Sophia kysyy kanavoinnissaan 16.9: "Mitä tapahtuu auringossa, uskon että täydellinen vastaus vastaa muihinkin kysymyksiin, liittyen observatorioiden sulkemisiin ja avaruusalusten kuviin?

Emme ehkä tyydytä vastauksillamme ihan jokaista lukijaa, mutta koska edustamme useita ryhmiä, kerromme mitä tiedämme. Kaikki tieto ei ole valmiina vielä teille. On aluksia jotka valmistelevat sisääntuloa ilmatilaanne. Vaikkakin aina on ollut vastaavia valmisteluja,  vasta viimeaikoina Tapahtuman lähestyessä niiden lukumäärää ei enää voi piilottaa ja täysin sivuuttaa. Ne saapuvat auttaakseen. Aurinkonne on portti teille, oviaukko ulos. Siksi siitä tulee aktiviteetin keskuspiste. Kaikki nämä alukset jotka toivovat sisäänpääsyä tai ulospääsyä tulevat olemaan näkyvillä auringon lähellä. Olette erittäin kontrolloitu planeetta ja väestö, yhä vieläkin. Jos nämä nykyiset kuvat näkisi valtaväestö, paniikki olisi valmis. Nämä observatorioiden sulkemiset on ajoitettu välttämään tämä. Älkää epäilkö kaiken epätavallisen olevan aina harmillista. Tälläkertaa vastakkainen tiedustelu ottaa vallan uudelleenmuotoillakseen suunnitelman. Mitään tästä ei ole erikoisemmin ajoitettu. Silti tämä kaikki on odotettua ja suunniteltua. Jopa negatiivisilta näyttävät tapahtumat tapahtuvat ja sallitaan koska ne sopivat yleissuunnitelmaan.

Kysyisin tarkemmin mikä tai kuka on auringon lähellä ja mikä tai kuka estää pääsyn näihin kuviin? Meitä on monia, jo siellä tai saapumassa. Jotkut meistä ovat tekemisissä sotavoimienne ja hallituksenne kanssa, meitä on lisäksi siellä eri syistä. Teille on kerrottu että teitä autetaan. Nämä ovat siellä auttaakseen, ei aiheuttaakseen harmia. Auringon aktiviteetti tulee huolenaiheeksi, ymmärrämme tämän. Se tapahtuu ainoastaan tiedonpuutteen vuoksi, sellaisista hienoviritteisimmistä ja kehittyneistä teknologioista teidän tapauksessanne. Ymmärrämme että on pelkoa miten se vaikuttaa maapallon elämään. Sanomme seuraavaa, ja toivomme että tämä hälventää pelkoja. Olette rotuna avun ja mahdollisen uudelleensijoituksen tarpeessa. Tämä aiheuttaa monia uusia ja epätavallisia tapahtumia. Se tarkoittaa että ette kärsi suurtuhosta, mutta olette silti avun tarpeessa että tämä saataisiin päätökseen. Olemme täällä ja odotamme auttaaksemme teitä. Kuvat saattavat toimia muistutuksena ja varoituksena. Jotkut teistä tiesivät että tämä hetki tulisi teidän elämänne aikana ja toiset teistä ovat valmistelleet pakenemista ennenkuin se tapahtuisi. Pakotietä ei ole. Sophia, me jotka olemme kerääntyneet nyt puhuaksemme sinulle, teemme niin rakkaudesta ja kunnioituksesta. Avuntarjoamisemme ei ole vain "työ", vaan se tarjotaan teille syvästä kunnioituksesta ja arvostuksesta ihmiskuntaa kohtaan. Observatoriot tulevat aukenemaan jälleen. Kun tämä tapahtuu, tulee olemaan niin paljon enemmän mistä olette nyt tietoisia. Ne teistä jotka kysyvät näitä kysymyksiä ja olette uteliaita, olette tähtisiemeniä jotka olette odottaneet merkkiä että olemme, siskonne ja veljenne, serkkunne ja ystävänne, täällä, ja aika on lähes täysi. Pian olemme yhdessä. Iloitkaa, sillä tämä ei ole pelottava tapahtuma, vaan juhlan aihe! Toivomme että vastauksemme tyydyttää monien kysymyksiä. Näkemiin Sophia. Te maapallolla ette muista, eikä meillä ole valtuuksia teitä muistuttaa, vaan teidän täytyy ensin tunnistaa merkki. Tietäkää että kaikki etenee suunnitelman mukaisesti ja rakkauden ja suojelemisen tunteemme teitä kohtaan ovat syviä. Tietäkää myös että selviätte hyvin. Näkemiin Sophia ja tähtisiemenet, rakastamme teitä ja kunnioitamme polkuanne. Näemme teidät pian!

