https://www.youtube.com/watch?v=KJDGy_iNnSo#t=589 

"Skeptics and Naysayers dismiss what they have not risen to the level to see. Armchair investigators cast opinions from afar, condemnation without investigaton is the height of ignorance."

"Skeptikot ja kieltäjät tyrmäävät sellaisen jonka tasolle eivät ole nousseet näkemään. Nojatuolitutkijat heittävät mielipiteitä kaukaa, tuomitseminen ilman tutkimusta on tietämättömyyden huippu." Albert Einstein

The Eceti Ranch with James Gilliland

James on kokenut kaksi kuolemanrajakokemusta, opiskellut Yogien ja Vanhimpien kanssa sekä itseoppinut miten kommunikoida erilaisten olentojen kanssa. Hänen ranchillaan risteää kaksi ley-linjaa joten se on erityisen energinen paikka jossa voi tarkkailla ufoja, orbeja (näitä näkyy erityisesti infrapunavalossa). Hän on yhteydessä ylösnousseisiin Mestareihin ja erilaisiin avaruusolentoihin sekä leijona-olentoihin, on itse edellisessä elämässään ollut tähtiolento. Erään kerran 3 kullanväristä orbia iskeytyi hänen rintakehäänsä, aiheuttivat ruumiistairtautumiskokemuksen ja veivät hänet toiseen taajuuteen eli nämä olennot voivat opettaa ihmisiä toisissa ulottuvuuksissa tällätavoin. Hän puhdistaa ihmisten kenttää, selvittää henkioppaan, puhdistaa menneet elämät joissa usein monia tähtielämiä. Nykyisen elämän traumat puhdistetaan lapsuudesta asti jolloin itse kykenee kommunikoimaan henkioppaansa kanssa. Kullanväriset orbit tulevat "autuuden" tasolta, orbeissa saattaa olla ihmis- , E.T.- tai eläinkasvoja kuten karhu. Hänen mielestään orbit ovat korkeamman tason olentoja. Hyvin harvinaisen tumman orbin nähdessään kannattaa puhdistautua. Langenburg vesi on kristalloitua happea (happi on voimakkain antibiootti), kun juo tällaista vettä ja syö puhdasta prosessoimatonta ruokaa, keho kykenee parantamaan itse itsensä. Aurinkokuntamme on siirtymässä uudelle alueelle avaruudessa missä on saatavilla enemmän energiaa, myös auringopurkaukset vaikuttavat energiakenttäämme. Prosessi on menossa eikä sitä voi pysäyttää. (suomennettu oheisesta videosta)

****

Hätkähdyttävä video sielusta kuolemassa

http://www.boredpanda.com/animation-video-soul-death-coda-and-maps-and-plans-ireland/