Nyt on alkanut jonkinlainen eteneminen.

14.3 yö ja aamu oli oikeinkin vilkas. Totesin jopa näkeväni unta vaikken nukkunut, suljettujen silmien edessä häälyi hetken jotain ja kun oikein innostuin katselemaan, se hävisi. Paitsi erästä kuvaa sain katsella pitkään, siinä oli vuoristo jossa oli Mount Rushmoren kallioon veistettyjen presidenttien tapaan tavallisten ihmisten muotokuvia, ihan kaikennäköisiä pikkutytöistä vanhempiin ihmisiin. Ehkä vertauskuvana oli että olemme osa jotain suurta, me joka ikinen tavallinenkin tallaaja.

Vielä kun ponkaisin sängystä ylös, soi päässä jokin tarttuva pop-kappaleen yksi ja ainoa säe "I think about you everyday...". Kelasin sitä koska se oli mukava, kunnes jotenkin heräsin että hmm, en kyllä tunne biisiä... ja sitten tajusin sanat. Ahaa. "Ajattelen sinua päivittäin..."

 

Eilen pääsi vakaaseen rakkaus-rauha tunteeseen ja fiilikseen,tänään sama jatkui. Tein kyllä töitäkin, meditoin, ajattelin miellyttäviä asioita, ruusuja, katselin kauniita maisemia.

Viestien mukaanhan meille on järjestetty joutilasta aikaa nykymaailmassa näin paljon että etenisimme henkisellä polulla, mutta ymmärrettävästi se raha-asioista murehtiminen työttömänä taas vie kaiken henkisen jaksamisen... on suuri työ kääntää aivojen kurssi.

Näin jo TV:ssä ensimmäisen ruoka-replikaattorin toiminnassa ja mietin että toden totta, sellainen tekniikka on tulossa, eikä vain Corey Gooden tarinoissa. Toimittaja maistoikin sitä tahnaa ja totesi että kyllä, mansikalta maistuu.

 

Tänään kuulin niin pienen ja matalan äänen korvassa että mietin oliko se edes merkki, mutta kirjoitin kuitenkin:

"Ole vapaa nauttimaan matkastasi jatkossa, sillä se kipuaa ylemmäs katselemaan. Kokoajan kyydissä istuen jatkat ensimmäistä aluetta katselemaan. Kuuntele miten se kartoittaa jatkuvasti uusia alueita jatkossa. Näkemiin pysyttele uudistuneessa mielenhallinnassa.

Kiitos. Tässäkö viesti?  Olemme huolissamme tuletko ottaneeksi liian suuria harppauksia. Ehkä odotamme lisää kansalaisia mukaan, ole jatkossa kirjoittava. Näkemiin."

 

***

 

Kannattaa kuunnella Yle radio 1 ohjelma Tiedeykkönen: Aivojen viemärijärjestelmä - aivot puhdistuvat unessa. Vain toistaiseksi kuultavissa! Ihan tunsi miten lämmin arvostuksen tunne levisi kehoon kun ymmärsi mitä tapahtuu pelkästään sydämen pulssin ansiosta, hengittämisestä. Ollaan me mystisiä olemuksia!

 

"Aivot on perin aktiivinen elin, ne tekevät työtä kokoajan. Siksi kuona-aineita syntyy paljon ja ne pitää puhdistaa huolella. Muuten aivot alkavat voida huonosti ja ihminen sairastuu. Aivojen puhdistumisesta huolehtii glymfaattinen järjestelmä eli gliakierto. Se on aktiivinen varsinkin unessa. Hyvin nukkuminen edistää aivojen siivousta päivän rasituksista. Mikä on meditaation ja hengityksen rooli sekä aivoviemäreiden yhteys sairauksiin? Näistä tietää neuroradiologian dosentti Vesa Kiviniemi Oulun yliopistosta.

