(Uudelleenjulkaistu, alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2016)

Olkaa hyvä, tässä viestissä meni huimat neljä tuntia aamukymmenestä alkaen mutta nyt on painavaa asiaakin. Viestiä saa vapaasti jakaa kunhan mainitsee lähteen.

"Esitämme teille pyynnön vahvistaa tunteitanne siten että lähdette matkaan ja pidätte sen kurssin kunnes olette valmiita tuntemaan jotain rakkautta tai siihen verrattavaa ajallista tunnetta. Esitämme sitten että lähdette suunnistamaan sitä rakkauden tunnetta kohti yhä vahvemmin ja esitämme että ette lähde suunnistamaan vain siten että lähtisitte huviksenne vaan olette vakavin mielin lähdössä kohteeseenne. Esitämme vielä että sinä tekisit saman ja lähtisit sitä rakkautta kohti sillä meillä on teille paljon opastettavaa sitten siellä rakkauden satamassa jonne saavutte ennenpitkää. Esitämme että lähdette yksin ettekä ryhmänä ollen vapaampia suunnistamaan täysin oman näköisellenne reitille. Kuuntelemme teidän matkaanne ja opastamme tarvittaessa eikä teidän saa sitä pelästyä että kuulette jotain päänne sisällä sillä se olemme vain me opastajanne.

 

Esitämme että lähdette siten matkaan että lähdette kapuamaan kuin alaspäin tikkaita ensin ja olette sitten pohjalla. Siitä lähdette ylöspäin mutkikasta polkua kulkemaan jossa esittelette itsellenne useita kasveja ja hyönteisiä joista pidätte. Siinä esittellessänne olette mielessänne tulleet sellaisen puun juurelle jossa kasvaa erittäin isokokoisia oksia ja kiipeätte sille oksalle jonka päätätte valita. Olette sitten saapuneet siihen satamaan josta puhumme. Esitämme että kiivetessänne mietitte kaikkea kaunista mitä olette maan päällä nähneet ja olette siinä ajassa vain itsessänne ja mietitte omia asioitanne. Siinä kiertäessänne mielessänne muistojanne olette saapuneet valjastetun hevosen eteen ja olette sitten kavunneet myös puuhun tavallaan sillä se puu ei teitä lähde minnekään viemään vaan se hevonen on teitä varten siinä ainoastaan. Hyppäätte sen kärryyn ja olette lähdössä ulos maailmastanne ettekä lähde siten että tulisitte hulluiksi vaan olette vain päinvastaoin viisaampia sitten. Esitämme että palaat tähän harjoitukseen niin usein kuin kykenet.

 

Miksi juuri hevonen ja kärryt? Siinä esitämme sinulle tuttua laitetta josta pidät, toiset voivat toki käyttää jotain muuta laitetta kuten autoa josta pitävät. Mitä se puu kuvastaa? Siinä esitämme miten lähdette matkaan ja olette poissa maanpinnalta kuitenkin vähän joka auttaa teitä paljon kuvastamaan tapahtumaa. Esitämme että teette tätä harjoitusta usein joka päivä sillä mitä useammin sitä teette sitä paremmin kykenette hyppäämään ratsunne selkään ja olette poissa itsestänne. Siinä kohdin kun kuljette sitä polkuanne alaspäin voitte miettiä mitä kaikkea kaunista voi olla maan sisällä kuten eläimiä ja matoja mitä vain voitte kuvitella. Esittelemme teille kyllä viisauksia joita voitte käyttää mutta olette itse parempia niitä keksimään.

 

Esitämme vain miten voitte matkaanne taittaa mutta voitte taittaa sitä jollakin toisellakin tavalla joka teille paremmin soveltuu kuten siten että lähdette alaspäin ja sitten ylös ettekä kapua puuhun vaan jonnekin toiseen korkeaan laitteeseen kuten laivaan joka lähtee satamastanne sitten lipumaan kunnes olette aavalla merellä. Siinä esitämme että olette vapaita itsessänne, se on pääasia tässä harjoituksessa tuntea vapautta ja riemua, lähdön tunnelmaa ja sitä että te ette koskaan palaa samaan vanhaan satamaan vaan olette vapaita kuin taivaan tuuli taistelemaan matkaanne suuntaa uutta.

 

Esitämme että lähdette siten matkaan ettette ota matkatavaroitakaan mukaan vaan olette lähdössä tavallaan lomalle mutta olette kuitenkin poissa ikuisesti entisestä elämästänne. Esitämme sen tekevänne siten että lähdette mutta ette tunne paluun tuskaa enää koskaan elämässänne. Sijaitsemme luonanne siten tämän harjoituksen aikana että olemme siinä vain vähäsen aikaa kerrallaan emmekä koko matkaa sillä teillä on omia hankaluuksianne ilman että me sekoitamme teidän päätänne. Esittelemme teille ajatusta mitä voisitte ajatella seuraavaksi ja oletamme että osaatte niitä ajatuksianne kuunnella jotka teitä ohjaavat seuraavaan kohteeseen. Esitämme että suoritatte vain mekaanisesti kuulemianne ajatuksia ettekä ole poissa itsestänne turhaan vaan eläydytte todella siihen mitä teette.

