https://www.gaia.com/give/video?token=cjkjxbs4f002t01qp8lfgbpbt

Suomensin Cosmic Disclosuren osan sarjasta 11 osa 12  "Alienit maapallollamme". Nähtävissä vain tietyn ajan ilmaiseksi videolta.

 

David Wilcock: "Onko maapallolla ET olentoja jotka eivät ole peräisin maapalloltamme mutta näyttävät täysin ihmisen kaltaisilta?"

Emery Smith: "Kyllä, sataprosenttisen varmasti et erottaisi heitä ja he ovat täällä. Osa kerää tietoja ja varmistaa ettemme räjäytä maapalloa. Se on heille kuin mielenkiintoinen loma päästä tutkimaan ihmisluontoa, kunnioitettava tehtävä päästä elämään keskellämme. Osalla on jopa työpaikka, olleet vuosikymmenenkin täällä. Sopeutuminen ruokaamme vaatii hieman muuntelua ruoansulatukseen."

Corey Goode: "Kuin universaaliset rauhanjoukot. Osa heistä on kaukaisista tähtijärjestelmistä, osa tulee ilman lupaa. Vain 10 % kaikista tutkimistamme olennoista tunkeilijoiden kuulustelu -ohjelmassa oli alienin näköisiä, loput olivat ihmisen näköisiä."

Emery: "Maapallo on biljoonia vuosia vanha ja sinä aikana on ollut monia vierailijoita, pakolaisia, jotka etsivät hyvä sijaa perustaa sivilisaatio. Osa teki kokeiluja ihmisen DNA:.lla, tekivät hybridejä ja muita olentoja joita yhä löydämme uusia lajeja, eli tätä tapahtuu yhä."

David: "Kuka tätä kaikkea johtaa?"

Corey: "Suurin osa tästä tiedosta on hyvin häiritsevää, enkä ole jakanut sitä tietoa. Mielenkiintoista on että tietynlainen insektoidi olento tai mikä tahansa reptiliaani, joka palautettiin tässä kuulustelu ohjelmassa, annettiin draco -olennoille. Jotkut niistä eivät olleet lainkaan ystävällisiä dracoja kohtaan.

Salaisten avaruusohjelmia yksi osasto vastaa siitä määrittelystä kuka on laiton ja kuka laillinen tunkeilija. He raportoivat dracoille. Erään kerran eräs reptiliaani oli täysin kauhistunut siitä että joutuu dracojen käsiin, sillä he olivat täällä tutkimassa miten tutkia dracojen tekniikoita ja soluttautua heidän ryhmäänsä. Tietynlaiset insektoidit myös annettiin suoraan dracoille ja ne protestoivat hyvin voimakkaasti vastaan. "

David: "Eli ihmisennäköinen ET ryhmä tunkeutuu yöllä asuntoon ja abduktoitu henkilö viedään alukselle haastateltavaksi kulttuuristamme?"

"Ei. Henkilön lähipiiri huomaa yhtäkkiä hänellä olevan uuden asuinkaverin jota opetetaan sisään yhteiskuntaamme. Ensimmäinen linkki tiedon keräämiseen on abduktoitu ihminen joka tietää mitä tapahtuu, opettaa asioita näille ET:lle yhteiskunnastamme, veroista, ym. auttaakseen sopeuttamisessa. Abduktoitu henkilö siis tietää että tämä ET ei ole tavanomainen ihminen, on hyvin omistautunut siihen että auttaa tätä rotua ja pysyy siksi vaiti. Saattaa olla erityistehtävä, missio, auttavat ihmiskuntaa tai mikä tahansa syy."

David: "No miten insektoidi -olento kykenee kävelemään täällä maassa niin ettei sitä tunnisteta?"

Corey: "He kykenevät vaikuttamaan toisten mieleen siten, että joku näkee heidät täysin omanlaisenaan vaatetusta myöden, osa näkee toisin. Kykenevät vaikuttamaan samanaikaisesti jopa tuhansien ihmisten mieleen. Sen minkä mieli uskoo, keho uskoo, eli koskettaessamme tuntisimme myös ihmisenkaltaisen ihon. Joillakin on myös ranneke jota koskettaessa heidän värähtelynsä nousee niin korkeaksi ettemme enää havaitse heitä."

