Tässä artikkelissa: Gregg Braden suomennosta Tooran koodeista ja lukumystiikasta eli gematriasta, miksi jokaisen meidän nimi ja tiedot löytyy Toorasta ja mitä tapahtuu kun teemme elämässämme valintoja. Meillä on nyt teknologia avata nämä koodit. Viimeinen suuri taistelu löytyy Toorasta, sillä oli mahdollisuus tapahtua vuonna 2000 mutta lykkäsimme sitä itse eteenpäin. Teknokraatit: "Muutamassa vuodessa saattaisi olla uskontoja jotka ovat oikeita mutta niiden pyhän kirjan on kirjoittanut tekoäly." 

Marjut Moisalan kanavoima uusi kirja Jeshuan ja Marian pyhästä rakkaudesta. Maria oli feminiininen Kristus, papitar. Jeshuan elämäntehtävä oli valokehon luominen ja ylösnousemuksen koodien siementäminen ihmiskunnan DNA:han. Kuoleman harhan voittaminen on eräs vihkimyksistämme.

Bill Donahuen suomennosta vaistoistamme joita emme käytä, miten eläimillä on sähköinen opastaja joka kertoo niille mitä tehdä. Jokaiselle elävälle on näitä sähköisiä viestejä, meidän täytyy vain kääntää ne päälle. Useimmat eivät koskaan tee sitä.

Matkustajana omassa kehossa hyvän ja pahan välisessä taistelussa, psykoottinen henkinen kokemus vappukaahailun syynä.

Empaaattiset ovat muita onnellisempia ja menestyneempiä, sanoo tunnevalmentaja Pia-Christina Roth.

Uusi kirja Suomalaiset Stalinin puhdistuksissa, Anni Reuter. Kirja vainotuista Kuolan suomalaisista, Agnessa Haikara. Kanadan alkuperäisväestön aivopesu ja joukkotuho Katolisen kirkon suojelemissa sisäoppilaitoksissa, Paavi pyysi anteeksi.

Iranissa salaa kuvattu dokumentti miten kirkonmiehet myyvät alkaen 9-vuotiaita naisia ja lapsia "naimisiin" vain päivän ajaksi. Sen jälkeen nainen on luvallista hyljätä. Mitään ei ole tapahtunut vaikka dokumentti ja kuvamateriaali on lähetetty asiaankuuluville tahoille Iranissa jo 2019, joten levittäkää sanaa ja jakakaa dokumenttia näiden lasten puolesta. Ettei naisia enää paritettaisi uskonnon varjolla miesten kerätessä rahat.

 

TEKOÄLY KIRJOITTAA RAAMATUN UUDELLEEN

Gregg Braden - What? AI rewriting religious texts? https://youtu.be/LMButXt3iqU?si=vb63yXotMYkWSbP0

"Vanha testamentti on Toora, joka ilmestyi maapallolle noin 3000 vuotta sitten mutta emme tiedä mistä lähteestä. Siihen liittyy mysteeri jota tiedemiehet tutkivat juuri nyt. Sillä se mihin Toora ilmaisee peitetysti, on niin järkyttävää. Tämä mysteeri tuli tieteelliseen tutkimukseen vuonna 1994. Satoja vuosia on ollut rabbeja jotka sanoivat että Tooran sanojen sisällä on koodattu syvempi viesti jonka vain vihityt tulevat tietämään kun he ymmärtävät koodit. Toora itsessään sanoo että sen koodit on lukittu ajan loppuun saakka kunnes tietokoneet voivat avata koodit (sana tietokone on Toorassa). Rabbit ovat yrittäneet ratkaista koodia vuosisatoja kirjoittaen paperille, israelilaiset tiedemiehet siirtyivät 90-luvulla ratkomaan asiaa tietokonein. Vuonna 1994 julkaistiin tutkimus jonka mukaan kirjainyhdistelmiä on mahdollista lukea raamatullisesta tekstistä ja siten paljastuu syvempiä merkityksiä. Rabbit ovat aina sanoneet että Toora on ajan kvanttikartta, kaikki mitä on koskaan tapahtunut ja ollut maapallolla, on jo koodattu siihen. Se on kaikkien mahdollisuuksien kvanttikartta.

Vuonna 1997 tehtiin tutkimus joka todistaisi Tooran salatut koodit joko valheeksi tai todeksi. Tutkimuksen teki Harold Gans, matemaattinen kryptologi USA:n NSA:lle eli kansalliselle turvallisuusviranomaiselle. Tämä seikka tekee tutkimuksesta erityisen uskottavan. Otettiin 34:n kuuluisan rabbin nimet ja jos he olisivat olemassa, heidät olisi mainittu Tooran salaisessa koodistossa. Tutkijat löysivät nämä nimet, mutta Toora myös kertoi heidän syntymäpaikkansa, kuolemansa ja näiden vuosiluvut. Sitten oli ratkaistava miten se oli mahdollista ja mitä muuta Toora sisältää, nämä tutkimukset ovat kestäneet tähän päivään saakka. 