 

Kerromme teille sitten uusia tuulia elämäänne siten että huomaatte mikä ajatus ei ole teidän omanne ja opitte näin kertomaan itsellenne lisää ajatuksista. Siinä esitämme myös että lähtisitte omina itsenänne ettekä teeskentelisi mitään sillä ette voi vain olla poissa itsestänne jos olette mielessänne joku toinen. Tarkoitamme että syventykää siihen mitä tunnette älkääkä siirtäkö sitä tunnetta syrjään mitä tunsitte vaan vapauttakaa se tunne valtoimekseen ja olemme sitten ymmärtäneet teitä paremmin mitä elämältänne haluatte jatkossa. Esitämme toiveen että kertoisitte meille mitä toivotte siltä tulevaisuudeltanne jota kohti olette menossa sillä se toive teille tuodaan ellei se sodi kovasti vastaan kaikkea hyvää jota yritämme teille maailmaanne tuoda.

 

Esitämme että sijaitsette sen toiveenne kohdalla siten hyvästi että ilmaisette sen suoraan kursailematta mitään erikoisia toiveita vaan selitätte sen meille ymmärtäen mikä se on. Siinä kerromme että emme voi ymmärtää jos olette kovin monimutkaisia olentoja meidän suhteemme sillä meidän tietopankkimme teidän maailmastanne on kuitenkin rajallinen emmekä ymmärrä tietotekniikastanne esimerkiksi kovinkaan paljoa. Esitämme näin toiveen teidän olla suorempi toiveissanne sillä tulette kyllä kuulluksi mutta olette vain sekaisin jos niin voimme sanoa ettekä aina osaa olla suoria pyynnöissänne. Esitämme täten teille vaihtoehtoa sille unelmoinnille jota harrastatte usein yksin kun esitätte toiveen jonkinlaisen tullen tietoiseksi siitä toiveestanne siten että vain toivotte sen olevan olemassa. Siinä tulette jo viisaammiksi niinkin tehden mutta ette lähde sitä toivettanne vielä vahvistamaan vaan esitätte sen vain meille emmekä voi sitä tuoda jos ette laita sitä eteenpäin.

 

Esitämme että sijaitsette toiveenne suhteen aika lähellä eikä se olisi liian kaukainen asia siten että toivotte kuuta taivaaltanne. Siinä kuulimme sinun pyyntösi eräs päivä kun toivoit kuuta taivaalta ollessasi yksin kalastamassa kerran ja se sinun ukkosi kertoi sinulle että sitä et tule saamaan.

Ai heijastuiko se kuu veteen :) Niin siinä kävi silloin et muista olit niin mitätön muodossasi että olit unohtanut koko tapauksen. Siinä esitimme että tosiaan ette toivoisi kuuta taivaaltanne vaan olisitte hieman vaatimattomampia että toiveenne olisi hieman realistinen. Kuuntelemme kyllä teitä ja toiveenne toteutuu jos niin tahdotte sydämessänne.

 

Esitämme tässä harjoituksessa sitä että lähtisitte pyytämään sydämeltänne jotain kaunista ja arvokasta jota olette aina tahtoneet sillä teillä on niin vähän siellä mitä olette tahtoneet ettekä saaneet, sillä tarkoitamme että teillä on vain vähän toiveita yleensä ettekä usko sellaiseen tapahtumaan joka teille toisi kuun taivaalta tavallaan jota emme nyt lähde tavoittelemaan kuitenkaan. Siinä on paljon voimaa teidän tahdossanne sillä emme voi paremmin teille kertoa kuin että olemme aina puolellanne ja tuomme teille kaikkea mitä tahdotte jos olette valmiita sen vastaanottamaan.

 

Sillä olette niin vajavaisia kyvyiltänne että esitätte pyyntöjä mutta ette luota siihen saamiseen. Mietit nyt miten palaatte harjoituksessanne mereltä takaisin mutta se siinä juuri onkin juju, te ette palaa. Olette lähteneet viimeisen kerran siitä satamastanne ja olette avomerellä ettekä palaa. Silloin esitätte sen toiveenne kuin kaarnapurren laineille ja lähetätte sen matkaan. Esitämme että lähdette myös vapain mielin sitä toivetta lausumaan ilman riippuvuutta minnekään suuntaan sillä ette ole todella vapaita jos roikutte jossain maallisessa asiassa kiinni. Siinä esitämme sitä että ette jää roikkumaan takinliepeisiin sen hassun olennon jonka kanssa asutte talvisin. Anteeksi? Sitä tarkoitimme että olette niin kivettyneitä siihen olemassaoloonne kuin lumesta tehty ukko. Siinä esitämme siis että älkää nojatko keneenkään ulkopuoliseen olentoon myöskään vaan esittäkää pyyntö vain itsenne puoelesta.