 

*

 

Kissat, Kosmiset auttajamme - seminaari

Sunnuntai 23.9.2018 klo 11 - 16
Tähtitieto ry, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ

Kissamaisella notkeudella muovaamme vanhan sanonnan uusiksi ja luomme silmäyksen kissakunnan panokseen Universumin kehityksessä.

Tutustumme kotoiseen kissaamme tiedon, kuvien, kissavideoiden ja seminaarilaisten välittämien kissakokemusten valossa. Katsomme esimerkkejä eläinkunnan viimeaikaisesta henkisestä kehityksestä erityisesti kissansilmänäkökulmasta.

Historiallista näkökulmaa saadaan tutustumalla muinaisegyptiläiseen kissajumalatar Bastiin ja hänen ympärillään tapahtuneisiin palvontamenoihin. Kosmista yhteyttä valotetaan kissaplaneettojen elinoloilla, kissasivistykseen syventymällä sekä perehtymällä kissakontakteihin.

Talon kissa Coco jakaa kissaenergiaa paikan päällä.
Ohjelman vetää kasvibiologi/viljelypuutarhuri/Leijona-/kissaihminen Matti. Kehräämisiin!

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: yhdistys@tahtitieto.fi tai tekstiviestinä Kaleville 0400 468 207
Osallistumismaksu: 40 € jäsen ja 50 € vieras sisältäen opetuksen, kasvispurtavaa + kahvin / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!

 

*

 

Alemmasta linkistä suomensin vielä lisäksi: "Kuulostaa salaliittoteorian avausnäytökseltä, mutta tälläkertaa kaikki on todellista. US liittovaltion agentit ovat rynnänneet vuorenrinteellä sijaitsevaan observatorioon Blackhawk helikopterista, määräten henkilöstön poistumaan ja sulkien tilat yleisöltä. Yllättyneet astronomit ja lähialueen asukkaat ovat miettineet mitä on tekeillä. Observatorion operaattoreille ei ole annettu tietoa miksi kaikki suljettiin tai koska he voivat palata työhönsä. "Olemme päättäneet jättää tilat tälläkertaa, ennakkovarautumisen toimena", kertoo observatorion puhemies Shari Lifson paikalliselle Alomogordo Daily News:lle. "Tilojen hallitsijayhdistys on havainnut turvallisuuteen littyvän ongelman." Lähialueen tiloja ja kiinteistöjä kuten paikallinen postitoimisto, on myös evakuoitu.

FBI kutsui paikallisen poliisin auttamaan tehtävissä. "Paikalla oli Blackhawk helikopteri, ryhmä ihmisiä antennien ympärillä, työryhmiä mastoissa mutta kukaan ei kertonut mitään meille asiasta" Sheriffi Benny House kertoi. "Menimme sinne ja kaikki näytti hyvältä. Ei ollut uhkaa. Kukaan ei kertonut mistään erityisestä uhasta. Olimme siellä jonkin aikaa ja lähdimme. Ei ollut mitään syytä jäädä sinne. Kukaan ei kertonut mitä meidän tulisi tarkkailla." Observatorio sijaitsee Sacramento Peak:issa, pienessä kylässä nimeltään Sunspot. Sheriffi House kertoi medialle että FBI on ollut yhteydessä mutta kieltäytyy antamasta mitään tietoa. "FBI kieltäytyy kertomasta meille mitä tapahtuu. Meitä on pyydetty vahtimaan evakuointia. Kukaan ei kerro miksi." Hän kertoo että on vain huhuja, kuten että työntekijöitä olisi uhattu tai myrkyllisiä aineita olisi päässyt vuotamaan. "Jos niin olisi, miksi he eivät kertoneet ja antaneet meidän selvittää? En tiedä miksi FBI oli mukana niin pian eikä kerro mitään."

Nyt on kulunut jo yli viikko siitä kun kiinteistö suljettiin. Paikallinen sanomalehti on yrittänyt ottaa yhteyttä FBI:n mutta se kieltäytyy vahvistamasta olleensa, tai yhä olevansa Sunspotissa. Observatorion teleskooppi on suunniteltu kuvaamaan aurinkoa ja keräämään tietoa säteistä, auringonpilkuista. Kilometrin päässä oleva observatorio Apache Point on toiminnassa.

