https://www.consciousreminder.com/2017/06/03/inspiring-messages-channelled-spirit/

 

"Estherillä on kyky kanavoida korkeampien olentojen ryhmää jota hän kutsuu Abrahamiksi. Se on "ryhmätietoisuus ei-fyysiseltä tasolta". Hän on kirjoittanut lukemattomia kirjoja, esiintynyt haastatteluissa ympäri maailmaa välittäen Abrahamin viestejä.

Estherin ladatessa viestejä tapahtuu vain hienoinen äänenmuutos, käsien liikkuminen eri tavalla.

On monia tapoja joilla voidaan "kanavoida" henkiä tai toisia olentoja, hän kertoo itse että yksinkertaisesti antaa itsensä päästä Lähde energiaan sisään.

 

10 inspiroivaa Abrahamin opetusta:

 

1. Olet lähde energian fyysinen jatke

Et ole maapallolla tullaksesi enemmän "jumalaiseksi" tai valaistuneeksi. Olet jo valaistunut olento, tutkimassa täällä mitä tarkoittaa olla ihminen, tuodaksesi taivaan maan päälle. 

2. Valitsit olla täällä

Olet täällä koska valitsit niin. Ennen tuloasi fyysiseen kehoon, sait valita kenen kanssa luot. Tähän valintaan vaikuttaa syntymäaikasi ja paikkasi. Jokainen maapallolla luo yhdessä.

3. Elämän tarkoituksesi on ilo

Saavuit tähän kokemukseen kokeaksesi puhdasta iloa, mutta aina on valinnanvapaus ja voi valita toisia tunteita myös. Kuitenkin tarkoituksesi täällä on löytää ilo, tuntea ja olla ilo. Kun olet, silloin laajenet ja kasvat. Kun teet niin, myös kaikki muu tekee samoin.

4. Luot ajatuksillasi

Vedät puoleesi sitä mille annat huomiosi. Joskus voit valita keskittyä tarkoituksella johonkin ja toisinaan kaikki tulee alitajunnasta. Se mihin kuitenkin keskityt, ilmenee fyysisessä todellisuudessasi. Jokainen ajatus lisää luomista elämääsi ja ympäristöösi.

5. Kaikki se minkä voit kuvitella, voit saada

Kun haaveilet jostakin ja tunnet sen tapahtuvan, lähetät merkkejä universumiin. Nämä merkit tuovat sen mitä haluat todellisuuteesi. Tämä on universumin peruslaki, vetovoiman laki. Mitä positiivisempi energiasi on, sitä nopeammin toiveesi toteutuvat.

6. Universum kannattelee aikeitasi

Universum ohjaa aina sinua valitsemallesi polulle. Kun tulit maahan sinulla oli aikomus ja universum lähettää aina vihjeitä ja muistutuksia siitä. Se ohjaa sinua kokemuksien läpi.

7. Tunteesi ohjaavat sinua

Sisäinen olemuksesi tarjoaa opastusta tunteittesi kautta. Kun tunnet olevasi hyvilläsi se on merkki oikeasta suunnasta. Kun et tunne jostain samoin, olet väärässä suunnassa. Muuttaaksesi suuntaa on ensin alettava löytää tapoja tuntea itsensä hyväksi, vaikka ne olisivat pieniäkin asioita.

8. Rentoutuminen on luonnollisin olotilasi

Sinun ei tarvitse huolehtia tai stressata koska kaikki kääntyy aina hyväksi. Rentoutumisen avain on keskittyä kaikkeen jota arvostat elämässäsi. Kun keskityt kiitollisuuteen ja arvostamiseen se sallii sinun tuntea olevasi elämän kannateltavana.

9. Olemme kaikki erityisellä polulla

Jokaisella on erilainen polkunsa joten on tärkeää sallia toisten tehdä mitä heidän tarvitsee tehdä. On myös tärkeää olla vertaamatta itseään toisiin. Ei ole rajoitettu minkä polun voi valita. On niin monia ilon ja inspiraation aiheita elämässä ja jokaisella on oma tapansa löytää se.

10. Et kuole

Luonnollinen tilasi on se mikä on ei-fyysinen. Tietyssä kohtaa on välttämätöntä palata ei-fyysiselle tasolle. Vaikka fyysinen kehosi ei enää ole olemassa olet silti ikuinen olento. Olet ikuinen elämä eikä kuolemaa ole. Energiasi, sielusi elää ikuisesti.

 

abraham-hicks-quotes4.jpg  chi-nese