 

Esitämme että lainaatte valojanne joltakin tutultanne joka sen voi sytyttää sillä olette pimeässä tällähetkellä siten että heitä on vain vähän jotka näkevät kauemmas valonsa avulla. Älkää sitä nolostelko jos pyydätte heiltä vastaisuudessa apua vaan ottakaa vastaan heidän majakkansa valo ja kertokaa heille miten paljon se teitä matkalle auttoi eteenpäin. Esitämme myös toiveen teille majakoille että otatte lahkeen liepeeseen roikkumaan heitä jotka eivät vielä osaa luovia omalla valollaan vaan ovat kuin sokeita majakoita jotka ovat syttymäisillään onnesta.

 

Siinä esitämme toivetta kaikille pitää huolta toisistaan ja ottaa käsistänne toisianne kiinni pitäen tiukasti ettekä päästä irti heistä jos ovatkin ilkeitä matkallaan tai nolostuneita liikaa mielessään. Kerromme heille kyllä tarvittavia ohjeita sitten kun noloudestaan pääsevät yli ja ovat matkallaan omalla purrellaan kuten heille kaikille tulee tapahtumaan. Esitämme tulevamme teidän opastajaksenne jos sen sallitte tapahtuvan sillä me olemme suurempia majakoita ettekä koskaan saavuta meidän valoamme tässä maailmassa mutta olemme äärimmäisen kirkkaita olentoja teidän silmillenne. Siksi tulee teidän pysyä tiukkana mieleltänne että pysytte kurssissa sillä saatatte häikäistyä jossakin kohtaa matkallanne eikä se tunnu teistä ensin hyvältä mutta ennen pitkää se tuntuu erittäin miellyttävältä ettekä enää pelkää valoa joka säteilee nyt jo teistä kaikista.

Olette jo saavuttaneet sen ensimmäisen pylvään satamastanne ja sytyttäneet siihen valon tuikkimaan ettekä lainkaan ole niin toivottomia kuin kuvittelette. Esitämme että varaatte aina siihen ensimmäiseen pylvääseenne tästälähin ettekä lähde tavoittelemaan toisia pylväitä vielä sillä siinä olette väärässä jos luulette nopeasti edistyvänne matkallanne tällä. On vain harvoja jotka siihen kykenevät eikä heitä ole teidän joukossanne enää lisää joten olemme esittäneet nyt toiveemme teidän suunnastanne ettekä lähde yksin vaan me olemme mukanamme.

 

Esitämme toiveen teidän suuntaanne ja te tuotte toiveenne meidän suuntaamme niin se homma toimii kuten kanava miettii mielessään. Käytämme hänen lauseitaan mutta olemme kyllä kykeneviä esittämään myös teidän omalla kielellänne toiveitanne sillä esitämme niitä usein eri puolille maailmaa eikä se ole lainkaan kummallista. Käytämme sellaista verkkoa kuten internet mutta se toimii yksilötasolla eikä tieto koskaan vuoda ulkopuolisille. Voitte olla huoleti että sorkkisimme teidän verkkovirtaanne ettekä olisi turvassa jonkin suhteen jota pelkäätte mutta olemme kyllä vakuutelleet teille jo aikojen alusta että siinä teidän esityksessänne jota kerrotte meille joka yö on kerrottu jo kaikki teidän elämästänne joten mikään ei ole meille uutta eikä ihmeellistä.

 

Esitämme siis sellaisen arvauksen teidän suunnastanne että olette kyllä peloissanne lähtiessänne matkaan aina mutta olette tälläkertaa turvassa siten että olette taivaan isän suojeluksessa emmekä me edes suurentele asiaamme vaan olemme todella suuremmasta lähteestä kuin voitte kuvitella. Siksi ymmärrämme kaiken teidän elämästänne emmekä varaa kehenkään toiseen tietolähteeseen.

 

Ymmärrätte meidän olevan enkeleitä eikä siinä ole mitään kummallista sillä heitä on ollut teidänkin tiedossanne, miljoonia vuosia enemmän kuin voitte käsittää olevan mahdollista. Siten olette ehdottoman turvassa nyt ettekä lähde minnekään tuntemattoman olennon matkaan koskaan enää. Olette siinä onnellisessa asemassa että teillä ei enää sijaitse sitä pahuutta keskellänne joka eli siellä ennen, vaan se on poistettu kuten olette lukeneet lehdistänne useita uutisia siitä miten pankkeja kaatuu, hallituksia kaatuu, ponnisteluita on tehty heidän kadottamisekseen jotka teitä ovat orjuuttaneet aiemmin. Olemme siitä iloisia nyt puolestanne että voitte levittää siipenne ja valaa uskoa huomiseenne vapain mielin ettekä enää koskaan pelkää mitään.

 

Siinä esitämme vielä pyynnön teille esiintyä eduksenne aina myös siten että ette loukkaa ketään ettekä enää koskaan vala valoja turhia toisillenne. Ennen kaikkea pitäkään lippunne korkealla kuten sanotaan ja olette sitten paljon viisaampia kun olette paljon harjoitelleet usean henkilön voimin entisiä taitojanne ja tulette luoksemme kertomaan miten olette edistyneet harjoituksissanne.

