Suomentanut Veera, kiitoksia! Hän halusi auttaa ihmisiä jollakin tavoin joten olkaapa hyvä. Kiitoksia myös "peukuttajalle" tässä samalla, aina se pienikin kannustus on mukavaa 💜
 

Lähde http://2012portal.blogspot.fi/2018/04/soul-families.html

 

"Aloittaaksemme valmistautumisen Tapahtuman ja Kontaktin jälkeiseen aikaan, Pleijadilaiset ovat pyytäneet minua jakamaan tietoa sieluperheistä.

Sieluperhe syntyy kun joukko sieluja jakautuu yhdestä lähteestä ja saapuu universumiimme läpi keskusauringon seitsemänulottuvuuksisen portaalin, joko tässä universumissa tai toisessa.

 

Miljoonat kehittyneet sielut jotka ovat tällä hetkellä jälleensyntyneet planeetallemme, ovat saapuneet pääosin oman galaksimme keskusauringosta tai sisargalaksimme Andromedan vastaavasta.

He ovat kerryttäneet kokemuksensa matkustamalla galaksin ja sitä risteilevien korkeampiulottuvuuksisien valosäikeiden läpi. Myöhemmin he ovat keskittäneet tietoisuutensa saadakseen kokemuksia portillisista tähtijärjestelmistä kuten Pleijadit, Aldebaran, Sirius, Arcturus, Vega (Lyyran tähdistön päätähti), Tau Ceti...

Jossakin vaiheessa kehitystään he ovat kohdanneet galaktisia sotia ja joutuneet osallisiksi. Tämä on pääsyy siihen, että he löytävät nyt itsensä Maasta.

Joko he tekivät tietoisen ratkaisun saapua Karanteeni-Maahan ollakseen valon ankkureina ja auttaakseen Valon voimia planeetan vapauttamisessa, tai olivat yksinkertaisesti vaeltaneet galaksin vaaralliselle alueelle riskiä tietämättään ja jääneet Archoneiden ulottuvuuksien väliseen verkkoon, josta heidät raahattiin Maahan ja pakotettiin jälleensyntymisen kiertokulkuun.

 

On ensiarvoisen tärkeää, että kaikki maanpäälle jälleensyntyneet korkeampiulottuvuuksiset tähtiolennot heräävät nyt, muistavat tehtävänsä ja lähtevät toteuttamaan sitä.

On myös ensiarvoisen tärkeää että sieluperheiden jäsenet alkavat pitämään yhtä korkeammalla taholla, eivätkä vain Karanteeni-Maahan vangittuina ihmisolentoina.

 

Saman sieluperheen jäsenet luovat yhteyden toisiinsa perustuen viidesulottuvuuksiseen ymmärrykseen omasta itsestään (Manasic Consciousness) ja luovat näin todellisen ystävyyssuhteen. Tämä on ystävyyden kosminen syntyperä.

Saman sieluperheen kahta jäsentä, tai vierekkäisten sieluperheiden kahta jäsentä, jotka luovat todella syvän sielujen välisen yhteyden kuusiulottuvuuksisen Sielun Rakkauden positiivisella kuviolla (Buddhic Consciousness), kutsutaan sielunkumppaneiksi. Tämä on kosminen alkuperä tyttöystävä/poikaystävälle.

 

Saman sieluperheen jäseniä, jotka ovat alunperin samaa olentoa joka on jakautunut nais/mies vastakohtiin saapuessaan neljänteen/kolmanteen ulottuvuuteen, kutsutaan kaksoissieluiksi. Heidän yhteytensä ulottuu seitsemänteen ulottuvuuteen (atominen tietoisuus) ja on miehen/naisen, aviomiehen/vaimon ja sankarin/sankarittaren kosminen alkuperä.

Sieluperhe on yksi keskeinen Sisterhood of the Rosen mysteeri:

https://inanaeliana.wixsite.com/perlen-der-liebe/celebrate

Se on yksi olemus joka manifestoituu fyysisesti:

(kuva)

 

Kaikki lukkiutuneet yhteydet sielunryhmän sisällä luovat Clifford toruksen, joka rikkoo matrixin:

http://2012portal.blogspot.com/2012/07/plan.html

Tämä on syy, miksi pimeän voimat ovat aina halunneet tuhota sielunryhmät.

Ensin he implantoivat tähtikansat erottaakseen heidät korkeammasta tietoisuudesta ja omasta sielusta. Tätä kutsutaan vertikaaliseksi ohjelmoinniksi ja sille omistetaan myöhemmin oma blogikirjoitus kun aika on oikea. Vertikaalinen implantoiva ohjelmointi on perusta Karanteeni-Maalle.

Toinen ohjelmoinnin muoto on horisontaalinen (implantoiva) ohjelmointi. Pleijadit ovat pyytäneet minua kertomaan tästä nyt, jotta Matrixin luova yhteiskunnan ohjelmointi voidaan purkaa.

 

Horisontaalinen ohjelmointi käyttää väärin sitä faktaa, että kaksoissielut saapuvat neljänteen ja kolmanteen ulottuvuuteen yhdessä pariskuntana,  jossa toinen on mies (sähköinen voima) ja toinen nainen (magneettinen voima). Puhtaimmassa muodossaan sähköinen (kundalini) miesenergia ja magneettinen (sielu) naisenergia luovat vetovoiman, joka vuorostaan luo kolmiokentän joka toimii evoluution voimana.

