*******Blogi jää tauolle*******

Keskityn omaan kehitykseen välillä rauhassa. Mutta vielä tämä Cobran julkaisu 29.7: "Lyhyt tiedoksianto maapallon väestölle: Seuraavat kaksi viikkoa tulevat olemaan kriittiset siinä suhteessa, miten planetaarinen vapautus tulee jatkumaan. Valojoukot pyytävät kaikkia meditoimaan niin usein kuin kykenevät ja tuntevat siihen ohjausta, että prosessi jatkuisi harmonisesti, positiivisesti ja rauhallisesti kaiken suhteen ja erityisesti heidän suhteensa jotka pitelevät valoa planeetalla. Valojoukot pyytävät myös ihmisiä visualisoimaan Elämän Kukan verkoston joka ympäröi planeettaa auttaen harmonisoimaan tilannetta. (kuva linkissä)

 

"Myrsky on saapunut" -video oli julkaistu 21.7. https://youtu.be/Bu6NEEQWEHc

the_tower.jpg

Michael Love 25.7 lyhennelmä:

"Hyväntahtoiset valojoukot hallinnoivat täysin maapallon hallituksia ja järjestelmiä, suunnitelma on meneillään jokaisen haitallisen hallitsijan poistamisen yhteiskunnasta ja hallitsevasta asemasta. Olette nähneet mediasta tämän alkaneen, mutta se kiihtyy isommalle vaihteelle kun pääosalliset joutuvat kohtaamaan lain, saavat syytteen ja heitä estetään aiheuttamasta ihmisille enempää harmia. Katselkaa miten kaikki pimeyden jäsenet putoavat, yksi kerrallaan, jopa ne muutama huipulta jotka ovat aiheuttaneet eniten harmia valheellisen valta-asemansa turvin.

On sovittu pehmeämmän Paljastuksen toimeenpanosta, sillä heräämättömät ihmiset järkyttyisivät tiedosta että kehittyneet olennot ovat täällä, ovat olleet täällä ikiajat ja että ihmisiä on täysin petetty, joka tavalla. Kuvitelkaa selvittäneenne että koko elämänne on ollut harmia aiheuttavaa, manipuloitua todellisuutta joka luotiin ympärillenne pahantahtoisten, elämänenergiaa keräävien olentojen puolesta.

Tuomaan evankeliumi kertoo: "Kun etsijä saa selville totuuden, hän on täysin järkyttynyt." ((2) Jeesus sanoi: "Älköön etsijä lakatko etsimästä, ennen kuin löytää. Kun hän löytää, hän järkyttyy, ja järkytyttyään hän ihmettelee. Lopuksi hän hallitsee kaikkea.")

Tämä on suuri herääminen ja myrsky joka on tullut maapallolle. Valojoukot käyttävät kaikkia keinoja että tämä totuus olisi vähemmän shokeeraava. Salaisten kehittyneiden teknologioiden paljastaminen ja muinaisen ja modernin piilotetun tiedon paljastaminen on myös osa tätä viimeisintä operaatiota.

Maapallon allianssin avainjäsenet vahvistavat että positiivinen uusi gamma-aikalinja on täysin paikoillaan maapallolla ja kaikkea siirretään kohti tätä yhtä aikalinjaa, kohti kaunista tulevaisuutta planeetan asukkaille. Valo on palannut maapallolle ja saatte todistaa uskomattomia asioita. Pitäkää värähtelynne korkealla ja toteuttakaa rakkautta kaikessa mitä teette.

Aloittakaa nyt se elämä josta olette unelmoineet ja alkakaa vetäytyä mahdollsimman paljon pois vanhasta 3D rakennelmasta. Taivaan valtakuntanne on käsillä."

 

*

 

http://2012portal.blogspot.com/2019/07/the-tower-card.html

 

Cobran päivitys 17.7 "Torni -kortti".

Lasten hyväksikäytön laajuus paljastumassa, Epsteinin pidätys on ensimmäinen iso voitto valojoukoille, Rothschildit ohjailivat Epsteinia. China Lake on Kaliforniassa sijaitseva asevoimien iso tukikohta jossa itseasiassa sijaitsee lasten keskitysleirityyppinen mielenhallintakeskus jossa pääohjelmoijina toimivat satanistit. Valojoukot laukaisivat siellä plasma-asetta käyttäen maanjäristyksen saattaakseen aseman epäkuntoon edes toistaiseksi. Kaliforniassa on käynnissä pimeyden ja valon voimien taistelu josta ei tässä vaiheessa voi kertoa enempää.

Pimeyden voimien 5G verkon luomisesta, jonka he haluavat aiheuttaakseen sähkömagneettisen aidan joka estäisi karanteeniverhoamme purkautumasta.

Ihmiset joutuvat tulevaisuudessa kohtaamaan sellaista jonka olemassaolon ovat kieltäneet mielessään, eivätkä voi enää esittää tietämätöntä.


"Positiivisia uutisia jotka liittyvät Paljastukseen, avaruusmatkailuun ja aurinkokuntaamme, on tulossa pian."

 

Tarot:issa torni (ego, suojamuurimme) on rakennettu hataralle pohjalle ja vain yksi salamanisku joka valaisee kortissa tornia josta kaksi ihmistä (hallitsijankruunut päässään) hyppää ulos, saa tornin hajotettua. Tämä kuvaa pyrkimyksiä jotka perustuvat valheelliseen pohjaan, vapautumista.