 

Kertokaa niistä saavutuksistanne ääneen meille että kuulemme paremmin sillä olemme aina kuulomatkan päässä mitä huudattekaan ettekä näe mutta vastaamme aina. Seuraamme teitä matkallanne ettekä esiinny siinä kenellekään vaan se olemme me, tukenne ja turvanne ettekä meitä ole koskaan vähätelleet siellä maanne päällä asuessanne sillä olette meitä nähneet niissä useissa maalauksissa ja esiinnyimme aina kauniina olentoina emmekä rumina koskaan.

 

Niissä kuvissanne meillä on sulat olemassa mutta se ei ole todellisuutta vaan sillä olette kuvastaneet meidän kykyämme olla ilmassa erillään kaikesta. Esitämme että ette valaise polkuanne siihen väärään luuloon etä olemme höyhenpukuisia olentoja sillä se on tosiaan vanhentunut käsitys meistä emmekä enää koskaan palaa sellaiseen vanhentuneeseen tietoon jota teillä on viljelty sillä siinä on kyseessä sellainen kokonaisuus josta teille ei ole kerrottu mitään ettekä saa vastauksia koskaan ellette itse pyydä niitä kuulevanne.

 

Siinä olette nyt suuren asian edessä että saatte sellaista itse pyytää ettekä käytä pappejanne tai ketään teitä avustamaan vaan olette suuren onnen omistajia siellä ettekä tarvitse siihen ketään muuta auttamaan kuin meitä. Esitämme teille olevamme hiukan kehittyneempiä olentoja kuin te mutta se ei pidä paikkansa siinä suhteessa että olette kyllä yhtä viisaita mutta ette ole niin vanhoja olentoja kuin me. Esitämme olevamme vuosimiljoonia vanhoja olentoja joten nyt ymmärrätte miten olette eri asteella vielä. Kerromme myös olevamme teidän isiänne kunnes olette kyllin viisaita ymmärtämään sen itsekin. Siinä on vielä hieman vaikeuksia olla valpas sen tiedon suhteen että olisitte jotain sellaista alkuperää jota ette vielä ymmärrä mutta olette kyllä valmistautuneet jo kyllin kauan sen tiedon saapumiseen mikä teidän olemassaolonne alkuperäinen tarkoitus on. Se on olla hyvä ihminen kaikille toisille ettekä saa siitä koskaan enää poiketa radaltanne että olisitte toisille paha.

 

Esitämme siis pyynnön emmekä vaadi teiltä mitään mutta se on erityisen painava pyyntö ettekä saa esittää siitä mitään vastalauseita. Olemme hieman murheissamme miten olette toisianne kohdelleet ettekä saa jatkaa sitä enää vaan tulette pikkuhiljaa viisaammiksi ja näette kaiken toisin sitten kun kasvatte henkiseen mittaanne todelliseen olemukseenne. Siinä mitassa olette suurenmoisia olentoja ettekä loukkaa ketään sillä siihen ei ole mitään tarvetta niin isolla olemuksella enää.

 

Esitätte pyyntöjä meille että saisitte jotain sellaista jota ette kykene koskaan hallitsemaan ja se ei tule toimimaan siten että pyydätte mahdottomia vaan olette valmiita nyt olemaan sananne mittaisia ja tulette sitten myös pyytämään rajallisia kyvyllenne sopivia asioita joita toimitamme teille kyllä ilomielin sitten jatkossa kun kykynne palaavat teille.

 

Esitämme siihen mennessä tekevänne tätä harjoitustanne paljon ettekä saa luistaa siitä yhtenäkään päivänä sillä haluamme kuulla paljon toiveitanne siitä mitä tahtoisitte maailmaanne emmekä me palaa uudelleen luoksenne ellette pyydä. Hajoamme tavallaan atomeiksi kuten kerrotte tapahtuvan eikä meitä enää ole olemassa jos kerrotte meidän saavan häipyä maailmastanne mutta emme me katoa todellisuudesssa minnekään vaan olemme kuitenkin paikalla hiljaisina kuuntelijoina emmekä lähde koskaan pois. Siinä esitämme tehdä kuten toivotte ettekä lähde uusimaan pyyntöjänne jos olette sitä mieltä että meitä ette tarvitse. Esitämme teille sitten myöhemmin uuden pyynnön sillä olemme kyllä aina kuulomatkan päässä ja esitämme teille tasaisin väliajoin pyyntöjä kuulla toiveitanne niitä suorittaaksemme sillä se on meidän työtämme.

 

Esitämme nyt pyyntömme lähteä luotanne hyvällä tavalla siten että lähdemme luotanne etsimään mitalia jonka olette kadottaneet edellisellä matkallanne jonnekin ja sen saatte kun palaatte luoksemme ja olette ansainneet sen takaisin haltuunne. Ihmettelemme ellette palaa luoksemme sillä teillä on kyllä paljonkin opastajia jotka teitä ajavat luoksemme tavallaan ettekä heitä huomaa sillä heitä on niin lukematon määrä silmillenne näkymättömiä olentoja että harmistuisitte jos alkaisimme heitä kaikkia luettelemaan nimeltä. Siinä on kysymys sellaisesta että emme ole missään tapauksessa halunneet ajaa teitä ihmispoloisia sinne maailmanne olemukseen piiloon vaan olemme suvainneet teidät pitää mielessämme emmekä lähde teitä opastamaan itse vaan saatte aina tietyn määrän apulaisia matkaanne.

