http://www.sbu.fi/buddhajuhla-vesak/

 

Suomensin linkistä (joka ei enää toimi):

"Maapallon ja ihmiskehomme keskuksia stimuloidaan, kaikkien näkemystä jotka haluavat palvella hyvää, kaunista ja totuudellista (riippumatta omasta uskonnostaan), henkevöitetään tällä siunauksella.  

Wesakin aikana voimme nähdä miten kaikkien hyväntahtoisten ihmisten pyrkimyksiä sulautetaan keskitetyksi rukoukseksi Buddhalle, Kristukselle ja kaikille valaistuneille olennoille. On omistautumisen, valossa pysymisen ja erityisesti kanssaihmistemme tarpeisiin keskittymisen aika, ryhmäkanavan luomisen välttämättömyys että henkiset voimat voivat virrata ihmiskunnan kehojen kautta.

Tämän täysikuun aikana Buddhan sanotaan voimaannuttavan Valaistumisen voimia jotka etsivät kontaktia ihmisten kanssa. Legendaarisissa seremonioissa Himalajan laaksossa Hän palaa vuosi vuoden jälkeen siunaamaan olentoja, Kristuksesta vaatimattomimpaan opetuslapseen. Tarkalleen täysikuun aikaan korostunut jännite leviää heidän joukossaan, ja kun Hän ilmestyy, hetken kuvaillaan olevan kuin suuri hiljaisuus, säteillen elinvoimaa ja merkityksellisyyttä.

Voimme kaikki valmistautua vaikka arkisten askareidemme keskellä pitämällä sisäisen yhteyden, hiljaisuuden, ja näin aktiivisesti yhdistymme korkeimpiin energioihin joita Buddha vapauttaa. Hiljaisen jännitteen kautta jota kehitämme, pääsemme yhteyteen emme vain sielun kanssa, vaan Henkeen jonka läsnäolo odottaa kontaktiamme ja rukoustamme.

Tämän olemassaolevan maailman jaksossa Buddhan vuotuinen paluu siunaamaan ihmisiä kaikkialla, välittääkseen viisauden valon ja rakkauden viestiä, on todistus sisäisestä jumalallisesta ohjauksesta."

wesak.jpg (tusitainternational.net)