Miksi on huolestuttavaa että tekoäly kirjoittaisi Raamatun uudelleen? Kun perehdytään tarkemmin Tooraan, se selviää.

Jokainen aakkonen joka on koskaan ollut olemassa maailman historiassa, ilman mitään poikkeuksia, on aina ollut linkitettynä kahteen informaatiotasoon. Yksi on informaatio joka paljastuu kirjainten ja sanojen kautta lukiessamme silmillämme. Toisekseen jokainen kirjain on aina linkittyneenä mystiseen numeroon. Kukaan ei tiedä varmasti mistä numerot tulivat, ne eivät koskaan muutu. Kirjoitettujen sanojen matemaattisten jaksojen kautta tietokone pystyy paljastamaan syvempää tietoa Toorasta.

Kohdassa 23:10 heprean aakkosten matemaattiset arvot. Tämä ei ole numerologiaa, vaan muinaista tiedettä, lukumystiikkaa nimeltään gematriahttps://fi.wikipedia.org/wiki/Gematria

Siinä on 32 sääntöä. Uudet tulkinnat antavat viitteitä että koko Toora on koodattu kristalliseksi aineeksi (ei välttämättä kristalliksi) joka mahtuu yhteen kämmeneen. Kun Liiton arkki paljastetaan ja julkistetaan, näemme tämän asian olevan niin. Tooran sanotaan tulleen jatkuvana kirjainten virtana, ei pisteitä ei välejä. Vain jatkuva tiedon virtaus. Tutkijat konvertoivat nykyaikaisen Tooran, jokaisen kirjaimen sen lukupariin ja heillä on matriisi tietokoneen muistissa, yhteensä 304 805 numeroa. Toora siis sisältää 304 805 kirjainta, se on merkittävä lukema Tooran tutkimisessa. Tutkijat järjestivät nämä numerot tavalla jolla uskotaan että Toora on vastaanotettu Siinailla. 64 riviä ja jokaisella niistä 4 772 numeroa. Näin uskotaan Tooran alunperin vastaanotetun. On siis tärkeää olla uudelleenkirjoittamatta Tooraa.

Tunnemme 2D matriisin, Raamattua katselemalla näemme vaakarivit ja pystyrivit. Tutkijat järjestivät Tooran informaation, ei 2D matriisiksi vaan monitasoiseksi matriisiksi, dynaamiseksi multidimensionaaliseksi matriisiksi. (ruudulla esimerkki lukemista). Dynaamisessa matriisissa tapahtuu niin, että kaiken matriisissa olevan tiedon järjestys tunnistautuu poluksi, aikalinjaksi. Sinä itse elät aikalinjalla, meillä on henkilökohtainen aikalinja jotka sulautuvat kollektiiviseen aikalinjaan, kansoihin ja planeettoihin. Näin on aikalinjoja aikalinjoissa. Tooran matriisi edustaa näitä aikalinjoja, matriisin dynaaminen osa on sitä että joka kerta kun tehdään valinta, koko matriisi uudelleenjärjestää itsensä ja muodostaa uudet kvanttimahdollisuudet jotka ovat nyt mahdollisia sen päätöksen ansiosta. 

Olet esimerkiksi yliopistossa ja sinulla on kumppani, henkilökohtainen aikalinjasi on sulautunut kollektiiviseen aikalinjaan ja pääset kvanttimahdollisuuksiin jos pysytte yhdessä ja teillä on lapsia yhdessä ja vietätte koko elämänne yhdessä. Se on yksi kvanttiaikalinja. Jos kymmenen vuoden kuluttua eroatte ja päädyt uuteen kumppaniin, olet eronnut aikalinjalta. Eli mahdollisuudet elämässäsi ovat muuttuneet koska et ole enää siinä aiemman henkilön energiassa. 

Mutta mullistava tieto on se, että Tooran matriisi laskee nämä muutokset joka kerta kun teemme muutoksia elämässämme. Energeettisesti koko matriisin tulee uudelleenjärjestää itsensä. Tämä matriisi alkoi 3000 vuotta sitten ja maapallolla on nyt 8 miljardia ihmistä.

Dynaaminen hyperdimensionaalinen matriisi. 

Tutkijat tutkivat myös kirjoja, kuten Sota ja rauha, Moby Dick, isojen kaupunkien puhelinluetteloita ja konvertoivat niitä luvuiksi, ladaten ne tietokoneelle. Mikään muu kirja ei tuottanut samanlaista informaatiota kuin Toora. Monilla uskonnoilla on Tooran perusta. Tulen tapaamaan tämän vuoden 2023 lopussa erään tutkijan tästä ryhmästä, jaan sieltä videon.