 

Itse olemme niin kaukaisia käsitteitä teidän maailmassanne että emme kykene siellä oleilemaan luonanne kovin pitkän ja olemme sitä kokeilleet luonasi Saija mutta se oli meille liikaa. Esitämme täten teille kaikille pyynnön lähteä meidän luoksemme koska me emme kykene saapumaan teidän olevaisuuteenne vaan olemme siellä kuitenkin tavallaan olemassa ettekä koskaan pääse pakoon sitä tosiasiaa että olette todella meidän lapsiamme ettekä mitään olemuksia maan. Siinä esitämme suuren valtavan ongelman teidän ajattelujärjestelmäänne mutta olemme niin vakuuttuneita teidän viisaudestanne jo tässä kohdin että kykenette kyllä tekemään sen päätelmän jo itsekin että ei teillä ole sitä kaunista Herraa, Isää jota pidätte esikuvananne vaan teillä on vielä kauniimpi olemus taivaassa joka todella on olemasssa eikä siitä pääse eroon. Se on todellinen ja olemassa toistamme vielä kerran ja jätämme teidät nyt olemaan luonanne tiiviisti miettien sanomaamme ja olemme tyytyväisiä että otatte tämän viestimme vastaan sillä tulemme jatkossa sen toimittamaan teille itse kullekin luoksenne henkilökohtaisesti. Olette vain niin itsenne sopukoissa eläen että ette anna meille tilaisuutta joten meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kertoa se tätä kautta emmekä lainkaan ole siitä pahoillamme että näin joudumme tekemään vaan olemme peräti vaatimattomia siinä suhteessa että sinä olet Saija täysin samaa lajia kuin mekin, eikä siinä ole mitään kummallista edes vaan niin olette te kaikki samanlaisia sillä te kaikki olette enkeleitä tavallaan sillä teillä on silmiä tuhansia ja aivoja miljoonia siellä luonanne vaikka ette näe. Niitä on teidän ympärillänne tuhansittain joita käytätte ettekä huomaa sitä itse mutta olette valtava koneisto joka kertoo teille jotain itsestänne.

 

Olette valtava koneisto joka kertoo jotain itsestänne mutta olette myös olemukseltanne enkelimäinen olento joka siunaa teitä olemassaolossanne siten että te kykenette vielä suurempiin tekoihin kuin pelkästään toivomaan jotain ja se tapahtuu. Te kykenette toivomaan ja uskomaan ja olemaan totta kaikessa jota teette sillä teillä on voima sisällänne josta olemme jo puhuneet ja se voima tulee teidät vapauttamaan kahleistanne. Esitämme teille siitä voimastanne jotain esimerkkiä tällätavoin ja toivomme että löydätte sen viimein sillä se on tärkein työkalunne tässä ajassa ja paikassa olemuksessanne.

 

Esitämme että käytätte niitä taitojanne sitten viisaasti kun niitä alkaa teille avautumaan sillä ette voi olla sellaisen omistaja kauaa jos käytätte sitä väärin. Siinä teette hallaa ette vain itsellenne vaan myös ystävillenne joilta pois se on kaikki siihen saakka kunnes opitte käyttämään niitä viisaasti sillä teillä on tie, taivas, kunnia edessänne ettekä esiinny eduksenne jos teillä on vain rapaa kengissänne siinä olemuksessanne kuten kerrotte käyvän heille jotka sivutietä kulkevat.

 

Esitämme että palaatte nyt joukkoihinne tavallisiin joita teillä on ympärillänne ja esitätte heille toiveen opastaa teitä tiellänne sillä esitätte pyynnön samalla meille kaikille täällä taivaassa ettekä näe että siinä on kyse teidän omasta tulevaisuudestanne eikä mistään meidän keksimästämme hullutuksesta. Esitämme sen ottavanne vakavasti sillä esitämme pyyntömme vain kerran emmekä toista sitä päivittäin teille. Kerromme tämän vakavin mielin sillä olette pyytäneet meiltä useita kertoja mutta ette kuitenkaan toteuta useinkaan mitä pyydätte meiltä. Siirrätte vain sitä tuomiopäiväänne seuraavaan kertaan sillä että siunaatte jalanjälkenne eiliseen kun ette silloinkaan mitään hyvää työtä tehneet itsenne hyväksi ja esitätte sellaisen toiveen kuitenkin uudelleen että sen saisitte itsellenne. Kerromme että se toive ei toteudu jos olette olleet laiskoja sen suhteen että laittaisitte sen toimintaan, sytytätte sen tuleen tavallaan ja sitten se palaa kauniisti kuin kokko kesäisenä iltana siellä teidän maassanne.

