Sattumalta luin jutun (In5D) joka esitteli uusia chakroja joita meille on avautumassa/avautunut. Huomasin yhden niistä sijaitsevan niskassa ja taas palasia loksahti kohdilleen. Ihmettelin nimittäin kuukausi sitten meditoidessa kun tavallisen huojunnan ja nykimisen lisäksi pääni teki huolellista niskojen venytystä, rutina vain kuului niskanikamista ja ajattelin että onkohan niskani jumissa ja korkein itse taas viisaana parantaa kroppaa. Siis mullahan alkoi tämä henkinen kehitys juuri sillä tavalla, joku ohjasi liikkeitäni ja paransi vammaani jonka vuoksi olin sairaslomalla ja aloin ylipäätään meditoimaan. Täytyy tehdä siitä oma artikkelinsa joskus, vaikka ne löytyvät kyllä tästä blogista kun selaa taaksepäin 12/2013. Itse asiassa katselin että mulla on piirroksissakin niin paljon viestejä että täytyy ehkä yrittää tehdä video. Jos vain olisi vapaata töistä päivä tai pari, pliiiiis...

Mutta siis tämä niskachakra on ikiaikainen, "itsensä Buddhan siunaama", se "uudelleenherättää unelmoijan meissä kaikissa" ja on enneunien ja näkyjen lähde, voimme katsoa sen avulla menneeseen tai tulevaan. Sillä on monia nimiä: 'Zeal' tai 'Well of dreams', 'Alta Majory' tai  'The Bliss', 'The mouth of God' (Jumalan suu), ' The ascension' chakra.

"Täysin aktivoituna tämä keskus säätelee multidimensionaalista telepaattista kommunikointia, 3D tason verho häviää ja kohoamme 4D ja 5D tasolle. Kundalinia avustetaan sulavasti ja herkästi. Tämän chakran avautuessa avautuvat myös henkiset kyvyt yksilöstä riippuen kuten selvänäkö, ruumiista irtautuminen, parantajan kyky, enneunet, telepatia, empatia. Kaikki nämä kyvyt eivät välttämättä aktivoidu ennenkuin Transpersonal ja Soul Star chakrat on avattu. Jännitystilat niskassa ja olkapäissä voivat olla merkkejä tämän chakran avautumisesta. Pysy silloin valppaana näyille, uusille näkemyksille, ja käytä kykyä vastuullisesti."

Lähde: http://www.souledout.org/wecyclewisdom/node/62

****

En ole tehnyt piirroksia ja olen pitänyt lomaa henkimaailmasta, sekin on jättänyt minut rauhaan. On välillä kiva olla ihan normaali. En ole myöskään meditoinut pidempään, täytyisi ryhdistäytyä. Suomennan huomenna iltasella parit kummitusjutut Winkowskin kirjasta, ei vain osaa päättää mitä niistä, kaikki olivat niin uskomattomia... Ja pakkohan ne on uskoa koska MaryAnn tekee yhteistyötä murhatutkijoiden kanssa.