Imutiejärjestelmä pitää huolen elimistön nestetasapainosta ja immuunipuolustuksesta. Aivoista oli löydetty vain yksittäisiä imusuonia, ja pitkään ajateltiin, että sieltä ei löydykään toiminnallista imusuonijärjestelmää. Mutta tutkimuksessa selvisi: aivokalvoilla onkin imusuonia. Miten ne toimivat? Saadaanko aivojen imusuonista apua vaikeisiin neurologisiin sairauksiin, joiden syytä ei tunneta, esimerkiksi MS-tautiin ja Alzheimerin tautiin? Asiaa selvittää tutkija Salli Antila Helsingin yliopistosta."
Toimittaja on Teija Peltoniemi.

 

https://areena.yle.fi/1-4349114#autoplay=true

 

***

 

No kappas, laulaminen ja kuoriutuminen munasta...

http://www.luxonia.com/viestit/19-solara/6848-maaliskuu-2018-aikajanojen-muuttuminen

 

"Lauloimme aitoja muinaisia lauluja tämän maailman alussa laulaaksemme sen eloon. Niitä laulettiin aidoilla kielillämme – tähtien kielillä. Ne loivat ja pitivät auki reittimme ajattomiin aitoihin maailmoihin. Ne olivat muistamislaulujamme, jotka muistuttivat meitä maailmoista maailmojen sisällä kaukana tämän maailman yläpuolella sekä aidosta kodistamme tähdissä.

Nyt kun siirrymme uudelle aikajanalle, aidot muinaiset laulumme palaavat. Nyt ne ovat vain syvällisesti transformoituneet. Ne eivät enää laula meille tämän maailman alkua, sillä olemme saavuttamassa sen sovitun lopun. Sen sijaan uudet aidot laulumme laulavat meille uudesta maailmasta, joka on syntymässä, uudesta AN-todellisuudesta. Nämä uudet aidot laulut on kudottu uusiin aikajanoihin.

 

Olemme kuin munia, joiden harhakuori on jo suurelta osin särkynyt vuosien ponnistelujen myötä. Kun ulkoinen kuoremme kuoritaan pois, menneisyytemme vanhentuneet elementit poistetaan. Nyt vain ohut kalvo erottaa meidät aitoutemme täydestä ruumiillistamisesta.

Hävittääksemme tämän viimeisen kalvon meidän täytyy TEHDÄ jotain. Se ei tapahdu ilman jotain ratkaisevaa toimintaamme. Tämä liittyy ainutlaatuisen tapamme löytämiseen palvella ihmiskuntaa. Tämän löytämiseksi etsi jotain, mikä kiinnostaa sinua. Jotain mikä antaa sinulle iloa. Etsi jotain, mitä täytyy tehdä tekemään tästä aidompi maailma ja mitä ei tällä hetkellä vielä tehdä. Aloita etuoveltasi ja mene ulospäin."Jokainen meistä joka rikkoo kuorensa, pehmentää kaikkien kuorta.
Jokainen meistä joka hävittää viimeisen kalvonsa, ohentaa kaikkien kalvoa.
Jokainen meistä joka vetää olemuslankansa pois kaksinaisuuskudelmasta, höllentää kaksinaisuuden otetta kaikista.
Jokainen meistä joka laulaa uutta aitoa lauluaan, lisää äänensä ykseyden lauluun ja synnyttää uutta maailmaa.
"

 

***

 

Ja vielä Sophian uusin kanavointi. 

Hän on kirjoittanut kanavoinnin siis yöllä ja kertoo: "Nämä kello 3:30 yölliset herätykset ovat suuresti vähentyneet joten kun niitä ilmenee, kiinnitän heti huomiota."

 

Tekstistä poimintoja:

 

"Kun tullaan orjuuden tasolta rakkauden tasolle, se saattaa vaikuttaa pelottavalta. Kuin ketään ei olisi ohjaksissa, mutta pelko on turhaa. Rakkauden taso on vapauden taso. Kaikki mikä on naamioitu 'hyödylliseksi, ilmaiseksi' olematta sitä todella, paljastuu nyt ja nähdään todellisena. Siksi et enää siedä petosta ja epätotuuksia. Mikään mikä ei ole rakkautta, ei kestä voimaa joka saapuu. Tämä saapuva voima hajottaa rakenteita, ihmisiä ja ihmissuhteita jotka eivät toimi läpinäkyvästi ja kaikkien hyödyksi. Ei ole mitään, mikä ei olisi rakkautta. Tätä totuutta on piiloteltu ihmisiltä. Ihmiskunnalle on opetettu että tottelevaisuus on rakkautta ja että joitakin tiettyjä vaatimuksia on täytettävä ennen kuin sitä jaettaisiin. Tämä tullaan näkemään manipulointina, jota se on.