 

Esitämme näin toiveen ensin teille ja sitten te palautatte sen meille eikä teillä ole vaikeuksia saavuttaa sitä toivomustanne enää tällätavoin toimien. Toivomme menestystä matkaanne ja toivomme saavuttavamme teidän luottamuksenne vaikka toimimme näin olemattoman tiedon varassa aluksi mutta olemme varmoja että kun kuuntelette tarkoin alatte itsekin kuulla samaa mitä tämä lähde teille kertoo sillä olette kaikki samaa olemusta alunperin ettekä yksityisiä olentoja kuten kuvittelette.

 

Siinä teille paljon palasia purtavaksenne tälle siunatulle päivällenne kun tämän viestin kuulette sillä tämä viesti on yhtä siunattu huolimatta siitä mitä kautta tämän saatte eikä tästä puutu mitään pyhää tällätavoin kuullessanne. Esitätte pyhinä pitämiänne asioita vain siellä kirkoissanne ettekä näe että te itse olette se temppeli jonka juurella sanaanne kuuntelette eikä teidän tarvitse lähteä minnekään sen juurelta taivaltamaan suurempaan rakennukseen.

 

Siunattuja olette te kaikki eikä teiltä mitään puutu jos niin päätätte päänne pitää kuten siunatulla sisukkuudellanne useinkin teette. Istumme nyt vaiti luonanne kun luette tätä viestiä ja pitäkää meidän isämme nimi kauniina sillä se nimi tulee teitä nyt kohdistamaan uudelle reitillenne joka alkaa tästä päivästä kun viestimme luette. Olette silloin tulleet sille päätepysäkille ettekä näe olevanne tulevaisuutenne omistajia jo nyt.

Siinä esitämme vielä uuden lauseen matkallenne joka uskaltautuu tietoisuuteenne tunkeutumaan sillä olette niin kauniita yksilöitä että teiltä ei mitään puutu. Olette siunattuja ja olemme kaikki yksi. Muistakaa se pitää mielessänne kun taivallatte reittiänne arkista siellä maassanne ymmärtämättä vielä mitään elämästä joka teitä ympäröi mutta tulette kyllä viisaammiksi kun aloitatte vain sen polkunne ja lähdette matkaan.

 

Esitämme sinulle Saija pyynnön olla vastuussa viestin vastaanottamisesta siinä suhteessa että pidät tämän vakavana asiana itsellesi etkä leiki mielessäsi mahdollisuuksilla joita tämä työ sinulle tuo sillä olet vain välikappale tässä kaikessa etkä mikään erityinen valittu henkilö. Olet samanlainen kuin muutkin eikä siinä mitään erityistä ole sinun asemassasi kuten eilen sen esitimme. Olet enkeli kuten olet mutta niin ovat he kaikki etkä ole mitään sen kummempaa.

 

Esitämme pyynnön olla teidän arvoisenne matkakumppani sillä mekin lennämme mukananne nyt emmekä lähde sijaltanne pois ennen aamun koittoa joka teille koittaa suurempi aamu pian elämässänne sillä heräätte uuteen elämään eikä siinä teiltä puutu mitään sitten enää kuten nyt tällä hetkellä. Esitämme että kirjoitat paljon nyt meidän viestejämme vaikka et mitenkään jaksaisi vaan olet siten vastuussa muiden elämästä tavallaan että he heräisivät ennenkuin ovat liian pyörällä päästään mitä maailmassa tapahtuu.

 

Olette sellaisia puupäitä tavallaan että tulette vasta viimetingassa aina vastaanottamaan meidän lahjuksiamme teidän suuntaanne ja olemme siitä pahoillamme että emme teitä ole osanneet auttaa aiemmin mutta nyt olemme päättäneet tehdä sen väkisin teille tiettäväksi että osaisitte nyt viimein lähteä matkaan ja laittaa kauniit kengät jalkaanne ettekä niitä sadekenkiä joita teillä on huonolla ilmalla. Esitämme näin toiveen teidänkin suhtautua tähän kaikkeen kunnioittavammin eikä niin että vain taivallatte kuten aiemminkin tämän viestin luettuanne. Olisitte mielestämme jo valmiita niin tekemään mutta oletteko omasta mielestänne se tieto meiltä vielä puuttuu ja sen haluamme kuulla teiltä itseltänne.

 

Keräätte nyt mieliänne vielä hetkisen eikä siinä mene kauaa kun ymmärrätte kyllä mitä kerromme ja olemme sitten saavuttaneet ensimmäisen pisteemme matkallamme parempaan olemukseenne. Esitämme vielä pyynnön teille kaikille tulla luoksemme ja tulla vapain mielin ettekä pelkäisi kuten aina keksitte itsellenne pelkoja, sillä ei teillä ole tälläkertaa mitään pelättävää meidän suhteemme.

 

Olemme teitä aina kaitsenneet maapallollanne asuessanne ja vielä senkin jälkeen kun palaatte kotiin joka teitä odottaa niin kauniina kuvana mielessänne mutta se on vielä kauniimpi kuin voitte käsittää. Esitämme pyynnön siis odottaa kärsivällisesti sitä aikaa että saatte pyynnön saapua meidän matkaamme sinne taivaaseen jonka kadotitte joskus välillä sotiessanne niin paljon että ette nähneet sen kyllä olevan olemassa.