 

*

 

https://in5d.com/andromedean-transmission-shift-update/?fbclid=IwAR1ryaWNCCaMJ2utQCHhbkTYf2QdG_7O0wPYcT_iIF2YckR_Rdine8t9muk

Andromedalaisista: "Kommunikoimme amorfisesti (kreikaksi a=ei,pois morfe=muoto), tämä tarkoittaa että käytämme ilmaisua värien ja kuvien kautta ollaksemme yhteydessä toisiimme ja maailmaamme. Olemme luovia, olemme ajattelijoita. Meitä voisi kuvailla valo-olennoiksi orgaanisessa kehossa. Olemme syvästi henkisiä, koko olemassaolomme perustuu parantavan rakkauden energeettisiin aaltoihin. Näemme maapallon ihmiset pikkuveljinämme ja -siskoinamme, rakastamme ja välitämme heistä hyvin paljon."

 

*

 

Borrelioosista. Meidät erotetaan luonnosta tahallisesti? Kun katselee vanhoja kuvia niissä istutaan ruohikolla, juhlakuvia on otettu metsässä, metsiä pitkin oikaistiin naapuriin tai kauppaan...

https://yle.fi/uutiset/3-10881984

 

*

 

https://eraoflight.com/2019/07/16/kara-of-the-pleiades-the-final-phase-of-this-disclosure-process/?fbclid=IwAR3BVJrML99k0cmNOSqW0foC12QsKkTdXp6gRn7ox92a1bZj1DzdnTjhME0

 

KaRa Plejadeilta, kanavoinut James McConnell:

"Neutraalius on se hetki jossa olette nyt. Mitä enemmän keskitytte elämäänne, ajatuksiinne, nyt-hetkeen, neutraaliin tasoon, alatte löytämään elämässänne kaikkea mitä olette etsineet ja ymmärrätte että se kaikki on ollut nenänne edessä kaiken aikaa. Mitä enemmän avaudutte, sitä enemmän sallitte itsenne nähdä ja sitä enemmän avaudutte nähdäksenne enemmän, löydätte itsenne näistä korkeammista energioista. Ja kun pääsette näihin korkeampiin energioihin sitä enemmän avaudutte näkemään, kuulemaan, kokemaan, ja tietämään. Mitä on tulossa: dominopalikkanne alkavat kaatua yksi kerrallaan, pian se toimii sujuvasti kuten videoissanne.

Yksi dominopalikka on meidän olemassaolomme paljastaminen, galaktinen läsnäolo keskuudessanne, yläpuolellanne ja alapuolellanne. Me plejadilaiset, arcturuslaiset, siriuslaiset, antareslaiset, kaikki, olemme vastaanottaneet vihreän valon liikkuaksemme eteenpäin tämän paljastumisprosessin viimeisessä vaiheessa. Tämä viimeinen vaihe olette te.

Mennyt on se hetki että olemassaolomme paljastaisivat johtajanne. Sillä monetkaan heistä eivät ole ihmisten johtajia, he johtavat itseään. Monet heistä korvataan teillä, tähtisiemenillä, valotyöntekijöillä, valosotureilla jotka ette johda egon avulla, vastuullisesti johdatte ettekä hyötyäksenne.

Teillä jokaisella on vastuu tuoda näitä asioita esiin niin paljon kuin kykenette. Sillä monet etsivät vastauksia tietämättä minne kääntyä. He ymmärtävät että kaiken elämäänsä totuus on ollut piilotettuna heiltä. Aika on nyt. Kurottakaa hedelmää, jonka saatte vain tulemalla sen luokse. Puhukaa aina totuuttanne missä olettekin, näin toisetkin alkavat puhua omaa totuuttaan, valo paljastuu enemmän ja enemmän ja pimeys palaa varjoihin josta tuli. Kaikki on nyt liikkeessä, hetken virtauksessa. Sallikaa tämän hetken jatkaa nousuaan joukoissanne.

Odotan jo niin hetkeä kun kaikki veljemme ja siskomme täällä delegaatioissa joita nyt muodostetaan, esitellään teille. Ja sitten te delegaatioissanne joita muodostatte, esitellään monille muille, ja niin edelleen. Olkaa rauhassa. Olkaa rakkaus. Olkaa Yhtenä."

 

*

 

"Kappale lensi meitä kohti Auringon suunnasta, joten se havaittiin vasta todella myöhään. Astronomit saivat varmistuksen kiven saapumisesta vasta alle 24 tuntia ennen ohitusta.

– Se oli vaikuttavan lähellä. En usko, että asiaa vielä oikein ymmärretään. Tämä oli merkittävä tapahtuma, Monash Universityn apulaisprofessori Michael Brown kertoo The Sydney Morning Heraldille.

– Jos asteroidi olisi osunut maahan, se olisi aiheuttanut räjähdyksen, joka vertautuisi todella, todella suureen ydinaseeseen.

Swinburne Universityn astronomi, apulaisprofessori Alan Duffy arvioi samalle lehdelle, että räjähdyksen energia olisi ollut yli 30-kertainen verrattuna Hiroshimaan pudotettuun ydinpommiin.

– Se on kaupungintuhoaja-asteroidi, joka todellakin tuli aivan liian läheltä."

https://yle.fi/uutiset/3-10894710