Mikä tarkoitus on tällä Tooran lukujen ja kirjainten järjestelemisellä? Vastaus on että sitten tietokoneet voivat tehdä hakuja algoritmeilla joita rabbit yrittivät selvittää käsin. Ne etsivät matriisia nimeltään ELS sekvenssit, "tasavälistä kirjainhaku algoritmia". (hakuesimerkki yhdestä ohjelmasta näytöllä). Haut tehdään hepreaksi, tietokone etsii annetulta etäisyydeltä ja käyttäjä määrittää sen etäisyyden. Tietokone etsii vaaka-, pysty- ja diagonaaliselta tasolta. Minun nimeni on siellä, sinun nimesi on siellä, jokaisen ihmisen nimi on siellä, kaikki mikä on ollut ja mikä on tuleva. 

ELS (skip code) on luku joka tunnistaa mitkä matriisin kirjaimet määrittävät koodisekvenssin. Käsket tietokonetta aloittamaan esimerkiksi kirjaimesta T (Toora), tietokone etsii ensimmäisen esiintyvän T:n, sitten sinä annat tietokoneelle skip-koodin seuraavalle kirjaimelle. Esimerkiksi Mooseksen kirjasta rabbit löysivät skip-koodin 50. Mitä se tarkoittaa? Heprea luetaan siis oikealta vasemmalle. (haku tästä kohdassa 37:16). Annetaan siis skip-koodi 50, niin "sattumalta" seuraava kirjain on O. Kirjainta A ei ole hepreassa. Sitten skipataan 50 seuraavaa kirjainta: R. Ja 50 lisää: H.

TOORAN ENNUSTUKSET

Toorakoodi ennusti Yitzhak Rabinin salamurhan 3000 vuotta ennen kuin se tapahtui. Myös salamurhaajan nimi risteytyi hänen nimeensä. Sekä Hiroshiman tapauksen, vuosi, "japan", "atomic holocaust". Toista "atomic holocaustia" ei Toorasta löydy, mutta se ei tarkoita etteikö voisi tapahtua pienempiä taktisia ydinaseiskuja, mutta tarkoittaa ettei valtavaa sienimäistä ydinräjähdystä tapahdu. Mielestäni se on hyvä uutinen. Kennedyn salamurha löytyy Toorasta, "to die", "dallas", sekä myös murhaaja Oswald. Tapahtuma kaksoistornit 9/11 löytyy sanoilla murders, twin towers, airplane, attack, thousands, bin laden. Barack Obaman valinta presidentiksi. Ihmisten alkuperän haut saivat sanoja hes genes you will enherit (hänen geeninsä perit), to advance man (kehittää ihmistä),  dna spiral, in adam the model template, from a code.

Viimeiseksi, raamatullisista teksteistä selviää että kuljemme alaspäin kohti jonkinlaista lopputulosta. Näemme tapahtumien jo nyt kiihtyvän, ihmiset sanovat että tuntuu kuin kuminauhaa kiristettäisiin niin kireälle että jonkin täytyy antaa periksi. Raamatullisesta näkökulmasta se periksi antaminen on viimeinen suuri taistelu joka tapahtuu armageddonin tasangoilla pyhällä maalla. Se löytyy Toorasta sanoilla armageddo/harmegiddo/mount megiddo, asad holocaust (Syyrian presidentti), shooting from the military post (Golanin kukkuloilta), holocaust of israel, vuosi 2000 (piti tapahtua silloin), you delayed (lykkäsitte eteenpäin). Samasta kohtaa löytyy myös vuosiluku 1996 ja viesti "will you change it" (muutatteko sitä). Eli Toora koodi antaa aina mahdollisuuden päätöksiin, se ei ennusta mitä tapahtuu vaan on kartta mahdollisuuksiin.

Gregg tekee seuraavan videonsa maailman talousfoorumin, UN:n ja hallitusten käytäntöjen suhteista tarkemmin, mutta kertoo tässä lyhyesti Hararista.

Kuka on Yuval Harari? Hän syntyi 1976, häntä kutsutaan historioitsijaksi ja filosofiksi. Tarkastelemme tässä teknokraattien toimintaa, jotka eivät välitä miten kaikki vaikuttaa ihmiseen, perheisiin vaan he keskittyvät vain teknologiseen päämäärään. Harari ei ole selvästikään miettinyt mitä kaikesta seuraa."

Kohdassa 13:33 Harari puhuu tekoälystä ja uskonnosta. "Muutamassa vuodessa saattaisi olla uskontoja jotka ovat oikeita mutta niiden pyhän kirjan on kirjoittanut tekoäly." Braden: "Hän sanoo siis että AI saattaisi olla vastaus siihen että pyhä kirja olisi ei-inhimillisestä tai super-inhimillisestä lähteestä."