Washington Post haastatteli professori James AcAteer:ia kysyen mitä oli tapahtunut kiinteistössä. Hän kertoi että tutkijat eivät olleet huomanneet mitään erikoista auringossa joka olisi vaatinut heitä poistumaan eivätkä he olleet tietoisia mistään tieteellisesta syystä kuten jostakin erikoisuuksista keräämissään tiedoissa. Ainoa vihje on siis FBI:n esittämä turvallisuussyyt joka saattaa viitata vakoiluun. Kummatkin ovat tekemisissä sotavoimien tutkimuksen ja kehitysohjelmien kanssa, evakuoidusta observatoriosta on suora näköyhteys US ilmavoimien tukikohtaan ja White Sands ohjusalueelle."


ttps://thedivinefrequency.com/2018/09/14/world-wide-solar-observatory-closures-what-is-happening/

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/database/index.php?pageid=event_update&edis_id=SPS-20180914-64638-USA

"Syyskuun 7. päivä aurinkonpilkkuja tarkkaileva observatorio USA:ssa evakuotiin ja suljettiin "turvallisuussyistä" sekä ympäröitiin poliisinauhoin. FBI oli läsnä evakuioinnin aikana, kieltäytyen antamasta paikalliselle poliisille mitään syytä toiminnalleen. Fox News jakoi erilaisia salaliittoteorioita uusista planeetoista ja alien-invaasiosta, ufologistit veikkaavat että havaittiin iso avaruusalus, jotkut veikkasivat massiivista auringonpurkausta. Independent UK mainitsi miten mielenkiintoista on että kyseinen observatorio sijaitsee vain 200 kilometriä Roswellista ja lopuksi miettivät saattaisiko aurinko olla itseasiassa kuolemassa. World Tribune: Ennustettiin G2 luokan aurinkomyrskyä saapuvaksi 11.9.

Kuusi muuta aurinkokameraa sammutettiin ympäri maailmaa: Australiassa, Espanjassa, Chilessä, Hawaijilla kaksi, sekä yksi Pennsylvaniassa. Newsweekin reportteri epäili että auringonpurkaus olisi tuskin katastrofaalinen eikä kameroiden sammuttamiselle siis olisi syytä siinä mielessä.

Mutta kaiken takana näyttää siis olevan peitellä jotain aurinkoon liittyvää. Saattaisiko siis olla kyse auringon "aivastuksista" joista Corey Goodekin on puhunut seuraavasti: Minulle kerrottiin että ei tule olemaan vain yhtä aurinkotapahtumaa, vaan sarja joka johtaa suureen tapahtumaan.

Tutkija ja historioitsija William Henry on kertonut seuraavaa: Kristittyjen lopun ajan ennustukset kuvailevat voimakasta valovirtaa auringosta joka muuttaa meidät valo-olennoiksi. Tämä varautuneiden partikkeleiden virta on keskeinen osa Tuomiopäivän skenaariota jossa transformatiivinen valo loistaa maapallolle ja ylösnousemuksen arkki tai Kristuksen valtaistuin paljastetaan.... auringossa."

 

 

*

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=534&v=w68Q4R9zWn0

 

Luento unista. Videolla puhuja oli ollut nuorena kurssilla jossa luettiin paperilappuselta illalla ennen nukkumaan menoa jokin (henkinen) kysymys johon halusi vastauksen ja odotettiin mitä uni vastaa. Hän jännitti koska ei muistanut yleensä uniaan ja ensimmäisenä yönä ei nähnytkään mitään unta, ja yhä jännittyneemmin esitti kysymyksen seuraavana iltana laittaen kysymyspaperin yöhousuihinsa varmistukseksi.

Sinä yönä hän näki unen jossa oli Egyptissä (ei ollut vieraillut siellä aiemmin silloin, myöhemmin teki monia ryhmämatkoja sinne) 50 henkilön ryhmän kanssa. Hän tuli juuri ulos suuresta pyramidista tasangolle kun joku ryhmästä sanoi "Jeesus muuten opetti Kevinille tanssiaskeleita ja Kevin haluaisi esitellä niitä." (naurua yleisössä...) Hän oli yllättynyt koska ei tietenkään ollut tavannut Jeesusta eikä tiennyt tanssimisesta mitään, mutta ihmiset alkoivat kerääntyä katsomaan. Heidän istuutuessaan hänen eteensä istui henkilö josta hän ei pitänyt ja totesi mielessään "mikä mulkku". Heti kun tämä toteamus tuli hänen mieleensä, hän samassa näki Jeesuksen joka palautti hänelle tämän ajatuksen takaisin. Jeesuksen seuraava ajatus kuului: "Eniten sinun täytyy työskennellä ajatustesi kanssa."

Hän sai siis vastauksen kysymykseensä ja siitä lähtien hän on ollut mestari unien tulkinnassa, piti luentoja unista viidessä eri maanosassa, kirjoitti kolme kirjaa. Hän oppi unessaan että oli ollut unientulkitsija 8000 vuotta sitten muinaisessa Persiassa.