 

Kun katselet hajoamisia, päättymisiä, muista että se on rakkauden voima joka lietsoo sitä kaikkea.

Salli, luota intuitioosi, kulje omaan tahtiisi. Kaikki mikä ympäröi sinua nyt, on rakkautta."

 ~

 

"This time you are in right now is becoming catastrophic in its effects upon your daily life. The energy you enter, as wonderful and cleansing and powerful as it is, wreaks havoc on people, relationships and systems of control. You cannot continue to control these things in such a vibration.

I will describe for you why this is true. The frequency of love is the core element here. This is a freedom frequency. It is one of permission. It allows. It grants a sense of grandiose abandon to all beings, efforts, and systems of control.

It cannot be contained by any equally powerful effort, not in the current circulating vibe on earth. The tables have turned for everyone. This means that everything camouflaged as beneficial, helpful or free, that is not, is being seen for what it is. It is why, Sophia, you see people differently. You can no longer tolerate deception and falsity. These things are abhorrent to you. It is why you are having to face yourself and stop the control you've put on your heart.

You are facing the ultimate moment. Anything, everything, anyone, everyone, that or who functions within tightly controlled movements will be busted wide open in these frequencies. Nothing that is not love will withstand the force heading for you now. This force will break organizations, people and relationships that do not operate for the benefit, in transparency, of all involved. These break-apart events may happen instantly or may begin now, but for sure, all that is not love will expose itself and be healed or in some way exit.

What is love? Love allows. Love does not dominate or assume ownership or a "necessary" form or display of control. Love does not harm. Love exists as the beginning. It is being shown now as that initiatory force for all of life. As such, it asks nothing. It is merely coming forward, being exposed, and being witnessed, as the force that it is.

Love cannot be stopped. It will no longer be hidden. Love erupts now and as it does, all that is not love moves to give it room. Love does not conquer all, love is all. There is nothing that is not love. This truth has been hidden from humanity. Humanity instead has been taught that obedience was love, and that love had requirements to be met before it was parceled out. These things are not true and not in your best interest. They will be seen as the forms of manipulation that they are.

 

Love is the beginning and the end. It becomes the ground on which you stand and the heavens you reach for as you grow. It is not an option any longer. Love is the only choice. It is the thing you will all be doing. It is the thing being figured out inside your hearts, your friendships, your marriages, your families. It is what is being figured out in all relationships you have - those to each other, to your god, your laws, your societal rules and behaviors. Love becomes then, the constant.

Love is not always going to feel good for you. As the changes are made you will experience a sense of loss. People and things that you have counted on will be exiting your lives in a variety of ways. These exits will not be a bad thing. You will have to remain open, to allow the change and weather the storm, as its effects color your life.

What may feel like damage is a necessary ending so that the new can begin.

You are learning what love looks and feels like in a level of density that defined and used love as if it were a tool, a gateway to control. You cannot control love. It is a sense of limitless.

 

Coming into a love state, from a slave state, will or could appear frightening. It will feel as if no one is at the wheel or holding the reins. This would be true, yet there is no reason to fear. What is happening is that you must let go now.You do not need to hang on so tightly to manage what love can do or how much love can enter - your life.

This frequency blasts through the gates around your hearts. Ready or not, here it comes.

You will discover a joyous, wondrous, light-filled world. It exists beyond the tightly controlled one you now occupy. This energy volume will blow the speakers. Most of you have not allowed it turned up this high - ever. Not while human anyway. See what happens next with a filter of light - your light. It will help you to remember and to feel the full import of this alteration.

Hold the light always. As you look at things break down, end, and emerge, remember it is the force of love that instigates all of it now. Allow, allow, allow. Trust. Follow your intuition. Go at your personally determined pace. What emerges and surrounds you now is love.

That is all. Thank you. "