Salattu totuus, suomensin vain osaksi joten tuli aika sotkuinen juttu ymmärrettäväksi mutta mielestäni tärkeää tietoa. Katsokaa videot. "Paha" on siirretty syrjään, kaikki se on koettu ja nähty, tilalle tulee sellainen joka motivoi ihmisiä kehittymään luonnolliseen tapaan. Tyrannimaiset voimat voidaan vapauttaa, alemmat tasot korjata (pahat johtajat/ihmiset eivät ole pahoja vaan heidät on implantoitu, sekin voidaan purkaa), ja ihmiset voivat alkaa nauttia oikeasta perinnöstään, monien elämien mittaiset kärsimykset päättyvät. Galaksimme on prototyyppisessä kokeilussa jossa avustavat monet ET rodut, maapallo on pääkohteena.

On olemassa astraalitaso (tällä tasolla kyetään lentämään astraalikehoissamme kuten usein unissamme teemmekin), kausaali-, mentaalitaso (tältä mentaalitasolta esim. tulevat ajatuksemme, mielikuvamme, eivätkä "aivoista" kuten usein ajatellaan) , eetteritaso sekä puhtaan positiivinen sielu eli atma taso (yhdellä sielulla on siis viisi olomuotoa vähintään yhtä aikaa, oppiaksemme miten tulla kanssaluojiksi eli emme siis ole vain kumppaneita vaan itse luojia, osa jumaluutta), näiden kaikkien tasojen keskus on Luoja/Lähde/Prime Creator. Tietoa akaasisista tiedostoista ym, henkisiä opetuksia varsinkin osassa 2. Avara mieli ja lapsen tapainen mielikuvitus ovat avaimia siihen että suurempia asioita avautuu tietoisuuteen.

Myös käpyrauhasen avautuminen on merkittävässä osassa, joten osassa 2, kohta 49:16 esitetään "Hue" -äänne (lausutaan hjuuuuu) jota toistetaan joka päivä vartin verran  om - äänteen tapaan. Om-äänne avaa kurkun ja sydämen aluetta joka on hyvä alku, kun taas Hue-äänne avaa värähtelyllään käpyrauhasen ja tuo siunauksen tapaisen suojan sekä uusia menetettyjä taitoja, aisteja. Videon lopussa kysymys osiossa kerrotaan miten tämä saavutettu suojaus siirtyy myös lähipiirin ihmisiin joihin itse on yhteydessä. Videolla myös (juuri ennen Hue-kohtaa) selitys rakenteesta jonka säde ottaa, eli Hue tulee hyvin korkealta universumin tasolta, se ei ole kotoisin mistään planeetalta. Sielu- eli atmatasolla Hue  otti pyramidimaisen, ei-aineellisen muodon, säteillen valoa. Pyramidin sisällä on valkokivinen lähde jossa pronssisen hiuksettoman olennon patsas, jolla kaksi kultarengasta käsivarressaan, seisoen kädet sivuillaan, kämmenistä tulee valkoinen valo jossa hieman kultaa. Se loihtii esiin äänen kuin miljoonat ihmiset laulaisivat täydellisessä harmoniassa. Se on alkukantainen ääni joka yhdistää ihmiset itseensä, Lähteeseen ja tämä ääni tuo ihmiset takaisin tähän tietoisuuteen. Hue on ollut aina olemassa mutta tämä säde on uusi (näitä on kolme tällähetkellä toiminnassa maapallollamme).

Hue äänteen yhteydessä esitetään toivomus korkean tason opastajille että he näyttäisivät totuuden joka meiltä ihmisiltä on piilotettu (mielenhallinnalla, implantein) sekä esiteltäisiin se laajentunut rakkaus kaiken sisällä. (Ja ennen tätä ääniharjoitusta ajatellaan jotain itselle rakasta asiaa, jota kohtaan tuntee eniten kunnioitusta; maisemaa, ihmistä, eläintä, tavaraa tms..)

Safely show me, purposefully hidden truth, on a grand cosmic, multidimensional scale and the much greater expanded love within it. (Esitelkää turvallisesti minulle tarkoituksella piilotettu totuus, kosmisella monitasoisella laajuudella ja sen sisällä oleva valtava rakkaus.)

 Konferenssi osa 1  ja  osa 2