"Nyt kun olemme edenneet lopulliseen päätösvaiheeseen planetaarisen vapauttamisen prosessissa, on erittäin tärkeää olla yhteydessä jumalalliseen feminiini -olemukseen ja vaalia rakkautta, myötätuntoa ja hellyyttä tasapainottaaksemme muutosta ja vastustaaksemme raakuutta joka on niin ilmiselvänä planeetan pinnalla.

Ihmiset on ohjelmoitu uskomaan että on heikkoutta olla herkkä ja välittää toisista tuntevista olennoista. Tämä on peräisin archoneilta, välitettiin jesuiittojen ja illuminatin verkostojen kautta ja sitten mediaan meemillä "vahvin jää eloon." Sitä levitettiin nujertamaan jumalattaren energiaa, se on energia jota pimeyden voimat pelkäävät eniten.

(linkissä: "mielenhallinta osoitettu suoraan naispuolisille")
 
Nyt on aika ymmärtää että välittäminen, rakastaminen, pehmeä energia on sitä energiaa joka lopulta muuttaa planeettamme ja auttaa Valojoukkoja poistamaan kaiken pimeyden planeetalta. Pehmeys EI ole heikkous, vaan todellista voimaa. On liityttävä siskojen kanssa yhteen (viitataan mm fb-ryhmään Sisterhood of the rose).
 
(linkissä: "tässä kovassa maailmassa pehmeän sydämen omistaminen on rohkeutta"
 
On hyvin tärkeää että moni tekisi seuraavaa Jumalatar meditaatiota niin usein kuin mahdollista:
 
1. Nosta kätesi pään yläpuolelle ja ala tekemään kehollasi kiertoliikettä myötäpäivään.
2. Samalla laula mantraa "ii-ii", niin että se väreilee läpi kehosi. Kuvittele miten kehosi muuntautuu kirkkaaksi valopilariksi, jossa on miljoonia sateenkaarenvärisiä tähtiä.
3. Laula mantraa ja tee kiertoliikettä muutaman minuutin, laske kätesi kehosi lähelle ja jatka myötäpäivään kiertoliikettä.
4. Laula samalla mantraa "eeeaaa", joka väreilee kehosi läpi. Kuvittele sateenkaarivalo pyörre joka laajenee sydämestäsi ulospäin halki koko planeetan. Kutsu henkioppaitasi, edesmenneitä suuria mestareita, pleijadilaisia, enkeleitä, delfiinejä, kaksoissieluja, sielukumppaneita, sieluperheitä ja muita valo-olentoja.
5. Laula mantraa ja tee kiertoliikettä hetkisen kaikkien näiden valo-olentojen paikalla ollessa.
 
 
Goddess%2BCircle.jpg
 
 
Jumalattaren paluu -meditaatio

1. Relax your mind and body by watching your breath for a few minutes.
 
2. Visualize a pillar of pink Light emanating from the Galactic Central Sun, going through your body to the center of the Earth. Keep this pillar of Light active for a few minutes. Then visualize a loving feminine presence in the shape of a beautiful Goddess descending from the sky and entering your physical body. This presence will harmonize your inner woman and make you more loving. Stay united with that presence for a while.
 
3. Visualize bright new spiritual future for humanity, with men and women in perfect understanding, with our society growing beyond need for wars and conflicts as all dark entities, physical and non-physical, are removed from our planet. Visualize all wounds of humanity being healed, all humanity being inspired and guided with everybody having their own connection with their own Soul and the Source in perfect balance of their inner male and female aspects.
 
(Tee mielikuvaharjoitukset ohjeiden mukaan, älä muuta niitä. Muuten sillä ei ole toivottua vaikutusta.)

Jumalainen maskuliinisuus (Sankari) meissä jokaisessa täytyy myös aktivoida. Sankari on taistelija joka liikkuu koston ja voimattoman vihan ohitse, todelliseen voimaan poistaen pimeyttä metodillisesti suojellakseen kaikkea kaunista ja pyhää, suojellakseen kaikkia lapsia, naisia ja miehiä jotka eivät kykene puolustamaan itseään pimeyden raakuutta vastaan jota on maapallolla.
 
Kauan sitten Sankarin aseet olivat miekka ja kynä. Nyt aseet ovat hänen tarkkaavaisesti yhteensuunnattu mielensä, skalaarisuojaus -laitteet ja tietokoneen näppäimistö. Ja Mjolnir.
 
(linkissä: "mjolnirin kanssa työskentely")
 
Sankari ymmärtää että kaikki kärsimys tällä planeetalla on keinotekoisesti junailtu. Hän ymmärtää ettei voi pakottaa ystäviään ympärillä heräämään, koska nämä ovat vetäytyneet turvasatamiinsa (kalja ja jalkapallo), välttyäkseen kohtaamasta liian raakaa todellisuutta, Draco -valloittajien hirveää lasten hyväksikäyttöä, sanomatonta kärsimystä. Kuten se on täydellisesti kuvattu täällä:
 
 
Nyt on aika kaikkien yhdistyä Jumalatar ja Sankari arkkityyppeihin sisäisesti, tulla kokonaiseksi ja lopettaa toisten kanssa kinastelu ja tappelu, yhdistyä tässä viimeisessä planetaarisen vapauttamisen vaiheessa.
 
(linkissä: "miksi valotyöntekijät hyökkäävät toistensa kimppuun?")
 
Tässä kohtaa ei ole valtuuksia kertoa mitään lisätietoa planetaarisesta tilanteesta. Kun siihen on lupa, ilmoitan. Siihen saakka jätän teidät tämän videon pariin:
 
 
Victory of the Light!"
 
https://2012portal.blogspot.fi/