Gregg uskoo että Raamattu ja erityisesti Toora ovat ei-inhimillisestä lähteestä. "Hararin mielestä nykyiset uskonnot ovat siis vääriä, sosiaaliset siteemme systemaattisesti katkaistaan. Uskontojen sosiaaliset siteet ovat viimeisiä jotka vielä ovat koskemattomia, joten en ole yllättynyt että uskontoja muokattaisiin ja siirtyisimme keskitettyyn ajatteluun ja elämiseen vuoteen 2030 mennessä.

AI toimii algoritmeillä jotka ihmiset loivat, heidän peloistaan, eli se on puolueellinen.

Danielin kirjassa sanotaan että Toora on koodi joka on sinetöity ajan loppuun saakka. Toora koodi kertoo sanoin "to shut up the words and seal the book untill the end of time", sekä sana "computer". Eli tietokone avaa nämä lukot. Meillä on nyt teknologia avata nämä koodit jotka annettiin 3000 vuotta sitten juutalaisille ihmisille Lähi-idässä säilytettäväksi.

Albert Einstein: Aika ei virtaa ainoastaan yhteen suuntaan, tulevaisuus on yhtä aikaa menneisyyden kanssa. Toora kertoo meille että tämä on totta. Ei vain uskonnollisena kirjana vaan korkealle kehittyneenä teknologisesti hienostuneena kvanttimahdollisuuksien matriisina."

*

https://www.bod.fi/kirjakauppa/mystinen-ruusu-marjut-moisala-9789523185654

"Mystinen Ruusu, Jeshuan ja Maria Magdalenan pyhä rakkaus.

Ruusulinja, Mystisen Ruusun kosmisen tantran tie, Pyhä Rakkaus, Jeshua perheellisenä mestarina, Maria Magdalena papittarena ja femiinisenä Kristuksena toimimassa yhdessä puolisonsa Jeshuan kanssa. Nämä ovat tämän osin kanavoidun teoksen teemoja. Jeshua ja Magdalan Maria avaavat parisuhdettaan ja Mystisen Ruusun henkisiä harjoituksiaan, jotka huipentuivat Jeshuan elämäntehtävään eli valokehon luomiseen ja ylösnousemuksen valokoodien siementämiseen ihmiskunnan kollektiiviseen DNA:han. 

Ylösnousemus eli kuoleman harhan voittaminen on eräs Vihkimystiemme vihkimyksistä ja tunnettu tuhansia vuosia esimerkiksi muinaisessa Egyptissä nimellä Haudan riitti tai Osiris - Isis -Vihkimys. Jeshua kulki pyhillä paikoilla eri maissa opiskelemassa näitä salaisuuksia ennen, kuin Golgatan tapahtumat demonstroitiin. Hänen sukulaisensa ja puolisonsa olivat hänen tukenaan tässä tärkeässä työssä.
Tule mukaan matkalle totuuteen, joka on historian kirjojen mukaan uusi, mutta sydämesi tiesi sen koko ajan!"

Marjut Moisala

Marjut Moisala on intuitiivinen näkijä, valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan live- ja verkkokursseja. Lähellä Marjutin sydäntä ovat myös luonto ja shamanismi.

Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa. Marjut on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista.

https://solarel.nettisivu.org/

*

Kuuntelin lenkillä, joten suomensin taas tämän erittäin nokkelan ja humoristisen luennoitsijan videolta, Bill Donahue: "701 Cosmic instinct DNA" Hidden meanings in the Bible

https://youtu.be/8PHDbw7958I?si=tb5DKnjYbDh5IkFw

ELÄINTEN VAISTO

Videon alussa hän puhuu merileijonista San Franciscon eräällä laiturilla 39, jotka yhtäkkiä hävisivät. "Olisivatko ne aavistaneet tulevan maanjäristyksen Haitissa? Ehkä etäisyydellä ei ole merkitystä. Ehkä uhkaava katastrofi värähtelee läpi luonnon sähköisen järjestelmän ja nämä merileijonat pakenivat. Kaksi viikkoa merileijonien paettua, oli 6,5 magnitudin maanjäristys Pohjois-Kalifornian merellä, sekä valtava maanjäristys Haitilla. Ehkä koko eläinkunta tiesi. Linnut kulkevat iltaisin minne kulkevatkin, meitä ei ole olemassa niille, ne elävät ihan omaa elämäänsä. Näyttäisi että me pidämme eläimiä vähäpätöisinä vaikka nillä onkin paljon korkeampi ymmärrys luonnollisista asioista. 

