Suomentakaa itse lisää Sophian julkaisemasta uusimmasta artikkelista. Mutta tämä kyllä liittyy mielenkiintoisesti omaan kokemukseeni parantavasta energeettisestä hetkestä.

Lyhyesti:

 

"Esittelimme parannuskapseleita (cube) sinulle vuosia sitten ja haluaisimme ottaa asian uudelleen esille suuremmalle, kokeelliselle yleisölle. Ette näe kapseleita joten ette usko niiden olevan olemassa. Haluamme kiinnostuneiden ihmisten ottavan osaa toistaen yksinkertaista lausetta päivittäin muutaman viikon ajan: "Pleiadilaiset kapselit ovat olemassa." Tai "Tiedän että kapselit ovat olemassa."

Autamme seuraavassa askeleessa tämän jälkeen."

 

Kesäkuun 2016 viestissä Sophia sai tietoa näistä kapseleista:

"Haluamme keskustella nuorentamisesta ja parantamisesta, kehosi palaamisesta aikaisempaan aikaan."

 

Sophia: "Nämä keskustelut alkoivat vuoden kokeellisella keskustelulla, opimme että ne uskomukset joita omistamme, sanelevat kaiken mitä meille tapahtuu. Kuten Esther Hicks sanoi: Sinun täytyy TIETÄÄ että se on olemassa, samaan tapaan kuin TIEDÄT että postitoimisto on tietyllä kadulla.

 

Teknologia jota pleijadilaiset käyttävät itse, on saatavilla 24/7. Vanheneminen, sairaudet eivät toteudu. Taajuus/valoteknologia on tietyissä oviaukoissa joiden läpi he kävelevät päivittäin. Heillä on taajuus/valoteknologia -kapseleita joihin kuka tahansa voi uppoutua. Tämä teknologia työskentelee kyseisen ihmisen alkuperäisen, kaikkein terveimmän olemuksen kanssa ja uudelleen informoi energeettisen kopion jota kannetaan. Se on ikäänkuin muistutus sessio.

Kun he sovelsivat tätä teknologiaa minuun ja lähimmäisiini energeettisesti, se ei toiminut odotetusti koska aivojemme kuva oli vajavainen. Uskon että tällä harjoituksella toistaen lausetta "Tiedän että kapselit ovat olemassa" he toivovat eliminoivansa epäuskon ongelman. Ehkä jos uskomme että ne ovat saatavillamme, hyväksymme mahdollisuutena palaamisemme alkuperäiseen olemukseemme; terveeseen ja vahvaan, parhaimpaan mahdolliseen versioon itsestämme jonka voimme kuvitella.

 

Olen nähnyt tällaista teknologiaa esiteltävän kasvien yhteydessä, sairaat kasvit palaavat täydelliseen muotoonsa hämmästyttävästi. Tiedän että tällainen kehittynyt terveydenhoito teknologia on osa Paljastusta, joten ehkä tällä harjoituksella otetaan varaslähtö. Meidän täytyy uskoa tämä asia mahdolliseksi ennen kuin se voi manifestoitua elämässämme."

 

(Kuten vetovoiman laissa...)

 

***

 

"Taivaallinen Tapahtuma, auringonpurkaus/suukko tulee toteutuneeksi tulevina kuukausina, ennen kesää."


 
We refer to the event as a celestial happening. It has been called a " kiss from the sun " by an aspect of Sophia and we concur. It is meant to take place soon. It will most likely take place in the coming months, this year, before the summer months as recorded in Sophia's home place. (United States)
 
 
 

http://web-extract.constantcontact.com/v1/social_annotation?permalink_uri=2sB8h4X&image_url=https%3A%2F%2Fmlsvc01-prod.s3.amazonaws.com%2Fd99de37a401%2F894481d5-a531-4c20-824f-9e1d7c102be8.jpg%3Fver%3D1510801863000