JS33667511-normal.jpg

(John Hyatt)

"But there are stranger things in life than fairies, and life grows everywhere. From my experience they were just enjoying themselves and there was a little dance in the sunlight going on. They are just beautiful pictures and beauty can make people believe.”

Professori kuvasi keijuja.

images1PJXAUO3-normal.jpg  Naked-Man-Orchid-normal.jpg

(Naked Man Orchid, 1001gardens.org)

~~

Maailmanlaajuinen ohjattu meditaatio tiistaina 22.4 :  http://www.themastershift.com/

~~

Salvador Russo

"Kardinaalisuurristi herää eloon 22.4 kun Mars perääntyy 13 asteessa. Elämämme kulmakiviä tullaan pian ravistelemaan ja siunaamaan tässä voimassa. Se tuottaa pakotettua kehitystä jokaiselle sielulle tällä planeetalla. Se on käytävä maailmaan jonka täytyy syntyä. Ja kuten ihmisen syntymässäkin on kärsimystä mutta tuloksena uusi elämä ja toivo tulevaisuudelle. Totuus on että tragedia, voitto, alullepano ja jännitys ovat kaikki esillä tänä suurena päivänä. Valmistaudu astumaan sisään korkeapaineiseen, korkean kirkkausasteen kosmiseen tienhaaraan!

Ennustan että nämä tapahtuvat 22.4: päättymisiä haitallisille ihmissuhteille, loikkia kohti vaurautta ja vapautta, perhekeskeistä parantumista ja mullistuksia, dramaattisia voiman liikkumisia, vaurautta, aistimuksia, jumalallisia sopimuksia, yhteisiä läpimurtoja, odottamattomia elämän laadun muutoksia arkipäiväisestä yliluonnolliseen, voittoja ja toteen näyttämisiä, rikollisten paljastumista, uskomattomia hengellisiä oivalluksia, unelmakumppanuutta, ihmeitä syntyy menneisyydessämme ja maapallon tietoisuuden kohoamista.

DNA:mme jyrisee kuin ukkonen kun nämä kosmiset voimat virittävät ja aktivoivat meitä seuraavaan evoluution matkan vaiheeseen. Magneettinen kenttä planeetallamme tiivistyy joten luonnollisesti tämä puristus siirtyy meihinkin. Rohkaisen lukijoitani käyttämään savukvartsia (sekä selestial ja seraphinitea) helpottamaan näitä korkeapaineisia energioita.

Kun tapahtumat kiihtyvät, pysy keskittyneenä kardinaalisuurristin perustarkoitukseen eli rikkoa rajoitukset ja avata uusia kirkkaita polkuja tulevaisuuteen. Tee parhaimmat päätökset joihin kykenet. Ole päättäväinen, rohkea ja keskity tulevaisuuteen. Aseta aikeita rajoituksettomaan elämään ja seuraa tapahtumia jotka johtavat sinut sinne. Liittoudu niiden kanssa jotka voivat auttaa, seuraa synkronismia äläkä ole peloissasi jättäessäsi kaiken sellaisen taaksesi mikä rajoittaa sinua saamasta täysin erilaisen tulevaisuuden.

Pidä näkökulmasi kosmisena. Jotkut ihmiset ajattelevat että heidän elämänsä purkaantuu, kun todellisuudessa heille paljastuu asioita jotka rajoittavat heidän sielunsa kasvua. Kunnioita olosuhteita ja virtaa niiden mukana uskaliaasti.

Auta heitä jotka ovat vielä unessa, tekemään oikeat ratkaisut. Selvitä heille kardinaalisuurristin tarkoitus, tie parempaan tulevaisuuteen. Parempia asioita on edessä. "

~~

Noitajuttuja:

Vielä 1944 sai noituudesta sakkorangaistuksen:

http://historianet.fi/arkielama/uskonnon-historia/noitia-ja-noitavainoja

Ilkeämielinen henki valtaa ihmiskehon:

http://www.tiede.fi/artikkeli/blogit/kasikopelolla/psykiatrinen_kummitustarina

 

Amerikan tunnetuin noitavainotapaus:

"Vuonna 1692 Salemin kylässä pastori Samuel Parrisin yhdeksänvuotias tytär Betty Parris ja tämän 11-vuotias serkku Abigail Williams kokivat jotain, jonka tehon väitettiin ylittävän epilepsiakohtauksen tai minkään luonnollisen taudin. John Hale kuvaa 1702 ilmestyneessä kirjassaan A Modest Enquiry into the Nature of Witchcraft, että tytöt huusivat, heittelivät tavaroita, päästivät kummallisia ääniä ja kiemurtelivat huonekalujen alla. He sanoivat, että oli kuin heitä olisi pistelty neuloilla ja leikattu veitsillä. Lääkäri, oletettavasti William Griggs, ei osannut selittää mitä tapahtui, joten hän oletti, että tytöt oli noiduttu. On todennäköistä, että lääkäri on saanut diagnoosinsa Cotton Matherin vuonna 1689 ilmestyneestä kirjasta Memorable Providences Relating to Witchcrafts and Possessions, jossa kuvataan bostonilaisten lasten kummallista käytöstä ja jossa osoitettiin oireiden syyksi irlantilaisen pesijättären Mary Gloverin noituus. Myös muut Salemin kyläläiset alkoivat saada samoja oireita. Koska paikallisyhteisö oli tuolloin intiaanien uhan alaisena ja ilman muodollista siirtomaahallintoa, noitasyytökset levisivät muutamassa kuukaudessa lähisiirtokuntiin.

Ensimmäiset ihmiset, joita syytettiin ja pidätettiin Ann Putnamin noitumisesta, olivat kerjäläinen nimeltä Sarah Good, vanha ja sairas nainen Sarah Osborne sekä Parrisien orja, Tituba. Koska Tituba oli orja ja erilaista etnistä alkuperää kuin puritaanit, hän oli ensimmäisiä epäiltyjä ja huhupuheiden mukaan alkuperäinen noita. Sarah Good taas oli tunnettu helposti suuttuvana naisena, jolla oli tapana mutista itsekseen. Sarah Osborne oli epäilyttävä, koska oli nainut entisen palvelijansa. Kaikki naiset sopivat erinomaisesti tuon ajan käsitykseen "geneerisestä noidasta", eikä kukaan mielellään ollut heidän puolellaan. Osborne ja Good eivät myöskään käyneet kirkossa, mikä oli erityisen raskauttavaa."

(jatkuu linkissä --)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Salemin_noitaoikeudenk%C3%A4ynnit