Kun tätä elektromagneettista nais/mies voimaa häiritään horisontaalisella ohjelmoinnilla, vääristää se ohjelmoidun yhteiskunnan elektromagneettista kenttää ja sen vuoksi kyseisen yhteiskunnan evoluutio viivästyy, joskus monia vuosisatoja kuten on käynyt Maan pinnan sivilisaatiolle.

Perusmallinen horisontaalinen (implantoiva) ohjelmointi luo eron naisten ja miesten seksuaalisen energian aistimuksiin, kuten on yksityiskohtaisesti selitetty täällä:

http://2012portal.blogspot.com/2018/03/sexual-energy.html

 

Tehokkain keino kontrolloida yhteiskuntaa ja viivästyttää sen evoluutiota on kontrolloida naisen seksuaalista energiaa. Tämä on syy sille, miksi kulttuurit jotka antoivat naisille maksimaalisen seksuaalisen vapauden, ovat niitä ketkä näkivät eniten kehitystä.

Tehokkain keino kontrolloida naisen seksuaalista energiaa on soluttaa suuri määrä seksuaalisia saalistajia (Orion/Draco/Reptilian) kyseiseen valittuun yhteiskuntaan ja päästää ne vapaaksi. Tämä on se mitä Archonit tekivät monta kertaa ihmiskunnan historiassa.

Kun kriittinen määrä naisia vastaanottaa negatiivista ohjelmointia noilta saalistajilta, tämä luo Pavlovin refleksin yhteiskunnan naispsyykeen alitajuntaan, estäen tehokkaasti Jumalatar energian.

Tällaisessa yhteiskunnassa naiset alkavat elää kaksoiselämää, ilmaisten itseään seksuaalisesti ainoastaan silloin kun ovat poissa Matrixin nuuskivien silmien alta.

 

Ääriesimerkki tällaisesta yhteiskunnasta on Saudi Arabia:

http://www.theweek.co.uk/60339/nine-things-women-cant-do-in-saudi-arabia

Avain kyseisenlaisen yhteiskunnan vapauttamiseen on se, että kaikista edistyneimmät naiset kyseisestä yhteiskunnasta alkavat asteittain ilmentää sensuaalista ja seksuaalista Jumalatar energiaa.

http://thebestofhabibi.com/volume-18-no-2-september-2000/temple-priestess/

 

Archonit ovat ehdottoman allergisia naisen ja miehen väliselle syvälle Sielun Rakkauden energialle, erityisesti sielunkumppaneiden ja kaksoissielujen väliselle.

Kopeloimalla jälleensyntymisen prosessia he antavat kaksoissielujen harvoin syntyä samaan aikaan. Vaikka näin kävisi, he harvoin tapaavat toisiaan. Tai vaikka tapaavatkin, heidän annetaan harvoin olla yhdessä, sillä Archonit estävät liittoja ennakoivasti. Tämän vuoksi kaksoissielujen väliset liitot ovat äärimmäisen vähäisiä planeetan pinnalla ja suurinosa kaksoissieluiksi itseään luulevat ovat todellisuudessa ensisijaisia sielunkumppaneita (sielunkumppaneita, jotka kanavoivat kaksoissielun energiaa toisiinsa).

 

Syvää Sielun Rakkauden yhteyttä sielunkumppaneiden välillä tapahtuu planeetan pinnalla hieman useammin ja kun se tapahtuu, Archonit menevät joskus äärirajoille estäessään kyseistä rakkautta, turvautuen jopa toisen tai molempien osapuolten tappamiseen.

Tapahtuman ja erityisesti Ensimmäisen Kontaktin jälkeen Vastarinta ja Pleijadit alkavat kontaktoimaan ihmiskunnan edistyneimpiä jäseniä, erityisesti niitä jotka ovat tietoisia sieluperheistä.

 

Tämän kontakti tuo auttamatta kulttuurisia muutoksia ihmiskuntaan. Pleijadit ja Vastarinta ovat kertoneet, että tämä kontakti kehittyy silloin tällöin syvemmäksi romanttiseksi ja seksuaaliseksi yhteydeksi, erityisesti kaksoissielujen ja sielunkumppaneiden välillä, kun toinen elää planeetan pinnalla ja toinen on Vastarinnassa tai kuuluu Konfederaation laivastoon.

 

Ollakseen valmistaununeita näihin yhteyksiin maanpinnan asukkaiden tulee olla tietoisia siitä, että Pleijadeilla ja Vastarinnalla on hyvin samanlainen sosiaalinen malli joka perustuu sieluperheisiin. Joskus he ovat täysin sitoutuneita eksklusiiviseen pyhään liittonsa kaksoissielunsa kanssa ja joskus muodostavat avoimia polyamorisia yhteyksiä, jotka perustuvat Sielun Rakkaudelle ja seksuaalisen energian vapaalle virtaukselle. Saman sukupuolen välisiä liittoja tapahtuu heidän keskuudessaan, mutta ne ovat vapaita kaikesta Archoneiden häirinnästä joka on niin hallitsevaa tämän planeetan pinnalla.

Nämä yhteydet tulevat olemaan viimeinen testi maanpinnan asukkaiden integroimiseksi galaktiseen yhteisöön.

 

Victory of the Light!"