Oscar -kissa vanhainkodissa Rhode Islandissa vaelsi huoneesta toiseen, se tiesi kolme tuntia etukäteen vanhuksen kuoleman. Silloin se hyppäsi vuoteeseen tämän ihmisen lähelle ja pysyi siinä kunnes henkilö kuoli. Kerran heillä oli kaksi ihmistä kuolemassa samaan aikaan ja Oscar kulki edestakaisin heidän välillään. Tämä kissa sai arvomerkin palveluksistaan. Eikö ole outoa että Jumala tai Jeesus, miten haluaakin kutsua, sallisi kissan ymmärtää enemmän kuoleman olemuksesta kuin ihmisen? Voimme kutsua papin tai rabbin, mutta kukaan ei osaisi avustaa ja lohduttaa paremmin siirtymässä kuin kissa. 

KISSAN KEHRÄYS VAHVISTAA LUITA

Aloimme viime kokouksen lopussa puhua omituisesta asiasta joka liittyy kissaan, suhteessa ihmiseen. Tämän on kirjoittanut Allison McCook: "Kehräävä kissa ei ole välttämättä tyytyväinen, jotkut leijonat ja gepardit myös kehräävät ahdistuneina tai loukkaantuneina. Tutkijat epäilevät että tämä herttainen hyrinä saattaa parantaa murtumia ja vahvistaa luita. Taajuus millä kotikissat kehräävät, 27-44 Hrz, sopii taajuuteen joka auttaa ihmisluita vahvistumaan ja kasvamaan." Teoria saattaisi selittää miksi kissat tervehtyvät niin nopeasti loukkaantumisen jälkeen. 

Eläimet siis tietävät että tsunami on tulossa, että maanjäristys, kuolema on tulossa ja että ääni parantaa. Ihmisillä ei ole mitään tietoa näistä. Näyttäisi että elämissä on aktiivisena jokin näkymätön joka on suoraan yhteydessä Jumalaan tai luontoon. Mikä se on? Eläimen sisällä näyttää olevan sähköinen henkilö. Kuka kommunikoi Oscarin kanssa ja kertoo sille että joku on kuolemassa kolmen tunnin päästä. Joku on tämän kissan pään sisällä sähköisen henkilön muodossa, älykkyys. Se on kissa, mutta tietää asioita jotka liittyvät ihmisiin. Eräässä delfinaariossa loukkaantui ihminen, vajosi altaan pohjaan ja merieläin nosti hänet ylös pinnalle. Se siis tiesi että ihminen on ongelmissa, teen jotain, tiedän milloin tehdä se ja milloin lopettaa. 

SÄHKÖINEN OPASTAJA

Jos on olemassa kommunikaatio, sen täytyy olla sähköinen, signaaleja jotka on koodattu että kissamaisella tavallaan se tietää mitä tehdä. Tämä kommunikaatio ei kommunikoi meidän kanssamme, miljoonat ihmiset käyvät messuissa, kirkonmenoissa, eivätkä he tiedä mitään. Oscar tuli hiekkalaatikostaan ja tietää kaiken. Jokainen eläin on siis sähköisesti ohjelmoitu tekemään asioita, ne ovat avoimia sähköiselle tiedonannolle joka opastaa niitä siinä, mitä tulisi tehdä. Ei merileijonan päässä ole vain joku sanomassa "hei, tsunami tulee". Jokin kytkeytyy sen aivoihin ja kertoo merileijonan kielellä "häivy täältä". Sanoisimme sitä vaistoksi. Mikä vaisto kertoo kissalle että ihminen kuolee? 

VAISTON MÄÄRITELMÄ

Vaisto on sisäinen käytösmalli joka on lajille tyypillinen, se on usein reaktio tietylle ympäristön stimulaatiolle. Eläimen sisäinen kyky reagoida stimulaatioon määrätyllä tavalla. Koira tietää miten hoitaa synnytys, mutta kaikella kunnioituksella: naiset menevät sairaalaan jossa ovat lääkäreiden, koneiden, tiedustelupalvelu FBI:n ympäröimänä (naurua). Koira hoitaa kaiken itse. Vaisto on täyttää tietty tarve. Mikä oli Oscarin tarve auttaa henkilöä henkimaailmaan siirtymisessä? Refleksin vastakohtana vaistoa käytetään perityin käytösmallein jotka ovat monimuotoisempia tai joskus sisältävät vuorovaikutusta opittujen asioiden kanssa.

Kyky vastata ympäristön stimulaatioon tarkoittaa että viesti on vastaanotettu ja eläin on sisäisesti ohjelmoitu reagoimaan. Mitä ihmisen vaisto olisi? No meillä on taistele tai pakene -syndrooma, kun keho välittömästi ohjelmoi itsensä eli se on täysin fyysistä eikä näytä liittyvän ajatusprosessiimme.

