http://www.manataka.org/

Miten nostattaa värähtelytasoa

”Nykyaikainen tiede on päätellyt, että kaikki mikä on olemassa Universumissa on tehty värähtelystä.” Hiroshi Doi-sensei

Värähtelyn nostattaminen on tehokas tapa elää enemmän tasapainoista ja onnellista elämää, ja myös lähettää positiivista energiaa Universumiin. Lähettämällä alempaa värähtelyä tai taajuutta, yksilö ei koskaan tule harmoniaan ja tasapainoon ja kokemaan enemmän rauhallista ja onnellista elämää. Se on elämää epäsoinnussa joka johtaa alemman tason värähtelyyn ja jonka voi aistia maailmassa tänään.

Kuitenkin, värähtelytason nostattaminen vaatii työtä, joten johdonmukainen yritys on vaadittua värähtelytason nostattamisessa.

Ole tietoinen ajatuksistasi
On välttämätöntä pitää silmällä jatkuvia ajatuksia. Aluksi voi olla vaikeaa olla tietoinen jatkuvista ajatuksista jotka jatkuvasti pommittaa mieltäsi päivät pitkät, mutta huomioimalla negatiiviset ajatukset voit aloittaa korvaamalla ne positiivisilla ajatuksilla ja olet jo alkanut uudelleen ohjaamaan mieltäsi. Pidä positiivinen ajatus mielessäsi, ajatus jonka tiedät tekevän sinut onnelliseksi, jolla voit korvata negatiivisen ajatuksen jos se tulee mieleesi. Avain tähän negatiivisten ajatusten korvaamiseen on ajatella positiivisia ajatuksia enemmän kuin negatiivisia ajatuksia. Viettämällä aikaa tasapainoisien, positiivisien ja rationaalisien ajatusten kanssa värähtelytaajuutesi on parempi.

Ajattele ennen kuin puhut
jos olet etsimässä uutta suhdetta, älä sano asioita kuten ”en koskaan voi löytää oikeaa personaa”. Jos puhut näin tämä on juuri se, mitä saat. Saat sitä mitä ajattelet ja sanot. Vaikka et olisi ollut onnekas löytämään oikeata persoonaa aiemmin, sillä ei ole väliä. Vaihda sanojasi ja vaihdat elämääsi.

Varo negatiivisia yksilöitä
Tämän tyypin ihmiset ovat erittäin matalalla värähtelytasolla ja heidän matalalla värähtelyllä voi olla haitallinen vaikutus värähtelytasoosi. Muista, että henkilön bio-energian tason kenttä voi laajeta useita metrejä. Ympäröi itsesi valkoisella valolla jos tunnet, että toisen energialla voi olla negatiivista vaikutusta sinuun.


Vietä aikaa meditaatiossa
Kävele luonnon keskellä ja luonnossa ja erillään kaupungista ja melusta. Mene maaseudulle jos voit ja tee pitkä kävely, keskittyen ympäristöön ja pitäen mielesi poissa tavallisista ajatuksista. Tämä on hyvä tapa selvittääksesi mieltäsi ja myös värähtelyn nousuun. Jos et voi päästä pois, niin kuuntele jotain rauhoittavaa musiikkia keskittymällä ääniin.

Vietä aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa
Vietä aikaa ihmisten kanssa jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä ja voitte oppia samaan aikaan. On todettu, että samankaltaisuudet ihmisten välillä tuo ihmisiä puoleensa ja helpottaa harmoniaa.

Tee vapaaehtoistyötä auttaaksesi muita
Anna aikaasi ja rahaasi jollekin luotettavalle hyväntekeväisyys organisaatiolle johon uskot, ja anna pois sellaista mihin et enää usko ja joka voisi olla käytännöllistä jollekin toiselle. Se mitä annat on se, mitä saat elämältä, niinpä antamalla saat tavalla tai toisella apua syvälliseen henkilökohtaiseen värähtelytason kasvuun kun autat tosia, se tuo hyvänolon tunnetta sisimpääsi.

Ole tietoinen ajatuksistasi, sanoistasi ja teostasi
Kaikki mitä teet, tulee takaisin jollain tavalla, joten ole varovainen sen suhteen miten kohtelet toisia kaikissa tilanteissa. Miten kohtelet toisia on tapa jolla sinua kohdellaan ja miten toimit joka tilanteessa, tekemällä oikein kaikille auttaa sinua nousemaan värähtelyissä. Kohtelemalla kaikkia myötätuntoisuudella vetää puoleensa positiivisia ihmisiä ja mahdollisuuksia.

Vältä radiota, televisiota ja mediaa
On erittäin tärkeää välttää kaikkea uutisohjelmaa koska ne tekevät enemmän harmia kuin hyvää värähtelytasollesi. Katsomalla TV:tä otat niin paljon negatiivista energiaa itseesi, että se tekee alitajuntasi hämmentäväksi ja osa siitä tulee imetyksi alitajuiseen mieleesi jolloin osa siitä nostattaa pelkoa mieleesi. Suurin osa mediasta toimii pelon levittäjänä. He haluavat järkyttää sinua pelon tilaan jolloin katsot enemmän ja enemmän ja kun katsot enemmän sitä riippuvaisemmaksi tulet. Tällä on tuhoisa vaikutus värähtelytasoosi.

Pysy niin optimistisena ja rationaalisena kuin mahdollista
Tämä voi olla vaikeaa varsikin jos olet kriisin keskellä, mutta kun olet kriisissä on tärkeintä pysyä positiivisena. Pysymällä positiivisena ja rationaalisena pidät värähtelyn korkealla, ja kun värähtelet korkeammalla tasolla haasteet häviävät paljon nopeammin tai tulet huomaamaan ettei se ollutkaan todellinen ongelma. Positiiviset asiat ja tapahtumat vetää puoleensa positiivisia ihmisiä. Ympäröi itsesi positiivisilla, ymmärtäväisillä ja rationaalisilla ihmisillä, se on hyvä tapa säilyttää terveen mielen tila.

Pysy yhteydessä tunteisiisi
Tämä on tärkeä tekijä värähtelytason ylläpitämiseksi. Tunteet ovat kosminen yhteys koko elämällesi ja planeetan hyvinvoinnille. Universumi ymmärtää tunteiden kieltä jota yksilö ilmentää. Kun sinulla on hyvä olo, muut samalla tasolla olevat astuvat elämääsi. Sinun värähtelytasosi on samansuuntainen kuin tunteesi, tarkoittaen, että olet kontrollissa elämästäsi ja tapahtumista jotka tulevat elämääsi millä hetkellä tahansa. Jos tässä oli yksi tärkeimmistä suhteista nostaa henkilökohtaista värähtelyäsi se on pysyä tunteidesi yläpuolella. Tiedä, että se mistä puhumme, ajatukset ja tunteet on värähtelyä joka menee Universumiin ja vaikuttaa kaikkeen meidän ympärillämme.