 

Ihmettelimme aina teidän kykyänne keksiä pelkoja ja äärimmäisiä olemuksia vihan joita viljelette toisianne kohtaan ja se järkyttää meitä suuresti. Emme teitä sellaisiksi suunnitelleet vaan rakastaviksi olennoiksi jonka asian haluamme nyt korjata emmekä jätä teitä enää tuhoamaan toisianne siellä yksin vallitessanne maan päällä. Esitämme näin pyynnön teille kaikille jatkaa sanamme välittämistä siten että teette kaikille kuten toivoisitte itsellenne tehtävän siinä kaikki mitä teidän tarvitsee tällä hetkellä tietää elämästä.

 

Esitämme sitten myöhemmin teille uusia tietoja matkastanne kun olette sille lähteneet mutta se on toinen tarina ja kerromme sen myöhemmin tätä sama kanavaa käyttäen kuten tämänkin viestin olemme lähettäneet. Esitämme teille pyynnön tulla tutuiksi itsellenne että olisitte viisaita ja palaisitte todellisuuteenne joka teillä vallitsi aiemmin maailmassanne.

 

Emme pyydä teiltä mitään vaan olemme valmiita jos te olette ja jos ette tahdo mitään muutosta elämäänne olemme siihenkin tyytyväisiä mutta pahoillamme. Etsimme heitä jotka tahtovat asioiden muuttuvan mutta emme heitä jotka ovat tyytyväisiä tilanteeseenne vallitsevaan sillä heitä on kyllä jo tarpeeksi suuri määrä että heillä on vaikutusvaltaa siihen nähden mikä tulee olemaan teidän tulevaisuutenne suunta.

 

Esitämme kuitenkin pyyntömme kaikille tulla niin suuriksi olemuksiksi kuin kykenette että helpottaisitte toistenne työtä jatkossa eikä kenelläkään olisi liian suurta taakkaa kannettavanaan kuten nyt käy. Esitämme vapaasti tekevämme teidän tahtonne mukaan eikä heillä tai kenelläkään muulla ole teidän suhteenne mitään vaatimuksia. Kannustamme teitä matkallanne missä olettekin ja olemme aina paikalla jos niin päätätte meidät päästää tietoisuutenne jäseniksi. Olemme ympäri vuorokauden käytettävissä tavallaan joten olette vain itsessänne kun apuamme tarvitsette niin kerromme teille aina totuuksia joita tarvitsette tilanteeseenne kulloinkin.

 

Meillä on kyllä ratkaisuja niin monia että jokaiselle löytyy taatusti helpotus ja apu emmekä ketään hyljeksi emmekä ilman apua jätä. Esitämme nyt viimeisen jakeen viestistämme joka on liian pitkä tavallaan jo mutta esitämme kuitenkin ja se kuuluu siten että lähtekää ihmiset matkaan ja tulkaa kumppaneiksi toisillenne älkääkä liikaa hyljeksikö toisia samanvertaisia olemuksia sillä olette arvoisianne kaikki. Emme voi tätä tarpeeksi korostaa että teitä on siellä paljon mutta olette kaikki saman arvoisia. Siinä ajattelutavassa tulette aina viisaammaksi ajan myötä kun tulette korkeiksi olemuksiksi kuten me.

 

Esitämme siis tämän pyynnön vielä ja olette vapaita tekemään sitä harjoitustanne niin paljon kuin kykenette ja huomaatte että maailma muuttuu teidän tahtonne mukaan eikä teillä ole siinä tavallaan mitään osaa ei arpaa tekemistä sillä siinä tapahtuu taikoja maailmanne joka kartoittaa teille kokoajan parempaa tietä eteenpän.

 

Istumme nyt sitten vaiti teidän pyyntöjänne odottamassa ja keräämme niitä kasaan toteutettavaksi sillä siinä käy niin että niitä saamme ja niitä myös toteutamme olkaa siinä varautuneet onneenne jota odotatte ilmestyväksi. Esitämme teille kaikille hyvän päivän toivotuksen luoksenne ja toivomme näkevämme teidät luonamme illalla viimeistään kun olette päivän touhuistanne rauhoittuneet yksin luoksenne jäämään siten että olette vapaita arkipäivän murheistanne.

 

Esitämme siis teille toivomuksen jota lähdette toteuttamaan ja vastapalveluksena siitä me toteutamme teidän toivomuksenne. Se on tälläerää kaikki mitä teidän tarvitsee tietää ja toteuttaa matkallanne tällä. Esitämme myös että lähtisitte luoksemme tulemaan useammin kuin vain kerran sillä mitä useammin sen teette sen vahvempi vaikutus sillä on toiveenne suhteen että se tulee teille toteutuvaksi. Olkaa sitten iloisia kanssamme kun palaatte luoksemme kertomaan miten onnellisia olette kaikesta mitä olemme teille tuoneet arkipäiväänne helpottamaan sillä me olemme kyllä todella onnellisia kun saamme toiveitanne täyttää ja näemme sen ilon teidän mielissänne ja silmissänne ettekä koskaan enää vajoa niin syvälle viidakkoon missä olette rämpineet viime vuosikymmenet varsinkin.