Emery: "Joillakin on ihonmyötäinen puku joka on tehty miljoonista nanopalloista. ET:t eivät enimmäkseen käytä vaatetusta vaan se on aina työkalu jota käytetään moniin asioihin. Nämä puvut ovat ihmistutkijoille hyvin vaarallisia ja olen nähnyt monien kuoleman opetusvideolta joita näytettiin siksi että kukaan ei tekisi samaa virhettä. On liikuteltu ruumista jolloin tietty liike on aktivoinut jotain. Tutkijoilla on avaruuspuvut ja varsinkin tutkittaessa uusia rotuja on oltava varovainen."

Corey: "Näiden olentojen kehojen sisällä on kemikaaleja jotka reagoivat ilman ja kosteuden kanssa, syttyen tuleen tai räjähtäen."

David: "Mitä olette mieltä siitä huolenaiheesta ihmisillä että he luulevat että nämä olennot saalistamiseen suunniteltujen iho pukujensa kanssa tulevat maapallolle ja purevat ihmisten päät poikki?"

Emery: "Ei, tällaisia päänkatkoja olentoja kutsutaan ihmisiksi."

Corey: "Nämä ET:t ovat täällä vain opiskelemassa ja tutkimassa."

David: "Miten monta hyväksyttyä muukalaista täällä sitten asuu keskuudessamme?"

Corey: "90-luvulla oli monia tuhansia. Heidän sijaintiinsa vaikuttaa heidän tehtävänsä, kuten aiemmin sanoin osa on rauhanturvajoukkoja.

Emery: "Satatuhatta on luku joka on viime kuukausilta, lähes joka maassa. Osa viettää aikaansa köyhimpien seurassa, kuunnellen heidän kertomuksiaan ja tallettaen niitä eri maista suureen tiedostoon kuten että missä meni vikaan, minne olemme suuntamassa, jne. He yrittävät auttaa ja selvittää kuka on vastuussa. Tätä ei tapahdu vain syrjäseuduilla vaan nykyään on hyvin suosittua omata "vaihto-oppilas".

David: "No jos dracot vastaavat lopullisesta muukalais säännöstelystä ja ovat pahoja, miten hyväntahtoinen lupa tulee hyväksytyksi?

Corey: "Dracot eivät päätä kaikesta, vain tietystä osuudesta."

David: "Meillä on lukijakysymys abduktioista, mitä ovat PLF:t eli ohjelmoidut elämänmuodot?"

Emery: "Nämä ovat bioteknologisia kyber -organismeja, niitä kasvatetaan ja sopeutetaan monenlaisiin tehtäviin. Ne eivät siis ole tietoisia vaan kauko-ohjattavia puoliorgaanisia olentoja.

Yksi näkemistäni muistutti Felix -kissaa (piirroshahmo, videolla tarkempi kuva kumi-lateksi pintaisesta olennosta) joka tuli vuokra-asuntoomme erään tutkimuksen aikana yöllä säikäyttäen ryhmänjohtajamme. Ryntäsin ylös sängystäni aseen kanssa ja tässä vaiheessa olento yritti päästä sisään ikkunasta. Olin lumoutunut sen sujuvasta liikkumisesta kalliolla, se välitti ympäristöönsä todella pahaa oksettavaa oloa aiheuttavaa energiaa. Sitä kauko-ohjattiin suoraa kallionseinää ylös, näin aikaisemmin kaksi maastoautoa ja kuusi pukumiestä ylhäällä kallion päällä kun he suunnittelivat sisäänpääsyä. 

Tällaisia lähetetään tutkimusmatkoille avaruuteen, varustetaan aseilla, on erilaisia trooppisille tai arktisille alueille.

Alieneilla ei ole käytössään mitään öljy-kaasu-hilli -tasoisia laitteita vaan operoivat nollapiste -energialla ja käyttävät tietoisuutta sen osana manipuloiden materiaa. Kykenevät tekemään kultaa, valmistamaan spermaa DNA:sta, joten eivät tarvitse abduktoidun henkilön spermaa tai munasoluja. Joillakin ihmisillä vaikuttavat mieleen asennetut kuvitellut kokemukset abduktioista. "

Corey: "Kaikkea sekaa myös uudelleen abduktointi jolla luodaan lisäongelmia, eli jos henkilölle on implantoitu sikiö avaruusolentojen toimesta, asevoimat abduktoivat heidät uudelleen koska haluavat tutkia mitä heille on tehty.  He asentavat mielikuvia tapahtuneesta tai pyyhkivät mielemme. Ihmisille aiheutuu painajaisia. Ihmisten tapa abduktoida on hyvin sekainen kun taas avaruusolentojen tapa hyvin hienostunut. 