MIELISAIRAALASSA HULLUT KERTOVAT TOISILLE HULLUILLE MITÄ TEHDÄ

Me vain käännämme TV:n päälle ja toimimme kuten käsketään. Merileijona ei käännä TV:tä päälle ja katso sääennustusta tuleeko maanjäristys vai ei. Oscar ei kysy lääkäriltä mitä tulisi tehdä. Vain me teemme niin. Kun me emme tiedä mitä tehdä, käännymme toisten ihmisten puoleen jotka myöskään eivät tiedä mitä tehdä. (naurua). Sitten olemme kaikki varmoja että tiedämme kaikki mitä tehdä, vaikka emme tiedä. Se on kuin hullujen mielisairaala. (naurua). Emme mene lääkärille joka olisi päämme sisällä vaan menemme alakertaan toisten potilaiden luo mielisairaalaan. Nämä toiset potilaat kirjoittavat uutisia, esiintyvät TV:ssä, Valkoisessa talossa, kongressissa, kertovat meille mitä tehdä vaikka ovat tässä mielisairaalassa myös. Eli hullut kertovat meille mitä tehdä ja kaikki yhtä kaaosta.

Jos eläimet tekisivät samoin, ne kuolisivat. Merileijonat olisivat jääneet laiturille odottamaan tsunamin tuloa ja huuhtoutuisivat rantaan kuoliaiksi. Oscar ei olisi saanut koskaan palkintoaan jos olisi odottanut mitä lääkäri sanoo, "en usko että rouva kuolee vielä, hän näyttää niin hyvältä, lähde vain ulos tänään ystäviesi kanssa". Mutta Oscar sanoisi "ei, tiedän mitä tiedän, sinä et". Eläimet ovat siis paljon korkeammalla tässä luonnon, Luojan asiassa. Monesti olen yrittänyt auttaa pientä eläintä pulassa. Kerran saimme ohjeita oravanpoikasen hoitamiseen, ajattelin sen olevan janoinen ja annoin sille tipan vettä... se tukehtui. Yritämme hoitaa linnunpoikasia mutta se ei onnistu. Tie helevettiin on päällystetty hyvin aikomuksin.

JOKAINEN SAA VIESTEJÄ, SMARAGDITAULUT

Jokaiselle elävälle on sähköisiä viestejä, meidän täytyy vain kääntää ne päälle. Useimmat eivät koskaan tee sitä.

Viime viikolla puhuimme Smaragditauluista. Emerald tablets, Thoth: https://fi.wikipedia.org/wiki/Smaragditaulu).

"Smaragditaulu sisältää versiosta ja käännöksestä riippuen 13-15 lausetta. Teksti on täynnä symboliikkaa, eikä sen suora lukeminen paljasta lauseiden merkitystä. Kirjoitus esittää kuvaavansa muuttumattomia, kaiken takana olevia totuuksia. Kaiken esitetään saaneen alkunsa yhdestä. Mikrokosmoksen ja makrokosmoksen välillä on yhteys. Kirjoitus antaa myös alkemistisia ohjeita alkuaineiden erottamisesta luonnollisille paikoilleen: näin toimiva ”saa haltuunsa koko maailman loiston”. "

26 000 vuotta sitten joku antoi meille sanoja puhuttavaksi meditatiivisessa tilassa. Menette pimeään huoneeseen ringin muodostemaan, sanotte ne sanat. Nämä sanat antoi siis UFO-komentaja 26 000 vuotta sitten. (Nämä suuret opettajat tulivat taivaasta aluksella). "Heidän nimillään kutsun heitä auttamaan, pelastamaan ja vapauttamaan minut."

(en ehtinyt suomentaa ihan videon loppuun)

*

MATKUSTAJANA OMASSA KEHOSSA HYVÄN JA PAHAN VÄLISESSÄ TAISTELUSSA

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espan-vappukaahari-koki-olleensa-matkustajana-autossaan-kertoo-pelanneensa-kovaa-vauhtia-ja-yrittaneensa-jarruttaa/8753514

"Mies kertoo tehneensä kaikkensa minimoidakseen vahingot, ja ettei osuisi mihinkään. Hän kuvaa vauhdin olleen "ihan älytön". Mies kertoi "nähdäkseen" yrittäneensä jarruttaa autoa, mutta hänestä tuntui, ettei kumpikaan poljin toiminut kuten niiden pitäisi.

– Että se oli, se oli tosi erikoista, että jollain tapaa mä koen, että – – vaikka mä istuin kuskin paikalla, niin mä olin, niin kun jollain tapaa matkustaja omassa autossa, että se ei, niin kun ne polkimet ei jotenkin toiminu normaalisti.

Mies kertoi, ettei hänellä ole muistikuvia Pohjoisesplanadilta juuri ennen kuin auton matka pysähtyi, kun se törmäsi muihin autoihin. Kuulusteluissa mies kertoi saaneensa hengellisen kokemuksen. Miehen mukaan autossa tapahtui hyvän ja pahan välinen taisto, jossa hän oli välineenä."

