Päivittäinen viesti ~ 29.2. 2016 (poimin facebookista)

Monista teistä tuntuu että teidän täytyy esittää toisenlaista kuin todella olette saadaksenne kunnioitusta ja hyväksyntää toisilta. Tämä saattaa olla hyvin erottava kokemus koska se ei salli ihmisten olla yhteydessä todelliseen olemukseensa. Kun yrität olla joku toinen, jopa saavutuksesi tuntuvat mitättömiltä koska ne eivät perustu todelliseen itseesi. Tämä johtaa siihen että tunnet olevasi vähemmän läsnä ja sitoutuneena omaan elämääsi.

Ei ole mitään kauniimpaa kuin että ilmaiset itseäsi totuudessasi ja omassa jumalallisuudessasi. Uniikki energia jonka kanssa synnyit on sinun lahjasi maailmalle. Kun hyväksyt sen ja astut valoon häpeilemättä omassa jumalallisessa täydellisyydessäsi, sallit viimein energiat jotka juhlistavat totuuttasi. Siitä lähtien pysyt aina omalla tielläsi, löydät oikeita aika/paikka tilanteita, luoden syvän yhteyden toisiin ja itseesi. Se, rakkaat, on se hetki kun polkunne todellakin muuttuu uskomattoman kiinnostavaksi ja mielllyttäväksi.

~Arkkienkeli Gabriel

*

"Palan halusta tietää, mikä on Huovisen mielestä tärkein viisaus, jonka voimme oppia runolaulusta. Ajattelen, että hänen on pakko tietää jotain, mitä me muut emme ole älynneet, koska hän on linkki vanhaan kulttuuriperimäämme. Huovisen vastaus on yksinkertainen: mene luontoon.

– Sieltä ihminen saa kaiken. En mie sen parempaa osaa neuvoa. Jos on musikaalinen ihminen, osaa yleensä kuunnella. Luonnossa voi kuunnella lintujakin ja keskustella niiden kanssa, Huovinen neuvoo.

– Kotopihallani on kesällä paljon muuttolintuja. Minä juttelen niille heidän omalla kielellään. Ne tuloo siihen aivan käden kosketeltavaksi, hän myhäilee.

Huovisen mukaan on mestarilintuja, kuten laulurastas. Jos vain keskittyy ja kuuntelee hetken aikaan, rastas puhuu kyllä aivan selvästi kuuntelijalle."

http://yle.fi/uutiset/kalevalainen_runolaulu_kertoo_juuristamme__kuuntelemmeko/8701803

*

Kirjailija Samuli Paulaharju (1875-1944) oli Oulun kuuromykkäinkoulun opettaja, joka keräsi matkoillaan eri puolilta Suomea, Karjalaa, Lappia ja Ruijaa suuren määrän kansanperinnettä. Hän myös piirsi ja valokuvasi esineistöä ja rakennuksia, ihmisiä ja heidän ympäristöään sekä keräsi esineistöä. Osan matkoistaan Paulaharju teki vaimonsa Jennyn kanssa. Paulaharjujen keräystyö on saavutus, joka on taannut Samuli Paulaharjulle pysyvän sijan suomalaisen perinteentutkimuksen historiassa.

Vapaasti luettavissa nyt monta teosta PDF-muodossa.

http://www.doria.fi/handle/10024/59674

*

Kirjoittanut Zen Gardner

"Kuulen niin monilta että he tuntevat olevansa eristyksissä ja yksinäisiä kun tämä iso taajuksien muutos, herääminen tapahtuu ympäri maailmaa. Pariskunnat eivät saa herätettyä kumppaniaan, perheenjäsenet ja läheiset ystävät ajattelevat sinun tulleen hulluksi, samalla valtamatrix pitää yllä pilkkavuodatusta jokaista vastaan joka uskaltaa katsoa silmälappujensa ohi. Se on kurjaa. Me kaikki koemme tätä ja eristäytyneisyyttä joka tuntuu yhdistyvän heräämiseen.

Tässä iloinen ajatus: Jos olemme orgaaninen, kosminen keho kristallisin vastaanottimin ja lähettimin, elävässä ja kaikkitietävässä universumissa, ehkä olemmekin juuri siellä missä meidän täytyy olla. Ehkä meidät on huolellisesti siroteltu luodaksemme maailmanlaajuisen totuuden verkon. Toisin sanoen, jälleen kerran synkronismi ei tee virhettä, katsokaa kaikkia yksinäisiä ihmisiä... yhdistyneenä. Olemme kaikki valon, totuuden ja rakkauden generaattoreita, verkon solmuja, lähettimiä, kanavia. Voimme olla juuri siellä missä olemme, yksinäisiä tai emme.

Mistä yksinäisyys sitten johtuu? Ehkä suunnitellusta eristäytyneisyydestä, systemaattisesti hajotetusta ja osastoidusta yhteiskunnasta joiden ihmiset odottavat etäisen Jumalan vapauttavan itsensä. Kaikki perustuu erillisyyden harhaan."

http://5dnews.com/lightworkers-are-you-alone-or-strategically-placed/ 

*

Kauppalehti: Älä tee mitään niin menestyt

"Jotkut kaikkein luovimmista ihmisistä kautta historian ovat saaneet suurimman oivalluksensa silloin, kun he eivät ole tehneet mitään. Esimerkeistä käyvät ehkä maailman merkittävin sähkötekniikkaa kehittänyt nero Nicola Tesla, joka sai käänteentekekevän ideansa vapaa-ajan kävelyllä ystävän kanssa ja Albert Einstein, joka kuunteli Wolfgang Amadeus Mozartia päästäkseen eteenpäin jumissa olleissa tutkimuksissaan."

*

"There are signs of growing criminality and corruption, though this may mainly be evidence that IS [Daesh] is in desperate need of money," Cockburn notes. Those who escaped, also complain that Daesh has become more violent in enforcing religious restrictions. Dictators become very violent when they sense that their end is close," Ahmad remarked, as quoted by the Irish journalist."

 http://sputniknews.com/politics/20160227/1035460989/daesh-syria-war-terrorism.html#ixzz41ieh5wSa