David: "Miksi meille syötetään väärää tietoa että ET:t abduktoivat ja traumatisoivat meitä?"

Emery: "Kun ET.den olemassaolo on todistettu, tulee Harvard-Stanford fyysikoille ongelmaksi tunnustaa millä he pääsivät tänne. "Hups he eivät käyttäneet öljy-kaasu-hiili aluksia ja on jotain mistä emme ole puhuneet teille, joka on ollut olemassa tiedossa jo vuodesta 1899." 

Salaisuus ei siis ole siinä etteikö ET:tä olisi olemassa, vaan millä he pääsivät tänne. Se on kaiken ratkaisu. Sen jälkeen emme enää tarvitse öljy-kaasu-hiili maailmaa vaan siirrymme uuteen energiaan."

David: "Aikaisemman videon kommenteissa oli ihmettelyä että ovatko kaikki abduktiot pahantahtoisia."

Emery: "Eivät tietenkään, niitä tapahtuu myös auttamis ja opetustarkoituksissa, osa myös pääsee tapaamisiin aluksissa tuntien itsensä tervetulleeksi, vailla pelkoa. Ihmiset toivovat kontakteja ja kaikissa kuulemissa tapauksissa lopputulos oli hyvin positiivinen sillä he olivat läpikäyneet elämässään vaikeita aikoja, loukkaantuneet tai sairastuneet vakavasti. Heidät abduktoitiin tietämättään mutta se oli lopulta hyvin kaunis asia."

David: "Eli luomalla pelkokuvia avaruusolennoista, toimitaan täysin samoin kun aikoinaan julistettiin intiaanit raakalaisiksi jotka täytyy tuhota. "

Emery: "Ei kannata ajatella ihmismäisesti että nyt me olemme tyhmyreitä ja he tulevat opettamaan ja pakottamaan meitä. Sillä he eivät toimi ihmismäisesti."

David: "Vielä abduktioista, käytetäänkö näitä bioteknologisia olentoja aina niissä?"

Emery: "Ei, vain ihmiset käyttävät useimmiten näitä huumatakseen abduktoidun. Sanoisin että 90 % abduktioista on ihmisten tekemiä. Kokemusten ja kuulemieni asioiden perusteella he aivopesevät ihmisiä, päästävät kaasua huoneistoon ja samantien sisään tulee tämä olento. Heräät toisessa huoneessa tokkuraisena."

Corey: "Nämä harmaalta grey-olennolta näyttävät robotit ovat usein käytössä monilla ET roduilla jotka suorittavat työn kun varsinainen ehkä insektoidi ryhmä on toisaalla emmeä siis koskaan tiedä heistä mitään."

David: "Koska nyt on puhuttu hieman pelottavista asioista, haluan päättää positiiviseen huomioon. Luuletteko että tämä ohjelmamme paljastuksineen päättää abduktiot ja miksi?"

Corey: "Kyllä, Paljastus päättää suuren osan ihmisten abduktoinneista. Geneettinen kokeilu päättyy siihen että ihmiskunta ottaa ohjat omiin käsiinsä. Ohjaamme itse omaa genetiikkaamme ja henkisyyttä."

Emery: "Paljastus mahdollistaa myös avaruusolentojen turvallisen saapumisen, huomaamme etteivät he ole pahoja. Saamme uusia teknologioita käyttöömme ja selviää kuka todellisuudessa on suorittanut näitä abduktioita. Avaruusolennot suojelevat meitä näiltä abduktoijilta. He vain odottavat että saamme selvitettyä päämme. Uskon että kaikki ovat avosydämisiä heitä kohtaan ja aiheutuu suuri muutos ja saamme opiskeltaksemme paljon uutta asiaa tietokoneille. Kaikki tulee olemaan välittömästi ja nopeasti uutta."