*

STALININ PUHDISTUSTEN JOUKKOKARKOTUKSET 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/91b2a53d-3349-45f8-a13c-449a85a75adf

"Suomalaiset Stalinin puhdistuksissa tuo esille suomalaisten pitkään salatut ja unohdetut joukkokarkotukset sekä vainon, pelon ja pakkotyön vuodet.

– Ukrainan sodan myötä poliittiset vangit ovat tehneet paluun, ja valehtelu ja ihmisoikeuksien polkeminen ovat jälleen arkipäivää. Historia näyttää toistavan ikävällä tavalla itseään, Reuter kommentoi uutuuskirjaansa."

Lähde: Anni Reuter: Suomalaiset Stalinin puhdistuksissa (2023, SKS Kirjat)

*

KUOLANSUOMALAISTEN KARKOTUS JA  TELOITUS

Kirja vainotuista Kuolan suomalaisista, Agnessa Haikara https://yle.fi/a/74-20045474

Haikara kuvaa suomalaisten siirtolaisten tragediaa 1930-luvulta vuoteen 1945 saakka. Ankaran vainon kohteeksi joutuneet kuolansuomalaiset karkotettiin kodeistaan, lähetettiin leireille ja teloitettiin armottomasti. Suomalaisten ja norjalaisten uudisasukkaiden kohtalo pidettiin pitkään tarkoin salassa.

Venäjällä aihe on niin tulenarka, että Agnessa Haikara on joutunut turvallisuuspalvelu FSB:n hampaisiin. Joulukuussa 2020 FSB takavarikoi kirjapainosta Tuntematon pohjoinen historia -teoksen siihen mennessä valmistuneen painoserän.

Suomalaiset poistettiin sijainniltaan strategisesta Kuolasta lähes kokonaan, pidätettiin, kidutettiin ja teloitettiin. Monet karkoitetuistakin kuolivat karmeissa oloissa tauteihin ja nälkään. Vainoissa oli kansanmurhan piirteitä.

Kuolassa kuten muuallakin suuren terrorin uhreista huomattava osa oli vakaumuksellisia kommunisteja. Tästä huolimatta he joutuivat sisäasianministeriön kansankomissariaatin NKVD:n hampaisiin. Taustalla oli tietysti myös Suomen sodankäynti natsi-Saksan rinnalla.

– Lopuksi takavarikoitiin kaikkien omaisuus, eikä sitä koskaan palautettu, sanoo Haikara.

Agnessan isoisän isä Karl Haikaran perhe siirrettiin kahteen otteeseen, ensin Karjalaan ja sitten vuonna 1941 Arkangeliin, missä suomalaisia kuoli nälkään. Perheestä suurin osa kuoli punatautiin.

*

https://docendo.fi/sivu/tuote/stalinin-tappamat/2504813

"Jäämeren rannikon suomalaisten karu tarina. Alussa kaikki oli hyvin. Muurmannin rannoille Kuolan alueelle alkoi saapua 1800-luvun puolivälissä suomalaissiirtolaisia. He pakenivat tyhjyyttään ammottavalle Jäämeren rannikolle Suomea koetelleita nälkävuosia, raivasivat maata, pystyttivät asumuksensa ja elättivät itsensä meren antimilla.
Muurmannin radan rakentaminen yhdisti alueen suurempaan maailmaan, ja Suomen sisällissodan seurauksena Kuolaan saapui punakaartilaisia ja poliittisia pakolaisia. Kaikki näytti hyvältä, kunnes tulivat kauhun vuodet 1937-1938. Josif Stalin oli päättänyt tuhota alueen suomalaiset perin pohjin.
Tietokirjailija Tarja Lappalainen kertoo muurmannilaisten elämästä tarinoita, joihin kuuluu valoisampien vuosien hauskoja sattumuksia, ankaraa selviytymistaistelua pohjoisen luonnon keskellä, keskinäisiä kahinoita ja lopulta Stalinin vankileirien ja teloitusten aikakausi.

Sotahistorian professori Martti Turtola puolestaan valottaa alueella käytyjä poliittisia ja historiallisia käänteitä ja sotia suomalaisten kannalta sekä alueen strategista merkitystä sotilaallisesti aina tähän päivään saakka. Hän tuo esiin myös sopuisat keisarin ajat ja sen, kuinka ilmapiiri alkoi muuttua pikkuhiljaa jäätäväksi. Kirjassa etsitään myös selitystä Stalinin puhdistuksille ja sille, miksi juuri suomalaiset olivat niitä vihatuimpia.
Toimittaja Tarja Lappalainen on kirjoittanut lukuisia teoksia suomalaisten historiasta. Lappalaisen Se oli yhtä tulihelvettiä (Docendo 2016) oli myyntimenestys, josta otettiin useita painoksia.

