinä vomme taas valaista asiaa siten että sinäkin olet henki mutta olet vain ottanut ihmismuodon joksika tulit siellä maassasi. Esitämme että valaiset sitten itseäsi lisää ja kerrot miksi sinulla pitäisi olla auto? Esitämme että kerrot itsellesi olevasi kaltaisemme kyllä mutta ehkä meillä on vain pieni ero siinä että meillä on erilainen keho tällähetkellä. Esitämme sellaisia olentoja joilla on höyheniä ja puusta tehdyt silmäluomet mutta olette niin sekaisin että teidän mielestänne sellaisia ei ole olemassa.

Anteeksi, siis lintu tavallaan? Esitämme kyllä useimmitenkin lintua mutta saatamme olla toiseessa muodossa kuten tahdomme, useimmiten olemme linnun kaltainen olento joka on teille tuttu monistakin yhteyksistä. Blue Avians? Ei sitä emme sinulle paljasta vielä ketä olemme sen lisäksi etä olemme isiänne mutta tulette kyllä viisaammmiksi ajan myötä. Edistämme sitä kehitystä hyvin nyt saapuessanne tänne uuteen maahamme jonka olemme teille valmistelleet sillävälin kun mietitte mitä tahtoisitte. Käytimme juuri sellaisia olentoja ja esimerkkejä mitä te kukin mielessänne kuvailitte. Ehdotamme että jatkatte sitäkin työtänne ja olemme paljon visaampia jatkossa.