 

Olemme iloisia olentoja joten olkaa tekin älkääkä vajotko alaspäin sellaiseen olemukseen jota tekään ette ole koskaan aiemmin olleet olemuksessanne vaan olitte isoja kykeneviä olemuksia siinä suhteessa että mitään ei teiltä puuttunut aiemmin eikä puutu jatkossakaan nyt kun olemme teidän takaisin syliimme ottaneet ja olemme sen hyväksi todenneet teille. Istumme ja odotamme kunnes saavutte ja olemme sitten joukossa yhdessä saapumassa seuraavalle tasolle joka teidän maailmaanne odottaa yltäkylläisyydessä ja runsaudessa etkä sinä itse koskaan ole ihmismuodossa sellaista kokenut mutta me olemme kyllä ettekä ymmärrä siis että sellaista voi olla olemassa.

 

Korjaamme luulonne ja olemme vaiti kun käytte siellä matkassanne uusille urille ettekä enää sitten tarvitse meidän apuamme enää. Tälläkertaa kerromme teille tämän verran ja olemme valmiita lopettamaan tarinamme lyhyeen kuten ironisesti kerromme ja saavumme luoksenne suvaitsemaan lisää olentoja saapuvaksi luoksenne. Siinä tarkoitimme että esitämme teille uusia olomuotoja ilmestyvän näköpiiriinne siten että näette heitä jatkossa enemmän ettekä saa siitä säikähtää sillä se on vain normaalia elämää ympärillänne.

 

Istumme nyt tyytyväisinä katsellen teitä kaikkia miten teette jatkossa ja elämme rinnallanne ilot ja surut joita kohtaatte vielä mutta olette pian saavuttaneet senkin päätepisteen että olette vain pelkästään iloisia jatkuvasti. Ette voi sitä vielä kuvitella mutta lopetatte sen murehtimisen kyllä aikanaan ja olette sitten tyytäväisempiä elämäänne kuin olisitte voineet kuvitella.

 

Kerromme nyt päivänne alkavan aurinkoisen ja siitä se vain selkenee säänne taivaallanne sillä olette nyt raivanneet pilvenne pois ja lähteneet ulos luolastanne ettekä palaa siihen mustaan aikakauteen enää koskaan. Etsimme teille sijan majatalostamme ja kestitsemme teitä runsaudella ja elävällä olemuksella jonka löydätte. Olemme vain teidän suhteenne niin kaukana että emme voi siellä luonanne nauttia olemuksestanne mutta esitämme kyllä surunvalittelumme siitä asiasta ja jatkamme iloisina työtämme jonka olemme aikojen alussa itsellemme valinneet eikä meillä ole mitään valittamista.

 

Olemme tulleet nyt päätepisteeseen luonanne ja keräämme varastojamme täyteen arvoistanne asiaa toteutettavaksi mutta esittäkää ne pyyntönne tosiaan aina luontevasti eikä niin käytännöllisesti että tarvitsette vain tavaraa. Etsikää syvemmältä vaatimuksianne ja tulette huomaamaan että siinä teillä on paljon enemmän kuin tavarassa arvo kiinni.

 

Kirjoitamme kuten sanelemme joten olemme valmiita ja näin tehden näemme teidän tulevaisuudessa jonka luotte toisianne arvostaen ettekä lähde enää tummaan metsään samoilemaan. Olemme onnellisia puolestanne ettekä arvaa miten paljon teidän onnenne meitä ilahduttaa. Etsimme teille sijaa majatalossamme ja lähdemme sitten etsimään uutta majataloa sen tullessa täyteen sillä meillä on vaikka miten paljon mahdollisuuksia kertoa teille suurenmoisesta alusta uudesta jonka voitte ihan itse valita itsellenne eikä siinä tule teille mitään sellaista mitä ette halua ja ole itse valinneet.

 

Siksi meidän täytyy tietää mitä haluatte elämältänne ettekä lähde sitten valittamaan siitä maailmasta mitä olette saaneet kun saatte itse päättää. Iloitsemme teidän kanssanne ja olemme nyt viimein valmiita lopettamaan sillä kaikki asiamme tuli kauniisti pähkinänkuoressa esitetyksi emmekä kerää enää uusia sanoja puhuttavaksemme. Ilmoitamme teille milloin olette edityneet tarpeeksi ja näemme sitten toisessa maailmassanne kun sen olette luoneet luoksenne itse. Esitämme pyyntömme vielä nähdä sen kaiken totena joten tulkaa ja ottakaa meidän sanastamme kiinni ja lähtekää toteuttamaan tätä maailmaanne paremmaksi sillä näin se käy eikä se ole mitenkään vaikeaa kuten tulette huomaamaan. On vain teistä itsestänne kiinni mitä saatte aikaan ja mitä taas ette joten olkaa luottavaisia toistenne suhteen älkääkä olko loukkaavia kenellekään heidän toiveensa suhteen sillä kaikki saavat sen mitä haluavat eikä kateudelle jää enää minkäänlaista sijaa maailmassanne. Kerämme nyt sanojamme kokoon ja olemme valmiita, näkemiin ihmiset kauniit!"