Professori Martti Turtolan laajaan kirjalliseen tuotantoon kuuluu useita tunnettuja historiateoksia ja elämäkertoja. Turtola työskentelee vapaana tutkijana ja kirjailijana. Sotahistorian professori (emeritus) Martti Turtola (s. 1947) on Suomen arvostetuimpia historiantutkijoita. Hän on Maanpuolustuskorkeakoulun sotahistorian dosentti sekä Helsingin ja Turun yliopistojen dosentti. Turtolan laajaan kirjalliseen tuotantoon kuuluu useita elämäkertateoksia sodan ajan huomattavimmista suomalaisista upseereista."

*

KANADAN ALKUPERÄISVÄESTÖN AIVOPESU, KATOLINEN KIRKKO MUKANA

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kanadassa-taas-jarkyttava-hautaloyto-lahella-koulua-jota-kavivat-alkuperaisvaeston-lapset/

"Kanadassa on ollut yhteensä 139 sisäoppilaitosta, joihin pakotettiin 1800-luvun lopulta aina 1990-luvulle kaikkiaan noin 150 000 lasta. Näissä oppilaitoksissa alkuperäisväestöä yritettiin sulauttaa pakolla valtaväestöön. Lapsilta kiellettiin täysin heidän oma kulttuurinsa, eivätkä he saaneet puhua omaa kieltään.

Lapset joutuivat usein myös väkivallan ja seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi. Asiaa selvittäneen komission mukaan yli 4 000 lasta kuoli kouluissa sairauksien ja heitteillejätön vuoksi. Kyseinen komissio on kertonut Kanadan syyllistyneen kulttuuriseen kansanmurhaan.

Kanadan hallitus esitti vuonna 2008 virallisen anteeksipyynnön koulujen vuoksi. Kouluja oli mukana pyörittämässä myös katolinen kirkko. Alkuperäisväestön edustajien delegaatio matkusti viime vuoden huhtikuussa Vatikaaniin tapaamaan paavi Franciscusta, joka esitti virallisen anteeksipyynnön. Tämän jälkeen Franciscus vieraili Kanadassa kesällä ja pyysi vielä erikseen anteeksi alkuperäiskansojen lapsien vuosikymmeniä jatkunutta kaltoinkohtelua maan katolisissa kouluissa. Paavi kutsui tapahtunutta "kulttuuriseksi tuhoksi"."

*

EMPAATTISET ONNELLISEMPIA

https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/a/163a1c4b-15d3-4fd7-815e-ce7d94a1ed37

"Empaattiset ovat muita onnellisempia ja menestyneempiä. Näin ajattelee tunne- sekä vuorovaikutustaito valmentaja ja kirjailija Pia-Christina Roth.

"Kun pystyy näkemään asioiden kokonaiskuvan ja ajattelemaan epäitsekkäästi, menestyy varmasti. Jos tuo omia näkökulmiaan esille huutaen tai muuten hyökkäävästi, muiden on vaikea ottaa niitä huomioon. Jos toimii päinvastoin, muut luottavat ja haluavat tehdä yhteistyötä."

Empatiakyky on taito, jota voi opetella ja harjaannuttaa. Jokainen voi aloittaa sen vahvistamisen kysymällä, miten toivoisi itseään kohdeltavan.

"Empatia- ja tunnelukutaitojen kehittäminen voisi vaikuttaa jopa valtiontalouteen. Se tapahtuisi yksilöiden ja sitä kautta koko kansan hyvinvoinnin kohenemisen myötä. Tunnelukutaidon opetus oikeasti tukee lasten ja nuorten mielenterveyttä ja entistä enemmän tunnetervettä työelämää. Pahoinvoinnin juurisyihin tulisi puuttua jo varhain lapsuudessa. Roth ehdottaa ratkaisuksi lakisääteistä uutta oppiainetta, tunnelukutaitoa. Sen opetus tapahtuisi yhteistyössä kotien kanssa ja läpäisisi kaikki peruskoulun vuosiluokat."

*

NAISTEN ASEMA, USKONNON SUOJELEMA PRO STITUUTIO IRANISSA KUVATTU JA TODISTETTU

Iranin lapsipro stituutio jota kirkonmiehet eli sutenöörit toteuttavat, salaisesti kuvattu dokumentti todellisista naisten myyntitilanteista Iranissa. Naisen (iältään 9- vuotiaasta lähtien) ostaminen päiväksi naimisiin on sallittua uskonnon tulkintaa. Asialle ei ole tehty mitään, vaikka dokumentti on julkaistu laajasti jo 2019  : https://youtu.be/_5ZqEWSeKj4?si=4EwImg8CbJuUHUvQ

"This powerful investigation into Shia clerics in some of Iraq's holiest shrines uncovers a network of exploitation of young women and girls, trapped into pros titution and pim ped out by a religious elite. For the first time the clerics' secret sex trade has been captured on camera. Undercover filming and victim testimony reveal how they procure young women for male clients, and are prepared to conduct ‘pleasure marriages’ with children."